mamici on line

Tsssss!!!
Ma duc sa beau sampania aia! Ma-mbat acu! Multam Stefy!
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:14
Auzi la ele nevestele perfecte...ba is femei moderne si le ajuta sotii in toate ba ele fac mancare , curatenie ingrijesc copilul etc...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:16
hai ca vin si eu, face o bauta impreuna
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:16
fetele dragutele, astea or fi doamne in visele lor, hai sa ma contrazica cineva

eu am noroc ca intru de la munca pe net, ca acasa nu as avea timp si nici chef, am mult mai multe de facut decat sa aflu ce a mai facut x, y, z...coborati cu pioarele pe pamant mai fetele.
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:17
stefy un pahar de vin cine vrea
tusi_Oli
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:18
pai vad ca iar au disparut din peisaj.
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:19
wow vin la ora asta? hai ma tusi nici chiar asa, las-o si tu mai pe seara da?
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:20
Da, ne imbatam cand vine toata gasca!
Bagaboante... de dimineata asa...

Stefy, cu doamnele... nu stiu. Eu cred ca sunt niste doamne. Adica ce e in neregula? Calca, gatesc, alapteaza.. si poti spune ca sunt moderne la cat stau pe net. Plus ca o DOAMNA se respecta si sta acasa si doar spala copilu' la cur. In rest, e treaba barbatului. Eventual cu cracii in sus asteptand, ca deh, oboseala de peste zi...
Noi restul, suntem pramatii.
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:23
ma am postat ceva si nu a vrut...
cata confuzie creezi in jur
Da sunt o intretinuta si recunosc ca :
1. am femeie acasa care imi face curat si mancare
2. am o alta care imi sterge plodul la cur
3. inca una care se tavaleste cu omul meu ca sa fie si el multumit
4 as mai avea nevoie de o a patra...Mony ce zici te inscri.???/
uite asa eu il nenorocesc pe saracul de barabat al meu si am timp sa merg pe centru sa fac pe intretinuta (sa crape mony de necaz) si sa-i toc bani lu italyanul meu...ca deh el e ocupat cu femeile din casa
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:25

ai dreptate ses
da unde or fi dragele de ele acum, stau si privesc din umbra, chipurile sunt cu bebeii asa fac mamicile inteligente
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:26
pai daca asta inseamna sa fii doamna eu prefer sa fiu p0ramatie si sa ma intretin singura si sa-mi fac poftele singura...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:26
Vio, ai grija ce-ti doresti! Sa nu se ia mony iar de tine. Nici legi nu stii, nici doamna nu vrei sa fii.... Rusinica...

Stefy, nu mai arde gazu aiurea aici, pune mana si vb de bebei si papica. Nu te rade, da?
Fii o doamna!
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:28

bayyyyyyy fetelor da ati invadat acest topic, acusica apare doamna moderatoare ana si va sterge mesajele, hai fiti si voi in tema cu acest topic, va rog eu.

sa incepem: "buna fetele, ce mai faceti, beti o cafea cu mine? ce face bebe. cati dintisori i-au mai dat peste noapte?"
deci asa se vorbeste aici da?
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:31
alina ai gasit citeste la pagina 202 ...
Mno las ca ea stie mi-a aratat cum se calculeaza de numai, ea zice ca eu nu stiu dar ea nu dovedeste ca stie...asa ca inca astept calculul lui bau...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:32
vad ca ai gasit Alina...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:33
am citit...acum am bagat o postare in mesajul anterior ca nu vrea din prima
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:33
Da stefy. Uite si lu pilu i-au crescut 2 dinti de ieri si sunt asa fericita!! Auzi, tu ce ii mai dai sa mai manance lu' al tau? Nu de alta, dar nu mai am nici o idee. Si stii, azi nici nu vreau sa ies din casa. Ma duc sa fumez o tigare, sa imi pup apoi copilu' si revin sa nu cumva sa pierd ceva. M-a sunat mai devreme barbatu' da' i-am dat reject, ca imi uitam ideea aici.

Buna alina, ce-ti face bebele? Ceva dintisori?
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:35
bey frate sunt 10 pagini de dat back....cine imi zice si mie unde sunt paginile cu bla bla bla sa dau next ca sa nu pierd vremea pe lucruri inuytile sa va ajung din urma...
de le lasi pastea doua singure cu tastatura se duce drakului netul la toata romania
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:35

Alina calm, nu dispera. Tu nu ai ce sa citesti. In afara de faptul ca vio e pe langa legi si ca lucrarea aia e pf... varza... ca tu esti o intretinuta pe undeva p-acolo, nush pagina... ca lidia e mama denaturata... nici nu mai stiu. Asa multa informatie, mi-a dat procesorul peste cap..
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:37
ma nu stiu cati are ...ultima data ea a venit la mine si imi zicea : mami mami uite am dintii toti in gura mi-au iesit in sfarsit pot sa-ti musc computerul...si mama jap o felie ia scos vreo 2...Auzi pe mine nu ma deranjezi cand sunt pe kidz ca ramai si fara ailalti .. Ne-am inteles?????
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:38
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:39
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:40
al meu sta toata ziua in tarc saracul, ii mai arunc cate o bucata de paine din cand in cand, il mai intreb daca vrea apa, iar daca carie ceva ii plasez broscuta cantacioasa si imediat tace da cum sa-si permita sa ma deranjeze de la mirc sau messenger?
stefystefy_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:43

Aaaaa, deci vad ca si voi sunteti toate niste doamne! Asa fetelor! Ce-mi place de voi de nu mai pot.

ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:45
pa ce nu se face asa????am uita sa zic ca eram si spumata la gura cand ii tufli una...eram pe punctul de a deschit un topic nou intitula PANICA vreau ca pe copilul meu sa-l cheme KIDZ
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:46
De ce? Cand l-ai facut erai cu mainile pe tastatura?
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:49
stefy poate o sa o pun sa faca mai multa activitate fizica :) ea oricum are, pt ca in fiecare zi dupa ora 17 e la bunici. O zi la unii o zi la altii si acolo e lumea ei ca face ce vrea si ii poarta de ametesc. Oricum nu sta locului 5 minute(si imi place ca e asa) si parintii mei stau la casa si e tot prin curte daca ne permite vremea iar socrii mei o plimba prin toata casa (mai nou merge ea singura si ei dupa ea). Dar o sa mai fortez un pic nota sa vad. Eu o duc ca lor le place si plus stau si eu cu sotul meu, face cumparaturi, mergem in vizite la prieteni, ne uitam la un film sau alte chestii de genul asta. Eu profit ca avem bunici care vor sa stea cu ea chiar daca uneori ma simt ca o mama denaturata ca merg la o cafea cu fetele sau la o bere cu prietenii fara ea. Dar imi trece repede ca daca as fi renuntat chiar la toate activitatile mele eram deja irecuperabila. Este suficiewnt ca nu mai merg la munca sau ca nu iesim seara tarziu. Oricum la 23 pic de somn asa ca nu duc lipsa dupa iesirile nocturne. Nu vreau sa imi ignor sotul asa ca eu il port pe la prieteni sa mai stea si el cu baietii sa mai bea o bere, sa discute un meci.. chestiile lor.
Pitu
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:49
Alina pe la 202 erau postarile alea cu intretinuta...
viobregar
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:51
dar unde sunt inculpatele???
Avocat avem...chiar daca e vai de capul ei , lasa Vio ca te tine sotul acasa si pilu ti-l creste buni, astept sa intre sa ma acuze...
Mony dupa ce ce ca ne iubiram si ne-am strans la pept ...ai divortat si m-ai facut si intretinuta....in lipsa mea.Deci chesti deastea ordinare nici eu nu fac...eu dau apel la coonstiinta si avizez adversarul ca urmeaza sa-l scuip si il invit in plen sa fim face tu face deci unde esi acu madam vino si umple-ma de sanje
alinakatt
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:51
ses
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avem nevoie mare de ajutor 2 De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor! 10 De la: yyoana_62 31 Iulie 2010 23:19
Vand Carucior 7 in 1 TAKO Drifter 1 De la: AnaGabi 9 Iunie 2010 00:03
Vitamina D3 Injectabil 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21
Cadou perfect pentru Craciun - Ceasuri cu personaje din desene animate 1 De la: alexandra 4 Noiembrie 2009 11:19
Setari Cookie-uri