mamici on line

cory citeste, ai mult de recuperat si pe mai multe topicuri
viata sexuala forum nou etc...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:15
Ana si ti-a pomenit numele in acele jigniri...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:16
mai femeia dar gata lasa-ma cu jignirile tale ma faci proasta de azidimineata incontinuu,varza acum si specimen dar chiar sari calul tu chiar aberezi si fabulezi mult dar te rog omeneste acum dute si lasa-ma tu chiar nu poti discuta cat de cat civilizat decat sa jignesti.
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:17
cory_emy lectura placuta!
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:17
tu vio vrei sa pari avocatul cui,eu cu tine nu discut te-am citit pacat ca prea tarziu dar ma repet si pentru tine da back si vezi ca da era vorba despre mine citeste postarile lidyei si este suficient.
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:18
noapte buna ana
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:19
vorba lui alina, sunteti de o prostie rara
da da sigur, mai ales pt anaROBERT

citata de la lidya...
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:19
nu te ataca draga ca nimeni nu ti-a pomenit numele tau in nici un mesaj azi dimineata dar daca te simti jicnita este treaba ta si se pare ca de data asta tu esti cea care jicneste parerea mea
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:20
Pot sa-ti spun ca nu ai inteles decat 1/2?
Din alea 4 chestii:
1. ca suntem deranjate si ofensate
2. ca stai prea mult pe forum
3. ca ai discutii numai despre copii
4. ca nu avem loc de tine

Ai inteles bine doar punctul 2 si pct 3. Corect pana aici. Ideea, daca esti putin atenta si vrei sa intelegi, este ca poti face ce vrei. Poti sa vb si in ultimul hal. Si pe mine de ex, poti sa ma injuri sa ma spurci cat doresti. Mi se rupe, sa ma exprim in continuare plastic, pentru ca inchid comp si afara e alta lume. Iar asta de aici nu ma afecteaza.

Ideea, pe scurt este ca PENTRU TINE, punctul 2 si punctul 3 sunt nocive. NU PENTRU NOI, iubita. Retine asta. Ti s-a spun in ideea de a realiza ca tie iti fac rau lucrurile astea si poate nu vezi de ce nu ai o casnicie chiar minunata. Nu rade nimeni de tine. Daca s-a intamplat asta, a fost ca reactie la urzicarea ta. Dar initial, toate fetele au vrut sa intelegi ca petreci prea mult timp online. Lucru care afecteaza vizibil si lumea virtuala in care te-nvarti. S-au declarat cateva afectate olfactiv de prezenta agresiva a id-ului tau de pe kidz.

Pricepi ideea? Daca nu, zi-mi si ma explic unde e cazul.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:20
asa patesti cand vezi precum calutul, numai inainte
vio da parca repetasem mesajul nu? citeste cu viteza lunimii fata asta sau ce?
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:21
nu sunt avocatul nimanui ca se descurca ele singure...
Eu sunt cea care scria de obicei, atunci lidya mi-a raspuns la intrebarea pusa de mine...Eu nu te-am jignit de altfel nimeni nu te-a jignit, alinakatt a pomenit ceva de prostie si ai sarit ca arsa...fara ca macar sa zica numele tau si apoi chiar a explicat...pe alt topic..
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:21
fetele eu va parasesc noapte buna va dorescsi o zi cat mai placuta maine fetelor fiti iubite si iubit si voi mult mult
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:22
nb tusi_oli merci la fel...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:24
am priceput ses nu este nevoie sa te repeti.

eu am mai spus si ma repet pentru ultima oara stau pe forum cat vreau si scriu ce si cat vreau indiferent de deranjamentul altora...

casnicia mea nu are probleme,am o casnicie frumoasa,ofam frumoasa am spus acea chestie cu sexul dar asta nu inseamna ca din cauza mea ci din anumite motive caci sotul meu are un asa servici incat e mai mereu plecat.atata timp cat nu sa plans niciodata de mine,am mancare,am curatenie am copil ingrijit si etc nu inteleg de ce deranjeaza pe unele.

eu nu am jignit poti reciti si citeaza unde si pe cine am jignit chiar te rog din suflet in scimb lidya de azidimineata ma face proasta incontinuu si varza si specimen....
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:25
Nb tusi, la fel si tie, petrecareato! kiss
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:25
ses eu cred ca iti bati gura degeaba, nu ai cu cine, tot ea are dreptate si pace.
Dar eu cred ca mai e cineva cu o parte de vina daca o pot numi asa si anume, mamicile care ii dau apa la moara, dar le inteleg, se mai plictisesc si ele si mai schimba cateva vorbe, dar mereu mereu cu anaROBERT, bai nene, la unele le taie cheful, va zic sigur, doar nu degeaba am facut sondaj de opinie
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:26
Mda, chiar o tii pe a ta cu stai cat vrei pe net si ai o fam minunata.
Deci eu sunt chiar curioasa si iar ma repet si te intreb CUM LE FACI PE TOATE?
Ori le dai buleala, ori esti SuperWoman. Fara misto, acum pe bune, aia cu SuperWoman, nu mai e gluma.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:27
noapte buna tusi_oli te urmez si eu curand
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:28
da poti face si 10 sondaje de opinii ca nu te retine nimeni,poti face cate unul in fiecare zi...

eu inteleg cum vreau nici asta nu trebuie sa va priveasca pe voi

pe acest topic vb numai u numite mamici in rest nu am treaba cu nimeni si asta nu stiu de ce va deranjeaza.sunt o gramada de alte topicuri faceti-va intelese acolo de cine vrea sa va citeasca postarile aici va rog sa ne lasati cum am fost....
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:29
Da lidia, si eu cred ca nu vrea sa CITEASCA. Cand vezi printre randuri, pierzi ideea... esenta.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:29
da-tii cezarului ce-i al cezarului si nu va mai distrugeti neuronii ca nu merita nu vede-ti ca tot pe a ei o tine
vorba aia fac paranteza sa nu fiu inteleasa gresit( un nebun nu va recunoaste niciodata ca este nebun) repet sa nu fiu inteleasa gresit
Cam asta am inteles eu din toate chestiile scrise fata vrea sa fie in fruntea topicurilor
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:30
indiferent cum le fac,daca le fac este strict problema mea ce va priveste pe voi viata mea de familie ce si cum imi fac treburile casnice doamne fereste
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:30
inca nu ai aflat secretul
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:31
Ana, imi dai senzatia ca vrei sa ne arunci de pe aici. A?
ses
lidya
Da tusi, ramane mister... Pf... Poate ne lamureste prietena ei... Poate ei i l-a marturisit.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 00:32
daca ar fi moderatoare (in visele ei) eram eliminate de mult
lidya
pai cine s-a plans nu tu ?
tusi_Oli
da vreau s fiu in fruntea topicurilor,vreau si fac ceea ce imi place si ceea ce imi convine nu am de ce sa tin cont de parerea voastra,in cont doar de a celor cu care m-am imprietenit aici si pot b ceva cu ele atat in rest este problema mea ce inteleg eu,ce scriu,cat stau pe forum si ce fac eu nu a voastra.
anaROBERT
Ana nu priveste pe nimeni fetele doar au incercat sa iti dea sfaturi, dar vb ta daca sotul nu comenteaza...
viobregar

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
invarea ceasului 7 De la: kidz005574 16 Martie 2010 15:59
VAND SCAUN DE MASA 4 De la: lara 14 Februarie 2009 17:21
cu copii/bebei la mare 15 De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:06
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10
vand carut disney 1 De la: xenna 5 Februarie 2010 15:48
Setari Cookie-uri