turuie intruna, sa-ti aduc un pahar cu apa ana? cory_emy mai ai de citit? |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 00:34 |
||
---|---|---|
Ana, cine vrea sa te ajute e dusman. Cine te lasa in mocirla e prieten. Atunci... have fun iubita! Pe mine m-ai dovedit! Ms lidia. |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 00:35 |
||
asta era fata vrea cat mai sus in fruntea topicurilor si voi nu ati inteles | ||
|
||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 00:35 |
||
ce sfaturi vio ca stau prea mut pe forum,ca sa fac sex(cu cine cu vecinu)ca isi va face amanta si etc eu primesc sfaturi de la cine cred eu ca merita sa imi dea nu de la oricine,si crede-ma nu sunteti in masura sa dati sfaturi nimanui si da sotul nu comenteaza nu ii lipseste nimic asa cum le fac sunt mandra de fam mea si tocmai de aia stau si pe forum cand si cat vreau. nu ses nu,ai inteles gresit dar ma repet eu personal nu am nimic cu nimeni din partea mea stati cat doriti si unde doriti nu sunt in masura sa va dictez eu ce si cum sa faceti. singura si reala mea problema este si va ramane lidya ea mi-a jignit si fam si sotul si copilul inca de la prima discutie.si nu cred ca este corect. |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:36 |
||
voi nu observati ca nu placeti,nu ma vreti pe forumul asta dar va omorati timpul cu mine | ||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:38 |
||
Ana imi aduc aminte de un mesaj de al tau trimis unei fete pe privat care mai apoi a fost postat pe un topic citez "mars fa la cotet parvenit-o". Asta nue jignire din partea ta? | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 00:39 |
||
haide no mai face pe victima ca tu ai fost cea care ai deranjat pe toata lumea, ai scuipat si apoi ai pupat, ma lasi? fetele, eu merg la culcare, maine am o zi incarcata, din fericire eu am o fetita minunata, un sot fidel si nu ii pot neglija. va pup si odihna placuta! anaROBERT, fierbi ca o oala sub presiune,baga mare ca nu ai scapare, bafta! |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 00:40 |
||
da vio asta a fost la prima cearta cu aceasta femeie numita lidya asa a fost dar srie te rog si mesajul pe care mi la trimis ea mie atunci in privat,jignirile aduse copilului si sotului meu astea nu se pun. eu am spus si ma repet si pentru tine doamna avocata ma refer strict la discutia de astazi,o jignire spusa de mine.... |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:41 |
||
ce mesaje la privat indrugi acolo? mai da tu chiar esti fara scapare, vaiiiiiiii de mine! | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 00:42 |
||
da lidya ok asa o sa fac scrieti ce vreti si ce doriti nu ma afecteaza nimic din contra m amuzati enorm mai ales lidya nu ma dau victima ca nu am de ce am spus voi sta in continuare pe forumul asta cat vreau ca si pana acum voi proceda nu sunteti in masura sa imi dictati si nici sa imi faceti program |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:43 |
||
eu am inteles ca niciodata nu ai jignit pe nimeni. Sunt postate mesajele pe undeva, daca nu posteazale tu sa vedem cum te-a jignit lidya... Nb lidya |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 00:43 |
||
vio de tine m-am convins,de falsitatea ta la fel. respectuso te rog sa iti vezi de treaba ta,vorbeste cu fetele ce vrei dar mie sa nu imi mai adresezi nimic. cu siguranta voi relua paginile si am sa postez toate jignirile pe care vad ca nu si le recunoaste nimeni. |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:45 |
||
da da, scuipa, apoi linge, scuipa apoi linge, asa anaROBERT da? peste cateva zile te vad iar lingusind pe langa fete, ca doar asta te pune pe tine in valoare. Noapte buna, somn usor! |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 00:45 |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:46 |
||
Da ana, poate ca asa este.... ne omoram timpul cu tine. Am crezut, unele, ca te facem sa intelegi niste lucruri. Unele benefice tie, altele comunitatii kidz. Adica, ai vazut si tu ca au recunoscut niste mamici ca esti agasanta cu postarile chiar peste tot. Ia si tu exemplu pe prietena ta. Macar daca tot o respecti atat, vezi ce face bun si fa si tu, nush. Hai ca am facut genocid cu timpul asta si ma bag la somn ca maine am zi grea. Noapte buna! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 00:47 |
||
asa este v-ati pierdut timpul cu mine si il pierdeti in continuare mai bine faceti ceva cu pretiosul vostru timp. eu sfaturi primesc numai de la cine vreau eu,prietene si amicele fie ele si virtuale mi le seletez. nu ma intereseaza parerea nimanui decat a celor cateva fete cu care am vb eu zi de zi si seara de seara care surprinzator imi dau dreptate,atat,in rest nu am nevoie de sgaturile nimanui,faceti ceva util mai bine. noapte buna ses. |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 00:49 |
||
mai , am ramas interzisa cu atata rautate , nu ma asteptam sa vad asta pe forum credeam ca acest forum este ptr informare, schimb de experienta si de ce nu de dialog intre femei cu aceleasi preocupari si ma refer la copii familie dar vad ca voi aveti alta parere si ati transformat topicul in camp de lupta, sincer nu am avut timp sa citesc si nici nu stiu cine are dreptate si cine nu .....dar am ramas cu un gust amar , pacat ca in loc sa legam prietenii noi stam sa ne certam si cu riscul de a ma repeta nu cred ca asta e scopul acestui forum.........urat .... | ||
cory_emy Postat pe 20 Aprilie 2010 01:00 |
||
lidya nu nu am terminat de citit , defapt nici nu cred ca mai vreau sa citesc dupa ce am vaz in ultimile doua pag .... | ||
cory_emy Postat pe 20 Aprilie 2010 01:02 |
||
din pacate asta este si sincer imi parer au de voi cateva mamici cu care vb zilnic si mai schimbam cate o idee asa in rutina noastra dar asta este... | ||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 01:07 |
||
ce faci cory te electezi nu te obosii nu ai de ce stai linistita nu ai pierdut nimic importanta,banalitati | ||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 01:37 |
||
nu ana dupa cum am spus nu vreau sa citesc nimic din urma mi-a ajuns ultimile pagini citite, eu una sunt ........nu gasesc cuvantul potrivit sa imi exprim starea , stiu doar ca am intrat pe acest forum ptr a schimba pareri de la mamici despre copilasi apropiati varstei lui emy si asta nu ptr ca nu as avea experienta in a creste un copil ,ptr ca am crescut deja doua mari si frumoase ci pur si simplu am constientizat faptul ca se mai schimba obiceiurile si regulile de crestere a unui copil , si un sfat nu strica niciodata. nu am intrat decat ptr a cere unele sfaturi ptr a-mi fi mai usor mie cu ultima mea realizare, restul dupa douazeci de ani de casatorie consider ca nu am nevoie de sfaturi si pareri si de aceea nu am avut de ce discuta acest subiect, dar daca va fi nevoie poate o voi face !!! | ||
cory_emy Postat pe 20 Aprilie 2010 01:58 |
||
iar daca stau la aceasta ora pe net stau ptr ca intre timp mai si lucrez si nu o pot face decat noaptea cand toata lumea doarme.... | ||
cory_emy Postat pe 20 Aprilie 2010 01:59 |
||
buna dimineata,mi-au trebuit vreo 30 minute ca sa citesc tot ce s-a scris ieri si sincer am ramas putin surprinsa si nu in mod placut. credeam ca pe acest forum se intra sa afli nelamuriri despre bebe,dar vad ca ati inceput sa va certati si sa aruncati cu cuvinte urate ca la usa cortului. nu am nimic cu nimeni,nu i-au apararea nimanui,cred ca fiecare face cu viata sa ce doreste si nici un alt om nu este in masura sa critice sau sa judece. |
||
ionela_miruna Postat pe 20 Aprilie 2010 09:19 |
||
buna dimineata!! haideti la o cafea si fara cearta azi !! ionela_miruna, asa este .... cory, ce faci iubita mamica? cum mai esti? mai esti racita? salutari mamicilor online.... |
||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 09:53 |
||
Buna dimineata, cand am gasit acest forum am fost foarte incantata, cu timpul am vazut cateva schimbari de replici foarte dure si sunt foarte obiectiva cand voi spune ca mamicile care par in viziunea unora "rele si folosesc vorbe jignitoare" au pe buna dreptate toate motivele sa fie asa si asta pentru ca anaROBERT nu stie sa fie pe aceeasi unda cu ele si pe deasupra e si foarte acida. Imi pare rau ca ma bag in discutie astfel, de obicei nici nu bag in seama astfel de persoane, dar o singura intrebare am la mamica anaROBERT si anume: tie iti place de tine, asa in general? cred ca raspunsul tau va incheia acest capitol urat. si...foarte buna cafeluta in dimineata asta Tuturor mamicilor le doresc o zi frumoasa! |
||
bianca4you Postat pe 20 Aprilie 2010 10:06 |
||
buna dimineata fetelor. Ce faceti? Doamne ... adevarul este ca e un pic distractiv sa citesti aceste discutii Sincer acuma. Eu aseara am stat un pic pe net (ca in mod normal nu am timp si nici chef) si am vazut discutiile. Sincer m-am amuzat si chiar eram curioasa ce au mai scris fetele deoarece eu la 22 am iesit. Uneori barfa e amuzanta asta e adevarul. Dar asa e cand sunt atatea femei te doare capul nu altceva. Eu am o mica problema cu fetita mea. De vreo 2 luni nu vrea sa adoarma decat in brate. Nu stiu din ce cauza si-a facut obiceiul asta nici nu mai conteaza dar nu stiu cum sa o dezvat. Ceva idei? |
||
Pitu Postat pe 20 Aprilie 2010 10:06 |
||
buna lorena, cat are fetita ta? | ||
bianca4you Postat pe 20 Aprilie 2010 10:09 |
||
buna lorena. poate ii ies dintisorii? incearca un scaun cu vibratii???poate merge sa adoarma asa...sau pusa pe burtica, masaj pe spate? lorena, daca nu ai primit carticica, scrie-mi un mes privat cu adresa. eu ies acum... |
||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 10:13 |
||
fetelor avem 10 luni si 3 saptamani. Nu mai sta in scaun cu vibratii sau in leagan de la 6 luni. Cand a invatat sa se ridice in fundic singura nu am mai putut sa o tin in asa ceva. Pe burta nici vorba ca se intoarce singura. De multe ori ducem o adevarata batalie sa schimbam pampersul ca acum e pe spate in secunda doi e pe burta, apoi se ridica in picioare in fundul gol si patruleaza in pat. Plange de nervi ca o pun jos si nu o las. Seara nu prea imi vine sa o las sa planga ca ....stam la bloc deocamdata si .... avem vecini. Inainte isi bea laptele si somn. Acum nici vorba. Habar nu am ce sa fac. Eu i-am facut un program la culcare - o pun la somn la ora 22 regula da aur si de multye ori la 23 adoarme. Ma rupe de spate si pe al meu sot la fel. |
||
Pitu Postat pe 20 Aprilie 2010 10:20 |
||
buna dimineata mamici. bianca4you da sunt mandra de mine si evident imi place de mine. |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 10:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent | 3 | De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46 |
mamici nascute in ianuarie | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:43 |
|
||
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17 |
Produse BIO | 1 | De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară