Nu cred ca am vorbit doar sa umplem paginile. Am vorbit ca simteam nevoia sa vorbim cu cineva.E adevarat ca exista messenger ,dar aici sunt prietenele care ni le-am facut,pe care am inceput sa le indragim f mult,nush daca ma poti intelege. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:12 |
||
---|---|---|
buna Szilvia . Eu m-am suparat un pic cam mult azi si cred ca tre sa ma duc la dezintoxicare .Tre sa scap de dependentza de forum. VA IUBESC Sa fitzi cuminti |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:16 |
||
haideti fetelor sa vorbim lucruri importante si cu persoane importante nu cu sosiile lui stefy : ca imi pierd timpul. eu nu am cei 7 ani de acasa te rog frumos uitate in oala ta eu nu am spus nimic urat la adresa ta ti se pare ca ii ai tu sau ce |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:16 |
||
mony08 din cate vad eu, tu cazi la mijloc, vrei sa ii tii apararea lui anaROBERT doar ca ai discutat cu ea mai mult, eu cred ca gresesti, eu am privit lucrurile fara sa fiu implicata si pot fi obiectiva, mi-am spus parerea si atat, mai departe totul tine de tine. (n-ar strica sa folositi messengerul mai mult, va fi mai bine) | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:16 |
||
ce temperament coleric ai anaROBERT, ma sperie | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:17 |
||
si ce ai vrea sa imi spui ca nu am cei 7 ani de acasa si eu sa te aplaud,asta sunt nu te cunosc nu ma cunosti cum nu era cazu nici sa te simti incat sa te bagi in seama.vrei audienta o primesti stai calma. nimeni nu im iia mie apararea fetelor de unde reiese asta pur si simplu fiecare isi spune parerea atat dar vad ca voi nu vreti sa mai incetati,va complaceti situatiei |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:20 |
||
fetelor, hai sa nu intram in polemici.. spuneti-mi ce mancare sa fac cu ficatei de pui?? eu nu ma prea pricep la gatit... sincer... Alesya, telefonul pe care l-ai primit era de la distanta? Sau era unul adevarat, palpabil? |
||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 14:21 |
||
oricat ai incerca sa schimbi subiectul tot se mai trezeste cate una sa intre sa comenteze postarile si iar o iau de la capat deja am obosit sa tot dau explicatii atat la persoane cu care nu am vb niciodata si nici nu imi doresc | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:22 |
||
palpabil, e un nokia care imi place tare mult. | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:22 |
||
eu nu cred ca esti dependenta de forum mony doar ca aici poti discuta si cu alte mamici nu baga in seama tot ce scriu altii,nu neaparat tre sa tii partea cuiva tu ai parerea ta si atat eu zic ca fiecare sa-si vada de treaba si sa termine cu jignirile ca nu-i frumos mai bine vorbin de bebeii nostrii | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:23 |
||
asa este szilvia ai dreptate dar se mai trezeste cineva care sa vrea audienta si sa isi faca reclama . nu este nimeni obsedat de gforum doar ca la fiecare in parte cred ca a inceput sa ii placa sa mai schimbe pareri cu alte mamici. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:25 |
||
corect, poate ar trebuie si anaROBERT sa-si faca curatenie in vocabular | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:25 |
||
anaRobert ce i-ai dat bun sa mance la bebic? | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:25 |
||
varza acra, ca timp de mancare nu a avut | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:26 |
||
aly_fab eu fac ficateii de pui asa:ii tavalesc putin prin faina ca sa nu stropeasca uleiul,tai cam 4 cepe le calesc,adaug ficateii si ii las asa in sucul proriu sa fiarba.Pe langa fac piure de cartofi si o salata verde | ||
chanty Postat pe 9 Martie 2010 14:26 |
||
alesya o sa te rog sa te limitezi la vocabularul tau,nu am vorbit niciodata cu tine nici nu imi doresc sa o fac,dar daca mai continui sa ma ataci nebagata in seaa o sa o fac si eu asa cum stiu mai bine.la revedere am incheiat orice discutie cu tine. szilvia i-am facut o supita,acusica o sa il culc si o sa fac o tocanita de cartofi cred sau un pilaf nici nu mai stiu . voi ce papati astazi? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:26 |
||
yami yami, buna reteta chanty | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:28 |
||
Szilvia e adevarat ca nu am devenit dependenta de forum ,dar am prins drag de voi si tot timpul de abia astept sa stau de vorba cu voi. Din pacate nu toata lumea poate intelege. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:28 |
||
ca sa intelegi un lucru trebuie sa ai creier si coloana vertebrala dar cum barfa este in toi si bisericutele nu ai ce face eu in ciuda multora am sa continui sa postez pe forumul asta ce si cum vreau . sunt jignita jignesc asa ca in mahala care e problema daca nu am cei 7 ani de acasa il au ele |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:30 |
||
chanty, calesti ceapa odata cu ficateii? | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 14:31 |
||
alesya nu cred ca e frumos din partea ta sa jignesti in asa hal pe cineva poate chiar tu ai mancat varza acra si de acolo ti-a venit ideea si nu te-am intrebat pe tine ci pe ana nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:31 |
||
Mony, intra tu pe kudika si vezi cand m-am logat ultima oara, da? Nu fa trimiteri aiurea. | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 14:32 |
||
si noua ne esti draga mony si sfaturile tale ne sunt de folos lasa-i pe altii sa zica ce vrea ca noi te iubim | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:33 |
||
asta e jignire, varza acra? pai poate fi calita, e foarte buna! | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:33 |
||
aly_fab nu!intai ceapa pana devine aurie si moale,apoi adaugi ficateii.putina sare la final ajunge.fetita mea mai mananca in locul salatei compot. | ||
chanty Postat pe 9 Martie 2010 14:34 |
||
ses imi pare rau ca vorbesti asa.Nu am facut nici o trimitere.Se pare ca intelegi gresit si o iei ca pe ceva personal.Am spus ca acolo nu se mai pune problema la nimeni ca aglomereaza |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:35 |
||
nu i-am dat copilului meu varza acra inteligento cu ghilimele de rigoare deci vezi imi ataci copilul si vrei respect dute la piata la taraba n uaici ca nu-i de tine offff....eu mahalagioaica dar voi | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 14:36 |
||
Szilvia multumiesc,cand pot o sa-mi deschid un forum si va iau si pe voi Ca aici nu am voie sa vorbesc ca aglomerez | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 14:37 |
||
chanty, asa o sa fac, si cu pure` cand vine de la gradi! | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 14:37 |
||
nu varza cara ii jignire ci faptul ca spui ca a dat copilului sa MANCE VARZA ACRA DA STII TU CA NU ARE CE- I da sa mance? | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 14:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior 3 roti,220lei | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17 |
A facut cineva eco la 36-37 de saptamani sa vedeti cum suportati travaliul? | 10 | De la: SEBY1YEAR 19 August 2009 13:57 |
|
||
perdele draperii | 3 | De la: ciopica 11 Ianuarie 2013 18:58 |
BUNA, MAMICILOR! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural