chanty nu mai baga in seama...e fara speranta contin si dragoste acele mesaje??? indiferent de tabara tot te iubim ca ai ceva la mansarda spre diferenta de altele |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:35 |
||
---|---|---|
Ionela, in baza ca ne plictisim noi... tu asteapta! Stefy, nu mai plange, vrei o batistuta? Hai un ca e moda. Uite, ana a fost azi dimineata la 6 la salon sa isi dea blanita jos, acum zice ca nu mai are. Ok.. dar chiar si asa... neimblanita, stii ce sa faci cu matza cheala? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:36 |
||
ana ai blana? | ||
|
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:36 |
||
la 6 ?????? ma intorceam pe partea cealalta ses imi lipseste tusi_oli serios e cu Gica oare? ses schumy ce face nu il neglija pune mana pe treaba mai lasati forumul si faceti-va si voi utile dar oitele unde va sunt |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:38 |
||
ionela dar de ce esti asa de socata totusi?ce naiba tu nu ai secs?esti fara? |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:38 |
||
Mi-e totusi greu sa cred alina ca nu mai are... adica sa fim seriosi... sta noaptea pana la 1, 2... cica ziua nu... dar ete-o! Si mai zice ca are timp sa stearga prafu' sa faca mancare... sa dea blanita jos, sa se aranjeze la fata, unghii...pff... Ma lesi? Si cand pui ceva secsi pe tine sa nu ti se scoale idei? Hai ma ce drak! Ramanem la ipozeta cu frigiditatea. |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:38 |
||
nu alina dar nu stiu ce a visat se asera | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:39 |
||
Hai ma ana, vad ca devii tot mai interesata de shumi. Parca ai rupe si tu panzele alea putin... a ? | ||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:40 |
||
mesajele au fost ok!de la 2 persoane,care au considerat ca as fi atribuit cuiva un IQ mai mare decat celuilalt ..Departe de mine,sincer!Ca nu sunt eu ,,decanul"forumului Cat despre sex.... ,,imi sta "chantal acum in ceafa si nu ma pot concentra.Eventual seara,cand oi avea timp voi intra pe topicul respectiv |
||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 13:41 |
||
dar copiilor vostri cand o sa creasca mare si vin si va intreaba cei secsul...ce-i raspundeti flori de pe camp si nu e voie sa mirose ca lasati fetele gravide.subiect tabu.Iar fetele au un vulcan si baietii trebuie sa stea departe ca se ard la ciucurel????? | ||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:42 |
||
sti care e avantajul meu ses sunt mult mai frumoasa naturala nu trebuie sa torn pe mine cantitati de machiaje si farduri,rujuri oare e valabil i pentru voi,nu cred cu statul pe forum m-ai intrecut mai ses iar presupusa ta blanita nu a existat niciodata |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:42 |
||
Cu fitu zici ca nu vrei sa stau sa mai vezi si tu cum arata o situatie... Shumi te intereseaza dar te rusinezi sa-l ceri.. Ai degetu' pansat? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:42 |
||
ses degeteke mele nu au nimic dar daca esti asa de buna (la suflet) imi poti imprumuta un deget de al tau | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:43 |
||
eu dorm noaptea...vai de cine se atinge de floarea mea cai rup penele ca mi-e rusine |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:44 |
||
Cum te-am intrecut ma ana???? Ia arata-mi si mie 1 persoana nemultumita ca imi bag nasu' in prea multe oale ca tine??? 1 macar. Gasesti? Cate raspunsuri impertinente am dat eu? Sa nu zic sa te uiti la tine cate mesaje ai ... Sa nu zic pentru cine nu stie, ca esti activa pe desprecopii.com. Mony unde e? Mi-e dor de ea? O gasesc acolo? Mergem si acolo daca nu vine inapoi! Ana, hai te rog! Pana aici! Cu aratatul bine natural! Asta mi-a placut mult!! Jur! Risc sa te ajung la kile daca ma mai faci sa rad mult. |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:46 |
||
unde dormi alina noaptea in patul tau,la birou sau mai nou sub birou | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:46 |
||
Anaaaaaa ma uimesti Nu mai pot jur! Ma doare burta!!! Auzi la ea, vrea un degetel de la mine!!! Esti criminala!!! Pai ma, mai da jos cateva kile, fa-ti 2, 3 operatii estetice si poate atunci vei fi mai pe gustul meu... ce zici? |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:47 |
||
ANA! You make my day! "Ai lav iu fa!" |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 13:49 |
||
pai persoane nemultumite sunt ses unde ai fost pana acum esti aeriana,cumva in urma norului negru raspunsuri impertinente ai destule dar cred ca ti-e frica sa te autocaracterizezi,insa ar fi un inceput bun sa o faceti sa vedeti unde gresiti si de ce sunteti asa poate trebuie sa mai lucrati la voi. am cont si acolo da cum sa nu am bineinteles ca am de ce nu dar acolo sunt fete cu bun simt si moderatori gata sa inchida gura persoanelor gen tu |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:49 |
||
toate femeile sunt frumoase... look apa si sapun un barbat intoarce privirea mai degraba la una care are si un simplu luciu de buze decat la cea cu un vertabil cos in barba.regula generala .....a te ingriji nu inseamna ca faci gaura in ozon inseamna multumire de sine Cine nu-i de acord cu mine nimeni...ma gandeam eu |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:49 |
||
da mai stefy sunt luata la misto asta este si ce daca ma consoleaza faptul ca atata puteti si merg mai departe multumita petrecdestul timp cu copilul,acum sunt relax ca e cu soacra la gradina asa ca am timp si de voi,dar parca plecasei ai simtit nevoia sa te afirmi |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:52 |
||
data la o parte unde,cum,cand te inseli amarnic chiar | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:53 |
||
dorm la casa mea in patul meu cu omul meu si cu copilul meu si fara soacra mea dincolo de usa....asta e cu dormitul daca vrei sa sti si cu cine ma culc reformuleaza intrebarea draga pai daca-i bine pe situl ala cu moderatori si oameni de valoare de stai si tai frunze la caini pe aici? |
||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:55 |
||
da alina si asta te deranjeaza mai fetelor dar voi va suportati? |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 13:56 |
||
ce sa ma deranjeze am un moment de amnezie...care-i intrebarea? | ||
alinakatt Postat pe 21 Aprilie 2010 13:58 |
||
Corect stefy!!! Noroc cu soacrasa aia pe care o facea in toate felurile ca nu e buna... Da' ete ca e! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 14:00 |
||
Fetelor,eu ma retrag...azi am batut recordul .Va doresc la toate o zi frumoasa......LA TOATE | ||
chanty Postat pe 21 Aprilie 2010 14:02 |
||
da mai fetelor asa este aveti dreptate ce sa fac si eu noroc ca am cu cine sa il las asa imi dedic timpul voua varza nu m-am facut eu,voi respectiv ses si vio |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 14:03 |
||
Multumim la fel si tie chanty |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 14:03 |
||
Ana, eu deja ma simt onorata! Jur! De acord stefy! Eu vreau sa intre si soacra ei pe forum aici. Cum o fi... ? Sa vina soacra-mea sa-mi plimbe pilu si eu sa stau pe net. Dar nu sa citesc una alta, ci asa.. sa ard gazu! Barbactu iti plateste netul ala, dar nu stie ce rau isi face! |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 14:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut | 1 | De la: garbo261189 25 Ianuarie 2012 16:45 |
vand Lg Shine | 1 | De la: elushk 8 August 2009 12:24 |
vand hutut de camera | 2 | De la: pinky 5 Iunie 2009 10:48 |
|
||
funny | 37 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Ianuarie 2010 16:25 |
intamplari si replici haioase ale copiilor | 11 | De la: Alex2007 8 Februarie 2010 08:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară