uite frate un raspuns obiectiv, multumesc viobregar | ||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:07 |
||
---|---|---|
Alinakatt nu as putea suporta sa fiu INTRETINUTA de barbat, asa ca din nou ai dreptate... Mony parca si tu ziceai ca faci o lucrare de licenta, apropo de lucrarea mea de disertatie... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 21:07 |
||
lidya daca curiozitatea te omoara sa-ti explic despre ce era vorba,acel forum este un adevarat forum ,isi merita numele si utilizatorii,acolo is moderatori care nu ar lasa fetele care au facut azi scandal ,o sec pe acel forum. Daca mie mi-au spus printr-un mesaj ulterior ca nu e bun titlul topicului,au avut perfecta dreptate,mamici online sunt toate de pe forum,trebuia deschis un topic unde se incadreaza doar unele dintre mamici. Pe forumul acela vorbesc de mult timp si am tot respectul pt ei si pt utilizatori care au f mult bun simt. Pe forumul asta oricum nu o sa mai stau mult timp,pt ca aici sunt adunate toate cele care nu-s primite in alta parte. |
||
|
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 21:09 |
||
am primit divortul tau chiar era necesar sa ne despartim asa brusc inseamna ca nu era o relatie adevarata intre noi...ps esti din timisoara si nu stiam...cele de pe malul begai au mai mult caracter Lidia stai linistita ca le-am ajutat si noi sa bata 200 la sfarsit e premiu de fidelitate. Totusi ma intreb dupa ce se termina acesti 2 ani de stat acasa si incepeti jobul daca aveti asa ceva si nu sunteti niste intretinute ce o sa faceti mah fara kidz????? intrati in panica ...crize...defibrilatii...112 urgente SMURD |
||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 21:09 |
||
am picat deja de multe ori...bine nu afara....dar neam ridicat si am mers mai departe....afara il las mai putin sa mearga....desi deja isi trage manutza din mana mea Andreiutu meu | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:10 |
||
sa nu cada sa se loveasca rau ma refeream nu la clasice cazturi hopa mitica | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 21:12 |
||
mamica1maria felicitari pt mersul in picioruse si pt cele 11 lunite. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 21:12 |
||
pe situl ala adevarat nu rezistati cu balivernele astea expirate nici 2 pagini ca il inchide moderatorul | ||
alinakatt Postat pe 19 Aprilie 2010 21:13 |
||
diana acu citind din urma si al meu are pauza la maselute, adica i-au iesit maselutzele dar nu caninii Mamica1maria bravo lui Andrei... Alinakatt se face prelungire pana la 3 ani si atunci nu mai crize si alea laea ca mai au un an la dispozitie... |
||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 21:13 |
||
ma lesi mai bau? am vazut ce bagata in seama e anaROBERT si tu moderatoarea aceea a fost o draguta, chiar mi-a placut mult, ma intreb oare cand ai sa pleci ce o sa faca anROBERT? MAI SA FACA VREO CRIZA CEVA DA? hai sa fim serioase, am mai auzit placa asta, nu te poti abtine fata draga te mananca, te mananca, te mananca | ||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:15 |
||
ms bau....ok....am grija oricum ca inca nu am asa mult curaj sal las sa pice asa....chir am patit de cateva ori ca mai pica asa pe spate nu in fundic....sau da cu capu de perete sau de un scaun si mai plange...dupa cei trece sau ii dau eu sa suga merge inapoi sa se joace si merge asa pe piciorusele lui...chiar ieri il tinea mama de manutza si umpic nu a fost atenta si sa lasat pe spate....a inceput sa planga de numa numa iam dat san apoi inapoi... | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:16 |
||
Alina crede-ma ca te inseli amarnic.Baliverne is ce faceti voi. Fete ca voi care traiti acum cu un italian si gata m-am imbogatit si dupa aia traieste intr-o parte,el in alta,stiu cum e sa -si tina barbatul. Uite femeile intretinute unde sunt. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 21:16 |
||
vorba lui alinakatt, erati inchise de mult, sau poate sunteti, ca n-am mai avut timp sa intru auzi da cum faceti fata mai fetelor cu atatea conturi peste tot? ahaaaaaaa deci nu stati doar pe kidz? ma voi sunteti mamici super model, super nani |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:18 |
||
bebe al tau cat are bau? | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:18 |
||
vai alinakatt, daca imi spunea mie asa, ma simteam jignita bau da tu din ce traiesti? ce faci tu cand nu esti mamica? ce meserie ai? apropo bau, frumos puradel ai, frumos pil ca sa fiu in ton cu voi |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:19 |
||
mamica1maria 8 luni jum. lydia pe tine te ignor ca cu tine chiar nici nu merita efortul,esti pierduta de mult ,incearca-ti cu alcineva calitatile. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 21:21 |
||
de ce draga? ce ti-am dat peste nas? ma citesti, asa ca te pui cu mine |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:22 |
||
sati creasca mare si sanatos copilasu bau.... | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:22 |
||
mamica1maria multumesc frumos | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 21:24 |
||
nu suport femeile ce cauti pe are se lauda jur.....tu lidya ce cautzi pe aici....vii si te dai mare ca cine esti tu.....?:)) |
||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:24 |
||
mamica...bla bla, poate vrei te rog sa repeti intrebarea, poti scrie romaneste? | ||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:27 |
||
am intrat acum si am vazut un mesaj care mi-a atras atentia nu stiu exact care a fost discutia pana acum dar sa stii ca afirmatia ta in legatura cu intretinuta de sora mea este complect eronata. Nu ai muncit tu in viata ta de pana acum cat a muncit ea intr-o singura zi. Mentionez si sublinuez ca nu sta cu cracii in sus ca sa-i vina banu si nu spun asta ca este vorba de sora mea. Ca sa stii si pentru culltura ta generala are apartamentul ei si el locuieste in casa ei, ca o paranteza isi permite si luxul de al scoate afara din casa daca nu se comporta exemplar. Munca la firma nu o face sotul ei ci ea si o spun fara nici un fel de rezerva ca daca nu ar fi fost ea ar fi fost de mult in groapa. Si cu asta am spus totul. |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2010 21:31 |
||
te intrebam pentru ce ai intrat aici?sa te lauzi?Te crezi mare sefa?Sau de ce vorbesti asa cu toata lumea? | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:32 |
||
Tusi_oli eu zic ca nu merita sa dai explicatii...eu mi-am dat seama singura din discutii ca nu e o intretinuta alinakatt... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 21:34 |
||
bai femeie, mamica nu stiu cui...te-ai lovit la cap sau ce? ai vreo problema cu mine,mie mi te adresezi? tusi_oli pe bau a luat-o gura pe dinainte, e depasita saracuta. apropo draga bau, nu mi-ai raspuns la intrebari, tu ce invarti? |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:38 |
||
bau am intrebare la tine stii macar cu ce se ocupa sora mea???????????? in afara de psiholog asta este un job secundar pe care il face din placere. |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2010 21:39 |
||
eu cred ca nu vei primi raspuns curand tusi_oli, e ocupata bau, deodata asa nu-si mai vede capul de atata treaba | ||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:43 |
||
chiar asa de multa treaba are bau astept raspuns |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2010 21:46 |
||
eu doar tream intrebat...nu team luat la misto....asa ca te rog nu vorbii nici tu asa cu mine... | ||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:50 |
||
buna seara, ce faceti mamici, iar va gasesc cartandu-va? am mai incercat sa vorbesc si eu candva, dar n-am avut loc de unele dintre voi. De ce pe unele le deranjeaza atat de tare adevarul? sa lasi capul plecat nu e o rusine, mai ales cand nu ai dreptate. | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 21:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
pont pe vreme de criza | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
Marsupiu bebe | 1 | De la: adelinaa 24 August 2008 17:06 |
|
||
copii mici cu mamici tinere | 43 | De la: ameno 28 Septembrie 2010 11:27 |
Vand premergator Brevi | 1 | De la: XEMONIA 7 Septembrie 2008 22:33 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară