buna vio, s-au mai calmat spiritele, asta-i bine | ||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 16:23 |
||
---|---|---|
da asa se vede | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 16:25 |
||
Ei, stai sa intre doamnele... Sa iasa din umbra... | ||
|
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 16:33 |
||
Sau poate sunt... dincolo! Unde nu le stie lumea.. | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 16:35 |
||
azi suntem prizonieri in casa, acum dupa-masa, iar asta mic nu are stare deloc, s-a plictisit de toate, cred ca pana la urma imi fac curaj si ies sa ma ajute si pe mine cineva |
||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 16:44 |
||
Da, si noi la fel. Stam ca soarecii la adapost. Unde naiba sa ma duc cu el pe vremea asta? Eu am ceva trebi de facut si nu ma topeste, dar n-am chef sa-l frichin pe el in masina, afara, in masina, afara... asa ca... azi e zi libera. Stau aci si le astept pe doamne. Daca vrei sa iesi, vezi ca e rece, nu stati mult |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 16:48 |
||
si ploua asta ca sa fim on topic... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 16:50 |
||
ei nu vremea ne sperie pe noi, am iesit noi pe geruri, acum e chiar frumos, nu ploua si e bine, dar nu pot eu sa ma deplasez din pacate | ||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 16:52 |
||
aly ce sa-ti fac daca nu esti super mama | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:00 |
||
mamici va pupam, trebuie neaparat sa iesim, altfel e jale mare, o seara placuta! tusi ai dreptate |
||
aly_raz Postat pe 20 Aprilie 2010 17:00 |
||
fetele cine vine la un spanac cu ochiuri de oua? acu l-am terminat | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:02 |
||
pai cum trage bebele de tine? asa ceva d-le nu se poate | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:03 |
||
salutare ses pot sa stau si eu cu tine daca nu va este cu suparare | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:07 |
||
Salutare .Maaama ce de activitate .Imi ia ceva vreme sa citesc totul .Sunteti tare nostime si chiar uneori acide dar imi place de voi. | ||
adelafistis Postat pe 20 Aprilie 2010 17:09 |
||
Sal;tare Adela... Merci tusi_oli de invitatie.. |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 17:11 |
||
Plimbare placuta aly. tusi, hai ca tocmai am terminat si eu supica de pui si piureul si facem un picnic aci pe forum. Poti sta cu mine, dar sa nu te superi ca o sa te mai las singurica. Imi incarca saitu' extrem de greu. |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 17:12 |
||
ce i-ati facut frate lu siteul ala de-ti incarca greu sau poate ceva wodooo se practica prin zona | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:16 |
||
voi cu mancarea eu cu spumantul si hai la picnic | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:18 |
||
da, si aduc si vin de la tata... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 17:21 |
||
Eu aduc si ratustele | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 17:41 |
||
Hai ana! Stiu ca poti! De ce nu zici nimic? O astepti pe mony? N-ai curaj singurica?? | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 17:44 |
||
Buna fetele. Am inteles ca v-a fost dor de mine. Imi place de voi ce exemplu dati,deci a-ti mentionat ca e deranjant sa fie discutii expirate,si la butonul rosu sa fie tot aceleasi persoane care trancanesc aiurea,dar se vede ca nu realizati cine sunt acele persoane. Ma fetelor chiar nu va vedeti.Umpleti forumul de mesaje aiurea,doar sa fiti bagate in seama. Vio am inteles ,tu ai ferma de capre,de vin,de mai ce ? Mai vio e cam greu sa vorbesca un om cu tine,mai ales sa-ti raspunda tocmai tie la intrebari . Te-am cunoscut de ceva timp,si totusi am stat de vorba cu tine,din prea mult bun simt. La fel si cu celelalte nu am facut diferente,chiar daca am fost uneori catalogata gresit m-am comportat prea frumos. Ses cum suntem draga mea ?Ce nu stiu altele si detii tu? Ca am fost pasnica si ca am incercat tot timpul sa fie liniste,sa vorbim cu toata lumea,sa nu fie cearta ,sa nu fie mahala acest forum ? Ai vazut ,am vorbit frumos si cu tine si cu restu lumii ,inainte de a venii din nou turma cu mahalagisme de cartier ,ca va plictiseati si nu mai aveati subiecte de vorba. Ses copilul meu e f bine ,dar al tau ce mai face ? Astazi si cam tot timpul esti destul de ocupata cu forumul,spune cum faci fata ? Ma iei la intrebari pe mine,dar pe tine te-ai intrebat ?Si am vazut cate ai putut sa faci azi,esti incredibila.Ai facut tu atata de mancare si grija de copil si toata ziua pe net.Ce superwoman esti,nu ai realizat ? Daca vrei raspuns la intrebarile tale,puneti-le tie inainte. Voi fetele chiar nu realizati ca prin ce afirmati ,va acuzati chiar pe voi ? Pai in legatura cu barbatii,ses al tau e plecat 3-4 luni,cel putin asa ai zis tu,ce face oare in timpul asta,cate amante o avea ?ca i-o fi si lui saracutul atata timp sa stea pe sec. Plus cand a venit si omul acasa,plecat dupa atata timp,hop �top ses era pe net si nu se mai dezlipea de forum. Fetele luati o pauza,mergeti si culcati-va,mai lasati si pe altii. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 17:47 |
||
Oooooo a revenit Mony08 cu atacuri la persoana. Hai sa zicem ca eu intrebam de barbate-su lu ana, dar daca tot ai deschis subiectul, nu am sa iti dau prea multe detalii. Iti spun doar ca eu stau pe forum mai putin decat stai tu zi de zi. Ca am fost azi super woman, stai linistita, ca nu as fi putut sa am si un barbat acasa, ca voi. Adica si asa mi-a fost greu la un moment dat, dar am zis ca daca voi puteti, macar sa-ncerc si eu. Ei bine, ca sa dormi linistita la noapte, am sa-ti spun ca al meu nu ma inseala garantat. El daca face macar avansuri, risca puscarie. Cred ca ti-am zis deja prea multe. Apoi, ca sa intelegi diferenta... fata de ai vostri, al meu nu e multumit de mine, e disperat dupa mine. Si ca am stat pe forum dupa ce a plecat, n-am ales sa fiu o doamna, sa umplu cearceafu de muci ca sa imi plang de mila. Iubita, nu ma intelege gresit. Eu fac biznisuri cu copilul la subrat, tu astepti pe al tau sa-ti faca mancare. In asta consta SuperWoman, draguto. Te pup. Mi-era dor de tine, asa ... bici! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 17:57 |
||
Vio vezi ce iti mai face copilul,si cauta putin cartea de drept,sau "biblioteca virtuala","google" ,cum vrei tu sa-i spui,sa mai inveti putina legislatie. Ti-ai dorii macar pe sfert sa fi atat de informata cum sunt eu. Imi place de tine ce tare in gura esti cand ai avocatele in preajma,si cand pleca ele,hop ai tacut,te rog draga mea ,vezi-ti de caprele tale. |
||
bau Postat pe 20 Aprilie 2010 17:59 |
||
care altele draga bau ca nu mai pe voi doua va vad pe aici cand intra restul teapa era ora voastra ps a mai fost un conflict pe care alinakatt a incercat sa-l, aplaneze dar nu a avut cu cine ca erati spumate la gurita se pare ca de data asta v-a dat tie si lui ana sa va saturati daca ai ceva de comentat la adresa ei spune-i cand este on line nu dupa mesaj de la alinakatt : maine de la ora 10 sunt doar a ta bau semnat alina |
||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 17:59 |
||
alina vine cu matele | ||
tusi_Oli Postat pe 20 Aprilie 2010 18:00 |
||
Tare tusi!!!! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 18:01 |
||
fata eu am scris si cand ai fost tu pai daca esti asa INFORMATA de ce nu imi raspunzi la intrebare? Si gramatica cu cine ai invatat-o? |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 18:05 |
||
buna fetelor. hopa, a fost party virtual pe aici, s-a baut sampanie... asta da calitate.picnicuri virtuale, secs virtual, licente scrise pe forum... pffff... harcea parcea cum zice fii-miu | ||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 18:05 |
||
Da aly, nu ti-a placut lectura? | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 18:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Castiga o tabara pentru copilul tau | 1 | De la: adventurecamps 2 Decembrie 2009 15:19 |
Alaptarea copilului mic pe timpul verii | 36 | De la: ameno 24 Iunie 2010 13:00 |
SISTEM CARUCIOR QUINNY BUZZ MODEL 2008 + LANDOU. | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06 |
|
||
lapte praf novalac formula antidiareica | 2 | De la: zambil 8 Iulie 2010 09:31 |
Baby Orajel- gel pentru calmarea durerilor de dintisori | 3 | De la: babyorajel 8 Iunie 2011 12:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară