mamici on line

saracutzul de el. Eu nu am avut prob. Acum e prima data dar a mancat bine si azi si ieri, dar ieri m-a terminat maraitul asta continuu si cum il puneam jos se apuca de marait si zicea iei. Toata ziua l-am tinut in brate.
viobregar
Postat pe 7 Martie 2010 23:06
da eu am fost in vizite astazi si fimiu a cazut rupt acum ,am fost un pic pe la mama apoi am avut un mot si atat a dansat si a zbenguit pe acolo,l-am adus acasa i-am facut baita si doarme
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 23:08
ma da voi nu mai bagati lumea in seama? eeeee, va las atunci, aveti trupa voastra, o sa-mi astept si eu fetele, pe privat
va pup, noapte buna!
aly_raz
Postat pe 7 Martie 2010 23:09
eu am salutat pe toata lumea aly_raz cand am intrat, inclusiv pe tine,ce faci unde pleci?
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 23:10
aly_raz te pun absenta nemotivat daca pleci.
bau
Postat pe 7 Martie 2010 23:23
Silvia imi pare rau ca treceti si voi prin asta. pilu sa treaca.
bau
Postat pe 7 Martie 2010 23:24
rare sunt cazurile in care nora se intelege cu soacra,nu spun ca nu sunt,sunt dar rare asa ca eu am terminat sa ma mai compatimesc singura .

aly_raz unde esti?
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 23:25
nu exista pste tot o sa exista mici divergentza.Parerea mea
bau
Postat pe 7 Martie 2010 23:40
da iti dai seama ca exista,soacra crede ca i sa acaprat teritoriu,de la distanta sa zici ca e mai bn este macar respectul ala
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 23:41
da asa e.
bau
Postat pe 8 Martie 2010 01:04
a adormit pilu?
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 01:07
da in sfarsit,dar o adormit langa tasu,tre sa-i fac mutarea.
bau
Postat pe 8 Martie 2010 01:10
lasa-l acolo sa nu il trezesti
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 01:22
buna dimineata mamici si la multi ani de ziua mamaei ,sa veti o primavara frumoasa si parte de copiii frumosi si sanataosi .

asta este baba mea vaii ce baba urata am,oare ce semnifica asta
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 09:02
si tie la fel ana robert!!!!!!! la multi ani si sanatate tuturor mamicilor si bebeilor!!!!!!!!!!!!
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 11:58
La multi ani !!!
Bine cai-ai amintit de babe...tot azi mi-am aleso si eu.
La noi e ok frig dar cu soare.
Cica se zice ca asa iti este firea sau soacra dupa cum iti este ziua babei
alinakatt
Postat pe 8 Martie 2010 12:08
La multi ani iubite mamici! 8 MARITE fericit!
roberta_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 13:25
astazi este baba mea si afara ninge va dati seama ce soacra am nu
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 13:38
LA MULTI ANI si din partea mea pentru toate mamicile!
In curand voi trece si eu in tabara voastra , poate peste o zi-2, o saptamana, maxim 2
Astept pe zi ce trece sa vina momentul cel mare sa ma duc la spital. Mi-e teama ca nu o sa imi dau seama cand a venit timpul sa iasa bebe. Voi ce simptome ati avut cand v-a venit sorocul?
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 13:45
durerile nasyerii nicols ce sa mai ai sa simti si tu atunci e greu sa explici in cuvinte,oricum nastere usoara si te asteptam
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:01
Nu ma refeream la durerile nasterii, ci la semnele care sa imi zica ca trebuie sa merg la spital, eu fac cam 1:30-2 ore pana la spital, asa ca nu pot pleca nici in ultimul moment. Pe mine de vreo saptamana ma mai doare mijlocul din cand in cand, ma mai doare burtica pe jos, dar decat cateodata. Daca mas fi dus la doctora de fiecaredata cand imi apareau semnele astea, stateam numai pe drum intre spital si acasa
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 14:05
nici chiar asa da inseamna ca ai inceput cu cateva contractii usoare nimic de speriat dar am o intrebare te duci u la spital nu chemi salvarea cand te ia?
eu tin minte ca aveam senzatia de a urina des in fiecare minut chiar si apoi au inceput contractiile din ce in ce mai puternice si am chemat salvarea si gata...
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:08
Ma duc eu cu sotul la spital, salvarea ar dura si mai mult
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 14:10
eu cred ca mai mult ar dura sa te duci tu,una ca salvarea nu iti sta la stopuri si semafoare,doi te-ar baga direct la consult si sala de nasteri,direct pe carucior nu ai sta prin holurile spitalului asteptand,asteptand,asta doar daca nu nasti la o clinica privata
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:13
Nu nasc la privat. Eu sunt din Dambovita si o sa nasc in Bucuresti la Elias, cam la 80 km distanta, asa ca pana ar ajunge salvarea. Si nici nu cred ca ar veni sa ma ia salvarea de la asemenea distanta
Sotul meu e tare stresat ca sa plecam cand trebuie de acasa!
Cum ii zic ca ma doare ceva imi zice "mergem la spital ?" Ii e frica sa nu ma moseasca el
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 14:19
aaaaaa,este ceva de mers pai ce sa iti spun probabil ca ti sa aproximat un termen in care vei naste,te duci mai repede si te internezi sa nu ai surprize si sa nu te moseasca sotul
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:21
Mi-au aproximat 20 martie la ultima morfologie, darla ultimul control doctora mi-a zis ca o sa fie mai devreme de 20 si cand mi-o veni sa o sun, la orice ora. Am intrebat-o cume cand imi "vine" si mi-a zis ca o sa imi dau seama, ca vor fimulte schimbari
Am intrebat multe prietene si la fiecare a fost in altfel. De aceea mai intreb si pe la voi, poate gasesc lucruri comune, toto sa imi dau seama cande cazul sa o iau la fuga cu bagajul in spate
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 14:25
au dreptate vor fi multe schimbari,urinari dese si multe altele iti vei da seama cu siguranta si o si luati la drum pregatiti
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:46
Pe mine m-au apucat durerile continuee timp de 3 zile si nu ma lasau cu no-spa,iar dim la ora 5 au inceput contractiile regulate,ereau niste dureri ca la ciclu.
M-o dus sotu o distanta de 110km intr-o ora am ajuns ,mi s-a rupt apa pe drum,iar cand am ajuns la spital am asteptat juma de ora pe hol dupa doct de garda.Mi-a spus mai tarziu doctorul meu ca daca nu aveam cerclajul cu siguranta nasteam pe drum.
Am inteles ca daca chemi salvarea ,in primul rand esti consultata la timp,in alt doilea rand daca e sa nasti ,nasti in salvare,iar in al treilea rand esti primita la urgente frumos fara sa mai stai pe holuri fara sa te bage nimeni in seama cu riscul de a naste pe hol.
bau
Postat pe 8 Martie 2010 15:54
fetelor cred ca de acum vom vorbi aici fara un subiect anume sa nu se mai simt nimic jignit sau sa suparam pe cineva ca nu suntem la inaltimea lor
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clubul Copiilor sanatosi va asteapta la intalnire! 11 De la: ameno 5 Iulie 2010 19:02
Cafeneaua forumului 3047 De la: fluffy27 23 Iunie 2010 01:11
Hristos a Inviat! 6 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:24
MAMICILE VAND TOT: HAINUTE, CARUCIOARE, PATUTURI, JUCARII, ETC! 1 De la: madubody 23 Decembrie 2009 09:19
vand balansoare, carucior si sterilizator cu aburi 1 De la: garbo190990 22 Februarie 2011 11:18
Setari Cookie-uri