aly_raz explica-ne si noua ce a vrut sa zica | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:09 |
||
---|---|---|
mony nu vreau s� intru si eu �n gura nim�nui, chiar n-am timp si chef de asa ceva, din ce am �nteles eu, aceasta stefystefy nu e deacord cu unele post�ri de pe aici, care nu fac altceva dec�t s� aglomereze aceast� mic� ferestr� unde sunt actualizate mesajele noi si �n felul asta se pierd celelalte, asta cred eu. Dac� nu esti abonat la un topic nu poti vedea dec�t asa ce se mai vorbeste, sau s� intri la subiecte si s� cauti de nebun�, ori s� postezi ceva si s� astepti mailul cu actualiz�rile...asta cred eu | ||
aly_raz Postat pe 9 Martie 2010 13:14 |
||
fetelor , haideti sa bem o beree... si sa uitam de griji... fac e u cinste!! | ||
|
||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 13:14 |
||
aly dac� erai �n tar� acum iti f�ceam o vizit�, ce-o fi la munte acum, cu vremea asta, numai bine | ||
aly_raz Postat pe 9 Martie 2010 13:15 |
||
aly_raz ea nu posteaza nimic pe nicaieri intra doar ne citeste noua postarile arunca cu venin se cearta si gata si-a indeplinit misinea. postam tampenii expirate nimic inteligent...celelelte mamici de ce pot sa scrie pe topicuri si ea nu sa fim serioase,nu aii nteles chiar bine |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 13:17 |
||
aly, eu nu sunt in brasov acum, sunt pe la engleji...si sincer sunt atat de satula de iarna aceea lunga si geroasa din romania....brrrrrr... si aici a fost o iarna mai grea ca de obicei. Ma crezi ca eu fiind din brasov nu stiu sa schieiz? rusine mie!!:) am schiat cand eram mica... in schimb stiu sa ma dau nu sania | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 13:18 |
||
cand ma asteptam sa vina primavara sa fie frumos sa iesim la plimbare cu copii sa nu mai ocupam forumul cu tampenii expirate sa reintors iarna . ieri a fost baba mea . mucenici ati facut fetelor? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 13:20 |
||
aly_raz mesajele se pierd si daca vorbesti pe mai multe subiecte.Nu intrii in gura nimanui.Eu iti explic.Aici intri pentru orice problema,orice fata a intrebat ceva aici i s-a raspuns.Pentru a putea vedea la ce s-o scris ,se intra pe "vezi toate mesajele noi" si acolo gasesti tot ce doresti.Acolo intru si eu pt ca multe mesaje se pierd si nu din vina ca se scrie aici prea mult,ci pentru ca arata doar ultimele 5 mesaje. Si in legatura cu stefy,de ce nu sunt de acord,pt ca ea intra doar pt cearta. Sper sa ma intelegi ce am vrut sa spun. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:20 |
||
ana, hai la o bere!!!! ce-ti face baietelul nazdravan? Hai sa nu ne certam intre noi ca ar fi pacat... Mie imi sunteti simpatice toate fetele de pe acest forum!! | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 13:20 |
||
ana, fiecare cu p�rerea lui, eu asta am �nteles. pai aly, atunci vii la mare, cred c� stii s� inoti, eu una nu stiu |
||
aly_raz Postat pe 9 Martie 2010 13:21 |
||
pe stefy n-o cunosc, dar cred ca s-a trezit cu fatza la cearceaf azi....si avea chef sa se certe cu cineva... | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 13:22 |
||
Nush cum se fac mucenicii si nici ce sunt | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:23 |
||
vin la o bere cu lamaie,copilul se joaca cu un paharel si sunt mai mult cu ochii pe el . si mie imi sunteti simpatice mamici cu care poti schimba o vorba o impresie dar orice padure are si uscaturi nu? topicul asta si celalat pentru asta sunt sa vb chiar orice,se raspunde se argumenteaza sfaturi si pareri dar in cazul acelui specimen cand intri odata pe sapt si nu postezi nimic nu faci decat sa te iei de poastarile altuia atunci scuzati-ma asta ce inseamna? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 13:23 |
||
asta da, aly raz, nu ma asteptam, eu de la munte nu stiu sa schiez tu de la mare nu stii sa inoti | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 13:23 |
||
Aly_Fab in fiecare zi e la fel | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:24 |
||
e de r�s, dar asta e realitatea v� las, ne preg�tim de-o ieseal� | ||
aly_raz Postat pe 9 Martie 2010 13:25 |
||
fetelor eu ma duc sa imi hranesc copilul,mai vb un picut mai incolo,va pup dulce | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 13:25 |
||
Bine fetele,ieseala placuta | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:29 |
||
Aly_raz, ai gasit exact cuvantul potrivit: aglomerare. Fara sa dezvolt prea mult subiectul, sunt de acord cu fetele ca sunt UNELE comentarii ce aglomereaza forumul. Si daca ma uit bine, nu mi se pare ca stefy cauta cearta, odata ce singura reactie mai... violenta la parerea ei, a fost a lu' anaROBERT. Celelalte fete, au citit, au inteles, au raspuns si punct. In schimb, ca de obicei, ca si cu socrela, anaROBERT nu se mai termina. Repet: este parerea mea si mi-e egal ce imi raspunde "gasca" pro ana. SI daca se continua scandalul, eu imi pierd interesul. Nu e cum cred unele persoane ca urmaresc audienta, ca nu consider Offtopic ca fiind al meu. Si daca am cont pe kudika, ar trebui sa ma rusineze asta cu ceva Mony? Sau ai vrut sa bati in alta parte, mai aproape de socrela? Nu de alta, dar ca sa stiu si eu pt cultura mea.. Ana, daca nu mai intri pe Offtopic, nu plang. Pff... Va si nu ma cititi printre randuri... |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 13:34 |
||
pot sa spun si eu ceva? cui trebuie sa cer acordul? | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 13:44 |
||
ses ai inceput si tu sa te ataci fara sa fi atacata? Eu am glumit dar se pare ca numai "glumele" lui stefy sunt bune. Si nu e nici-o gashka pro Ana.Problema este ca maj mamicilor nu au fost de acord,dar Ana se aprinde mai repede. Un forum este pt ca mamicile sa vorbeasca pe diferite subiecte,topicuri. Unele din topicurile cele mai active sunt "offtopic" si "mamici on line" ,ca se poate discuta orice,inclusiv comm "care aglomereaza",pt ca sunt despre orice , sa putem vorbii cu cineva cand vrem sa vorbim cu cineva, |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:46 |
||
alesya nimanui,poti vorbi linistita despre orice doresti | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 13:47 |
||
Mony, cred ca e vreun virus in aer si se ia!! Ok, am inteles. Am vrut numai sa inteleg. Nu m-am atacat. Poate m-as fi atacat daca raspunsul tau era altul, mai stii? |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 13:52 |
||
te contrazic putin mony08, nu te cunosc, nu ma cunosti. Si eu sunt o mamica pe acest forum, si recunosc ca uneori ati cam intrecut limita, spun asta deoarece mereu cand intram numai voi erati prezente aici. Am si eu o intrebare: anaROBERT e oare atat de inteleapta incat sa scrie peste tot? sau doar simte nevoia sa iasa in evidenta de fiecare data. (cate mamici sunt pro ana? le numeri pe degete, chiar si cele care aveau glume cu voi, au inteles mesajul)Vad ca se cam ataca usor si nici nu tine cont de nimic. Scuze | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 13:53 |
||
alesya ne pare rau ca am deranjat ca am vorbit pe acest forum.Daca Ana a raspuns pe multe topicuri,nu este un mod de a iesii in evidenta,este un mod de a vorbii cu toata lumea si a ajuta vorbind din experienta ei si din ce stie ea. N-am stiut ca e asa deranjant ca fetele sa se imprieteneasca pe un forum si sa vorbeasca intre ele. Eu in cazul asta ma retrag.Ma scuzati. O zi frumoasa. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:00 |
||
Mony, stii ca exagerezi. Nu inteleg de ce o faci. Cand nimeni nu zice de TINE ca ai deranjat, te retragi tu. Pfff! | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 14:03 |
||
ses vreau sa-ti spun doar un lucru si atat.Ai vazut cum se vorbeste pe kudika/Toata ziua e casuta plina.Acolo sa veziaglomeratzie V-am pupat,numa bine va doresc |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:04 |
||
salut mony multumesc de intrebare fetita mea doarme asa ca am putin trimp sa stau la taclale cu voi ,nu stiu ce se intampla azi vad ca unii au chef de cearta da voi ce faceti? |
||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:06 |
||
nu cred ca e cazul sa te superi, eu am am privit din afara lucrurile si am spus ce vad, nimeni nu v-a interzis sa vorbiti, dar sa faci asta doar sa umpli paginile unui subiect mi se pare putin cam mult. Regret ca a trebuit sa intervin in astfel de situatii. si anaROBERT nu prea are cei 7 ani de acasa, vorbeste urat, ceea ce ar trebui interzis pe un sait de copii. | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:06 |
||
fetelor de ce continuati am terminat discutia fiecare intelege ce si cum vrea e parerea fiecareia dintre noi,nimeni nu este pro ana ci fiecare a inteles cum a vrut. alesya nu vreau sa fiu importanta ci pur si simplu am vrut sa fiu prietenoasa si sa vb cu toate mamicile de pe forum atat si chiar daca am tot dreptul la fel ca tine si ca toate sa scriem unde si ce vrem cui ii convine sa ia parte cui nu la revedere. topicul mamici on-line si offtopic pentru asa ceva este fiecare sa scrie ce si cum vrea fara nici o suparare,automat ca voi care nu aveti nici o postare nu aveti de ce sa va ofensati la atacurile ''divelor'' ses ti-ai gresit cariera,trebuia sa te faci avocata dar poate te angajeaza stefy ''socrela'' |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bebelusi de 5 luni, cum mananca ei? | 52 | De la: andre_david 26 Aprilie 2010 16:27 |
mamici in targoviste | 6 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:20 |
bancuri... | 252 | De la: 2na 3 Februarie 2010 15:33 |
|
||
va rog ajutati-ma!!! | 268 | De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1 25 Septembrie 2015 11:42 |
Vand Fisher Price Laugh & Learn Home - 380 ron | 1 | De la: im2008 5 Ianuarie 2010 21:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural