mamici on line

anaROBERT pe orice topic am vorbii daca cineva are chef de cearta sau sa-si faca de lucru cu siguranta v-a venii oriunde
Macar or facut audienta pe offtopic
bau
Postat pe 8 Martie 2010 16:51
dar macar asta este pentru mamici on-line si intra si vb fiecare ce vrea,ala era a lui ses si-a facut audienta mareeee
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 16:53
Nu stiam ca era topicul lui ses
bau
Postat pe 8 Martie 2010 16:57
da ea la creat.nu voi maii ntra acolo si gata doar nu o sa plang,dar trebuia sa ii spun lui stefystefy ceva si alea doua auzi ce se baga ele si ce mod au de a se exprima aoleu de unde au aterizat oare
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 16:59
Stai calma mai bine te amuzi decat sa te enervezi,nu merita nimeni de pe aici.
Multe persoane nush ce inseamna "forum" sau "offtopic" .
bau
Postat pe 8 Martie 2010 17:22
Ana nimeni nu merita sa te enervezi. De ce sa iti mananci nervi aiurea. A s zice mai multe...
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 19:44
nu e nevoie viobregar,am inteles stai linistita
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 22:43
Ma bucur
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 22:56
cum de esti on-line,nu ai somnik?
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 22:57
imediat ma culc, trebe sa ma hotarasc pt un titlu pt lucrarea de doctorat si nu gasesc
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 23:02
aaaaaaaaaa,sa ai noroc si succes
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 23:05
merci
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 23:07
nu ai pt ce,pa pa nb
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 23:12
anaROBERT, alea doua la care faci tu referire cred ca au cu cel putin cateva clase deasupra ta. Nu mai vorbi aiurea ca nici nu esti in stare sa-ti mentii afirmatiile din cate vad. Tu chiar nu ai treaba? serios acum, dupa ce ca nici nu ai inteles exact ce am vrut eu sa zic tot tu te dai cocos, vai de mine, mai fa si tu pauze, nu cred ca iti va simti cineva lipsa, esti plictisitoare deja, chiar trebuie sa apari zilnic? Doamne fereste-ma de...
Mamici, imi cer scuze, dar deja specimenul asta imi provoaca o zi buna va doresc!
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:08
da uite nu am treaba si care este problema ta chiar nu am treaba stau pe forum toata ziua sunt o norocoasa si am conditii de imi permit sa stau pe net toata ziua nu am nevoie de un loc de munca in care sa mi se ofere si un pc,dar in felul asta ai aflat si tu cum este sa stai la pc si pe forum .

alea doua nu stiu cate clase au si nici nu ma intereseaza ma acuzau pe mine ca sunt nagramata dar sa citeasca postarile lor sa vada sau daca nu stiti ce inteasmna un anagramat exista un dex ti-l recomand si tie .

eu nu am citit printre randuri stiu exact de bine ce ai vrut sa subliniezi dar sti cum este daca cineva te aproba si este de partea ta tot respectul dar daca cineva nu este de acord cu tine si ideile tale gata incep intepaturile.

vb mai frumos,da dovada de educatie nu ma face pe mine specimen,iti provov scarba dar imi citesti postarile si vrei sa ma atacai,nu ai sanse tanti esti multimea vida
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:25
tu sincer, ai probleme fata draga, iti recomand un cotrol pe undeva
foloseste messengerul sau mesajul privat, ti-am mai zis si ieri, nu cred ca intereseaza pe cineva ce faci tu toata ziua.

si intru de la munca pt ca acasa stau cu sotul meu, eu stiu ce inseamna familia, nu mi-as neglija copilul in favoarea netului, asa cum vad ca faci tu zilnic. Cate mamici au timp sa stea cat tine pe net? ar insemna sa-si lege copilul de calorifer cu glumise alinakkat si sa stea aici la barfa, sau sa-i lase nem�ncati, neplimbati, uzi, etc...
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:32
invidia va apasa nimic nu va convine,conditiile mele nu te privesc pe tine,daca esti atenta si imi tot citesti postarile trage cu un ochi si la ora la care sunt postate sa vezi ca sunt in mare parte noaptea dar cum spuneam nu am de ce sa iti dau explicatii tie nu prezinti interesul si da stau si voi sta numai in ciuda ta ca vad ca te intereseaza.

nici sotul meu si nici copilul meu nu sunt neglijati de mine asa ca ocupate de treburile tale si nu te mai baga in seama.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:34
sigur, si marmota invelea ciocolata in staniol sa-i spui asta lui mutu, poate el te crede.
hai, esti un caz pierdut, orice as zice, in viziunea ta tot tu ai dreptate, scrie fata draga, scrie, pana ti-o veni rau, daca atat stii sa faci. Poate iti dau cei de pe site un premiu ceva, vad ca de o luna ai intrecut toate recordurile acestui sait, felicitari!
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:41
da mersi frumos,am sa scriu asta am sa fac am sa intru tot mai mult numai in ciuda ta ca vad ca asta te deranjeaza.

nulitate de familia mea nu te lua si nu imi discuta mie pe forum ce si cum fac eu in familia mea ca habar nu ai,iti vezi strict de treaba ta si ce te priveste.

ce treaba ai tu cu mine ca intru eu si cat stau eu si ce scriu eu care e problema ta,fac ce vreau si voi continua mai mult de acum ca vad ca esti chiar stresata rau
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:43
salut fetelor ,ce cse intampla vad ca va certati,dar am ramas in urma cu stirile,care-i problema anaRobert?
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:30
pai care sa fie szilvia deranjam o tanti pe forum respectiv stefy ca postam numai tampenii expirate si nu avem o discutie inteligenta asa sa ajungem la gradul ei de inteligenta.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:34
da cre-i treaba ei ce vb noi pe acest forum?! daca nu ii convine sa nu mai intre!!!!!!!!!!!!!!!da ce se leaga de tine sau familia ta cred ca as si omori pe cineva daca sa-r lega de ai mei
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:38
acum vad ca te face specimen dar ea ce ii?
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:39
asta ma durut si pe mine dar cum sa atace si ea daca doar atat poate,asta este inteligenta ei se masoara in prostie,eu nu ma cobor la nivelul prostului ca as fi mai prost ca prostul de aceea nu ma complac situatiei,o iau in gluma si rad cat pot .

care este problema ei nu stiu dar daca citesti de la inceput postarile mai ales pe offtopic o sa te convingi poate sunt eu prea toanta si nu imi dau seama
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:40
lasa draga bine faci ca nu ii bagi in seama ma bucur pt tine rade cat poti tu de asemenea oameni noi si bebeii nostri sa fim, sanatosi apoi restu nu conteaza
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:55
cata dreptate ai szilvia asa merita unii dintre semenii nostri .

ce faceti voi,ati facut mucenici?
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:57
ana vad ca stazi ai aapratori nu am mai citit ca sanu-i mai spun cateva si pe topicul asta
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 13:01
Szilvia ce mai face puiul tau?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 13:01
Silvia ai dreptate ma bucur ca mai este cineva de acord cu noi. Eu i-am spus cateva pe offtocic
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 13:02
buna m�mici, ce feceti? am citit si eu ce s-a mai discutat si cred ca �n mare parte stefy are dreptate, eu am inteles ce a vrut s� spun�, f�r� sup�rare.
cum ati petrecut de 8 martie? noi ne-am plimb�rit, doar c� a fost o vremeeeeeee...
aly_raz
Postat pe 9 Martie 2010 13:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs "Scrie-i lui Mos Carciun!" -www.piticulvesel.ro 7 De la: adivera 6 Ianuarie 2010 22:18
Haine pentru copii 0-10 ani 2 De la: kidz_luissa 10 Decembrie 2009 14:45
vand balansoar fisher price papasan si perna chicco 1 De la: kidz008381 1 Iunie 2010 20:24
hainute copii noi,marca original marines,preturi mici 1 De la: dunca 12 Martie 2011 09:28
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe, nou, 140 ron 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
Setari Cookie-uri