de ce ma nu ma-ti vazut in poze eram cat se poate de reala Buna ziua alesya...cine se cearta eu am facut apel la intelegere calm marturisiri mana in mana cu spovedania |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 15:40 |
||
---|---|---|
o alta acuzatie nefondata,tind sa cred ca tu nu iti dai seama ce scri...ma rog sti sigur si asta. unde m-am dat eu sexi?eu mereu am spus uite te poti duce pe la primele pagini ale topicului si ai sa vezi ca la fel am spus am 1,65 si 72 de kg si crezi ca imi este rusine,iti spun eu ca nu din contra ma mandresc cu tot ce este al meu. ok acum sa si raspundem. obraz subtire a fost scris din greseala la obrazul gros care la fel este o afirmatie nu o jignire parvenita=venita,sosita fara un merit sau fara ceva deosebit,se baga undeva de fapt in ceva in ce nu o priveste,nu este invitata sau chemata. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:41 |
||
ana da tu esti mereu chemata peste tot? | ||
|
||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:42 |
||
mai ai intrebari vio? | ||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:43 |
||
buna fetele .M-ati pomenit,mai devreme Daca ajuta cu ceva in reglementarea problemei ,nu ANA mi-a trimis mesajele; Ana,ma adresez tie...imi pare sincer rau pentru tine,dar e si vina ta. Mi-aduc aminte de anii de scoala.Si acolo erau copii premianti cu coronita si altii care ramaneau corigenti,ca doar nu suntem toti la fel. Unde vreau sa ajung?!Sunt covinsa ca nu esti o persoana rea,din contra,poti fi chair f inimoasa...problema este ca ai fost oarecum pct-ul slab pe aici.Ai,,intrat"in gura fetelor...parerea mea personala este ca trebuia ori sa nu raspunzi nici un fel provocarilor...ori sa ti linie dreapta.Nu sa incerci ba sa le raspunzi asa cum ti-au ,,vorbit" ba sa uiti ca te-au jignit si sa le fi amica .Ori...ori! tu spuneai ca nu te intereseaza sau mai bine zis ca nu te afecteaza discutiile! Eu sunt convinsa ca te-a deranjat.Este normal.M-ar fi deranjat si pe mine. Si eu sunt o fire mai slaba si mai retrasa,dar daca ma jigneste cineva si face misto de mine am incheiat orice fel de discutie.Si acum si pe viitor. In scoala cand mai erau barfulite ca ala a zis sau ca n-a zis si ma simteam pe nedrept atacata,nu dormeam toata noaptea de necaz.Aveam in schimb colege la care ,,l-i se rupea".Erau cu mai mult,,tupeu"ca mine. Si aici e la fel.Crede-ma! M-am atacat uneori cand cineva mai obraznic, care nu era cu bun simt,asa ca mine si care nici nu invata asa bine ca mine era ales sef de clasa!In lumea care traim sa fi direct si si cu multa incredere in tine este o calitate care te ajuta sa razbesti mult mai usor si sa fi foarte apreciat! Sa te lamentezi si sa plangi in batista ca t-i s-a facut rau pe nedrept nu ajuta la nimic.Chiar daca este cu adevarat nedrept. Sper ca mi-ai inteles exact cuvintele. eu va pup pe toate,ma duc pe balcon la o pipa |
||
chanty Postat pe 23 Aprilie 2010 15:43 |
||
Fetelor, nu va mai certati...... Mai postez un mesaj, luati-va de salina, nu va mai certati intre voi.... |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 23 Aprilie 2010 15:45 |
||
batranul gugal bata-l norocul...dar nu ai prea nimerit-o cu parvenita... Si in poza aia ce scria asa-i ca sunt sexy? Mai ai vezi ca nu ai raspuns la tot si mai trebe acuzatii nefonfdate, nu una ca una e acuzatie... |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:45 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 23 Aprilie 2010 15:45 |
||
anabell nu, ladyinrednu,prin deductie cory sau alyfab descopar misterul luni... plec sa iau terorista si sa punem de-o petrecere pe duminica |
||
alinakatt Postat pe 23 Aprilie 2010 15:46 |
||
----------------------------------------------------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 23 Aprilie 2010 15:47 |
||
chanty Postat pe 23 Aprilie 2010 15:47 |
||
Chanty meriti tot respectul meu, nu numai pentru faptul ca esti o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului, dar si pentru faptul ca vezi realitatea ce mai face bunica ta? |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:48 |
||
chanty ai perfecta dreptate,ai spus tot si ai facut-o si in locul meu. vio in viziunea mea si in mentalitatea mea de om prost sta inseamna parvenita deci daca nu am nimerit-o inseamna ca nu m-am uitat pe batranul gggle. dar lamureste-ma care poza cu asa-i ca sunt sexi? chiar sunt in ceata acum.. nu alesya nu sunt invitata peste tot pur si simplu am crezut ca ajut cu un sfat si o parere,ca am fost interpretata gresit e partea a doua. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:48 |
||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:49 |
||
A era sa uit LA MULTI ANI ALINAKATT MULTA SANATATE SI BUCURII!!!!!!!!!! Acu face Barbara 3 sau 4 ani? | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:49 |
||
anaROBERT problema ta cea mai mare e ca nu te poti abtine, una zici si alta faci, din pacate... | ||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:50 |
||
AM VRUT SA ITI arat in ce poza, dar nu ma lasa sa dau copy paste, era seara singura ubndeva pe drum... | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:52 |
||
ok ftelor ma retrag si eu,o zi si un weckend placut sa aveti. alina la multi ani sa iti traiasca fetita. aici pe un forum de internet nu poti decat sa spui alesya de facut nu prea vad cum poti face ceva,dar m rog tu sti mai bine. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:52 |
||
vio sigur sunt eu ca ma astept la orice acum daca ati luat poze de la mine nu ma mira sa imi si puneti cine stie ce poze | ||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:53 |
||
sa faci, adica sa te abtii de la scris non stop... | ||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:53 |
||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:54 |
||
cu siguranta mi-am invatat lectia si ma retrag,am sa intru cat de rar se poate dar am sa intru ciuda unora nu vio poate mai lasa si fetele de la ele sa poate intra doamnele sa isi continuie discutiile despre copilai. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Aprilie 2010 15:55 |
||
eu pun pariu ca nu te tine mult nu-i asa fetelor? apropo, nu mai trimite mesaje private, ca te faci de c... singurica vezi ca iti poti sterge contul si intri cu alt nume, prospatura si fresh si stii unde si cat sa vorbesti, cu cine...etc. (asta ca si un sfat ) P.S. pozele sunt...marfa, fii mandra! |
||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 15:57 |
||
ce sa ii faci alessya daca sunt la moda mesajele private? | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 15:58 |
||
ce se intampla iar fetelor? nu va mai certati.e pacat, sicer...asta e ultima oara cand intervin, n-am s-o mai fac...dar consider ca s-a gresit din partea tuturos, eu inclusiv ca s-au format doua tabere. fetelor, banuiesc ca toate de aici avem bebeii sau copilasi...de ce sa nu fie acesta unicul punct comun????? de ce sa fie ana sau ce-a scris cutarica si sa ne legam de orice fleac? ziceti si voi iubite mamici......nu va lasa un gust amar toate aceste discutii, jigniri etc?? va doresc o zi buna si hai sa incercam sa fim mai frumosi | ||
aly_fab Postat pe 23 Aprilie 2010 15:58 |
||
Vio,merci Ce sa faca...mai binisor. .Am vorbit cu sora mea,care a prins-o din nou la bucatarie printre vase .Asta inseamna ca se simte bine,daca nu are stare. I-am cumparat de aici un cadru metalic(nu stiu cum ii spune in rom)cu roti sa se poata deplasa mai usor prin casa. Sper sa-mi poata face clatite la vara cand ajung ACASA |
||
chanty Postat pe 23 Aprilie 2010 15:59 |
||
aly_fab |
||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 16:00 |
||
cadru ii zice ma bucur sa asud ca e mai bine, parca ziceai ca a cazut si s-a lovit la cap? | ||
viobregar Postat pe 23 Aprilie 2010 16:01 |
||
chanty, scuze stiu ca tu ai fost neutra, si mi-a placut replica ta. toata stima | ||
aly_fab Postat pe 23 Aprilie 2010 16:02 |
||
ufffff acum facand o gluma, mai bine cadea anaROBERT, poate isi revenea scuze chanty, sanatate multa la buni. pupici fetelor! |
||
alesya_kidz Postat pe 23 Aprilie 2010 16:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Terasa Kidz si Garbo | 34 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:35 |
Vand port bebe | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:15 |
Multe hainute pentru primavara- vara! La comenzi mai mari de 30 lei aveti reducere 20% din pretul afisat! | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
|
||
Vand Marsupiu Chicco Go | 1 | De la: Gly 19 Mai 2010 15:14 |
VOTEAZ-O PE MAYA.. | 2 | De la: Nicholas 23 Martie 2010 16:36 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară