mamici on line

pai nu-i asa? ca s-au impartit pijamalele de mult, sau ce mai conteaza, trebuie sa semneze condica imediat, pregatiti-va
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:24
lidya ce-ti face fetita, gata a adormit?
roberta_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:24
da roberta, a cazut rupta, noi la 10.30 ne bagam la somn
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:26
somnic pufos
si fii fara grija, ii cedez locul fara probleme la oricine, nu ma deranjeaza.
roberta_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:28
bau tu zici ca nu te bagi in discutii dar sincer esti pe toate topicurile
dai sfaturi si cu rost si fara rost
scuza-mi directa
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:28
tusi_oli, toata stima mie imi plac oamenii directi
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:31
eu ma retrag, va rog sa ma scuzati daca am deranjat, chiar imi cer scuze fetelor care m-au suportat in aceasta seara. Iubiti-va mult!
roberta_kidz
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:33
tusi_Oli pai asta faci si tu si multe altele.
Eu nu ma bag in discutiile care nu ma intereseaza,asta am zis.
bau
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:33
fetele pt mine este o performanta sa stau la ora asta pe mess dar erau prea antrenante discutiile si nu pot sa nu le citesc
mai stati putin ca apar sau nu mai apar, sau gandit sa faca ceva util in noaptea asta nu credeti
le-a prins bine sapuneala de azi
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:34
cum se aprinde o scanteie hop si lidya si roberta fetelor chiar nu observati ca nu sunteti bagate in seama deloc

sunteti oile negre cand una behaie behaiti toate.

cine sunteti voi sa jigniti si sa faceti program altora stau pe forum cat vreau su vorbesc ce vreau nu va place,nu va convine evitati-ma si gata dar nu va faceti de ras atat.
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:35
si iar incepe spectacolul, haide ca vreau audienta cat mai mare mesaje cat mai multe, sa fie, fara nr
azi am adunat si eu cateva
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:35
ce naiba mai tusi, dau ele forumul pt o partida de sex?
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:37
eu un una nu vorbesc neintrebata si nici nu dau sfaturi acolo unde nu ma pricep sper ca sunt bine inteleasa unde stiu stiu unde nu nu ma bag iar daca va mai dau cateceva este doar asa de si am spus si ma repet cine vrea sa le asculte bine cine nu nu si ca sa fiu off topic faceti ceva util si frumos in noaptea asta pentru voi si pentru sotii vostrii
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:38
voi imi spuneti mie ca am vb urat,ca am jignit si recunosc si am recunoscut asta a fost prima data cand a intrat evident stefy a aruncat un pumn de pietre si va lasat pe voi in urma sa spalati putina ca si acum.

insa pagina sa intors vreau sa vad o jignire scrisa de mine astazi,nici macar nu v-am bagat in seama,am stat pe scaun si ma amuzam.

voi m-ati facut si proasta si ca sunt varza si multe alte jigniri dati back pentru convingere.

dar pana la urma cine sunteti voi,cine va credeti voi de unde atata autoritate?va vedeti de treaba voastra ca si pana acum nu spalati putina dupa altele.
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:40
lidya poate e mai satisfacator forumul decat sexul nu?
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:43
am invatat de la prietena ta bau
vorba lui alina, sunteti de o prostie rara
da da sigur, mai ales pt anaROBERT
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:44
tusi_oli imediat ma duc si imi trezesc sotiorul si pun in aplicare sfatul tau
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:44
"fetelor si viata mea sexuala a cam luat-o pe aratura" citat din mesaj tau ana de pe topicul viata sexuala dar daca a luat-o pe aratura ai facut ceva ca sa revina la normal?
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:45
vezi sa nu uiti de paharul cu vin face bine la
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:46
tusi_oli viata mea exuala o fi luat-o pe aratura din alte motive,eu in cursul saptamanii nu am sotul acasa deci este un motiv fff plauzibil.

lidya demonstreaza ca te duce putin bibilica si nu ma mai face proasta asta ca sa te respecti pe tine mai intai ca oricum vorbele tale ajung undeva de unde tragi apa.

vio a ta care este de fapt problema?cu ce ti-am gresit eu tie de bati apropouri la postarile mele?
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:49
cand sa faca mai tusi, pai mai e timp?
pe mine deja ma cearta sotul ca stau prea mult pe net
o sa ies cat mai curand si eu, orice e mai bun decat netul la ore din astea tarzii
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:50
pt vio
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:50
eu nu ti-am batut apropouri, doar mony asa a crezut
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:51
da te-am facut eu proasta? cand? ca te simti, e problema ta, eu nu te-am facut in mod direct.
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:52
lidya ai dreptate si pe mine ma cam cearta sotu
viobregar
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:52
au fost tot felul de discutii care mai de care mai savuroase pe care tu ana le-ai privit de margina nu ai dat nici o replica de ce?
pt ca nu aveai ce sa le spui ca in mare parte au avut dreptate
tusi_Oli
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:53

vai ferice de sotul tau ca e plecat, avea dreptate alina, prost sa fie ca nu are amanta, dar uite ca te-ai dat singura de gol
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:53
vorba lui alina, sunteti de o prostie rara
da da sigur, mai ales pt anaROBERT

nu ma simt absolut deloc dar o sa va rog sa va mutati vocabularul pe alt topic si sa va etalati acolo pana nu mai puteti aici lasati sa fie cum a fost ceva frumos pana sa apareti voi.
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:54
eram on-line tusi_oli dar avea treaba nu puteam face in acelasi timp mai multe lucruri si mai ales sa dau satisfactie

lidya fie cum spui tu ai dreptate asa este bv ai castigat acum ne lasi,ne parasesti te rog?
anaROBERT
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:56
"lidya poate e mai satisfacator forumul decat sexul nu?"

am raspuns la mesajul lui vio, dar daca s-a nimerit sa fii si asa, e alta poveste, eu am facut referire strict la sex
lidya
Postat pe 19 Aprilie 2010 23:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calendre personalizate cu fotografiile dvs. preferate! 2 De la: tessy 28 Noiembrie 2009 08:13
Hristos a Inviat! 6 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:24
lenjerii de pat din bumbac 6 De la: leiiana 24 Noiembrie 2008 12:50
cazare in iasi 1 De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46
AVEM NEVOIE DE AJUTORUL VOSTRU 15 De la: T3O 19 Mai 2010 15:16
Setari Cookie-uri