si tu esti avocata lui bau bau bau? las mai aly_fab ca poate sa se apere singura ca doar se lauda cu legislatia ei iuliana, ce e draguta, n-ai mai vazut masini straine? |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:18 |
||
---|---|---|
Asta e tare, oricum are mult mai multa informatie decat mine care sunt pe langa... Laura cine se cearta noi ne distram doar si facem audienta? |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:19 |
||
Laura Bravo ma ! Uite ma o fata de comitet! Se amuza si ea. Nu isi taie venele, nu dramatizeaza... nu se plange ca vai ce liniste era si acum nu mai pot, ma oripilez...! Bravo Laura!! |
||
|
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:19 |
||
da, sex..... masochism cu sadism si vice versa. | ||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 22:19 |
||
buna iuliana, ce mai faci? bebitza? | ||
Laura_M Postat pe 20 Aprilie 2010 22:19 |
||
Bineinteles ca vin pe la 12.30 sa scap de sot sau sa il aduc cu mine? | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:20 |
||
fetele cohetele, eu zic sa ne mutam de aici, ca vine moderatoarea si nu o sa-i placa ce se vb pe acilea mai bine mergeti pe offtopic, nu? |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:21 |
||
Adu-l cu tine Vio!!! Bagam o orgie! Ca d-asta nu aveam in meniu... buna idee | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:21 |
||
mda, nu stie nici sotu cum sa ia, ma dor falcile... bai fetele, daca ati ajuns sa va certati de la sex, da-o-n papucii mei... apropo, nu-i dau nimic sa manance, nici puta nici nimic ca vreau sa mai stau cu voi o tzara | ||
Laura_M Postat pe 20 Aprilie 2010 22:21 |
||
Lidia, plec cand o sa-mi arate actul de proprietate | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:22 |
||
mai aly_fab ca mi se pune pata pe tine, tu ce problema ai? nu-ti place ce se discuta doamna draga? | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:22 |
||
buna laura ...fac bine si eu si bebe din burtica,..... acum citesc ce se mai scrie pe aici ... ...si ma ingrozesc |
||
iuliana_raluca Postat pe 20 Aprilie 2010 22:23 |
||
Laura bun venit in clubul mamelor denaturate. O bomboana si-un pahar de sampanie sa incepi sedinta cum trebuie. Vezi ca aici una doua ramai fara par si nici nu stii din ce directie vine |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:24 |
||
ce, v-ati plictisit? ca veni vb de moderatoare, p-acilea nu se ocupa nimeni cu curatenia? o gramada de topic-uri care nu-s au rostul... auzi aici "nastere prin hipnoza" sau "oare sunt gravida" cine doamne iarta-ma sta la curu cuiva sa vada ce face | ||
Laura_M Postat pe 20 Aprilie 2010 22:24 |
||
laura | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:25 |
||
buna seara fetele se pare ca nu puteti,sunt asa importanta pentru voi incat ma pomeniti intruna chiar n uaveti lucrurim ai bune de facut,este chiar asa greu sa dati dovada de putina educatie si bun simt? ses stau pe forum cat am chef,scriu cate mesaje am chef ma repet este strict treaba si problema mea iar parerea voastra si sfaturile voastre sunt nule pentru mine,nule. vio esti demna de dispret ai stat cu noi ai vorbit cu noi te-ai complacut situatiei si erai pe forum non stop,acum behai si joci dupa cum altii canta,macar spune si posteaza ceva concret nu doar asa este,ai dreptate nu stau in umbra,nu va urmaresc caci nu am de ce sa o fac,am preferat sa imi vad de treaba mea astazi sperand ca totusi veti ocupa topicul vostru dar se pare ca toata ziua ati stat si ati incarcat pagini asteptandu-ma pe mine |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 22:25 |
||
iuliana ai grija cu burtica, nu-i face bine la bebe sa citeasca asa ceva, ai mila de el te rog, nu-i de gluma. Bai fetele, reveniti-va ca mai avem printre noi si mamici purtatoare, pffffffai | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:25 |
||
lidya ce face copilul,e pe sub masa,pe masa pe unde e | ||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 22:25 |
||
ses ce este cu topicul bagaboantelor simti ca iti este locul amenintat stai linistita ca nu iti ia nimeni eticheta | ||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 22:26 |
||
Ses bomboane, sampanie pai astea ingrasa mai bine SEX ca tot suntem denaturate Laura nu prea cred ca exista modedator...dar oricum esti tare |
||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:26 |
||
lydia, e trist, multe mamici intrau aici sa-si spuna of-ul...acum multe nu mai intra. s-au speriat cand au vazut circul de pe kidz...macar aia de la circ o fac p e bani.......nu gratis asa cum s-a facut aici. eu recunosc ca nu sunt de fata, si nu am timp sa citesc tot. ma bucur pentru cele care au timp sa citeasca totul de pe forum, dar sa ajute sa dea un sfat n-am mai vazut pe nimeni. | ||
aly_fab Postat pe 20 Aprilie 2010 22:26 |
||
ses vezi ca bei de ceva pagini incoace, nu te vad bine cat despre par nu-mi fac probleme ca io-s pasnica at cand trebe (mama ce-am zis-o) am multa podoaba capilara si ai de unde sa lua | ||
Laura_M Postat pe 20 Aprilie 2010 22:27 |
||
ete ca a aparut si moderatoarea noastra, te mananca te mananca te mananca | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:27 |
||
aly_fab tu clar ai ceva cu mine si nu inteleg de ce? te las sa-ti faci numarul, sa ma anunti cand termini, ok? si nu mai citi printre randuri, te rog eu... | ||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:29 |
||
Opaaaaaaaa... a venit moderatoarea sefa! Toata lumea in banci cu mainile la spate! Laura ai grija ca sunt sub inflienta alcoolului, cum bine ai observat si te spun lu DOAMNA ca nu ai batistuta curata! Vio... da mama, facem sex, sa se rusineze unele! Na! |
||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:30 |
||
suntei fenomenale serios acum chiar nu vreti sa ne parasiti,sa va duceti pe topicul vostru sa va luati toata herghelia cu voi si sa nel asati aici pe noi,pe cele care am fost mereu pe topicul asta si am avut discutii frumoase,nu certuri,nu jigniri ..... demonstrati voi ca sunteti destepte si cu 2 secunde mai inaintea noastra,si retrageti-va. |
||
anaROBERT Postat pe 20 Aprilie 2010 22:30 |
||
Ana daca sunt demna de dispret de ca ma bagi in seama? Si alte fete au vb cu voi nu numai eu... | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:30 |
||
da toata lumea in banca, ACUM!!!!!!!! |
||
lidya Postat pe 20 Aprilie 2010 22:31 |
||
De ce iubita, asta e topicul tau? | ||
ses Postat pe 20 Aprilie 2010 22:31 |
||
Ses sa stii ca vin sigur, imi aduc si sotu si facem un menage a trois | ||
viobregar Postat pe 20 Aprilie 2010 22:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
De toate pentru cei mici !!!!!!!!!!!Si pentru mamici !!!!!!LA PRETURI FOARTEE MICI ! | 1 | De la: AndraLulu 6 Noiembrie 2009 19:28 |
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
|
||
Buna caut iubit!! | 13 | De la: garbo342280 8 August 2016 14:14 |
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu | 2 | De la: madyrizi 26 August 2009 16:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară