s-a trezit robert? | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 16:05 |
||
---|---|---|
Da mai lorena, eu am inteles si chiar vreau sa fac pace cu ana. Am asa o strangere de inima cand stiu ca ana e suparata pe mine si uite eu vreau, dar ea nu vrea.. Ce sa-i fac io? I-am zis ca daca isi da blanitsa jos o primesc inapoi. Daca ea nu vrea... asta e... O mai astept kiss lorena |
||
ses Postat pe 21 Aprilie 2010 16:05 |
||
unde bate vantul?????? la Constanta? e chiar frumos afara ce tot indrugati acolo? buna ziua doamneleor! |
||
|
||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 16:05 |
||
nu am zis ca nu e frumos,doar ca bate vantul tare. | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 16:07 |
||
buna fetelor !!! s-au mai calmat spiritele sau mi se pare buna aly ce face puiutul tau cel mic? s-a mai linistit fetelor eu am o problema mare cu printesa mea mica care s-a transformat in terorista mica..... numai vrea sa faca nani decat cu mine si nu se multumeste doar sa o adorm ci pur si simplu ma tine de mana sa nu ma scape cumva daca nu as avea si treaba ar fi ok sa mai dorm si eu cu ea dar din pacate nu pot, a mai patit cineva asta ? cum ati scapat ? |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:07 |
||
da asa ete ionela macar vantul sa nu mai bata asa tare si mai ales acolo ca e curet dar vorbim oricum. mai ses eu am divortat de tine si de oitele tale care apropo unde se ascund blondy_made_to_love daca ai fi din constanta,din oras pe faleza ai sti ca bate vantul destul de tare |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:08 |
||
a batut vantul miruna, acum adie, e cu totul altceva eu chiar acum m-am intors de la faculta si am facut o plimbare pe jos, deci e chiar frumos! tu acolo stai ana? o fi, acolo se simte altfel, eu locuiesc in zona casei de cultura |
||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 16:08 |
||
eu am fost acum 20 minute afara si batea vantul,am plimbat-o vreo jumatate de ora pe printesica si apoi am intrat in casa . | ||
ionela_miruna Postat pe 21 Aprilie 2010 16:08 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 21 Aprilie 2010 16:09 |
||
sal'tare salina cory probabilasa sa invatat de cand a fost bolnavioara,mai mult ca sigur si acum a devenit mai sensibila si mai mamoasa,cred ca tu trebuie sa fi tare si sa o dezobisnuiesti putin cate putin,nu te lasa intimidata de mla ca nu rezolvi nimic. |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:10 |
||
Hy salina, pe cand o salina si in Constanta? | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 16:11 |
||
ana tu mai ai percing in nas? pozele sunt actuale? ca vreau si eu sa-mi pun | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 16:12 |
||
asta se intampla de cand a fost bolnavioara dar vad ca devenit obicei si sincera sa fiu chia nu am timp sa stau cu ea cand doarme atunci mai faceam si eu treaba cand facea ea nanita ca in rest nu puteam | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:13 |
||
si eu in poarta 6 deci faleza sud si este vant chiar foartet are,pe la casa de cultura printr-e blocuri cred si eu ca este adapost exista o salina in cta ,pe strada chiliei dar mai bn o ocolesti |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:13 |
||
da pozele sunt actuale din nov si chiar si recente acum si mai am piercing in nas si il mai tin pana intra fimiu in clasa I atunci il dau jos | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:14 |
||
sper sa se dezobisnuiasca ca nici nu am taria sa o las sa planga nu pot | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:15 |
||
asa sunt oti coru mai ales ca ai cam fost si prin doctori si spital este normal pentru ea si inca este micuta. al meu cand adoarme isi baga mainile in bluza mea si adoarme ma simte langa el si cand plec ii pun pe manute pilota sau un iepuras sa creada ca sunt eu si am rezolvat treaba |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:16 |
||
prima data am crezut ca e stefy o zi buna, merg sa pap ceva! |
||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 16:17 |
||
buna cory! ce faci? ce face fetita? mai mie mi-a inghetat calculatorul si tocmai scrisesem un mesaj asa frumos...... nu-l mai scriu ca m-a lasat inspiratia. |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:17 |
||
dar unde mi-ai vazut pozele blondy?in profilul lui stefy? | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:18 |
||
cory, se pare ca si eu incep sa am probleme cu al meu.are tentative din astea de pe acum. daca vad ca e sanatos si e schimbat, mancat il mai las sa si matzaie ziua, n-am cum sa-l tin in brate non stop. | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:20 |
||
buna aly , emy este bine nu mai avem prb decat ca a devenit dependenta rau de mine numai vrea sa stea cu nimeni in rest toate bune ana si eu am incercat sa fac cum spui tu , ii iau manuta si ii pun jucarioara ei preferata dar degeaba ma simte imediat , aseara spre ex am pus-o pe sora sa sa stea langa ea pana termin eu treaba si cum am plecat de langa ea , tup , s-a trezit |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:21 |
||
pai fetelor mai lasati-l sa si planga putin sa faca plamani si sa stie de mic ce si cum sta treaba nu una doua in brate dar cand este bolnavior chiar nu ai ce sa faci nu il poti lasa asa |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:21 |
||
s-a facut tare scmecher....mai ales cand vine taica-sau de la lucru, se uita cu coada ochiului la el, trage aer in piept si incepe sa matzaie sa-l ia in brate sau sa-i atraga atentia.... | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:21 |
||
crezi ca ea nu stie cine e mami ,te cunoaste,iti simte mirosul si respiratia,astia sunt copii destepti mai | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:22 |
||
mai, adevarul este mai bine sa planga el putin acum, decat sa plang eu mai incolo.... totul este sa nu fie bolnavi... si daca sunt sanatosi, trecem peste orice! | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:23 |
||
la mine este si prb ca inca nu i-au trecut de tot bubitele de la alergia care a avut-o si cand plange se inrosesc imediat bubitele | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:24 |
||
e pai in cazul asta cory nu prea ai ce face si crede-ma cu impul o vei dezobisnuii este doar o chestiune de timp,inca nu si-a revenit complet dar este greu ca nu poti face practic nimic. asa te vreau aly fi dura asa fac si eu cu Robert nu il iau in brate decat cand chiar are ceva dar nici nu plange. |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:26 |
||
adevarul ca atunci cand erau fetele mele micute nu aveam prb din astea ptr ca aveam si eu o alta varsta si nu bagam orice in seama , treceam mai usor peste anumite lucruri , acum cu emy e de 1000000000000 de ori mai greu si un fas daca da eu sar in sus de griji , parca-s nebuna | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:27 |
||
n-ati aflat cauza alergiei respective cory? doar cand plange apar din nou? | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand balansoare, carucior si sterilizator cu aburi | 1 | De la: garbo190990 22 Februarie 2011 11:18 |
carucior wampol cu landou si scaunel sport | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
intrebare de la o mamica care are o bebelusa de o luna azi am implinit o luna | 2 | De la: Morena29 6 August 2010 15:09 |
|
||
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 18 Iunie 2009 11:39 |
vand carut bertoni sport si landou cu umbreluta | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară