pai atat puteti la inceput am luat totul ca pe o gluma,apoi au simtit nevoia unele sa isi arate capacitatea(modul sau de gandire,nivelu ca persoana)jignind si facand acuzatii nefondate,nu cred ca este necesar sa dau si nume... din punctul meu de vedere este o lume virtuala acum stau cu voi,discut apoi inchid pc si nu mai existati. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 13:55 |
||
---|---|---|
ca sunt on-line aveti treaba cu mine ca nu sunt on-line tot aveti treaba cu mine,nu v-ati pus intrebarea de ce?sunt asa de importanta oare?chiar asa mult va pasa si va stresez? eu nu spun nu ok nu ma suportati,nu va place de moaca mea nimic de spus nu este nimeni obligat sa ma placa cu forta daca nu vrea dar era mai placut daca va retragea-ti pe un alt topic si acolo sa discutati ce doreati voi chiar si despre mine ca nu ma deranja.iar aici sa lasati mamicile sa vorbeasca ca si pana acum. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 13:58 |
||
fetele |
||
|
||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:02 |
||
asa si trebuie sa fie...o lume virtuala si cat se poate de mica ca dimensiune timp si spatiu. Te-au luat fetele pentru ca ai explodat si lume e sadica...ne nastem sadici...ne place sa facem rau mai mult sau mai putin. Poti da nume linistita, ti-am mai zis atat timp cat mai suntem casatorite ne putem face si proaste. sa nu crezi ca daca am schimbat tonul conversatiei si imi cer si scuze ...asta niciodata.Inca mai sustin ce am scris anterior si as vrea si eu o lamurire cine si unde a vorbit la capitolul secs despre pozitii si alte cele mie mi-a scapat partea aceea si tare as vrea sa vad cum o mai fac si altele....din cate stiu eu se vorbea despre a face secs nu cum facem secs...cred ca mai erau doua sensibile si pudice care se plangheau pe aici de vulgaritati |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:03 |
||
ane_mary avem un moment de psiho ...te rog sa participi si tu e de plans woauuuu ce efect am |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:05 |
||
nu mai stiu exact pe care topic si la care pagini dar daca ai timp da back si te vei convinge nu este vorba de pudice aici ca pana la urma toate stim ce este un penis,ce este sexul si dragostea dar s-au intrecut niste limite a bunului simt. chiar si in lumea virtuala,chiar daca sunt limitate la cerebel nu am eu de ce sa permit unele lucruri. ok m-ati facut pe mine:jalnica,patetica,proasta,varza,specimen,parvenita si etc dar nu era necesar sa va bagati in familia mea sa ma atacati luandu-va de copil si sot,as fi putut sa o fac si eu la fel de usor ca voi ca nu ma dureau degetele dar ma repet nu ma cobor la anumite nivele. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:07 |
||
am observat de mult timp ca nici un psiholog bun nu cred ca i-ar face fata, alinakatt eu zic sa nu-ti bati capul, indiferent pe cai ai lua-o cu aceasta doamna, nu o scoti la capat, ea pica in picioare mereu si n-ai ce sa-i faci mamicile, cele care si-au dat seama de ce se intampla pe aici ana, au stat deoparte, la fel cum au facut-o si cu mult timp inainte, erati doar 3/4 persoane intruna aici, aceleasi discutii, bla bla bla... nu cred ca mai aveau loc de tine |
||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:09 |
||
nu erau 3 sau 4 anne_mary,pacat ca te inseli amarnic. eram destule fete care va spun sigur nu mai intra din bun simt cai la inceputul discutiilor s-au bagat cateva sa isi spuna punctul de vedere si au fost luate si ele la misto si jignite,femei cu copii si femei insarcinate. dar eu ma intreb:oare pentru voi,pentru propria persoana aveti respect,va place de voi? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:13 |
||
care limite a vorbit/sfatuit cineva ceva de genul: sugi aia sau bagati-o in anus, linge alte cele...sa vorbit despre secs sau dragoste nicidecum de crima!!! iar fiecare il practica cum il/o taie capul citez:``ok m-ati facut pe mine:jalnica,patetica,proasta,varza,specimen,parvenita si etc dar nu era necesar sa va bagati in familia mea sa ma atacati luandu-va de copil si sot,as fi putut sa o fac si eu la fel de usor ca voi ca nu ma dureau degetele dar ma repet nu ma cobor la anumite nivele.`` imi atribui proasta, si da recunosc ca m-am bagat cand ti-am zis sa ti-o tragi, scuze sa faci dragoste cu al tau si mai imi aduc aminte insa ca undeva acum vreo 3 saptamani radeai si apreciai ce iti ziceam pe la 3 dimineata...de altfel unica mea noapte petrecuta on line...deci sa lasam faza cu sunt pudica si trebuie sa cresc...cevb. eu imi atribui tot si inca o data nu imi cer scuze ca nu am de ce... |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:14 |
||
eu nu am nevoie de scuzele nimanui,chiar nu simt nevoia de asa ceva. ma refeream la limitele bunului simt alina,bunul simt de care odata dispunea orice om normal dar cre sa pierdut in spatiu. pudica nu sunt deloc si as fi luat si eu parte la discutiile voastre cu mare placere daca unele fete nu ma luau asa de sus. nu m-am suparat ca m-ai facut tu proasta..hm,cum de fapt nu ma suparat nimic ce a venit din partea voastra m-au deranjat este cuvantul perfect anumite acuzatii si jigniri venite de la niste femei care de fapt au simtit si ele nevoia ca trebuie sa faca ceva:stresate de viata asta,satue de rutina in prostia lor s-au gandit sa faca ceva sa mai treaca timpul. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:20 |
||
bai ana, tu tot repeti ce au spus altele la adresa ta, nu mai incerca sa intorci situatia in favoarea ta ca nu ai sanse, nu esti deloc o victima. Ti-am spus fetele de atatea ori sa stai si tu mai potolita, nu ai vrut deloc, in fond nu-ti dorea nimeni rau, dar faptul ca ai gasit tu explicatie la orice s-a scris le-a dat apa la moara si mai mult fetelor. Eu la inceput am intrat doar sa-mi spun punctul de vedere si tu ai fost singura care a sarit in sus si a inceput sa se urzice. cu jignirile TU ai inceput, recunoaste, adu-ti aminte ce mesaje mi-ai trimis in privat, deci hai sa nu ne mai victimizam atat, da? Eu cred ca pot participa la o conversatie cu oricare mamica de pe acest forum in limita bunului simt, ma pricep si eu la copii ca doar am o fetita..etc. Nu ai vrut sa cedezi nicicum, oare chiar atat de greu iti era? Tot o tragi cu celelalte mamici, cred ca isi pot spune punctul de vedere singure, uite mony (bau) s-a retras politicos si nu cred ca ii duce nimeni lipsa, exista privat, messenger, mail,...multe cai de comunicare unde nu-ti va spune nimeni ca deranjezi. Si mai sunt atat de multe de zis, dar nu am timp, ma repet, familia mea e mult mai importanta decat acest forum, tu insa ai dat de inteles altceva, scuza-ma ca iti zic din nou, pacat. |
||
lidya Postat pe 23 Aprilie 2010 14:21 |
||
uite cine jigneste ana, tu cred ca nu-ti dai seama la vorba | ||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:22 |
||
vezi tu lidya traiesti si te hranesti cu amintiri. mi-as dori ca acum de cand a inceput aceasta mahala sa imi arati unde si pe cine am jignit eu,ma refer strict la aceaste discutii recente nu ce a fost acum 3 luni de zile. pe cine am jignit eu,cui i-am spus eu ceva de copil,familie? daca eu vreau sa stau pe foruum 24/24 ,sa imi neglijez copilul,sotul si casa este stricat treaba si problema mea de ce trebuie sa va bagati voi acolo unde nu este treaba voastra? eu nu am spus ca nu poti purta discutii despre copii,sau ca nu ai sti sa discuti si civilizat in limitele bunului simt doar ca mai bine o demonstrezi ca sa vada lumea ca poti intradevar asa cum sustii. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:25 |
||
si cred ca esti o fata cu foarte multe fete, adica azi o jignesti pe alina, sa nu-ti aduc aminte da? si acum incerci sa o dai in asa fel incat sa reiasa ca nu ai nimic cu ea ci doar cu celelalte. Mai daca tot o tragi ca esti destepta si ca nu te cobori la nivelul fetelor, de ce nu stai potolita putin? da putin de tot, chiar nu poti? | ||
lidya Postat pe 23 Aprilie 2010 14:26 |
||
anaROBERT Avatarul lui anaROBERT 2806 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 18:39 Citeaza Raspunde asta este un citat scuzati-ma dar nu pare deloc ses scumpa mea nu ai cum sa ma stresezi,nici o sansa nu ai iubita din contra as putea spune ca te-ai ''sucarit tare'' cine are un creier mic,ca al tau are si o gura mare si o parere de care nimeni nu tine cont scuza-ma ma confunzi cu cineva careia ii pasa de ce spui tu? pacat,avea pretentii la tine Ana ziceai ca nu ai jignit pe nime ni asta ce e? Si e de ieri fata...asa ca da un refresh la menorie. |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 14:29 |
||
nu am de ce sa am mai multe fete,nu vreau sa fiu prietena cu nimeni,prietenii mi selectez singura. nu ma dau si nu ma gudur pe langa nimeni caci nu am de ce si nici nu ma victimizez. treaba mea,problemele mele,copilul meu,sotul meu sunt strict ale mele si nu inteleg si nici nu am sa inteleg vreodata de ce ati simtit nevoia voi sa va bagati. si da te rog sa imi arati unde am jignit-o pe alina chiat te rog frumos. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:29 |
||
anaROBERT, stai mama cat doresti, dar esti plictisitoare uneori, scuza-ma ca iti spun cate mamici ti-au dat apa la moara? poti sa ne spui? | ||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:30 |
||
ce ti se pare tie o jignire acolo vio?ia uimeste-ma te rog....daca poti ma repet am fost facuta facuta in toate felurile posibile si va plangeti ca am spus ca aveti creier mic,eu ce ar fi trebuit sa fac la cate jigniri mi s-au adus dar am inteles ca este o lume virtuala deci ca si cum nu ar fi. nu am eu de ce sa fac in asa fel incat sa cad in picioare,sau sa reiasa ca sunt maica tereza chiar nu am de ce si pentru ce. la ce referi anne_mary? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:33 |
||
va rog calm fetelor!!!!!sa discutam cu calm sa nu zica lumea ca suntem chiar on line la cap azi ma simt spirituala si am moment sensibil...va rog participati cum va taie capu dar in limitele bunului simt. si ca veni vorba de pudice cred ca una este si cory_emy am sa fiu luata de par deja simt.... deci cory draga din nou, repet cine a vorbit aici pe site despre lucruri kinchi,vulgare sau de-a dreptul grotesti...ca tot te minunezi atata daca as fi vrut sa fiu rea afirmam ceva de genul :``doamne ajuta ca nu se inventase kidzu pe vremea cand ai nasut primul copil ca acum erai injectata iti curgea kidz prin vene...``dar nu am facut-oE un exempluda deci stai calma si nu sari in gatul nimanui. sau aly_fab cine vorbea de lucruri cracanate si droguri...deci?si voi aberati in rand cu noi dar ca sa luati parte cuiva... |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:33 |
||
buna vio anaROBERT fa ce vrei draguta, esti fara scapare, clar! stii vorba aia: "lumea vine dar mai si pleaca" daca ai fi inteles putin sensul ei, vai ce bine ti-ar fi fost. mamci, voi nu spuneti nimic? unde-s oitele lui ana? "oite" IN VIZIUNEA LUI anaROBERT= PRIETENE |
||
lidya Postat pe 23 Aprilie 2010 14:34 |
||
ma refeream la prietenele care au plecat din vina fetelor si te-au lasat singurica. | ||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:36 |
||
Sal'rare Lidya, Ane_mary, Alinakatt Ana aia e doar o jignire gasita in graba ca sincer nu am chef sa caut sa mai umplu vreo 10 pagini cu jigniri deale tale... |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 14:36 |
||
sory nu am apucat sa salut lumea...creez salutari la toata lumea si la cele care mai vin cand nu sunt on line si ma umple de sange din nou...stati linistite pot duce multe...exteriorizati-va | ||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:39 |
||
ane_mary punct ochit punct lovit fetelor eu trebuie sa ies ca acusi mi se trezeste fata si merg sa-i pregatesc papica. Va doresc o zi placuta! anaROBERT azi nu-ti vine sotul? ti-ai dat blanita jos? ce-ti face copilasul, e tot la gradina cu socrela? pupici din partea noastra (ete ca pot avea si discutii despre bebei nu?) |
||
lidya Postat pe 23 Aprilie 2010 14:40 |
||
Ana daca iti aduci bine aminte tu ai sarit ca arsa la o remarca de a Alineikatt in legatura cu prostia, dar Alina chiar a spus ca nu a facut nici o referire la tine...asa ca sa nu vi sa ne spui noua de jigniri... | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 14:41 |
||
vio poti cauta cat vrei caci nu ai sa gasesti,te asigur eu asta ca sa iti usurez munca,nu imi poti spune mie ce postari am eu. anne_mary fetele doar s-au retras pentru un timp in speranta ca totul va reveni la normal,au facut-o din bun simt,daca te uiti inapoi putin mai sunt 3 fete care au intrat sa isi spuna pctul de vedere si au fost luate pe sus.... lidya ma repet inca odata dovedeste ca poti vorbi si in limitele bunului simt,oare poti?ia sa vedem. ''sunt fara scapare'' ok asa sunt,asta sunt si ce crezi ca ai sa imi dictezi tu ce si cum sa fac,sa fim serioase. alina eu am vorbit strict despre mine si parerea mea atat,am incercat sa am o discutie mai serioasa si la locul ei cu tine dar din pacate nu se poate,o lasam pe alta data poate avem mai mult noroc. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:41 |
||
o zi placuta si tie lidya gagici da la voi nu vine weekendul? hai sa mergem la o iarba verde, stati tot aici pe forum, of |
||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:42 |
||
Ane_mry de acord cu tine, la un gratar frumos Lidya Ana asta am gasit-o in 3 secunde, daca mai caut vreo 10 secunde sigur gasesc mai multe, dar cum am spus nu am chef... |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 14:43 |
||
daca s-au retras pentru un timp unele fete in speranta ca nu au sa mai fie postari...dezamagesc din nou publicul..eu cel putin am sa fiu prezenta cam pana pri 7 august cand plecam dar revin in forta si aerisita lidya o zi faina! vechend ce-i ala |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:46 |
||
dar 1/2 din acele fete au fost si deacord cu asa zisa "turma de oite" de ce nu esti corecta si nu recunosti? | ||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAND HAINUTE COPII IMPORT ANGLIA FOARTE BUNE | 1 | De la: kidz006543 26 Ianuarie 2010 11:16 |
Hannah Montana | 1 | De la: letice 28 Octombrie 2009 13:21 |
Vad Carucior Baby Care & aparatoare picioare | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:18 |
|
||
Lenjerii de pat din bumbac 100% | 8 | De la: leiiana 15 Decembrie 2009 09:42 |
Marsupiu bebe | 1 | De la: adelinaa 24 August 2008 17:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară