mamici on line

Mony, tocmai de-aia se sta aici, nu crezi? Si inteleg cum lasi tu de inteles. Fii mai explicita pe viitor, ca sa inteleg si eu ce trebuie. Nu ?
ses
Postat pe 9 Martie 2010 14:38
nu le da satisfactie mony nu vezi ca asta urmaresc ai vazut cate suntem pro si cate ne vrem una pe alta nu te lasa fi tare ca noi bv szilvia
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:38
fetelor ce spuneti ne facem un topic al nostru unde sa putem scrie ce si cat vrem la orice ora din si si din noapte fara sa fim jignite si criticate ca la usa cortului???? cine este pentru????/
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:39
bay voi chiar sunteti in turma aici, silviutza tu ce ai? am zis de varza ca am banuit ca nu are timp si de facut mancare, cum toata ziua bate foruml asta, uitati-va la ea cum scrie, deja imi pare rau ca mi-am pierdut timpul aici.
Aveti grija una de alta, mai rar ca voi
alesya_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:41
numai daca facem un forum
bau
Sper sa vezi microbul care trebuie Mony. Nu ti se pare ciudat ca multa lume iti spune ca te obosesti degeaba? Incerci din rasputeri sa ii aperi imaginea anei, doar din dorinta de a mai fi ce a fost inainte. Ei bine, nu se mai poate. Ana a aruncat cu prea mult noroi in prea multe directii ca sa mai poata fi iertata asa usor. Acum tu alegi dc arunci alaturi de ea aparand-o. De restul, nu comentez. Nu esti mahalagioaica si nu folosesti cuvinte jignitoare. Celelalte mamici au observat si incearca sa iti atraga atentia. Ei bine, tu alegi.

Te kiss.
ses
multumim mony ca te gandesti si la noi,ana noi inca suntem `mici` si nu papam de toate a mancat lapte,ficatei de pui cu pireu de cartofi si morcovi,o banana,o sa mai papam gris in supica special pregatita pt ea,cereale mai vedem noi cat o sa ne fie de foamer pana de seara
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:42
si eu spun la fel, esti penibila anaROBERT, TOT VORBESTI DE JIGNIRI, DAR TU AI INTRECUT ORICE LIMITA!!!!! rusineeeeeeeee!
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 14:43
sa fiu iertata da cine va credti voi dumnezeu vaiiii cat ma amuzi ses aveam pretentii la tine dar m-am inselat amarnic auzi sa fiu iertata de cine de voi 3 pffff niciodata
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:44
mai opreste-te ca tot postezi fara sa mai intelega cineva ceva, anROBERT!
alesya_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:45
aaaa lasa szilvia ca o sa creste-ti si voi si o sa va vad atunci cat stres cu manacrea
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:45
da stres e si acum ca tot incerc sa ii diversific meniul,ca se satura si ea saraca sa manance intotdeauna acelasi meniu,norocul meu e ca mananca tot ce ii dau
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:48
Nu e chestia ca o apar,voi chiar nu intelegeti?
Voua vad ca va place cearta,spuneti de Ana,dar puneti paie pe foc si aruncati cu pietre.Ce exemplu dati voi?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 14:48
o zi buna tuturor! imi vine rau sa mai stau in prezenta ei
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 14:49
da asa este si al meu papa orice dar nu ii pot da in fiecare zi acelasi lucru si eu nu fac mancare decat pentru ziua respectiva,sotul meu a doua zi nu mai mananca si de aia nu mai stiu ce sa mai fac
nu mai am idei
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:50
ce e atat de greu pentru ea sa inteleaga ca greseste? eu asta nu pricep, sa se duca si pe alte site-uri, sa palavrageasca si acolo, sa mai lase sa intre aerul pe aici, ne sufocam
alesya_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:51
lidya prin limbajul tau ai aratat cu cat esti tu mai presus.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 14:52
eu una pana azi nu am vazut ca ana sa jigneasca pe cineva. din contra, este volubila si prietenoasa cu toata lumea... haideti sa luam o gura de cafea.
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 14:53
la revedere ;lidya crezi ca cineva iti va duce dorul?
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:54
eu n-am vazut decat la anaROBERT jigniri si vocabular de mahala, scuze va rog. O zi minunata la toate doamnele in adevaratul sens al cuvantului si sanatate la beblusi.
alesya_kidz
Fetele,ma doare capul.Doream sa vad daca a primit aly_fab reteta mea,dar nu se poate!!nu mai stiu pe care topic sa intru! .M-ati derutat
chanty
alesya este site-ul tuturor.Este chiar asa de greu de inteles?
Ti-a interzis tie cineva sa vorbesti?
Ti-a interzis cineva sa te iei de persoane care nu s-au luat de tine?
Ti-a interzis cineva sa jignesti persoane cu care nu te-au jignit?
Ai facut ce ai vrut.
Lasa si tu pe restu lumii.
De greselile ei isi v-a da seama ea singura,dar de greselile tale cine tre sa-i dea seama?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 14:55
deci recapitulam m-ati atacat am vb cu fetele despre alte lucruri si tot nu incetati da vedeti-va de treburile voastra este sa greu de inteles ca va evit si nu va plac si nu discut cu voi.?
anaROBERT
Mony, eu nu pun paie pe foc, daca observi, toate comentariile ei, le-am ignorat. . Eu aici iti spuneam tie la modul direct, fara ocolis, ca sa elimin riscul sa nu intelegi altceva.
ses
aly_fab ai primit reteta lu CHANTY?????
bau
Postat pe 9 Martie 2010 14:56
fata asta, lidya, s-a retras din bun simt, cred ca ati remarcat lucrul acesta, ma intreb oare cand se va retrage anaROBERT?
alesya_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 14:57
pfff de cde nu ies fetele atat de deranjate de mine sa ramana topicul asa cum era inainte discutii frumoase si prietenoase,fara cearta fara jigniri fara intepaturi si atacuri asa ca sa fiu inteleasa:

alesya si lidya la revedere nu va vrem aici in grupul nostru ati arata cat va duce capsorul,proaspat intrata pe forum alesya cauta reclama
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 14:58
Aly_fab: Cuvintele sunt: PRAMATII si CRETINOIDO, adresate in cel mai direct mod.
Acum, hai la cafea, ca si eu simt nevoia sa respir.
ses
aly fab are dreptate eu nu o apar pe ana dar nici eu n-am vazut sa jigneasca niciodata dar daca azi a facut-o eu cred ca a avut motive fiindca si ea a fost jignita eu cred ca nu-i treaba altora cat sta ea pe net
Szilvia_kidz
mony, cea cu ficateii?? da, am primit, o sa o incerc azi, inatai sa prind gaina ...joke, sa se dezghete ficateii...
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avem nevoie mare de ajutor 2 De la: kidz007809 14 Mai 2010 13:12
vand cordelute si agrafe cu Mickey mouse foarte frumoase 1 De la: kidz000259 20 Martie 2009 00:42
PRODUSE AVENT NOI STOC LIMITAT 3 De la: danielas999 20 August 2009 18:09
Vand aspirator nazal electric 7 De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32
Vitamina D3 Injectabil 5 De la: LadyLu 26 Martie 2011 11:16
Setari Cookie-uri