mamici on line

ma repet lidya nici o sansa. iti poti face program tie,familiei tale,copilului tau daca ai desi nu cred nu mie.

cand consider ca voi avea nevoie de pauza o voi lua eu si fara programare .

pana atunci arata-ne de ce esti in stare,hai ca poti mai mult
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:38
lydia, esti chiar nostima..probabil ti-ai pus mainile in sold si baticul cu nodul in fata !!!!!!
aly_fab
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:39
cu siguranta e cu mainile in sold acum
anaROBERT
ana citeste un pic mau sus cand ai facut-o josnica pe lidya...
viobregar
aly_fab daca tu iti doresti sa iti petreci timpul tau liber cu asemenea mamici, iti doresc o zi cat mai buna!
pacat de tine....
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:41
fetelor, eu ies, ma duc sa fac ceva de mancare... va doresc o zi buna
aly_fab
Vio spune-ne si noua ce esti de acord din ce or zis fetele? exemple te rog.
Ca si eu pot trimite multe "ai dreptate"," asa e" etc
bau
vio vrei sa ma scutesti de aberatiile si falsitatea ta.

am fost facut proasta,varza,patetica de aceasta individa.

asa si care e problema ta te rog frumos sa te duci sa stergi putina dupa altele dar ti-am spus scrie ceva concret si la obiect nu da doar dreptate ca nu te premiaza nimeni
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:42
si anaROBERT da-ne macar un singur nume de mamica care e de partea ta pe privat, ma lasi?
o zi buna aly_fab (cred ca putem comunica si frumos)
lidya
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:42
lidya ce au mamicile astea? Le cunosti cumva? te-ai jucat cumva cu mine in nisip ,ca sa sti cine sunt eu?

aly o zi frumoasa
bau
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:43
am fost de acord cu ce s-a spus despre viata sexuala...ca trebe sa iti barbatul aproape, apoi cu ce a spus roberta ...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:44
pa pa aly

lidya iti repet inca odata esti ce-i drept mai grea de cap asta este asa te-a lasat doamne doamne

demonstreaza intregii comunitati ca ai cap mai mult ca mine,ca esti mai buna si mai intelogenta de ce nu o faci si demonstrezi contrariul,evita-ma cat poti de mult
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:45
vio tu la fiecare mesaj ai fost de acord,deci nu numai despre viata sexuala.
Si ai sa va invat cum sta treaba si cu viata sexala fetelor,ca altfel va pierdeti toate barbatii,alea care mai aveti barbati.
Deci unui barbat nu tre sa-i faci totul pe plac si sa fi tot timpul disponibila,ca altfel cand vei avea o problema sau te vei imbolnavii si nu vei presta servicii,te v-a lasa cu tot si se v-a duce la alta. Fiind obisnuit sa aibe tot,ce sa faca apoi cu o femeie care nu e in stare de nimic.
Barbatul tre sa te inteleaga,sa te respecte si sa te iubesca si v-a fi tot timpul alaturi de tine si la bine si la rau.
bau
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:52
mai anaROBERT dar tu chiar intreci orice masura, serios!!! Ma enervezi deja si pe mine, mai i-a o pauza femeie si nu mai ataca si in stanga si in dreapta, esti sub orice critica!!!!!!
Doamne iarta-ma , n-am vazut asa om
cornelia_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:54
cata dreptate ai mony

ele au fost invatate sa le duca totul la pat,sa le faca toate mofturile iar toata treaba sa o faca de una singura

noi suntem mame moderne si sotii moderne treaba se face in doi nu doar femeia
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:54
sall cornelia. Eu nu trebuie sa va explic cum sta relatia mea cu sotul, dar in mod clar daca viata sexuala s-ar duce de rapa si-ar gasi alta...ca orice barbat...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 11:58
pai ia un calmant cornelia de ce va atacati si va enervati asa fetelor este o lume virtuala ,chiar nu constientizati
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:00
Vio probabil si daca ai fi bolnava s-ar duce la alta,probabil si daca ai avea o sarcina cu probleme si n-ai putea sa o faci s-ar duce de rapa,probabil si daca ar fi plecat in deplasare s-ar duce la alta,inseamna ca sotu tau nu te iubeste. Am tras o concluzie la felul cum ai pus problema.
bau
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:01
pai ce sotul se duce la alta ca nu are pantofii facuti,mancare calda la nas,masa pusa ,se duce clar ca nu te iubeste si nu il meriti iar in cazul de fata.....pe buna dreptate
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:02
ana ce am zis si unde ca nu mai stiu sincer pe care topic am dat replica ?
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:08
la ce te referi tusi_oli care replica ca sunt cam multe
anaROBERT
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:09
Buna dimineata!

Mama, da' ati intrat in paine asa de dimineata?!
Ana, nu pot sa ma abtin sa te intreb daca esti in aia 90% mesaje scrise noaptea.
Ieri pe zi erai on, nu mai stiu la ce ora, noaptea pan' la 1, azi ai deschis ochii pe kidz la 10 jumate.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:21
Hello !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai puteti????????????
Lidya si eu asa cred ca vrea sa ne simta langa ea si ca ii place sa fie rasfatata. Doar ca problema cu lasatul in patut este mai dificila deoarece eu o las, o mangai ii cant, ii citesc si ea se ridica in picioare, se agata de mine, ma trage de par, vorbeste in chirchiza ei ca eu nu inteleg, etc sinu pot sa o fortez sa stea culcata. Acum ma gandesc ca poate doarme dupa masa prea tarziu si nu ii este somn atunci cand vreau eu sa o culc. O sa schimb tactica si orele de somn. Acuma ea
Pitu
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:21
Fetelor a fost si distractiv sa vad schimburile astea de replici dar acum devine cam iritant. Imi trebuie juma de ora sa vad daca mi-a raspuns si mie cineva la intrebare.
Cred ca ar fi cazul sa incheiati aceste discutii fara sens ca parca ar fi un concurs de care pe care.
Ma scuzati ca m-am bagat si eu in seama, chiar nu intentionez sa intru in gura lupului ca nu am chef sa dau 3 zile explicatii de ce am zis, sau facut ceva.
Daca vrea cineva si parerea mea o sa o zic, daca nu ma multumesc cu cititul
Desi e enervant deja. Mai bine si va calmati.
Pitu
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:26
lorena, din pacate asti micii sunt cam teroristi de fel, se nasc cu terorismul in ei de mici.....observ ca si al meu de 5 luni incepe sa aiba manifestatii de genul acesta... am citit ca o pui la culcare la ora 22....eu il pun sa doarma la ora 9 seara...atunci sting lumina ramane doar o lumina difuza.....mai matzaie el de vreo cateva ori...
aly_fab
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:49
aly si eu ii pun o lampa de veghe dar cum am scris mai sus avand in vedere ca uneori doarme de fapt doarme dupa masa pana pe la 17.30 sau 18 cred ca nu ii este somn. Asa ca... voi schimba programul cu ea...
Pitu
Postat pe 20 Aprilie 2010 12:57
lorena poate si programul ei e de asa natura ca nu e foarte obosita seara si are timp de alint in bratele voastre. Incearca dupa somnul de dupa-amiaza sa o scoti la o plimbarica si vezi cum se comporta apoi

aly_fab incerci sa fii mironosita, nu iti merge cu mine, nu mai posta in femeia perfecta care nu agreeaza astfel de comportamente, te rog eu, nu-mi insela asteptarile, sau iti e teama ca ramai fara prietene de suferinta?

bau, draga mea beau, incerci tu sa pari ceea ce nu esti, avocat si toate cele, mai bine ti-ai vedea lungul nasului, nu?

lidya si viobregar, sunteti pe pozitii, bravo!
am uitat pe cineva?
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:07
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:10
salutare sunt si eu on line acu intrai pe topic din nou
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:12
offfff da, scuze ses, tu ca de fiecare data punctezi atunci cand trebuie si ce trebuie
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand port bebe 1 De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:15
este cineva din targoviste??? 1 De la: didi_micutza 1 Mai 2009 22:38
ceai humana 1 De la: adis 7 Decembrie 2008 11:55
aranjamente florale si nonflorale 1 De la: mihamedlife 17 Martie 2009 19:21
scoica de vanzare pentru bebe 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
Setari Cookie-uri