mamici on line

ses daca nu ti se par interesante discutiile unora dintre noi de ce nu te abtii de la comentarii rautacioase ? te-am deranjat eu vreo data cu ceva de vrei sa te iei de mine acum ? cred ca fiecare este liber sa discute despre ce il intereseaza sau trebuie sa abordam un subiect anume ? cam ce ? de cate ori ne-o tragem ? cu cine ne-o tragem ? ce experiente avem ? deci alege
cory_emy
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:48
vio inca astepti raspuns
tusi_Oli
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:49
Ali, mi s-a soptit din public "SistemEmotionalSexos"
ses
vio nu ma lua pe mine cu dex-ul ce am avut sa iti spun tie ti-am spus si asta a fost tot,nu face pe desteapta cu mine ca ai demonstrat contrariul cateva pagini la rand.

respectuos te rog sa iti redresezi dialogul cu cine vrei sau poate monologul mai bine spus de mine uita si fa-te ca nu imi vezi postarile,ok
anaROBERT
Da mai cory, acum pe bune. Sunt doar curioasa. Ca vad ca subiectul bebei e inepuizabil. Despre sex si viata personala, despre a mai fi femeie... cand mai vorbesti?
Te intreb de curiozitate... serios.
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:50
aaaa si apropo am toti dintii deocamdata, mai am pana imi pun placa
cory_emy
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:51
pai daca zici ca nu sunt desteapta, eu nu am zis ca s fi spre deosebire de voi atot stiutoarele...deaia te-am intrebat ca nu stiu..asa ca stept un raspuns...din partea unei persoane atotstiutoare...
viobregar
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:51
iar daca chiar doresti sa sti ce inseamna obrazul subtire te sfatuiesc sa te privesti in oglinda sau eventual sa ti-l masori
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:52
deci vio,oita ratcita mi-e mila de tine sincer
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:53
Tusi, tu esti oita ei din dragoste, fii atenta!
Si nu din sex
ses
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:54
obraz subtire=bunsimt, respect
obraz gros=nesimtire
Si de ce crezi tu ca m-am ratacit?
viobregar
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:54
plecaciuni si stima si respect pt dumneavoastra doamna ana te iubesc daca sunt oita t ta din dragoste deci sa inteleg ca eu sunt in frunte si ele vin dupa mine ce imi place
tusi_Oli
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:56
Si eu tot oita din sex sunt, pai se poate asa ceva, dar eu m-am pierdut pe drum
viobregar
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:56
mai fetelor tusi_oli are o varsta,sa nu te simti jignita tusi serios esti oita mai micuta tu dar nu cu rautate

oile sunt alea care vin din urma dar cam ratacite saracutele s-au pierdut in spatiu

vio mai ai multe intrebari pentru mine?ca am fata lucruri mai importante de facut decat sa imi bat capul cu tine,inteligento
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:57
ses ce sa iti spun nu ma plictisesc de discutiile despre bebei ptr ca din fericire ptr mine reprezinta ceva placut

despre sex sunt mai pudica din fire si nu imi expun experienta pe forumuri

despre viata personala nu pot sa ma laud cu o viata tumultoasa ...este una linistita de familie cu o casnicie fericita de 21 de ani si cu trei copii reusiti si frumosi ...na stii cum e fiecare cioara cu puii ei ......si cam atat .....detalii ?

multumita ?
cory_emy
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:57
cory vreau sa stiu trebuie sa ii recoltez 3 zile la rand sau este suficient doar o recoltare,ca trebuie sa ma duc miercuri dimineata si sunt cam pe dinafara la sub asta

da tusi_oli vrei?
anaROBERT
Postat pe 21 Aprilie 2010 23:59
ce lucruri imporante, ca de ex sa faci DRAGOSTE ca am inteles ca SEx nu faci
Cory bravo ite
viobregar
ana... iubire ... de nervi numai stii ce scrii mami , obrazul subtire este ok mai grav e cel gros si pe deasupra cu sorici pe el
cory_emy
am o varsta da am 39 ani si nu mi-e rusine nu ma simt jignita ca nu am de ce eu una nu iau nimic personal nici macar chestia cu GICA deci poti sa vorbesti ce vrei un lucru iti spun vei ajunge la varsta mea si vei face si sex si dragoste
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:00
ana eu i-am recoltat o singura data
dar mai bine te duci si intrebi acolo la clinica unde le faci ...cel mai corect asa
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:01
vio nu fac sex,nu fac dragoste sunt o femeie frigida cu un copil imprumutat mai vrei ceva?nu ai alceva de facut,poate ceva util tie ia vezi hai ca poti stiu.incerci, a?
anaROBERT
cory multumesc ca ma aprobi, dar eu nu cred ca nervii sunt de vina...
viobregar
pai ai zis ca ai lucruri mai importante de facut, eu am crezut ca monologhez singura parca sa aia zis...
viobregar
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:02
Da foarte! Asta pentru ca esti o doamna care stie ce vrea. Acum nu ti-am cerut si nimanui nu am cerut sa-si puna pasarica pe forum sa o analizam. Dar vezi tu, cand vii si incepi o discutie cu "nu stiu fetele ce sa ma mai fac, al meu nu mi-o mai trage. Oare are pe alta? Ce sa fac?", atunci sari in ajutorul sufletului ratacit "intre dragoste si sex" si incerci sa ii oferi putina incredere de sine, ca se poate, ca nu exista nu pot ci doar nu vreau.
Si asta nu e o rusine, se poate intampla oricui, cred. Cand apar altele... sau un copil... nu stiu.. eu nu prea am avut probleme, dar alte mamici da.

Si din dorinta de a face bine, iesi obsedata sexual, o oaie ratacita, inculta si mai stiu eu cum.
Cu bebeii nu stiu ce sa spun, ca eu nu imi cresc copilul pe forum, zau. Ar fi o pierdere de timp in care ratezi de la primii pasi, la prima zi de scoala... depinde de cat te prinde microbul...
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:03
vio eu am avut mereu o prb cu obrajii ptr ca sunt bucalata de mica si mereu mi-a spus mama ca e mai bine sa ai obrajii grasi si nu grosi asa mi-a intrat in cap asta ....fara dex
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:03
aha cory sarumana pentru raspuns poi o sa sun ca mi-a spus dr de fam dar pana acasa am uitat

tusi_oli multi inainte sa ai sa ne auzim pe forum si la 80 de ani si multe nopti de sex si dragoste cu Gica sau fara Gica

tu vio dar ce crezi ca e de vina,discutiile cu fetele au fost discutii dar cu tine cred ca sterg putin praful de pe forum asa ca te rog din bun simt evita-ma
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:04
multi inainte ani in casnicie sa-i sarbatorim pe cei 25 de ani im preuna daca vom mai vorbi pe forum
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:05
cory
Pai de ce sa te evit ca imi esti asa draga
viobregar
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:06
cred ca la fel cat imi esti tu de draga
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:06
ses acum serios sa stii ca nici eu nu imi cresc copilul pe forum dar mai intru din cand in cand ptr ca mi se pare ok sa mai citescceva noutati legate de copilasi deoarece nu mai o pot creste pe asta mica cum le-am crescut pe cele mari ...intre timp lucrurile s-au schimbat si am nevoie de informatii actuale , acum douazeci de ani si respectiv saisprezece nu aveam acces la net si ascultam ce zicea mama ,soacra,vecina ,etc

cat despre pasarica oricum nu aveam cum s-o pun pe forum ca deocamdata e cam grasuta si nu-i frumos probleme cu pasa nu am , cu dragostea stau bine deci ce mi-a ramas ? bebei ....asta e
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carucior + scoica Miniblu 1 De la: adelaeu 28 Iunie 2010 23:59
vand carucior chipolino format din 2 componente 1 De la: garbo163783 25 Iulie 2010 11:51
bluze copii 1-2 ani la 5 lei buc 1 De la: pinky 16 Februarie 2010 06:34
Lenjerie sexy 2 De la: Chibi 26 Ianuarie 2010 20:48
Vand Carucior Baby Star cu landou - 140 ron 1 De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:22
Setari Cookie-uri