razi ai ce-ti pasa tie | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:21 |
||
---|---|---|
Deget nu. S-a dus era.. digitala Dar nici pe shumi nu ti-l mai imprumut. Ca daca esti frigida, se pun paianjenii pe el ca pe ... mandretea ta. Lasa-l la mine ca e mai bine. Apropo, ti-a zis oare cineva ca sexul este sanatos indiferent daca e cu baterii sau naturel? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:21 |
||
ete ca i-ati tinut companie anei , totusi eu solicit incontinuare un PSIHOLOG! | ||
|
||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 00:22 |
||
al meu dar de data asta eu fac regulile | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:22 |
||
S-o ia ala razna? Ce-ai? Lasa oamenii sa traiasca! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:23 |
||
noapte buna fetele | ||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 00:24 |
||
este chestie demonstrata stiintific persoanele care au o viata sexuala regulata au un risc mult mai scazut de a face infart miocardic fata de cele care nu au viata sexuala deci fetel dati bataie cu baterii sau fara arde-o vere ca viata-i scurta |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:25 |
||
Noapte buna lidia! Sa (nu) fii cuminte! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:25 |
||
nopate buna lidya somn usor pupici la bebitza |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:26 |
||
Si moralul e ridicat si gandirea pozitiva... | ||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:26 |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 00:27 |
||
lydia, de ce solictiti un psiholog?? hai spune-ne si noua.poate te putem ajuta, cumva sau vezi poate-ti pune tusi un pont la alina |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 00:28 |
||
ca altceva nu merge |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:29 |
||
cu cea mai mare placere | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:30 |
||
Lasa tusi, ca trece, nu dureaza mai mult ca-n basme... Si dupa aia... rupere de nori! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:30 |
||
ok fetelor, am intrat doar sa va zic noapte buna... si vad ca m-am intins | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 00:30 |
||
noapte buna si ne vedem maine care mai vrea | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 00:34 |
||
Gata aly, strange-te la loc ca spargem randurile. E tarziu. Unii au trebi maine, nu o freaca pe uscat in casa. Kiss si noapte buna evri uan! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:35 |
||
somn usor la toate sper ca maine sa va treziti la realitate si in loc sa va imaginati sexul si pozitiile mai bine il practicti | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 00:37 |
||
Puteai sa taci tu sa zici doar un noapte buna elegant? De ce comentezi tu de imaginat si de practicat, ca ma faci sa ma intorc in pijamale si dc racesc, tu ai grija de mine... Hai ca nu doare. Un Noapte Buna scurt n-o fi foc. A? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:41 |
||
pai schumy nu te si incalzeste poate te si inveleste noapte buna |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 00:43 |
||
Tz tz tz ... racesc ca ies la tine inapoi in pijamale. Hai ma ana... ! Te-a durut ma sa zici noapte buna simplu. Nu poti, a? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:44 |
||
pot bineinteles ca pot orice de vrut e mai dificil nu te speria ca il bagi acum pe schumy pe treaba si iti revii complet maine sunteti fres toate(nu chiar toate,cu mici exceptii) sau poate face tusi_oli cinste cu Gica ala mai si canta la ureche |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 00:47 |
||
Ba esti varza! Ia-ti un vibrator. O sa-mi multumesti de sfat! Si apropo! Nu mai sta mult pe forum, ca de-aia nu te arde barbactu, ca nu ai timp sa te epilezi. Hai pa! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 00:51 |
||
doar salonu este chiar sub balconul meu pe forumstai exact cat mine poate mai mult,mesajescrise nu prea ai ca nu esti bagata in seama spor la treaba vezi sa nu te curentezi |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 00:53 |
||
buna, credeam ca o sa am o surpriza placuta in seara asta si nu o sa mai dau de circul asta dar se pare ca nu am avut noroc, de aceea nici nu stau prea mult dar as vrea sa fac totusi cateva precizari ptr cele care au postat anumite mesaje referindu-se la modul general despre mamicile care nu au altceva de discutat decat despre copii nu incep sa fac o analiza care cum si ce a scris dar am citit undeva ceva de genul ca mamicile ce stau pe forum noaptea tarziu au parte de o casnicie plina de mucegai .... aflati fetelor ca nu este neaparat asa cum credeti voi ,mai exista si familii fericite cu mamici care stiu sa isi imparta timpul astfel incat sa fie si sotii excelente si mame perfecte ptr copilasii lor si femei. simteam nevoia sa fac aceasta remarca deoarece m-am simtit lezata de vb voastre . eu intru de putin timp pe acest forum si am intrat deoarece am crezut ca imi poate fii de folos nicidecum ptr a citi mesaje rautaciose, sincer cred ca o casnicie de 21 de ani cu trei copii frumosi nu prea poti sa o tii daca esti "ignoranta si delasatoare" nu mi-am neglijat niciodata sotul cu atat mai putin copii iar atunci cand am intrat pe acest forum a fost strict atunci cand am avut timp sincer nu cred ca am deranjat niciodata pe nimeni, daca am cerut un sfat si am primit raspunsul care mi se parea potrivit am multumit si am respectat pe toata lumea, daca am dat vreo data un sfat am facut-o cu mare placere si am sperat sa fie de folos deci de ce trebuie acum sa ma simt prost atunci cand voi scrieti mesaje urate referitoare la unele mamici cu care am purtat pana acum discutii civilizate legate de subiectele care ma interesau daca aveti ceva de impartit intre voi ar trebui sa o faceti nominal nu sa bagati in aceeasi oala pe toata lumea care nu e in trupa voastra.......cred ca avem dreptul sa ne alegem subiectele de discutii , nu ? cu ce va deranjeaza ca noi anumite mamici dorim sa discutam despre prb legate de copilutii nostri si nu despre sex ? si apropo eu credeam ca intr-o familie sotul cu sotia fac dragoste nu sex, ma rog poate sunt eu depasita |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 01:01 |
||
oricum sa imi spuneti si mie daca sunteti dragute de ce trebuie sa renuntam la acest topic care pana la un moment dat a fost ok si mai puteam schimba si noi o opinie doar ca sa va puteti voi certa in liniste? asta ca sa stiu pe viitor daca mai este cazul sa intru aici sau nu !! |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 01:08 |
||
buna ana , mie imi pare sincer rau nu ma consider ca facand parte din nici o tabara nu am stat sa fac analiza cine greseste si cine nu ptr canici nu am timp si nici nu ma priveste dar m-au deranjat foarte tare acele mesaje rautacioase la adresa mamicilor in pielea carora m-am regasit | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 01:31 |
||
da stiu cory tocmai de aia am spus si eu prima oara am tacut si am trecut cu vederea,mony chiar a incercat sa aplaneze conflictul si din respect pentru alte mamici am ignorat dar de data asta va fi cum vor si eu pot fi ca ele daca vreau desi e cam jenant | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 01:41 |
||
iarta-ma ca nu pot fi de acord cu tine !mai bine renunta ! | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 01:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mamici on line | 8319 | De la: lilly26 5 Septembrie 2010 00:52 |
Concurs Castiga un Costum de Serbare | 1 | De la: alexandra 25 Mai 2009 22:42 |
vaccin pentru rh nrgativ | 2 | De la: kidz004224 24 Noiembrie 2009 22:36 |
|
||
Vand scaunel de masa Bertoni | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:55 |
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară