si ce daca aman pe dinafara? merci ca ma primesti alaturi de voi |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 19:54 |
||
---|---|---|
buna fetelor. eu cred ca ana si-a sustinut ideile suficient, insa a realizat ca nu are pentru cine sa si le sustina..... oamenii ar fi mult mai frumosi daca nu ar judeca, si cantari celelalte persoane din jur. ana nu a facut decat sa vorbeasca cu mamicile de pe acest site, nu a jignit pe nimeni, ci a fost jignita. vio, nu e vorba de nici o ipocrizie din partea anei... si eu vorbesc din exterior, dar si tu si ses ati stat si ati vorbit cu ana despre problemele voastre si acum aruncati cu vorbe destul de grele asupra ei...... fara suparare |
||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 19:55 |
||
Buna seara doamnelor, ce mai faceti voi? ceva nou? in afara de eternele diferente de opinie? mi-era dor de voi...zau!! | ||
|
||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:02 |
||
vezi ca daca te inhaiti cu noi proscrisele nu mai e cale de intoarcere...si la eventuale rafale de vant s-ar putea sa-ti para rau si sa parasesti fratia Aly-fab eu am mai vorbit si la modul general(asta inseamna ca si eu sunt in acel general ce drak ...nu fac opinie separata) nu numai la Ana ...Ea e unica care se ataca si unica care isi primeste raspunsurile.Si apoi daca incepi discutii stai frate sa ne umplem de sange si dupa prietene ca la inceput. |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:02 |
||
vio, la ce scrii dizertatia? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:03 |
||
ehhh sangeram si noi oleaca...tu ce mai faci??? | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:03 |
||
si Aly care idei?? | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:05 |
||
am fost tare ocupata in ultimul timp, fiica-mea este mult mai activa acum, sunt destul de obosita si nu mai am timp sa intru, vreau sa-mi gasesc ceva de lucru din septembrie, dar e cam greu | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:05 |
||
voi cat mai aveti pana face bebe 2 ani? e cam greu sa revii la vechiul post! | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:07 |
||
alina, nu vreau sa se murdareasca nimeni cu sange...dar ai aruncat si tu vorbe grele asupra ei...nu mi se pare foarte corect. | ||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 20:08 |
||
azi zici ca e f activa maine tot asa....sa dus linistea de zi cu zi...cam pana se marita si dupa ....o luam de la capat ca ne da de lucru cu nepotii.Asta daca om avea timp sa stam cu ei din cauza computerului | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:09 |
||
si te-a numit pe tine avocat din oficiu astept daca-i cu suparare de la ea replici nicidecum de la tine.Deci daca am fost acida sau nu e treaba ei sa se apere daca are de ce, daca nu avocatii sunt rugati sa astepte in liniste in sala de relax. O salina eventual |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:13 |
||
Cred ca premiul de onoare este pentru Vio,si lucrare de dizertatia,si copi,si forum ...wow esti cea mai tareeee | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 20:17 |
||
Aly nu am zis de Ana am zis in general, nici Alinakatt nu a pomenit-o tot la general a vb...Eu nu am nimic cu Ana, nici nu am jignit-o si daca citesti cua tentie nici Alinakatt nu a jignit-o. Diana fac masterul in Drept Institutii de Drept privat se numeste sectia la care sunt, eu mai am un pic de stat acasa ca al meu bb a bia a implinit un an... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 20:17 |
||
Scriu la lucrare NOAPTEA cand bb doarme, bb se culca la 8.30 si eu ma apuc de lucrare... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 20:19 |
||
Buna fetele. diana_maria n-ai mai intrat de ceva timp. Ce mai faceti? aly_fab Mai fetelor daca toate de pe acest forum am incepe sa vorbim "direct" cu limbajul pe care il folositi iti dai seama ce ar iesii aici,nu vreau sa-mi imaginez,noroc ca mai sunt si fete linistite pe aici si cu bun simt ca altfel ar foc forumul,cu fel si fel de cuvinte cat mai "elevate" |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 20:20 |
||
mai sa fie...acum toate ziceti.....am zis asa in general....... nu sunt avocatul nimanui. |
||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 20:21 |
||
ceau bau, mi-a amortit mana cu bebe asta sugacios | ||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 20:22 |
||
ia uite un avocat printre noi deci ai putea sa elucidezi misterul ...cine e vinovat de jigniri din imprudenta pe aici...sa nu zic ucidere din culpa | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:23 |
||
bebe sugacios asta da ca e tare micul pirania | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:24 |
||
buna bau, sunt ocupata cu Diana, acum sta tati cu ea si am si eu putin timp liber sa ma relaxez, pe la voi ce mai este nou? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:24 |
||
alinakat, cat are bebe le tau? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:26 |
||
alinakatt cred ca se numeste calomnie, dar a fost scoasa din Codul penal si acu e numai contraventie...jignirile prin imprudenta sau neglijenta... Aly eu nu am pomenit numele Anei... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 20:27 |
||
vio, eu stiu ca alina n-a jignit-o, prima...sau nu a inceput toata tarasenia cu pricina.. dar stefy a produs aceasta polemica si precum spiritul de turma s-au aliniat in urma ei.... eu cand mi-am scris lucrarea de master nu aveam decat word-ul si atat in rest eram la biblioteci si cautam materiale... s-o fi schimbat stilul? | ||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 20:27 |
||
va las ca sa stricat petrecerea ,praji nu mai este deci ne indreptam spre casa....maine nu-s deci verde de la mine dar o sa recuperez in liniste..... | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:28 |
||
Aly_Fab e bine ca e papacios,dar te cred ca te rupe de brate.Cate kg are acum? Diana nou pe la noi sunt dintii. Iar pe forum de o zi sau doua e vechea poveste.Fetele care nu au loc pe forum, mie mi se pare destul de spatios Vio pe cine ai calomniat? |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 20:29 |
||
nu-i efect de turma am tot facut apel sa se ia cuvantul nu sa se taca...erau on line si erau mute cele care fac opinie separata....deci nu o mai bagati pe stefy la inaintare ca nu o puteti acuza de data asta chiar de nimic | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 20:30 |
||
da, bau, pe mine ma obosesc discutiile in contradictoriu, asa ca nu le dau atentie, cum te simti? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 20:31 |
||
Alina las ca revii maine,cand vin si celelalte fete cu chef de harjoneala. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 20:32 |
||
bau, cred ca trec pe friptura in curand la bebe cred ca-i ies si dintii... | ||
aly_fab Postat pe 19 Aprilie 2010 20:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salinadinoras Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31 |
VAND SCAUN DE MASA | 4 | De la: lara 14 Februarie 2009 17:21 |
bluze copii 1-2 ani la 5 lei buc | 1 | De la: pinky 16 Februarie 2010 06:34 |
|
||
VAND HAINUTE FOARTE FRUMOASE, IMPECABILE, NOI SI SH + INCALTAMINTE | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
vand carut bebe | 7 | De la: mariateona 22 Septembrie 2011 21:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară