pai ma tine ca isi permite doar deaia suntem niste INTRETINUTE nu? | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 13:54 |
||
---|---|---|
deci lorena esti si tu de acord ca femeia dupa nastere nu trebuie neaparat sa se transforme in chioara surda schioapa etc...si daca are un pic de timp liber sa-l petreaca in compania celor dragi (reali nu virtuali)sa se faca frumosa, sa mearga la o cafa cu prietenele daca le mai are si o plimbare aiurea face bine uneori |
||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 13:56 |
||
ii destul si atat nu? pai cica is mame moderne cu barbati care le ajuta... | ||
|
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 14:00 |
||
noroc cu noi ca asa mai sta si copii aia cu mamaicile lor...numa sa nu inceapa sa bata din degete in loc sa vorbeasca live | ||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:01 |
||
Si Alina cum adica sa te transformi in oarba, surda, etc..ACUM trebe sa arati mai bine decat inainte si sa fii tot timpul fresh. Lorena bine ca mai ai cu cine lasa fetitza... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 14:01 |
||
in afara de oarba etc...doar copilul e prima si unica problema si doar de el se vorbeste si in casa si la masa si la prieteni si in pat evident... Deci nu ar trebui sa se dea victime la cat sunt de super ffkkwoman si sa se mai relaxeze si ele.... Intri de dimineata din 2 vorbe ai terminat discutia ce tine de ce ati mai facut...deci ar trebui sa iasa si sa-si vada de treburi NU...se mai sta inca treisfert de zi si inca pe ata de noapte ca sa infloreasca acel ce ati mai facut si sa tina tot 200 pe kidz ca la final e premiu |
||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:06 |
||
pai acum sincera sa fiu eu mai am prietene si inca foarte bune care mai vin si pe la mine acasa la o cafea cand nu am cu cine sa o las pe micuta mea. Si in oras merg mai rar dar merg ca na.... e musai :))))) Sunt de acord ca nu e bine sa uiti nici de tine nici de sot. Dar ideal ar fi sa nu uiti nici cand esti gravida de sot. Chiar daca nu ai chef de sex prorpiu zis, chiar daca iti e lene sau te doare... exista si alte metode de ati face sotul sa se simta bine si de a nu-l neglija. Poate am fost prea directa dar asta e realitatea. Si daca sotul te intelege si nu iti cere asta nu inseamna ca nu ar vrea sau ca nu isi doreste. Si nu e bine sa fie lasat sa..fiarba prea mult. Acuma nici sa sari in sus sau sa te cracanezi cum se uita la tine, dar..... NU trebuie neglijat nici el. Sa nu mi vorbim de noi. |
||
Pitu Postat pe 20 Aprilie 2010 14:06 |
||
iar ati ramas singure pe baricade ele stau si se uita din "scaun" citez si abia dupa ce rumega bine dau raspunsuri si intra dupa ce iesiti voi ca de.... nu au replica sau nu acum stau la o pe vreun forum nou acolo unde nu le i-a nimeni suprematia | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 14:08 |
||
lorena vai de mine piei satana cum poti vorbi asa pe sleau aici sunt doar cele ce rosesc si o fac cu lumina stinsa | ||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:09 |
||
Lorena nu trebuie neglijat nicicand mai ales ca unii dupa ce apar copii se simt amenintati... Alina cum adica cu lumina stinsa si ce farmec mai are? |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 14:12 |
||
imi place lorena ai dreptate | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 14:12 |
||
Cateodata (subliniez CATEODATA) e si asta un farmec cu lumina stinsa. Se ascut celelalte simturi... tactil, miros.. | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 14:13 |
||
stefy cu riscul sa imi aud iar comentarii AI DREPTATE | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 14:16 |
||
cum cine stefy???la mine e femeia 3 sau 4 din lista de sus | ||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:16 |
||
VIO!!!! E o rusine sa ii dai dreptate lu stefy! Pune basmaua pe cap si treci la colt. | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 14:17 |
||
eu nu dau sfaturi doar am spus ce gandesc. Oricum fiecare face cum vrea si cum ii place si mai mult nu critic pe nimeni sau nu invat ce sa faca pt ca fiecare face cum doreste si ce doreste. Nu e problema mea ce, cum, cand si cat. Mai ales ca nu e in oala mea. Fiecare isi vede de oala lui si stie ce are de facut. Nu sunt in masura sa dau sfaturi sau sa critic pe cineva. Eu ascult(in cazul de fata citesc) si imi fac o parere. Mai invat din ce zic fetele cand consider ca am ce invata. Cand zic asta ma refer la toate fetele de pe forum. |
||
Pitu Postat pe 20 Aprilie 2010 14:17 |
||
imediat trec la colt acu caut basmaua | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 14:19 |
||
Bv! Lorena, cea mai buna alegere. |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 14:23 |
||
bravo tie lorena dar vezi sa nu fi catalogata ca si noi :Parvenite...mai ales cu ce ai scris riscul sa devi si cotofana e f mare | ||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:24 |
||
chiar? nu am stiut |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 14:26 |
||
Da ma stefy, e sait de copii, da' topicu' e MAMICI online... Asa ca pot sa vb despre.. orice tine de o mama... si nu una denaturata, nu? Ma duc acu sa deschid un topic "Bagaboante online" Si pun si intrare cu plata sau pe baza de invitatie, ca la meci. |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 14:27 |
||
eu sun pentru daca deschidem si inca unul mamici in panica stres spumate ofcorse |
||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:33 |
||
Nu conteaza ca oricum sunt irecuperabila. Tocmai am ars mancarea (cartofi piure) ca am uitat de ei pe aragaz stind aici la calc. De copil nu am uitat ca e calarepe mine si i-am facut poze ca ii place sa pozeze. Deci.............nimic nu mai conteaza. Si oricum nu am criticat pe nimeni si nici nu am judecat. Doar am raspuns la o intrebare. Mai aveti intrebari? Ca mai am ceva mancare pe foc si poate reusesc sa o ard si pe aia. Doamne ce pute in casa. Si asta mica se uita la mine cam ciudat.....:))))))))) Deci va las, sper ca nu am suparat pe nimeni ca nu asta am vrut Aaa inca ceva - eu imi las calc deschis de aceea apar online dar nu stau in fata lui, poate mai tarziu cand doarme asta mica mai arunc o privire la ce ati mai scris fetelor (asta daca doarme si sotul meu dupa ce vine de la munca) O zi buna tuturor - fara exceptii |
||
Pitu Postat pe 20 Aprilie 2010 14:34 |
||
Foaaaaaaaaarte tare lorena!!! Tine-o tot asa. E doar inceputul. Maine risti sa-i dau un picior copilului sa te lase la comp. (glumesc ofcourse). Gata Alina. Ma bag! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 14:36 |
||
kiss lorena | ||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:38 |
||
ma voi aveti chef sa fiti luate de ciuf???? anesteziati-va copii si dupa mai discutam |
||
alinakatt Postat pe 20 Aprilie 2010 14:40 |
||
am vazut ca se intreba lumea de ce nu mai intru pe aici, acuma sa-mi fie cu iertare, dar ce sa discut in conditiile in care mereu se ajunge la discutii contradictorii, eu nu inteleg cand aveti timp sa le faceti pe toate? eu abia reusesc in ultimul timp sa stau cateva minute la pc pt ca ori sunt afara, ori fac mancare, ori trage bebe de mine sa ne jucam, ori am curatenie,...iar seara pic franta | ||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 15:51 |
||
aly_raz Kiss! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 15:56 |
||
buna ziua ses | ||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 16:13 |
||
sall aly_raz | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 16:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Calendare si felicitari personalizate.Grabiti-va! | 1 | De la: PiticulVesel 31 Octombrie 2008 23:42 |
Vand hanorac ESPRIT 18-24 stare exceptionala! | 1 | De la: esthersclothes 26 Ianuarie 2010 11:56 |
VITAMINA D3 SOL.INJ 300.000 U.I | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
|
||
Alaptarea copilului mic pe timpul verii | 36 | De la: ameno 24 Iunie 2010 13:00 |
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară