mamici on line

Uaaaaaaau!
V-ati trezit cu ochii in kidz?
ana, m-ai visat iubita?
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:39
lidya pentru tine
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:40
nu am uitat de perioada cand imi plangea fetita in perfuzii in spital si nici cand eram paranoia ca mamica incepatoare...din contra am invatat sa vad totul cat mai optimist si sa ma ridic sus. Iar ce faceti voi aici repetand la nesfarsi acelasi lucru dar in alt substrat se numeste rutina si ce este mai grav e ca mai si tineti cu dinti de ea.
Ana azi chiar nu sunt acra azi sunt f serioasa
alinakatt
Ce gasca numeroasa... buna stefy, buna alina, tusi... lidia...
Ana, pentru tine un . Esti viata mea! Muza mea pe kidz, sa moara cici!

Sa citesc si eu sa vad dc am pierdut ceva..
ses
ana numai atat merit draguta?

bai deci stati asa ca eu nu mai pricep
adica fata asta ne face pe toate? ca inteleg ca ea baga postari doar din amuzament si ca se joaca cu noi? voi o credeti?
lidya
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:42
stefystefy si tu tot neutra? stam in loje si privim? sau faci galerie?
DanyRed
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:42
Ia liniste! Ca mi-a ascultat ana sfatu' si a plecat sa se epileze!
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:43
lidya sa ma repet si pentru tine care se pare ca esti mai grea o idee

doua persoane au inceput acste mahalagisme iar voi alte cateva nu sunteti decat niste oite pe langa ele si ca sa citez''behaie una behaiti toate''

ses te-am visat toata noaptea
ma bucur ca ai intrat ma speriasem am crezut ca te-ai curentat
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:44
ba da stefystefy, e ok din partea mea.
anarobert, nu te mai consuma fata. lasa-le sa trancane. atata stiu atata fac. vorba ta, oi.
DanyRed
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:46
danyRed ma abtin la adresa ta din respect ca te vad proaspata
Inca mai ai o sansa sa deschizi si al 2 ochi.
alinakatt
RASPUNS: mesajului privat pe care l-am primit!!
Nu vreau sa se creeze neantelegeri,nu m-am referit la o persoana!Nu am dat nici un nume si de altfel am generalizat.Nu am impartit pe tabere,fiindca replici au venit din toate partile ..mai exact de la fiecare in parte.Intentia mea nu a fost sa spun eu ca x sau y are IQ mai ridicat,cred ca m-ai inteles gresit.Reciteste-mi mesajul postat si vei vedea
chanty
chanty ??????????????
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:47
buna dany, va doresc sa vina barza curand la voi...stefy nu-i neutra, face parte din gruparea anaconda first class. just jokin` no more fight.
ses, dai o cafea ?
aly_fab
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:48
cine a indraznit chanty?
lidya
alina spune tu cam ce ai vrea de fapt? caci sincer nu inteleg nimic de la oitele tale
anaROBERT
da,aici sunt....
chanty
dar ce aveti fetelor ca de cateava zile nu va mai opriti din jigniri si vorbe fara sens? deci chiar nu mai inteleg, ce aveti de impartit,nu va cunoASTETI,NU STITI NIMIC UNA DESPRE CEALALTA,DESPRE VIATA FIECARUI,de ce improscati cu noroi una in cealalta? chiar nu se poate vorbi linistit si cu calm cum s-a vb si pana acum/
ionela_miruna
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:49
hahahhahaha chanty! FOarte tare!

Oricum, si pentru ce ai zis mai devreme lu DanyRed despre conflictul asta. Vorba lu alina, vezi cu ambii ochi.

Bai! Nu va e rusine? Putin respect pentru chanty! Chiar asa ati ajuns sa o agasati pe privat? Jenibil! Spuneti aici daca e ceva de zis, nu? Asa cum a facut ea.
Respect pentru raspunsul discret.

Ia zii ana, cum e cu behaitul ala? Tu ai coborat la salon sa dai BLANITA jos?

ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:49
sa te trezesti draga mea
ce mesaj si de la cine?
eu de ce nu primesc mesaje??? sa-mi scrie si mie cineva va rog nimeni????
alinakatt
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:50
chanty, buna dimineata. ce mesaj?
in fine, nu-i treaba mea.. fetita ta merge la gradinita? cum mai sta cu pofta de mancare ?
aly_fab
nu se poate ionela nu vezi ca nu se pot abtine sa ne lase domne pe noi aici in prostia noastra in rutina noastra.

faceti-va un bine si duceti-va pe alt topic si acolo vorbiti ce doriti voi ,haideti chiar nu vreti haideti fetelor ca se poate ce naibii am pretentii la voi
anaROBERT
lidya,nu se spune fiindca nu-i frumos .Vroiam doar sa raspund pe topic mesajului sa evit alte neantelegeri.PEACE!
chanty
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:51
Sigur Aly_Fab! Cu mare placere, dar.... bei ness? Eu nu beau cafea si nici nu mai am prin casa. Inainte tineam pentru musafiri. Dar uite, daca vrei doar cofi, ies si iau pentru tine. E? Cum e? Nu intra topicul asta fara cofi, nu?
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:51
Stefy uite ma chinui s-o trimit pe oita no1 la hepilat si nu vrea ma.... Tu? Ai baut cafeluta? Bagam o samanta?
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:53
alina sunt treaza atazi de la ora 8:00 cu amandoi ochii odata m-am trezit

ses oite v-am etichetat dar stai calma nu tu esti oita voi 3 ati deschis subiectul iar oitele danseaza si ele pe langa voi

da chiar asa oare unde au fugit
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:54
ses, ness nu, multumesc. cafea doar. nessul face nervii nervosi.
ok. back to work fetelor.
aly_fab
mersi aly_fab. sa dea d-zeu. scuze ca raspund mai greu, dar m-am aglomerat cu treaba si fetele au intrat in priza.

DanyRed
logic chanty ca nu poti da numele cotoharlei e normal, dar stai linistita, tu esti o doamna si nu pui la suflet
eu am dubii in privinta lui DanyRed mi se pare nitel suspect/a, ca e fata sau baiat?
dar imi plac mult trandafirii, asa ca...e ok
lidya
prin deductie raspunsul la mesajul doamnei Red...daca gresesc mea culpa imi asum raspunderile
alinakatt
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:55
Aly_fab,neata buna:-)Daaa,merge cu mare placere chiar .Pofta de mancare??Ce-i aia??f f f prost mananca in ultimul timp.Pot sa-i pun pe masa ,,mancare aurita"..e la faza ca n-are chef .
chanty
Postat pe 21 Aprilie 2010 12:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand lapte praf Vitalact 44 De la: Bianca291 14 Martie 2017 11:19
invitatie la babyexpo pt luna feb 2009 2 De la: ion_cristina 13 Februarie 2009 16:08
Femeia rac si barbatul sagetator 2 De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24
VAND HAINE COPII SI ADOLESCENTI -MAJORITATEA IMPORT FRANTA 11 De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 12 Mai 2010 17:37
Concurs "Scrie-i lui Mos Carciun!" -www.piticulvesel.ro 7 De la: adivera 6 Ianuarie 2010 22:18
Setari Cookie-uri