alina nu a spus nimeni sa plecat de pe forum sau nu mai postati am spus doar fara jigniri si acuzatii nefoandate,oricine poate fi ironic sa fim seriosi dar in momentul in care se fac ironii pe seama lui isi pierde tot farmecul. anne_mary vrei sa iti dau nume la fetele care eram pe acest topic si aveam disutii expirate?asta vrei? da recunosc si ce spui tu,am facut vre-o afirmatie in care reiese ca nu am recunoscut? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:50 |
||
---|---|---|
ok eu cred ca am vorbit suficient pt astazi. Sa aveti o zi minunata si cu mult soare si clipe cat mai placute cu copilasii vostri. anaROBERT incearca sa stai mai retrasa, stiu ca poate ti-e greu, dar respecta-ti promisiunile pe care le tot faci de n pagini incoace. O sa vezi ce bine iti va fi. |
||
ane_mary_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 14:53 |
||
ana improspateaza-mi memoria cine ti-a zis tie parvenita si te rog sa imi explici si sensul? C a eu imi amintesc ca tu i-ai spus Lidyei citez"mars fa la cotet parvenit-o" scris exact asa PARVENIT-O dar sa trecem peste regulile gramaticale, bineinteles ca i-ai spus intr-un mesaj privat. | ||
|
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 14:53 |
||
ce jigniri mai anabell...atunci socrela ar fi trebuit sa-si taie venele si acolo ai participat ...si tu inclusiv si o parte din sensibilitatile kidzului... | ||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:54 |
||
aici da, vio are un 10+...daca tot ai ceva de zis zi-o in gura mare sa te auda toate nu in mes privat | ||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:55 |
||
da vio ala a fost un mesaj privat trimis de mine catre lidya la prima noastra cearta acum vre-o 2 sau mai multe luni su mai stiu exact.,dar mesajul lidiey catre mine unde este?nu mia este?.... apoi ses mi la treimis mie special pentru mine tot ca un citat facand referire la mine. jigniri la socrela,a facut-o cineva proasta,varza,parvenita,specimen si multe altele care acum sincer nu mi le amintesc si nici back nu are rost sa dau,dar ma repet pe mine nu asta ma afectat ca am fost jignita de niste persoane pe care nu le cunosc si sincer nici n uas vrea sa le cunosc vreodata real caci imi imaginez realitatea. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 14:58 |
||
te face troaca de porci una live in vazul tuturor si tu ce faci ???o faci pe privat..nehhh asa nu se face scuipati-va si dupa iubiti-va din nou | ||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 14:58 |
||
Eu din cate imi amintesc eu ti-am pus prima citatul asta, cu nume direct si te-am intrebat ce e cu el nu Ses. Alina de mesajele primite Chanty pe privat ce sa mai zicem? Ca unele s-au simtit cand Chanty a vazut bine si a zis ca unele cu IO mai ridicat doar se distreaza si ea a primit mesaj privat ca cum unele au IO mai ridicat...adica iar s-a simtit prosta persona care a trimis aceste mesaje, ca chanty nu a vrut sa spuna cine ca are prea mult bun simt... |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:01 |
||
intradevar a fost trimis de mine in privat care lidya dar intrebarea mea este unde este mesajul trimis de lidya catre mine???? eu nu ma fac troaca de porci cu nimeni ca nu asta e firea mea si as putea sa o fac si eu dar....am primit o alta educatie. haide vio vreau jignirile adresate de mine catre fete si nu imi baga la inaintare citatele caci alea nu sunt jigniri fata sunt afirmatii. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:01 |
||
pai tocmai asta-i idea.anabell daca faci totul live este mai cu decenta iar cand trimiti ceva privat este cu bunavointa si jignire 100%.....probabil ca si eu as fi reactonat la fel sa ma trezesc cu un mesaj in care cineva imi zice sa-i miros ciorapii...pune draga si tu mesajele de le mai ai...le confruntam iar pe soacre..... da, nimeni nu a folosit jigniri dure dar si socrela a luat-o la fel pe ulei si sa simtit lezata. la fel ca tine...deci da-i cezarului ce-i al lui intr-un fel |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 15:03 |
||
vio da back dar cu mai multa atentie te rog legat de acel citat si ai sa te convingi. ce mesaje private catre chanty,eu nu i-am trimis nici un mesaj privat ei habar nu am si o poate confirma si ea. dar intrebarea mea este alta aveti de gand sa o tineti asa mult timp? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:04 |
||
anaROBERT Avatarul lui anaROBERT 2813 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 23:49 Citeaza Raspunde vio nu ma lua pe mine cu dex-ul ce am avut sa iti spun tie ti-am spus si asta a fost tot,nu face pe desteapta cu mine ca ai demonstrat contrariul cateva pagini la rand. respectuos te rog sa iti redresezi dialogul cu cine vrei sau poate monologul mai bine spus de mine uita si fa-te ca nu imi vezi postarile,ok Uite inca o jiginre, daca vrei mai caut. Ana eu nu am zis ca i-ai trimis TU mesajele lui Chanty, iar te simti? |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:05 |
||
cum?in ce fel? citez:dar intrebarea mea este alta aveti de gand sa o tineti asa mult timp? |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 15:06 |
||
alin tu ai inteles ce am vrut eu sa subliniez de fapt??se pare ca nu... pe mine nu ma afectat cu nimic nici o jignire venita de la voi,din contra m-am amuzat foarte copios si o pot jura ca o tiganca,a devenit deranjant in momentul in care si-au permis sa imi ia poze si sa le puna la profilul lor atat si ma repet deranjant atat in rest totul a fost caraghios tare,venind acele acuzatii si jigniri de la unele persoane la care sincer ma mir si ma intreb dar oare atat pot? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:08 |
||
vio care e jignirea de acolo ca nu o vad,oare eu sunt batuta in cap sau tu nu sti ce este aia o jignire sincer si serios acum,am crezut ca glumesti dar vad ca nu,ma amuzi fetito tu sti ce este aia o jignire?????? | ||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:10 |
||
vio nu ma lua pe mine cu dex-ul ce am avut sa iti spun tie ti-am spus si asta a fost tot,nu face pe desteapta cu mine ca ai demonstrat contrariul cateva pagini la rand. | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:12 |
||
Eu am demostrat contrariul | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:12 |
||
pai acum sincer te sfatuiesc prieteneste sa iei dex-ul si sa consulti ce este o jignire si ma refer la intelesul cuvantului nu la sinonime. arata-mi mie ca am spus eu cuiva:prosto,varzo,parvenito,specimenule si etc,astea jigniri nu ce imi arati tu mie acolo,ai vazut eu am fost cu obraz nu mi-am permis. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:15 |
||
creier mic ce inseamna? la tine sau nu mai fa pe desteapta ca ai demonstrat contrariul? Daca vrei iti dau tie definitie din dex la jig nire sa vezi ce inseamna...poate te ajuta... Lidyei i-ai zis parvenito dar nu sunt convinsa ca stii ce inseamna |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:18 |
||
anabell calm fata calm fata....tu ai folosit cuvinte hard in prive inteligenta miscare asa nu rspunzi in fata juriului... ps...tot lungul sir de jigniri sau sinonime cum vrei sa le denumesti sunt radacinile de la samana de la inceput...totul se leaga intre ele ...iar daca stai sa cititi din nou e prea mult si pentru mine sa tin pasul. |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 15:21 |
||
vio sa iti spun si tie pe sleau acum... eu nu fac acuzatii nefondate,si nici postari ale caror sensuri nu le stiu sau nu le recunosc. tu nuai cum sa imi dai mie nici o explicatie caci comparativ cu tine am postat ceea ce am simtit si ceea ce am gandit fara insulte si nu am aprobat pe nimeni pagini la rand. eu pe tine te-am citit ai fost cu noi zile si nopti la rand postand si dicutand aceleasi lucruri banale si expirate ca si noi,deci te-ai complcut situatiei iar cand fetele au inceput circul ai simtit nevoia sa te alaturi lor aruncand in noi cu afirmatii nefondate si facand ironii pe seama noastra. foarte urat din partea ta,dar oare de ce ai simtit nevoia sa faci asta?iti era frica ca te vor lua fetele tare?pai stai linistita ca iti vine randul crede-ma,azi va iubiti maine va scuipati virtual. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:22 |
||
tot ceartaaaaaaaaaaaaaa? | ||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:27 |
||
fata eu am discutat cu voi nu zic nu...dar cand am vazut ca sari in sus la o chestie privind prostia sau cand am citit ce i-ai scris Lidyei...sa ma fereasca d-zeu...Si apoi nu pe mine ma gasesti pe toate topicurle dand sfaturi si daca am habar si daca nu... Apoi eu am fost de acord cu afirmatiile fetelor, care au fost de bun simt in ceea ce priveste viata sexuala Arata-mi si mie unde am facut acuzatii nefondate...Eu inca astept raspuns la mai multe intrebari |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:29 |
||
nu alesya sa putu vorbi si cat de cat frumos si civilizat. eu ma retrag fetelor,o zi buna sa aveti si weckend placut. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:29 |
||
vio ce i-am scris lidyey erai cu noi la aceea cearta,deci te rog ai bunul simt macar si recunoaste,odata atat iti cer. pentru tine ma intorc si astept toate intrebarile,chiar te rog uite imi fac timp sa iti raspund la ele. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:31 |
||
ana da arati foarte bine in poze, nu ai de ce sa fii suparata, din contra fii mandra o zi buna! | ||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:31 |
||
as fi curioasa totusi sa vad poze si cu ele,oare de ce nu le posteaza macar una ce traim prin actori noi si staruri de cinema sau vio o poza cu tine se poate la 1,65 si 72 de kg?haideti mai fetelor fiti cinstite cu voi in primul rand si apoi cautati defectele altora. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:34 |
||
vio te mai astept cu intrebarile?cam cat?le gandesti acum sau ce faci? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:35 |
||
fata eu am poze, dar nu ma dau sexy... nu mi-ai raspuns ce inseamna obraz subtire, opa am uitat a raspun cory in locul tau acum nu imi spui ce inseamna parvenito...inca astept |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:36 |
||
Ai spus ca fac acuzatii nefondate, dar nu mi-ai aratat unde... Apoi ai spus ca eu am zis ca las ca te invat eu, iar nu mi-ai aratat unde |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SUPA DE LEGUME | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:21 |
Buna caut iubit!! | 13 | De la: garbo342280 8 August 2016 14:14 |
BIBLIOTECA KIDZ | 85 | De la: GILIOLA 27 Ianuarie 2010 05:58 |
|
||
CUMPAR INALTATOR SCAUN PT SERVITUL MESEI | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07 |
Vitalact | 1 | De la: kidz006457 21 Ianuarie 2010 09:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară