mamici on line

pai nu poate fi decat amuzant mi-au furat doua poze acum doua zile si le-au pus la profilele lor ses si stefy iar acum si-au facut si cont cu numele meu de utilizator pff,sunt incredibile,dar asa am aflat si care este cea de-a doua poza furata,jalnic,patetic de-a dreptul scarbos.
anaROBERT
Postat pe 23 Aprilie 2010 23:54
noapte buna chanty ce vrea ea sa faca nu se poate din pacate
ar trebuie sa fie doua compuri deschise ca sa fie pe ambele profile
asa ca intra pe unul iese de pe celalalt
cum ai spus tu mai devreme
dubla pers onalitate
tusi_Oli
Postat pe 23 Aprilie 2010 23:54
eu te cred,nu trebuie sa te justifici mie.
Acum chiar ca am fugit la somn e tarziuuu si maine la 5 suna ceasu!!
nopate buna
chanty
Postat pe 23 Aprilie 2010 23:55
asta vreti voi sa aratai dar daca era sa fac asa pai mai imi puneam eu anaROBERTT imi schimbam draq contul ,hai ca nu va iesit,
anaROBERT
Postat pe 23 Aprilie 2010 23:55
nopate buna si tie tusi_oli vise frumoase
chanty
Postat pe 23 Aprilie 2010 23:57
noapte buna chanty
anaROBERT
unde-i celalat profil? ca nu-l vad esti doar tu on line nu incerca sa joci teatru
ca nu merge mai incearca, poate iti iasa, ca din prima nu a iesit nimic
tusi_Oli
poate prind pe vreuna ca apare cu Lauraxyz, ca nush ce va fac
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:00
da tusi_oli asa este cum spui tu ,ati vrea voi da nu merge

ma mira si ma intriga faptul ca va suportati asa,sunteti femei cu o varsta de aproape 40 de ani,cu copil acasa si va pretati la lucruri de-a dreptul scarboase,dar sincer nu ma mai mira nimic,ati demonstrat toata capacitatea de care dispuneti
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:00
cealalta ana unde e?
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:02
unde esti ano, ziceai ca esti pe felie
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:03
aia care ti-a zis ca e pe felie cine stie pe ce felie o fii,barbatu nu e acasa,copilul la dus la maicasa sa se poata dedica trup si suflet mie si forumului,schumy nu mai are baterii asa ca....cine stie
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:05
pai daca se dedica trup si suflet trebuia sa stea pe forum sa vb, da n-o vad
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:08
pai mai laura este pe felie acum nu te-ai prins
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:09
auzi fata draga ce ti se pare asa de scarbos ?
si ce daca am aproape 40 ani si copil acasa, care este problema ta, scumpo
tu ai impresia ca toate suntem chiar asa de proaste, nu poti sa ne faci fata? nici o problema lasa locul la alta linistita nu o sa-ti duca dorul nimeni chiar nimeni
ne-ai tot amenintat ca te retragi ca nu-ti pasa
daca nu iti pasa ce cauti draga iar in discutiile noastre
ne suportam unele pe altele ca stim de gluma si nu punem la suflet toate ironiile
am impresia ca o iei prea personal
iubita sunt atatea forumuri unde se pot discuta tot felul de chestii si unde nimeni nu se supara
si vreau sa stiu de ce este scarbos?
si daca este scarbos de mai stai? de ce mai raspunzi?
iti spun eu... pt ca iti place si nu vrei sa recunosti iti place foarte tare aici si tot ce se vorbeste aici mironosito
tusi_Oli
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:10
ana te cam complaci in situatia asta
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:12
tusi draga nu te aprinde ca este o lume virtuala ai luat cumva foc

scarbos este faptul ca au intrecut limitele furand poze de la mine si punandu-le la profilul lor,scarbos este faptul ca au facut un cont cu proape numele meu asta este scarbos si sincer nu ma mai mira nimic din ce vine de la voi.

personal se pare ca o iei tu dar ma rog ai grija sa nu se inteteasca ridurile
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:17
pai laura acum da ma complac situatiei creata de aceste veritabile si distinse doamne ,evident glumesc acum,sunt putin ironica

pai asa vor sa fie asa sa fie daca ele nu au respect si bun simt pentru propria persoana eu de ce as avea pentru ele
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:22
eu nu ma aprind stai linistita dar am o intrebare si vreau sa-mi raspunzi
de ce pana pana mai inainte a fost celalat profil si dupa ce ai intrat nu mai este profilul?
tu chiar ne crezi proaste
iti place sa te scalzi in propria ta prostie scuza ca iti spun dar asa este
noapte buna
si poate incerci ceva care sa iti reuseasca data viitoare
si pentru cultura ta generala fac diferenta dintre virtual si live
tusi_Oli
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:22
ana draga, vreau sa te intreb si eu, tu crezi ca daca ar fi fost ses sau stefy nu ti-ar fi zis ceva pana acum? era imposibil sa nu-ti zica ceva, deci nu are cum sa fie ele, si descrierea pe care ai facuto o pagina in urma cum ca sotu nu e acasa si ca si-a lasat copilul la mama sau la cine ai zi tu, e ca si cum te-ai descrie tu, acuma nu vrea sa fiu rea da cam asa e si nici mie nu-mi vine sa cred ca e altcineva in afar de tine...
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:23
laura cunm o stiu eu pe ses nu este genul sa se ascund in spatele unui profil fals
ea este directa si la obiect
tusi_Oli
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:26

dar voi chiar crede-ti ca imi pasa de parerea voastra mai fetelor ce draq nu ca as fi avut pretentii.

laura sa te intreb pe tine acum dar cand mi-au furat doua poze si le-au pus la profilul lor stefy si ses m-ai intrebat daca le dau voie? hai mai laura aveam pretentii...

daca as vrea un cont nou mi-as fi facut dar automat mi l-as fi sters pe asta si as fi creat unul cu alt nume nicidecum cu acelasi nume,sa nu ma stie nici vantu nici pamantul.

tusi in cei 7 ani de educatie primiti acasa am fost invatata sa nu jignesc si mai ales sa respect oamenii mai in varsta,nu vreti mai bine sa ma lasati sa ma scald in prostia mea de ce inotati alaturi de mine?
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:28
laura noapte buna
tusi_Oli
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:28
eu inteleg dar acuma sa fim seriosi... nu ti se pare ciudat ca sosia ta nu mai zice nimic? iar fetele celelalte nu s-au ascuns niciodata ca nu aveau de ce, ce au avut de spus ti-au zis, nu vad motivul... nu castiga nimic si nici tu nu ai castiga daca faci chestia asta (faza cu cerutu voie sa-ti ia poze nu stiu) si chiar daca ar fi asa, vreau sa-i vad replica anei celeilalte
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:32
noapte buna oli
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:32
alessya_kidz
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:34
buna alessya ce faci? n-ai somn?
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:35
pai eu habar nu am cand a fost sosia mea doar am itit postarile in rest nu m-am uitat la nimic sincer nu sunt curioasa deloc.

nu ma intrebat nimeni cand mi-au furat pozele de la profil si le-au pus la profilele lor sa fim serioase,doar m-am trezit ca erau doua adica stefy si ses cu una din pozele mele atat in rest nimic,iar asta cu care au facut contu este a doua poza

si ce motiv as fi avut eu sa mai fac un cont practic cu acelasi nume ca oricum ma cunoaste lumea ce naibii.

mai fetelor ma dezamagiti cu prostia asta limitata altceva mai matur si mai inteligent nu va trecut prin cap,se pare ca nu
anaROBERT
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:36
buna,nu prea mi am culkt micuta si am intr putin
alessya_kidz
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:37
mda, iar ele ce motiv sa aiba?
de ce sa se ascunda? un om care intra pe un forum nu scrie o propozitie si gata iese, iar la cat am vb de ea pana acum ar fi zis ceva
Laura_M
Postat pe 24 Aprilie 2010 00:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog ajutati-ma!!! 268 De la: Alexandrescu_Ana_Maria_1 25 Septembrie 2015 11:42
vand masa de plastic cu scaunel 1 De la: kidz007112 2 Martie 2010 11:45
mamici nascute in decembrie 45 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 15:22
Carucior + scoica Miniblu 1 De la: adelaeu 28 Iunie 2010 23:59
Ce-o sa fie, cand va fi mare? 4 De la: mentor 8 Decembrie 2008 19:39
Setari Cookie-uri