cu varsta devii mai atent... asa-i cory, poate sa fie de la vreun aliment nou introdus? |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:29 |
||
---|---|---|
alergia ei a fost dupa cum au spus medicii de la augumentin dar eu nu sunt f sigura oricum o las sa se mai linisteasca si o sa ii mai fac ceva teste | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:30 |
||
fetelor eu va pup ca iesim afara !!! | ||
|
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:31 |
||
si eu marti ii fac analize lui fimiu. voi ati fcut coprocultura?cate zile trebuie sa recoltez? |
||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:32 |
||
si eu va pupacesc doamnelor ne auzim mai tarziu acum ppam si iesim afara | ||
anaROBERT Postat pe 21 Aprilie 2010 16:33 |
||
aly cu siguranta nu este de la alimente doar ca in aceea perioada a luat f multe medicamente si asta a fost cauza iar acum ia-u trecut dar nu de tot si se mai rosesc cand plange si de aceea evit sa o las sa planga ! pupicei !!!pa pa |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 16:34 |
||
cory nu am facut coprocultura. augmentinul ce-i ?antibiotic cumva? suna cunoscut. o zi buna! | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:35 |
||
semnul asta am vrut sa-l pun nu cel de sus cory, atunci cu siguranta asta este. probabil cand plange sangele se accelereaza si ies la iveala acele bubite..si pe baza nervoasa.. o zi faina! | ||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 16:37 |
||
buna mai e cineva prin zona...... ce liniste e aici acum se poate vb ..despre ..probleme seroase |
||
iuliana_raluca Postat pe 21 Aprilie 2010 17:43 |
||
ciao!! iuliana_raluca, am intrat eu acum,tu mai esti? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 21 Aprilie 2010 18:01 |
||
da anaROBERT, cica esti tu in poze | ||
blondy_made_to_love Postat pe 21 Aprilie 2010 20:04 |
||
imi pare rau ca ti-am lipsit ana draga mea spre lamurirea domniei voastre am fost foarte ocupatal la ora la care postai tu anuntul eu incheiam un contract strong deci am preferat sa las topicul si sa muncesc |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 20:45 |
||
Ana ti-a zis Ses la un moment dat ca e mai subtirca si tu i-ai raspuns ca poate la obraz. Imi explici te rog frumos si mie ce inseamna OBRAZ SUBTIRE. |
||
viobregar Postat pe 21 Aprilie 2010 20:51 |
||
sexul:este atunci cand il faci de dragul de al face,pentru ca asa vi se pare normal,il faci cu oricine nu neaparat cu sotul,chiar si cu un aparat dragostea:o faci din dragoste cu sotul tau din iubire,preludiu,romantism ana asta este mesajul tau eu aici te contrazicca nu ma pot abtine cand faci sex exista preludiu cand faci dragostye exista preludiu cand faci sex exista sentimente cand faci dragoste exista sentimente poti sa faci sex cu sotul, amantul poti sa faci dragoste cu sotul, amantul nu vad unde-i diferenta intre dragoste si sex ti se pare ceva rusinos sa faci sex nu dragoste cu sotul? nu cred. o seara faina |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 20:57 |
||
Buna seara! fetelor ati citit chestia asta, stiati de asa ceva?: Uleiul de samburi de struguri reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. |
||
aly_fab Postat pe 21 Aprilie 2010 22:36 |
||
ce v-ati mai distrat, cand aveti timp de toate? | ||
aly_raz Postat pe 21 Aprilie 2010 22:44 |
||
numai gasiti subiecte ? sau epuizat toate? sau ce-i cu voi? ce-i cu amorteala asta? aseara erati care mai de care mai on line acu nimic ma dezamagiti, chiar nimic |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 22:44 |
||
tusi_oli eu sunt pe acilea, dar astept raspuns la intrebare... | ||
viobregar Postat pe 21 Aprilie 2010 22:46 |
||
buna tusi oli imi cer scuze ca intervin in discutia ta cu ana dar datorita faptului ca nu sunt de acord cu ceea ce ai spus legat de faptul ca a face sex este totuna cu a face dragoste , categoric nu este acelasi lucru crede-ma sexul dupa cum ai spus si tu il faci de dragul de a face ,poate este atractie fizica dar nicidecum sentiment ,deja cand intervin sentimentele atunci inseamna dragoste !!! este strict parerea mea nu sustin ca sunt vreo experta sau ca este neaparat asa cum spun eu dar din experienta mea si a altor cateva prietene la concluzia aceasta am ajuns! | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 22:48 |
||
ce bine ca nu sunt singura |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 22:49 |
||
buna aly_raz nu te-am mai vazut demult pe aici ce face razvanelu ? ai terminat cu intarcatul ? aly_fab nu am citit despre uleiul acela daca e ceva interesant trimite-mi si mie sa citesc |
||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 22:50 |
||
buna cory, suntem bine, multumim. Razvanel doarme, i-am schimbat programul de seara, a aceptat din nou biberonul si papa laptic formula fara probleme, s-a comportat excelent, eu incerc sa scap de lapte, inca am destul si azi nu am mai rezistat si m-am muls, acum am luat si o pastiluta brocriptin, sper sa nu apara reactii adverse si...astept sa revin la normal. cat despre stat pe forum, nu am timp, la doua plimbari pe zi si treburi prin casa nu imi ajunge timpul, voi ce mai faceti? va pup |
||
aly_raz Postat pe 21 Aprilie 2010 22:56 |
||
nici o problemea poti sa intervii nu ma supar... dar eu raman la ce am spus atat timp cat fac dragoste cu persoana pe care o iubesc pot sa fac si sex si nu vad unde este problema de multe ori ne dorim asa de mult incat trec peste preludiu, trec peste tot si fac sex, dar avem si momente cand lumanri parfumate, baie cu spuma, sampanie si uite romantismul atunci fac dragoste deci in concluzie sex=dragoste indiferent cun vrei tu s-o dai spun si o repet cand esti cu persoana iubita sexul este dragoste si dragostea este sex |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 22:56 |
||
aly_raz bravo pt topic viata sexuala topic care s-a mutat aici pe mamici on line cand mai ai idei de genul esti bine venita o seara faina | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 23:00 |
||
asa e aly_raz nici eu nu prea mai am timp de nimic mai ales ca piticuta mea a crescut si s-a transformat intr-o mica si frumoasa terorista , intru pe forum atunci cand doarme si cand imi termin treburile prin casa, oricum seara eu lucrez, de cand am ramas acasa mi-am luat de lucru la domiciliu sai tot stau la pc, asa ca mai arunc un ochi si pe forum | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 23:01 |
||
de acord cu tine tusi_ oli , ca poti face sex cu pers iubita dar tot nu sunt de acord ca e acelasi lucru sexul cu dragostea | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 23:03 |
||
cum este vremea pe la constanta ? cat demult va invidiez fetelor care stati pe malul marii | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 23:06 |
||
daca as putea as schimba bucurestiul asta imputit cu oricare din localitatile de la malul marii ....sunt indragostita de mare de cand m-am nascut si vad ca le-am transmis asta si fetelor | ||
cory_emy Postat pe 21 Aprilie 2010 23:08 |
||
sa-ti traiasca mica terorista sa creasca mare sanatoasa |
||
tusi_Oli Postat pe 21 Aprilie 2010 23:08 |
||
tusi_oli cory ce sa zic de vreme, e schimatoare dar noua ne place oricum, la noi nu conteaza, ploua, ninge, bate vantul, noi iesim, e lege. mai pe mine cred ca m-a luat ameteala de la pastila aia, cam vad dublu si se invarte lumea cu mine, vaiiiiiiii |
||
aly_raz Postat pe 21 Aprilie 2010 23:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce stiti de raceala la "ovare "exista asa ceva??????????? | 14 | De la: funny_lucky 29 Noiembrie 2010 20:06 |
Vand scaun de masa Bertoni Mac Meal - 90 ron | 7 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:08 |
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO | 5 | De la: Foxy30 8 Decembrie 2010 06:10 |
|
||
Ocazie | 5 | De la: mihaellaella 6 Martie 2009 15:27 |
vand carut bebe | 7 | De la: mariateona 22 Septembrie 2011 21:58 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară