cum am vorbit cu tine doama mamica1...bla bla? sincer nu vad rostul interventiei tale, mai bine iti vezi de treaba ta, nu ai stofa de femeie inteligenta, stai in banca ta da? acum poate am exagerat dar...meriti. va doresc o seara linistita, ma duc sa-mi balacesc fetita |
||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 21:53 |
||
---|---|---|
roberta ai dreptate | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 21:57 |
||
buna roberta.... | ||
|
||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 21:58 |
||
Uite cum sta treaba tusi_oli ,nici una dintre noi nu stim nimic despre celelalte,de aceea nu avem dreptul sa jignim sau sa luam la intrebari.Fiecare face ce vrea si cum crede. Acelasi lucru a facut si sora ta,a jignit desii nu cunoaste persoanele,e normal sa nu ne cunoastem,doar vorbim virtual. Iar sa ma scuzi te rog,dar nu cred ca cineva care se ocupa cu psihologia ar vorbii asa.Tocmai, aceea ar fi prima care ar incerca sa aplaneze conflictele,in loc sa puna paie pe foc. Eu n-am nimic de impartit cu nimeni de pe acest forum,dar e deja deranjant cand vezi ca e liniste si pace,se vorbeste frumos ,si dintr-o data, aceeasi gashka , cauta cearta si sa strice tot. Pai sincer,eu nu m-am bagat pe offtopic in discutiile care ereau sa ma iau eu de ele.Chiar am fost invitata de multe ori de catre ele pe offtopic sa discutam,dar din moment ce mie nu mi s-a parut ca ar fi un subiect la care as avea de adaugat ceva,nu m-am bagat. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:03 |
||
da serios, m-am saturat sa tot vad mereu discutii, nu cred ca toate fetele de aici gresesc si doar una doua are dreptate nu? mai cand ti se atrage atentia o data, hai sa zici ca-s fetele nu stiu cum, dar cand se repeta istoria, clar ai o problema! eu asa cred, scuzati-ma daca gresesc | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:04 |
||
Roberta iar iti dau dreptate... | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 22:08 |
||
bau ma scuzi ca intervin dar nu ai drepatate intru totul! multe din discutiile de aici sunt fara rost, parerea mea. | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:09 |
||
Buna Roberta. Vio ai ramas cumva prinsa e virusat compu,sau? |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:10 |
||
roberta ne spui si noua de ce sunt fara rost? |
||
scolaritzas Postat pe 19 Aprilie 2010 22:10 |
||
Roberta daca sunt fara rost,atunci de ce intra lumea aici? Is atatea topicuri Roberta. Nimeni nu obliga sa stea omul sa citeasca discutiile de pe topicul asta. Serios acum. De ce cititi daca sunt dicutii expirate. Cititi pe offtopic de exemplu ca acolo sunt discutii f bune,ai ceva de invatat. Eu n-am nimic cu nimeni,dar chiar e f spatios forumul asta. |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:12 |
||
Bau ca sa fac daca mi s-a blocat neuronul si numai cuvintele astea le mai stiu | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 22:13 |
||
nu am citit toate discutiile de pe topicuri am zis si mai inainte nu stiu ce s-a discutat, cine, pe cine, a jicnit eu ti-am raspuns doar la chestia cu intretinuta atat si te rog nu fa afirmatiiii aiurea |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Aprilie 2010 22:14 |
||
tusi_Oli multumesc pt raspuns Vio ai grija sa nu fi acuzata ca ai vrea sa-ti faci nr de msje |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:17 |
||
bau fara sa vrei intri si aici pentru ca e acel buton care se face rosu in dreapa paginii jos, atunci cand mai rasfioesc paginile acestui site si fara voie ii vad postarile lui ana, ale altei mamici care se plictiseste si baga din top si tot asa. Nu te supara pe mine, perfect, nu ne obliga nimeni sa citim, sa intram aici, dar avem dreptul sa ne spunem parerea nu? si eu mi-am spus-o | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:17 |
||
Imi cer scuze pt afirmatiile eronate | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:18 |
||
roberta eu iti respect parerea. Ai tot dreptul sa-ti spui parerea si sincer imi place de tine cum vorbesti.Ai tot respectul meu. E adevarat ca se face butonul rosu si inevitabil intram la pagini nedorite,si mie mi se intampla de multe ori,dar ii accept pe cei din jurul meu.Ce ar fi sa ma iau de toate persoanele care scriu pe un subiect care nu ma intereseaza,sau ca vorbesc ceva care nu ma intereseaza.Nu putem sa facem asa.Suntem o comunitate care tre sa ne suportam. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:22 |
||
mamica1maria ai primit un msj. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:34 |
||
da bau, nimic de spus, dar cam cate mamici intra aiurea unde tu nu-ti doresti? hai sa o luam pe partea ailalta acum. Si cate mamici intra aici? le cam numeri pe degetele de la o mana, intreb si eu, oare de ce nu intra? sau cele care poate au renuntat, oare de ce au facut-o? cred ca ar trebui sa refelctezi mai bine si sa nu te superi atat de repede pe cele care sunt mai directe. | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:38 |
||
si inca ceva, imi aduc aminte ca am mai intrat odata si am incercat sa vorbesc iar cineva m-a luat foarte tare, nu a tinut cont de nimic, nici macar de varsta, sa nu mai vorbesc de altceva, nu mi-a placut si m-am retras si cred ca nu doar eu am facut lucrul acesta. | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:42 |
||
pai ultima care si-a sters profilul o fost din cauza ca o scris alina ,"cele care scriu pe aici sunt de o prostie rara" sau ceva de genu. Si chiar nu poti sa le numeri pe degete pe cele care scriu pe acest topic,chiar sunt multe fete . Pacat ca nu au acelasi drept ca restu lumii. E adevarat unele scriu mai rarut,altele mai des. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:44 |
||
eu nu cred ca fata respectiva a plecat din vina cuiva, asta-i buna inseamna ca a avut dreptate alinakatt? atunci ar trebui sa plece mai multe nu crezi? ar ramane forumul chel haide bau, fata a avut motivele ei, eu asa cred. |
||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:50 |
||
Roberta, scuza-ma, direct nu inseamna sa vorbesti ca la usa cortului,scuza-mi sinceritatea. E una sa vorbesti direct si intr-un mod frumos si una sa vorbesti urat. Pai daca si eu as vorbii asa direct si tu si restu fetelor de pe acest froum,care imi pare rau ca inca odata au parte de vechea poveste,iti dai seama ce ar iesii? |
||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:51 |
||
Pai da Roberta ,a avut motivele ei,cum ai zis si tu, ca unele pleaca din cauza noastra ca avem discutii expirate si altele pleaca din cauza fetelor ca alina, ca le jignesc. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 22:53 |
||
esenta care este bau? vorbele urate sau de ce apar vorbele astea urate? anumite persoane nu suporta sa fie contrazise, sa li se spuna verde in fata, etc. Eu una nu vad atat de grava situatia asta, ma plictisesc anumite texte, aceleasi mereu, anumite persoane, aceleasi mereu...dar asta e doar problema mea. Daca as iesi sa incep sa spun, sigur as fi eliminata in cateva minute, pt ca asa sunt unele persoane, facute la norma si vad doar inainte ca si calul. | ||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 22:57 |
||
Roberta daca tu ai vorbii pe un topic,cu fete pe diferite subiecte,si o persoana ar venii si ti-ar spune ca o plictiseste persoana ta si subiectele tale ce ai spune? | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 23:08 |
||
cu siguranta nu as sari la gatul ei fara sa am macar cateva intrebari cu mine insumi daca acea persoana are dreptate, de ce se baga in seama, oare o fi ceva cu mine? cam asta m-as intreba, nici decum n-as folosi un limbaj gen: pleaca parvenito, esti sub nivelul marii, dispari de aici, mahalagioaica, etc. Sunt doar cateva exemple ce-mi vin acum in minte, nu stau sa dau back ca ma sperii din nou. sigur bau, nu mi-ar place sa se intample asta, cred ca mai degraba m-as ascunde decat sa izbucnesc ca un vulcan |
||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 23:14 |
||
da e adevarat nu e bine sa izbugnesti,dar eu m-as intreba ce a patit persoana respectiva,e ceva neinregula cu ea. Nu mi se pare totusi normal . Dar adevarul e ca nimic nu mai e normal in lumea asta. | ||
bau Postat pe 19 Aprilie 2010 23:17 |
||
roberta ai grija cum te exprimi sa nu cumva sa-ti scape ceva rau ca acusica intra mama de pe acest forum si-ti da EJECT | ||
lidya Postat pe 19 Aprilie 2010 23:20 |
||
roberta_kidz Postat pe 19 Aprilie 2010 23:21 |
||
lidya | ||
viobregar Postat pe 19 Aprilie 2010 23:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Petreceri Aniversare! @ www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 12 Februarie 2010 02:38 |
Vand carucior Chipolino 2in1 | 1 | De la: madili 6 Iunie 2010 23:32 |
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
|
||
Cadouri de sarbatori | 2 | De la: dacris 11 Ianuarie 2010 20:09 |
Vand premergator walker rallye | 2 | De la: garbo233994 21 Octombrie 2011 01:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară