mamici on line

mersi tusi_oli, mai am un pic, poate pana atunci invat sa fac si baieti
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:12
Aveam un raspuns si dupa ce am scris nu a mers, acum nu mai stiu ce am zis exact.

Oricum, cory, nu de tine era vorba si nu inteleg de ce o tot iei personal. Una e sa intri pe forum, sa intrebi si sa iesi, alta e sa traiesti pe forum, sa chemi soacra sa-ti scoata copilul, ca tu mananci tastatura si in plus o mananci pe saraca femeie de cur ca e a drak, cand ea iti plimba plodu sa poti tu sa te aberezi.
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:21
foarte bine la cate fete ai merge si un baiat
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:22
ses oricumar fi eu te iubesc si fara tine ma topesc te vreau si i si noapte pacat ca esti departe
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:23
Vezi tu ana, sa traiesti pe ritmul de manele si cu ochii in Nora pentru mama... esti jenibila si intreci orice limita de prostie. Ma intreb cum te suporti asa falsa in afirmatii. Stii si tu si stim toate ca te ataci. Si te ataci rau ca se iau fetele de tine. Incerci sa faci ca noi in speranta ca nu mai doare. Dar te doare. De vina e IQ-ul. Nu te va ajuta niciodata sa vezi lucrurile cum le vedem noi. Masca pe care o porti, nu te ajuta sa fii nici pe sfertul nostru, pe oricare ai lua-o din orice tabara vrei tu. Esti atat de josnica, incat cine iti mai tine parte, o face din mila. Esti de toata jena!
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:26
ses nu o iau personal ci pur si simplu eram printre mamicile care aveau acele discutii "banale"despre bebei si m-am simtit .....eu una daca am ceva de disputat cu cineva o fac nominal nu ma leg de toata lumea ...pe bune
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:26
fetele eu va parasesc maine am o zi grea si lungaaaaaaaaaaaaaaa
as mai sta dar imi este mai vorbim maine la caf de dimineata
noapte buna
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:28
atata de tare ma atac incat plang deja confund rasul cu plansul

nu vezi ca nu incurci realitatea ci virtualul josnica si pateica esti tu iar mila de mine de ce le-ar fi

vezi poate suna vre-unu la usa si esti cu ochii in tastaura pierzi o noapte aiurea hai mai ses ce naibii

si apropo urasc manelele
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:28
Bine, se crease atunci o "tabara" sa-i zic asa... pentru ca au sarit unele, vreo 2 parca, ca arse cand stefy s-a luat de ana. Si apoi s-au creat taberele Pro si Contra. Si cine venea cu mila pentru ana, era in tabara cu ea. E ceva firesc, nu poti condamna. Dar sunt sigura ca nimeni nu te-a atacat pe tine direct. Nu imi amintesc sa deranjezi. Nu cat am fost prin zona. Altfel nu stiu.
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:30
Noapte buna tusi!
Somn usor si o zi usoara maine!

Kiss!
ses
noapte buna tusi_oli!!! somn usor
cory_emy
ati facut referire la noi toate care avem discutii expirate nu neaparat la mine ca eu nu faceam monolog pe forum ce draq nu mai ai inspiratie sau esti singurica

si nu au sarit vre-o doua care tineau cu mine ca erau din tabara mea,in mentalitatea voastra din contra au sarit o gramada de fete care din bun simt au cedat pana va treziti la realitate si voi.

ce draq va freaca pe voi de viata personala a alteia cand a voastra este la pamant,pffff
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:32
Cory, eu vreau sa ma retrag acum, ca maine am treaba si vreau sa incep devreme. Daca mai vrei sa mai vb cu mine, cu mare placere iti stau la dispozitie intr-o zi cand avem amandoua timp si mai lamurim ce/daca a ramas ceva nelamurit.

Ca fiinta asta deja cred ca fara misto, la modul cel mai serios, are nevoie de control. E si asta o boala. Pe mine ma scarbeste. Daca iti face placere sa ceri sfaturi unei astfel de ... nici nu stiu cum s-o numesc... mergi pe mana ei, esti vaccinata.

Uita-te si tu. Doar uita-te putin de sus. Ce vezi?

Nu-mi raspunde, nu e cazul. Ies. Ma bag la somn.
Iti urez un somn linistit si multa sanatate copiilor.
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:37
pa ses noapte buna

anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:39
noapte buna ses ! daca avem subiecte comune de discutie de ce sa nu discutam, in ceea ce priveste faptul ca eu discut cu ana este strict alegerea mea , pe mine nu m-a deranjat niciodata asa ca nu am ce sa ii reprosez si nu sunt genul sa ma aliniez cu unul si cu altul asa fara motiv , voi treaba voastra ce aveti de impartit mie atat ana cat si bau mi sa-u parut ok .....e dreptul fiecaruia nu?

cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:43
Ok. Noapte buna!
ses
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:45
eu cand cer un sfat , il cer dar asta nu inseamna ca fac exact ce mi se spune , mai si gandesc daca e bine sau nu , nu cer sfatul , astept raspunsul si gata execut ordinul , nu , daca mi se pare ok in regula daca nu ignor, si asta indiferent din partea cui vine sfatul , nu ne cunoastem decat virtual nu stim exact realitatea ar fi o mare prostie sa ne etichetam dupa ceea ce scriem
cory_emy
Postat pe 22 Aprilie 2010 00:48
pai cam asta este de fapt problema unora de pe aici incurca realitatea cu lumea virtuala si cand ai ajuns in punctul asta e grav deja

pacat,mare pacat ca nu pot mai mult,aveam pretentii dar m-au dezamagit profund
anaROBERT
Postat pe 22 Aprilie 2010 01:00

==============================================
office_salinasusesi_ro
Postat pe 22 Aprilie 2010 06:12
buna dimineata fetelor!

cornelia, nu vrei sa-ti incepi ziua in alt mod decat prin a spune aceste cuvinte? nu citi ce scrie ana, simplu, dar nu trebuie sa spui astfel de lucruri......

cory, are dreptate, nu trebuie sa etichetam pe nimeni dupa ce scrie...si cum scrie.

no, acum hai sa bem o cafea si sa ne relaxam
aly_fab
Postat pe 22 Aprilie 2010 11:39
alinakatt
Postat pe 22 Aprilie 2010 11:41

coenelia buna fetele
nu mai am sef deci am computadorul numai al meu
un sfat ceva,o idee va stau la dispozite
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 11:58
aduna-te mai nesimtit-o
mai stau 15 in. si plec plange spatiul aerian fara mine.....de cand cu norul de cenusa am fost freeeee
alinakatt
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:01
ce sa faci daca acu noru nu mai trece pe la noi
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:04
naspa moment pt liiniile aeriene si agentiile de turism... ce se intampla acum? zboara sau cand mai zboara ?
aly_fab
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:04
ps nesimtita era soaramea
nu stiu inca dar tutul e in amorteala cu linile aeriene .azi de la londra de ex. wizzair ajunge insa nu se stie maine ce si cum
alinakatt
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:08
de ce mai facut nesimtita ce ai cu mine?
intretinut-o
ce cauti la munca?
si de ce sa ma adun sunt chiar asa de imprastiata si eu nu stiu?
'
tusi_Oli
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:11
da, m-am prins la cine te rafereai . hm, da sa nu erupa din nou... asta da cenusa
aly_fab
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:12
ok fetele. o zi buna va doresc
aly_fab
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:13
calm soro calm ca faci naibi infart dute baga o tura de secs ca sa previi
iaca la offis adruca imi aduna niste acte si plec....avem FBI in tel si e la un pas de agonie si extaz
alinakatt
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand patut copi 7 De la: chelsaug 14 Februarie 2009 13:26
dati un click ..mersi mult 1 De la: laurita6 20 Martie 2010 11:12
reactii adverse 4 De la: kidz001362 18 Iunie 2009 23:38
mamici nascute in septembrie 18 De la: kidz003535 10 Aprilie 2010 21:39
pt.mamicile din Iasi! 1 De la: verofan 8 Decembrie 2008 14:32
Setari Cookie-uri