Bine aly, uite iau cafea pentru tine! Nu ma deranjeaza! Ce faci? Pleci? O iau pentru maine? Mai vii ? | ||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 12:55 |
||
---|---|---|
pai lidya atata ati vb despre sex si pozitii sexuale si cate ore faceti si cu cine si ce masinarii incat ati atras lume noua nu iti place poate e schumy sau Gica | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:56 |
||
lidya am completat la profil :sex femeiesc. alte dubii mai ai? | ||
|
||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:56 |
||
dani nu te enerva nu le lua in seama amuza-te ca cine stie cand ai sa mai razi cu asa pofta | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:57 |
||
si eu de la 6 | ||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 12:58 |
||
nu stefy chiar deloc dar o oita unde este ati pierdut-o pe drum doamna avocat in devenire,sa intre doamna avocat oita No 1 |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 12:58 |
||
pai nu ma enervez. adica mi se par un pic deplasate toate, dar poate asa le mai trece si lor ziua | ||
DanyRed Postat pe 21 Aprilie 2010 12:59 |
||
ana tu chiar ai memoria scurta nu mai aduce lumea in eroare cu debitarile tale, cat am vb eu de sex? aaaaaa? si daca da, ai stat sa citesti, ai retinut si tu ceva? ai coborat la salon sa-ti dai blanita jos, vb lui ses? ca imediat vine sotul acasa | ||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 12:59 |
||
ce amuzanta esti dar ceva nou de la tine cat sa mai astept atat o copii pe ses,alina si stefy nu ai obosit ti-ai luat aseara capsuni si sampanie cate ore ai facut sex,ca acum mai nou intre sotsi sotie se face sex nu dragoste |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:00 |
||
DanyRed scuza-ma te rog, dar daca nu-ti place aici, de ce continui sa ramai? sincer si tu iti pierzi ziua pe aici nu crezi? sau ai vanit in ajutorul anei? fetele, eu va las, merg sa-mi culc pichineza, va pup |
||
lidya Postat pe 21 Aprilie 2010 13:01 |
||
chanty, eu am descoperit niste batoane, nutrigrain se numesc, le mananca cu mare placere si am inceput sa-i dau vitamine cu omega trei, unele cu gust de portocale altele cu gust de afine si parca a inceput sa manance mai bine.... se poate sa fie si din cauza faptului ca e vreme frumoasa si petrecem mai mult timp pe afara. ses, ai facut tu asta pentru mine? wow, ma simt chiar flatata mai mie una, sincera sa fiu imi pare rau ca din toata discutia asta ...mony nu mai intra... am o parere buna despre ea, este o fata si o mamica faina! |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 13:01 |
||
Lasa aly ca o sa intre, o rod degetele. Si poti vorbi pe privat pana atunci. Dar iti garantez ca intra. Deci da, pentru tine dau o cafea (nu ness), daca nu ai baut-o deja Ana... ce mai conteaza sex, dragoste... cand tu nu faci nici una nici alta? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:04 |
||
da stefy sunt sunt rau da rau tare de ce nu pari tum ai desteapta sa ma lasi pe mine nuj e mai corect asa | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:04 |
||
eu nu inteleg ce va deranjeaza pe voi la viata sexuala a anei? | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 13:07 |
||
astept weckendul eu o sa intre aly si celelalte fete dar asteapta sa se termine circul,oare cat le mai tine? |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:07 |
||
Aly_Fab nu sunt deloc un fan al vitaminelor...de nici un fel.Am vazut cazuri si cazuri ,eu personal nu-i dau.Cat despre batoane...fata mea nu mananca NIMIC,in afara alimentelor de culoare alb,crem,eventual putin maroniu.Na! .Fac adevarate eforturi sa pisez una,alta si sa le amestec cu alceva pana isi pierde culoarea .E si asta o arta! | ||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 13:08 |
||
ionela le macina ca fac sex doar in weckend cand vine sotul acasa atat in rest sunt frigida draga si iubita mea stefy nu evit nici un raspuns,sunt aici astept intrebari |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:08 |
||
dragoste e cea cu lumanarele si dulcegari etc care place tuturor iar secs cu consimtamantul ambelor parti implicate poate sa fie cel salbatic din anii tineretii care il mai fac si acum sa nu-i uite gustul... Ala, Ana iti aduci aminte oare ala de atunci de demult pe cand te adulmacai cu sotul si iti venea sa sari pe el unde il prindeai,sa-l ataci, cand din priviri stiai ca esti in pericol...pericol care te umezea toata ca ii vedeai dorinta in ochii. ala e secs cu sotul si se face cand nu-i nimeni acasa sa va auda iar la final e sarutul dragostei ....mai vrei sa-ti zic cum e cu secsul si dragostea? |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:08 |
||
alina asta este parerea ta sexul:este atunci cand il faci de dragul de al face,pentru ca asa vi se pare normal,il faci cu oricine nu neaparat cu sotul,chiar si cu un aparat dragostea:o faci din dragoste cu sotul tau din iubire,preludiu,romantism |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:11 |
||
mai fetelor dar ce va pasa voua daca voi stiti si puteti si faceti ce aveti cu altele |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:14 |
||
eu zic ca nu esti tu in masura sa imi spui mie cand sa stau deoparte si cand sa ma bag. cred insa ca voi aveti o problema . | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 13:15 |
||
vezi ca stefy intelege stefy tu faci si secs si dragoste cu sotul tau??? ceva ce am descri eu mai sus se poate cine mai face asa ceva? |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:18 |
||
ionela eu cred ca au mai multe probleme dar...astea sunt nu le lua in seama ionela asa sunt viespiile inteapa si apoi mor asa si ele arunca cu venin in stanga si in dreapta si apoi o perioada se ascund sper insa sa vina mai repede perioada aia dar chiar asa nu vreti sa ne lasati in pace? |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:18 |
||
ok hai sa lasam secsu la o parte despre ce vrei sa vorbim dar zi un subiect inteligent altfel revin la lucruri care pentru tine nu sunt omenesti |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:20 |
||
RASPUNS NR 2 MESAJULUI PRIVAT! Mi-am mai recitit o data mesajul postat,va rog s-o mai faceti si voi.Habar nu am de ce se simte cineva personal atacat.Acum,serios!Pana acum am conversat la modul frumos si elegant cu toata lumea.Sau trebuie sa-mi aleg tabara?N-am s-o fac.Nu mi-e felu" |
||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 13:22 |
||
pai tocmai stefy demonstreaza tu ca esti mai desteapta nu esti dar macar fa sa para ca asa este si lasa-ne pe noi in pace si in prostia si rutina noatra. chiar nu vrei?hai ca poti,stiu ca poti |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:22 |
||
nu stiu care dintre noi vb neintrebata,cred ca si tu faci acelasi lucru.si cu asta am zis tot . o zi buna tuturor,mai ales celor care nu au ce face decat sa arunce vorbe acide asupra altora. la revedere. cel mai destept cedeaza primul | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 13:29 |
||
chanty, intelegem cine iti da mesajele alea, nu mai e un secret, dar poti inchide lista de prieteni daca doresti si daca te deranjeaza. Eu personal, cu rusine o spun, ma amuz ca s-a ajuns asa de departe, adica... cineva cred ca sufera tare de te umple de aberatii in mesagerie. Revenind la forumul nostru, eu nu vad pe nimeni sa se certe. Mai arunca una frustrata niste jigniri, dar fetele cu cap nu se supara. In rest... si subiectul asta... sex/dragoste... cum vreti sa-i spuneti nu mi se pare deplasat. Cand nu il faci sau vb cui zicea ca il faci cu lumina stinsa, atunci e o rusine si sa vb despre el. Dar cand vezi lucrurile ca ... stefy, ana.... (poate si altele, dar nu s-au exprimat inca, nu nominalizez deci)... atunci nu e o rusine. Nici necesitate... e PLACERE!!!! Ana, cu blanita pe tine, nu simti nimic ma, asculta la mine. |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:31 |
||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 13:32 |
||
ionela pacat,chiar imi pare rau,oricum te asteptam mai tarziu poate se plictisesc fetele ses ce blanita mama,ce jigniri cine va jignit unde sa vad si eu blanita nu am fetelor,nici chiar asa e demodata rau |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bebelusi de 5 luni, cum mananca ei? | 52 | De la: andre_david 26 Aprilie 2010 16:27 |
dk puteti sa ne ajutati!!!! | 5 | De la: ruschita 14 Noiembrie 2008 22:52 |
Paste fericit! | 17 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23 |
|
||
bb-ei nascuti in noembrie..la mai mult.... | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Cumpar carucior 0+ | 1 | De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 21:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară