viobregar am primit mesajul si iti multumesc mult !!! | ||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 11:26 |
||
---|---|---|
neata sorela ce faci? la birou, muncesti? |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 11:28 |
||
fac o pauza,ca tare-s ostenita:-).Vio,trebuie sa fac miscare..de orice fel ,altfel se atrofiaza muschii rau de tot.Si cu surplusul de kg din ultima luna de stat la orizontala,ce ma fac?! | ||
|
||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 11:44 |
||
un pic.... deci sa clarificam: Pe topicul Forum nou am facut o declaratie de dragoste care se referea la 2 persoane...nu am dat nume pentru ca se stiau ele care sunt...restul erau victime colaterale daca au avut asa simtiri Cele 2 erau Ana si imediat la distanta Mony. Ana pe primul loc ...de ce? Era un apel de la o mamica cu sindrom Down ..... Stefy a zis ceva...iar Ana in loc sa ignore ia sarit mustarul ca de obicei fiind f ofensata ca cineva poate sa graiasca in prezenta ei. vine locul doi imediat cu Mony...(dupa n postari fara sens, nicidecum vreun sfat referitor la mama acea) ceva de genul ...si totusi care era tema topicului..bla bla bla. Mai mult iau cunostina ca cineva si-a sters contul din cauza mea dar din pacate nu imi pot atribui fructele astea ca nu-s ale mele.Uitati-va la data postari ce am facut pe acel topic si la data unde am pus o intrebare :Cine-i hamham pe soacrele noastre.Asa ca nu bagati din tot doar sa umpleti paginile. Si in final ... desteptele mele cand v-ati certat ca oarbele data trecuta pe cine drac facea apel la liniste si daca imi aduc aminte bine am scris ceva stric la Ana... deci nu mai faceti atat pe victimele si va plangeti ca sunt dura si acra etc m-am gandit ca daca terapia pasnica nu merge poate da rezultate cea agresiva In rest pentru cele care se dau dupa cum bate vantul sa speram ca o sa fie doar din fata si cititi cu amandoi ochii nu folositi doar unul. Va iubesc |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 11:54 |
||
efectul tau de calmare a fost ca una din fete sa isi stearga contul? | ||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 11:59 |
||
DanyRed,te-as sfatui sa nu incepi....si tu .Ar trebui intai sa ,,te duci"multe pagini inapoi si sa-ti bati capul nitel care si cu ce a inceput...pe langa toate astea ar trbui sa le mai sti felul .Asta e munca,nu gluma!La urma urmei e totul virtual...e un joc de cuvinte!este ca la box...castiga de cele mai multe ori tactica!Asa si aici,sunt fete spirituale care au un IQ mai ridicat,la mesajele carora nu prea mai gasesti replica .Si ele stiu asta!Se amuza doar,pe cand altele se enerveaza cumplit de tare si arunca si ele cu ce vorbe pot .La final,este amuzant si ar trebui luat totul ca atare...mai prinde si bine pe forum asemenea altercatii....dupa cum s-a dovedit .La fiecare,,cearta"apar membrii noi...care au privit din umbra ,iar acum intervin.Deci...... .Gata,am palavragit destul...inapoi la treaba!Va | ||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 12:10 |
||
nu draga mea...stersul contului nu intra in dragalasenile mele .Nu imi pot atribui asemenea rezultate ca nu sunt eu autorul moral nu am avut nimic de zis cu acea utilizatoare si habar nu aveam ce si cum tine de ea.dar sa intru dupa 2 saptamani da pauza aproape si sa mi se zica ca eu sunt autorul moral al acelui gest e prea mult si pentru mine sa plang sau sa rad ma lasii...treaba ei ca si la sters macar de-ar fi fost vina mea...ii trimiteam flori virtuale |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 12:14 |
||
spor la treaba si imi place replica ta chanty |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 12:14 |
||
foarte interesant mesajul tau chanty. foarte interesant... mersi. esti o scumpa. o sa le las sa isi vada de ale lor. ma duc sa mai butonez un server si revin mai incolo. |
||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:15 |
||
buna dimineata fetelor ce liniste si pace este in sfarsit danyred bine ai venit printre noi alina offf alina |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:18 |
||
mersi anarobert (favoritul meu) gata. ma duc la server ca o ia razna daca nu ii dau 2, 3 comenzi acolo. |
||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:19 |
||
chanty toate victimele de aici incep cu replica: cand vrea o mamica sa-si spuna offul.... adica ce? toate mamicile care sunt aici sau in lumea asta trebuie sa aibe ofuri de ce nu se da replica de genul: cand vine cate o mamica sa povesteasca aia sau ailalta...de OFasta chiar nu inteleg ce inseamna acest OF mai in esenta lui OF e ceva negativ mana in mana cu totul duce spre un gri inchis victimizare personala...depresiv fetele povestiti sub tenta roza zambiti cand scrieti nu oftati |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 12:20 |
||
buna ana, ce faci? sper ca o sa fie liniste intr-adevar. | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 12:20 |
||
buna ionela si eu sper desi ma cam indoiesc ce faci? ok danyred te mai asteptam pe la noi cu drag |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:22 |
||
deci tre sa comentezi putin, nu ma pot abtine aa ana da parca ne lasai putin in pace, sau nu am vazut eu bine ce ai scris? nu te poti abtine ai? |
||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:23 |
||
ce oftezi Ana ce nu iti convine? | ||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 12:23 |
||
ma amuzati sincer | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:25 |
||
si atunci de mai raspunzi la vb noastre? ce-ti face pilu, l-ai bagat la somn? | ||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:26 |
||
doar ce a adormit miruna si ma duc sa strang dezastrul ce a lasat in urma. | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 12:26 |
||
si eu m-am trezit mai devreme astazi am facut curatenie,o ciorbica si acum relax copilul e cu soacra la gradina asa ca .... | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:27 |
||
buna dimineata fetelor. pai mai alina, dupa ce ai purtat un burtoi imens si te-ai chinuit sa iasa bebe, mai iti arde de povesti despre secs? mie nu...daca imi ardea ma duceam pe-un site de matrimoniale sau altele de genul. de ce sa trasformam totul aici in mistouri si care e mai tare-n gura? sincer acum...ca te vad isteatza. chiar are sens? mistourile si glumele sunt bune pana un anume punct..cand totul deraiaza....si mie-mi place sa glumesc cu voi |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 12:30 |
||
ok alina incerc sa te evit sa nu iti raspund la nimic dar daca insisti o voi face... am oftat deoarece ma asteptam sa nu te gasesc iar aici postand acid ,ma asteptam sa va reveniti desi si pare ca nu .am inteles,ai incercat sa dai anumite sfaturi ti-ai spus punctul de vedere pe mine nu ma intereseaza voi intra pe forumul asta zi si noapte ca si pana acum ocolindu-va pe voi.intreaba-ma ce vrei iti voi raspunde sincer nu am nevoie de avocati lidya cu tine este alta treaba inca de la prima cearta in care alina a incercat sa aplaneze situatia iar din respect pentru celelalte mamici am tacut,insa fiind ceva virtual ma amuzi ma gandesc ca si in viata ta reala esti la fel cateva pagini la rand m-am facut proasta,patetica si specimen,doar atata poti?ma dezamagesti sincer |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:32 |
||
poate ai uitat acele momente..cand stateai cu fetita in brate si plangea...sau tu nu ai avut probleme cu bebele tau care acum e strmf mare si merge la gradi? dar nu e bine sa uitam.si sa intelegem si celelalte mamici,,printre care si eu... | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 12:32 |
||
da si eu sunt de acord cu aly_fab! mai arunc cate un ochi aici printre comenzi si taburi. buna stefystefy, poftim si de la mine unul |
||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:33 |
||
site matrimoniale??? nu cred ca am indrumat fetele sa-si insele barbatii. deci aly_Fab vezi ca esti pe langa subiect asa ca daca te simti si tu victima foloseste amandoi ochii si citeste ce scriu la timp real nu la cum crezi ca ar putea sa sune daca muti o virgula. |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 12:34 |
||
alinakatt nu a zis nimeni de matrimoniale unde sasi insele barbatii. vezi ca ai inteles gresit? unde te grabesti? | ||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:36 |
||
merci danyRed dar imi permit sa te intreb, iti place de noi? mie imi place trandafirul tau alina ce puii mei tot te justifici atata? tu nu vezi ca nu are scapare fata? |
||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:37 |
||
stai k nu era pt mine | ||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:38 |
||
da mie nu Danyred? |
||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:38 |
||
pai tocmai asta este nu vedeti ca nu am scapare,nu vedeti ca postarile voastre le folosesc in alt scop dar chiar nu vedeti nu mai bine va mutati pe alt topic si acolo palavragiti cat vreti voi cu toata turma promit ca nimeni nu va va deranja |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior 3 roti,220lei | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! | 1 | De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37 |
Hai sa scriem poezii. | 57 | De la: dancris 12 Mai 2010 13:56 |
|
||
soacrele astea.... | 2567 | De la: ses 11 Ianuarie 2013 18:51 |
Cum scapi de raceli | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară