mamici on line

Are 3 ani multam de intrebare...merge la gradi de la 2 ani si...
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:33
in poza bebele tau arata foarte bine, pe mine ma uimeste Diana cate lucruri invata in fiecare zi, si cate cuvinte noi, dar sunt tot mai obosita
diana_maria_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:34
care este cea mai mica varsta la care sunt primiti la gradi, stie cineva?
diana_maria_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:35
gata, a-ti plecat toate?
diana_maria_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:36
la cresa de stat legal de la 6 luni, gradi 3 ani si fara pampersla stat...la privat atunci cnd va tine buzunarul
alinakatt
Diana eu sunt f bine acum,ca au mai trecut durerile micutului. Avem 4 dintisori si asteptam acum pe al cincelea.
Tu cand tre sa incepi lucrul?

E destul de urat,nimeni nu s-o luat de voi cand a-ti vorbit in ce pozitii si cand va luati barbatii la tranta,asa ca ,cum v-a lasat lumea sa vorbiti linistite despre "lucrurile interesante " de care vorbeati, lasa-ti si voi pe altii.
Eu zic ca despre subiectul barbat fidel si cum sa ti un barbat langa tine ,ar trebuii sa vorbeasca si sa dea sfaturi fetele care chiar au barbati langa ele.
bau
pe maine daca mai respir
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:37
Diana multumesc eu din cate am inteles de la 3 ani poti da copilasul la gradinita.

vai aly_fab daca ii ies dintisorii asa devreme,o sa fie destul de greu cu alaptatul.
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:39
trebuie sa incep lucrul in iulie, dar in august sunt inchise cresele si gradinitele si deci nu ma pot duce o luna la lucru dupa care sa intrerup, deci este cam complicat
diana_maria_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:40
adevarat...daca chiar iti este si necesar si exista o relatie si mai ales sa nu depinzi de el financiar.Cine este independenta nu se face pres in fata nimanui si poate, e mai capabila decat trei barbati laolata si 10 femei la un loc.
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:41
a... o chestie interesanta inlegatura cu dintii, Diana are 6 dinti, 2 jos, 4 sus si doua masele... mie i-mi cam da cu virgula, la voi cum este?
diana_maria_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:42
Eu stiam ca la 2 ani tre sa aibe toti dintii,dar presupun ca nu e o regula,copii sunt diferiti.
Dar nu ai cu cine s-o lasi cand te intorci la lucru?
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:45
La ce varsta i-au iesit?
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:47
din pacate nu am cu cine s-o las, mama inca lucreaza, cam greu
diana_maria_kidz
buna, as vrea sa-i spun si eu cateva vorbe lui aly_fab, unde anume era cand anaROBERT tuna si fulgera fara un motiv intemeiat? ai lipsit draguta de la ora aceea. Tu cred ca ai citit printre randuri sau chiar duci lipsa de prietene si tii atat cu dintii de aceasta ana, hai sa fim realiste, ea a jignit mereu ca la usa cortului, mai ales pe stefy, mai da voi chiar sunteti oarbe?
si doamna bau, mai nou, tu ai barbat langa tine? cred ca e saracul la fel de neglijat ca al prietenei tale, pt ca oricat as vrea eu sa cred ca esti altfel, pici mereu in aceeasi oala cu draga de ana...
lidya
si cred ca fetele care au vorbit de barbati fideli au un sot adevarat langa ele, pe care nu-l neglijeaza ca sa stea pe net, sa nu mai vorbesc de copii
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:50
dintii au inceput sa iasa la 9 luni din trei in trei luni, iar acum vad ca sunt umflate celelalte doua masele si se vad putin umflati si dintii de jos, ceea ce ma ingrijoreaza este ca are niste urme galbene pe dintii de sus,ca si cum ar incepe sa se carieze, desi deja periem dintii
diana_maria_kidz
lidya tu ti-ai pus eticheta de mult ce fel de persoana esti. In locul tau m-as abtine la a face comentarii ,mai ales de acest gen.

bau
Diana inseamna ca sunteti pe drumul cel bun ,acusi apar toti. De pete galbene am mai auzit fete de pe forum.Pediatrul l-ai intrebat?
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:52
si ce fel de persoana sunt draga bau? asa in viziunea ta, i-a spune, chiar te rog.
Sunt o persoana care spune si ea lucrurilor pe nume si nu va convine? ce anume nu-ti place la mine? ca eu la tine pot da exemple,...destule.
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:53
in fine Barbara nu vrea sa plece de la buni ...deci ma delectez
Lidia
ali_fab era in gradina nu era in casa avea compu deschis deci o excludem...in rest
alinakatt
va las cu bine doamnelor, poate reusesc sa intru si maine, o seara buna si linistita!!!
diana_maria_kidz
va rog nu va calomniati
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:54
buna alinakatt, pai da atunci sa se abtina de la afirmatii, logic nu? daca nu stii tot, nu te baga aiurea in discutie facand pe avocatul poporului
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:55
buna seara fetele....maine facem si noi 11 luni si am inceput sa ne plimbam pe picorusele noastre de cateva zile...deabea astept luna viitoare...noi avem 7 dintisori asteptam al 8-lea....cum sunt bebei vostri?
scolaritzas
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:57
partea cu abtinere e mai grea de facut...vezi tu nici noi nu reusim tot timpul ,adevarul e ca,cu greu ma abtin...nu-mi iese
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:58
lydia nu-mi place sa ma repet,mereu esti pe langa subiect si cand vezi un pai te chinui sa-l aprinzi.Citeste in urma,daca tot ai sfatuit lumea si vezi ce persoana esti.

Diana o seara frumoasa.
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 20:58
bravo voua grija mare sa nu cada ca se poate speria si se infraneaza.De acum poti deschide oficial sampania...te pui pe alergat dupa ea
alinakatt
Postat pe 19 Aprilie 2010 21:00
ai drepatate alinakatt, e greu sa te abtii cu asa specimene. Auzi la ele, mironositele bai da chiar au tupeu unele de pe aici, am crezut ca se mai potolesc dar nici vorba, pacat ca acest site le permite atatea vorbe aiurea, pagini intregi de palavrageala fara rost, pe alt site au fost puse imediat la punct de moderatori si stiu ele unde si de ce, nu-i asa anaROBERT si bau? pardon, mony din Timisoara?
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 21:02
aly sunt abonata la o o biblioteca virtuala de pe net si deschid carti pe net...asta e langa ce carti mai am eu si alte documente...
Alinakatt, Lidya aveti dreptate..
Stefy nu e de vina, nu ea a inceput...
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 21:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carucior multifunctional Pierre Cardin nou- pret excelent 1 De la: alexandra 6 Februarie 2010 02:39
Lenjerii de pat din bumbac 100% 8 De la: leiiana 15 Decembrie 2009 09:42
Vand carucior copii 22 De la: kidz001272 1 Martie 2015 20:10
Vitamina D3 Injectabil 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
vand pompa de san sigilata 1 De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37
Setari Cookie-uri