nu pot soro ca m-as duceeee mai vii inapoi? ca azi fiimea merge la balul primaverii si sunt cam libera |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Aprilie 2010 12:20 |
||
---|---|---|
nu stiu daca sa ma intorc sau nu ...m-as duce si acasa sa lenevesc...sa bag o ciorba de nu stiu ce | ||
alinakatt Postat pe 22 Aprilie 2010 12:23 |
||
ziua buna fetele .Am ajuns acasa....plecam din nou.E atat de frumos afara!!Azi imi duc minunea prima oara cu trenul....asa o ruta scurta sa vada si ea cum e .Spunea cineva aseara de ulei din samburi de struguri??Azi ma duc sa caut,sa-mi cumpar...suna interesant . Daca stiti ceva ce face minuni la acneea acuta,spuneti-mi si mie.Please:-) Cornelia,s-a intamplat ceva??Ai avut personal ceva cu Ana?Altfel nu-mi explic multimea de majuscule f urat . va doresc o zi frumoasa! |
||
|
||
chanty Postat pe 22 Aprilie 2010 13:45 |
||
buna chanty si nu numai! nu am nimic personal cu nimeni, dar chiar nu-mi place sa vad mereu discutii cu si despre anaROBERT, cred ca a intrecut orice limita a bunului simt, atat! Mi-am cerut si scuze inainte fata de voi, si o fac din nou daca e cazul, insa nu mai pot sa tac, oare chiar nu poate fi pusa la punct deloc? mi-e mila de bietul copilas, serios. O zi frumoasa la toate! |
||
cornelia_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 14:00 |
||
buna ziua fetelor va pup si va salut dar azi chiar nu am timp sa stau pe forum,poate mai tarziu putin cornelia acum ai rasarit si tu ca ciupercile dupa ploaie pai nu e mai bine mai fata sa eviti si sa ma ocolesti daca iti sunt antipatica sau chiar trebuie sa iti expui inteligenta pe internet si ce inteligenta esti mai fata ca am ramas cu gura deschisa cata importanta imi dai PS:daca nu iti plac discutiile cu mine si despre mine potii ntra pe oricare alt topic ca slava domnului sunt destule sau spune-le prietenelor tale sa ma lasa in pace,ca sunt pe forum se ia de mine ca nu sunt se ia de mine,chiar asa importanta sunt wow ma simt flatata ce draq .ar fi un inceput bun daca ai arata ca esti mai desteapta decat mine,eu nu te-am jignit,tu de ce o faci,sa fie oare cei 7 ani de acasa |
||
anaROBERT Postat pe 22 Aprilie 2010 14:08 |
||
ana, tipic tie | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 14:16 |
||
ana, las-o mai moale, e spre binele tau. chanty, am citit ce-ai scris tu despre mancare de culoare alba, galbuie, maronie la fetita.... foarte ciudat ca prefera doar aceste......culori... desi e foarte greu.sa gatesti...nu stiu cum faci? ce-i mai gatesti? carne nu mananca deloc? |
||
aly_fab Postat pe 22 Aprilie 2010 14:33 |
||
sal'tare aly_fab, dragut sfat pt ana, poate pe tine te asculta, ii esti prietena |
||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 14:41 |
||
Buna aly. Ehe..m-am obisnuit deja...deci:cartofi facuti oricum si-n orice fel;carne mananca daca e schnitzel sau daca o fac intr-un sos de ciuperci de ex;macaroane,spaghete cu sosuri albe sau maronii,ciorbita sau mai bine zis supe creme unde maruntesc tot,tot,pana ajung la o culoare preferata de ea...,clatite,galuste cu prune(prunele le scot);taitei cu lapte,gris si orez cu lapte. Mananca in schim mult peste,fructe de mare si scoici!Cam asta ne este meniul; fructe:doar banana si mar;vara trecuta a mancat cirese!f tare m-am bucurat daca mai ai tu idei pentru mine,te rog....astept |
||
chanty Postat pe 22 Aprilie 2010 14:43 |
||
chanty imi permit sa te intreb, dar de unde aceste preferinte? ati consultat un medic ceva sa va spuna cauzele sau pur si simplu e ea alintata? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 14:45 |
||
mai fetelor, eu aseara am facut cartofi la cuptor, a durat 2 ore pana sa-au facut, dupa i-am facut cu smantana si putin unt si putina philadelfia..o delicatese...... credeti ca a mancat ?? s-a strambat...si nu mancase nimic de vreo 5-6 ore.si mai fusesem si in parc... de a alergat... are zile cand ma dispera efectiv cu mancarea.....si uneori stau si gatesc ceva mai deosebit si.....degeaba... tot nu o scot la capat cu el... prefera ceva complet aiurea, cum ar fi pita bread cu unt sau cartofi prajiti... | ||
aly_fab Postat pe 22 Aprilie 2010 14:54 |
||
Buna stefy .Pai,ce pot spune...o fi ea si alintata,dar la noi a fost putin altfel de la inceput.Noi am inceput diversificarea la 8 luni jumate,pana pe la 2 ani nu a stiut sa mestece,am avut nevoie de adevarate sedinte de logopedie sa ne invete sa mestecam . Deci pna la 2 ani,a mancat doar mancare pisata,alimentele verzi sau rosii le-a refuzat inca de cand a inceput sa vada.si,si,si...S-a indragostit de biscuiti cand a inceput sa mestece si de culoarea lor ;Am fost la Dr,(noi mergem f des la controale,de ne iese pe ochi)si m-i s-a spus sa nu-mi fac griji,analizele de sange sunt bune,nu are carente;tot ce pot face este s-o ,,pacalesc"intr-un fel,adaugand mereu ceva nou...pana cand va manca si ea mai normal. Mda,cam asa sta treaba la noi. |
||
chanty Postat pe 22 Aprilie 2010 14:54 |
||
Aly,eu nu ma mai enervez de mult!M-am resemnat .Mai greu e ca trebuie sa-mi zbat creierii mereu cam ce sa gatesc sa fie si pe gustul nostru.Sotul meu daca mai vede cartofi piure..pleaca de acasa | ||
chanty Postat pe 22 Aprilie 2010 15:00 |
||
cred ca pacalita frumos mai poti introduce ceva nou, dar cu siguranta cand va mai creste vei putea vorbi altfel cu ea si sigur ca intelege ca si celelalte alimente sunt foarte bune, chiar daca au culori diferite. Eu va doresc crestere usoara si rabdare multa, aveti o scumpete de fata | ||
stefystefy_kidz Postat pe 22 Aprilie 2010 15:06 |
||
multumim frumos | ||
chanty Postat pe 22 Aprilie 2010 15:10 |
||
salut fetelor , ce mai faceti ?ca mai ziceti ? au mai trecut nervisorii sau tot asa ? buna aly , poti sa imi dai si mie mai multe delalii despre uleiul acela ? cum e vremea pe la londra ca lanoi la bucuresti nu prea au nimerit-o cu vremea azi...e urat rau buna cornelia ....cu toate ca ti-ai cerut scuze ptr ceea ce urmai sa scrii nu ai dovedit decat ca nu poti sa te abtii de la a jigni pe cineva cu orice pret in cazul de fata pe ana_robert....nu este frumos si nicidecum nu iti demonstrezi inteligenta asa ... mai bine ignori pur si simplu mesajele care nu iti plac !!!! buna ana ...iubita renunta si tu daca vezi ca nu ai cum sa o scoti la capat , decat sa na impungem in postari mai bine hai sa discutam despre lucrurile care ne intereseaza!!! |
||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2010 15:40 |
||
si eu am incercat cory sa le spun ca asta nu e un loc de balacareala,ci de discutii si intrebari de care avem nevoie in cresterea copiilor,dar nu prea ai cu cine sa te intelegi | ||
ionela_miruna Postat pe 22 Aprilie 2010 15:43 |
||
buna tusi_oli am auzit de balul primaverii ptr fetita ta si vroiam sa te intreb de unde esti ca si a mea se duce dupa amiza la un astfel de bal la liceu chanty cand te aud pe tine despre alimentatia fetitei tale , ma regasesc oarecum, doar ca noi suntem mai micute si sper ca ne revenim in timp |
||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2010 15:46 |
||
buna ionela ce mai face mirunica? cum e vremea pe la mare ? | ||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2010 15:47 |
||
ceau cory, citisem acest articol aici pe site-ul acesta. iti dau link-ul: http ://www.kidz.ro/articol/Mami/2428/Mamici-rasfatate-Uleiul-din-samburi-de-struguri-leacul-miraculos-impotriva-imbatranirii.html pauza dupa http eu am inceput sa fiu mai atenta la ce mananc...si am mai dat jos din kg :) |
||
aly_fab Postat pe 22 Aprilie 2010 15:48 |
||
mirunica doarme,a alergat prea mult in parc ca nu mai vroia sa se opreasca din mers.la noi e o vreme super.astept sa se trezeasca , sa pape si iarasi afara cu noi. voi ce faceti?cat are emy? | ||
ionela_miruna Postat pe 22 Aprilie 2010 15:50 |
||
mersi aly o sa citesc, cine stie poate mai intinerim si felicitari ptr pierderea avuta....a kg ionela noi facem pe 11 mai un anisor! |
||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2010 15:53 |
||
ok fetele eu va pup ptr ca mi s-a trezit bossul adica emy pupicei...pe mai tarziu!!!! |
||
cory_emy Postat pe 22 Aprilie 2010 15:55 |
||
anaROBERT, nu-ti mai forta neuronul ca o sa cedeze. Stai cumintica ca-i mai bine | ||
blondy_made_to_love Postat pe 22 Aprilie 2010 15:56 |
||
blondy |
||
bianca4you Postat pe 22 Aprilie 2010 16:05 |
||
putina activitate pe aici. Liniste multaaaaaaaaaa. Cam plictiseala parca !!! |
||
Pitu Postat pe 22 Aprilie 2010 16:08 |
||
buna fetelor deci vaplace cand este activitate sa inteleg blondy macar am neuroni care functioneaza |
||
anaROBERT Postat pe 22 Aprilie 2010 16:10 |
||
buna ana, DA, eu recunosc ca imi place activitatea Azi din cate am vazut a fost liniste si asta inseamna plictiseala. Sau sunt ocupate toate fetele???? Mai vedem maine. |
||
Pitu Postat pe 22 Aprilie 2010 16:13 |
||
cred ca maine e deja tarziu lorena acum apar si ele cred ca si-au dat seama ca au copii si treburi gospodaresti care sunt mai importante decat mine |
||
anaROBERT Postat pe 22 Aprilie 2010 16:15 |
||
ana cam scurta plimbarea n-ai stat prea mult ca aveai treaba aici nu? ce fac fetele? noi doar ce ne-am trezit si iesim afara, e asa frumos la noi va pupam stefy da cine-i in poza ta? |
||
lidya Postat pe 22 Aprilie 2010 16:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pentru echipa Garbo | 5 | De la: garbo167168 5 Mai 2011 16:42 |
Hainute copii noi sau folosite dar in stare foarte buna | 1 | De la: elushk 8 August 2009 02:01 |
bebelusi nascuti in august 2008 | 1 | De la: cinsarcinata 5 Iunie 2009 13:49 |
|
||
Vand jucarii | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
hainute si incaltaminte de firma | 1 | De la: amy26 28 Noiembrie 2009 01:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară