asa tarziu adoarme? | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 00:40 |
||
---|---|---|
dar pozele de ce le-au luat laura,cu ce drept mi-au copiat doua poze asta cu care au facut contu si aia care au avut-o la profil,pe care cred ca stefy inca o are. mie imi spui de ele si de ce sunt in stare,hm.... |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 00:40 |
||
sunt noua p aici dar vad mereu fete care se atata una p cealalta,,,nu prea sew agreaza fetele p aici nu? | ||
|
||
alessya_kidz Postat pe 24 Aprilie 2010 00:41 |
||
daca te duci la primele pagini vei vedea alesya ca se agreeau si era bine si frumos dicutii cu si despre copii,infirmatii si sfaturi dar au simtit nevoia cateva sa arate ca discutiile despre copii sunt expirate iar noi niste proaste,patetice,ja;nice si etc. | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 00:43 |
||
sa trezit a mankt si am adormit o din nou..la noi este mai devr cu o ora | ||
alessya_kidz Postat pe 24 Aprilie 2010 00:43 |
||
banuiesc ca nu esti in tara | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 00:45 |
||
da anaRobert imi inchipui k la inceput toate vb frumos. si despre bebeii lor .dar de kte ori am intr numai rautate am vzt | ||
alessya_kidz Postat pe 24 Aprilie 2010 00:46 |
||
nu laura nu snt in tara,dar astept cu nerabdare luna lui iulie sa vin aksa | ||
alessya_kidz Postat pe 24 Aprilie 2010 00:48 |
||
pai mai nou acum se spune si demonstreaza zilnic ca ratatea este baza,rautatea si sadismul pai daca asa vor fetele asa o sa fie daca tot este un forum fara moderatori hai sa ne scaldam in prostie sa vedem care inoata mai bine,pai ce naibii | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 00:48 |
||
daca erau moderatori faceau ceva curatenie pe aici, 1 la mana, stergeau o gramada de porcarii de topic-uri si doi, v-ar fi luat un pic la ciufuleala la cat v-ati certat dar asta nu inseamna ca cineva trebuie sa se dea drept moderator sau altceva noapte buna... maine sa speram ca va fi mai bine |
||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 00:54 |
||
noapte buna fetele | ||
alessya_kidz Postat pe 24 Aprilie 2010 00:56 |
||
pai asta spun si eu era altceva cu moderatori dar pacat ca este un forum liber care din forumul kidz cu discutii despre copi a degenerat in altceva... somn usor laura |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 00:57 |
||
uite laura dute la profilul irezistibilei stefy si vezi ca la profil are poza mea...mi-a cerut voie? | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:01 |
||
buna seara! dupa cum se vede tragi-comedia continua!! ce faceti, care mai este on-line? ana, ce se intampla? |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:04 |
||
ana draga, am dat sa caut in comunitate "stefy" pur si simplu, am primit cinci avatar, nici una nu semana nici pe departe cu poza care am vazuto la ana cealalta | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 01:07 |
||
m-au dublat fetele astea comice se deschide circul si teatru de vara la mamaia oare nu vor o pila sa le pun ceva un post de gopo ce sa faca mai aly ce pot si ele |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:07 |
||
parerea mea este ca ana zice adevarul, si altcineva i-a facut un alt cont cu poza ei doar ca s-o atzatze..... cineva care-i place acest subiect mai mult decat anei. este aiurea sa iei poza cuiva si sa-ti faci cont in numele altei persoane... daca tot vreti asa mult ca ana sa nu va mai "oboseasca" ........de ce se intampla astfel de lucruri? recunosc ca cine a facut are simtul umorului negru foarte dezvoltat. |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:08 |
||
laura profilul asta care l-au facut ele una din ele are poza mea una din cele doua pe care le-au furat de la mine iar profilul lui stefy are o alta poza care este tot a mea,pe care la fel au furat-o de la mine acuma ca e ses ca e stefy ca e vio sau lidya tot aia este |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:09 |
||
imi sterg si poza cu fimiu de la avatar sa nu am vre-o surpriza cumva ca acum ma astept sa vina si la mine la constanta pe jos | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:11 |
||
aici este mai ceva ca in romanele lu` agatha chirsta... :)) cu umor mortal si iubiri neintelese intre femei haideti ca va da mama o bere sa fie cu sanatate la toata lumea! |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:13 |
||
ana, nu m-ar mira sa stii.... sa te trezesti cu cev in fata ushii | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:14 |
||
dar poza de la avatarul alionei va place au inceput sa isi picteze faianta de acasa cu numele meu sunt moarte dupa mine,sunt o personalitate pentru ele abea acum am inteles si de aceea am hotarat sa nu le parasesc niciodata,exista un sentiment ceva |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:14 |
||
da, se vede ca a facut o obsesie pentru tine ana :))) daca ti-a scris numele pe perete | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:15 |
||
okey fetelor, hai noapte buna ca mi s-au impaienjenit pupilele de la calculatorul asta! s | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:16 |
||
asa aly asta e cuvantul potrivit obsesie asta nu trebuie decat sa ma bucure nu? |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:16 |
||
Iar te supraestimezi... Postat pe: 24 Aprilie 2010, ora 00:05 Citeaza Raspunde aia care ti-a zis ca e pe felie cine stie pe ce felie o fii,barbatu nu e acasa,copilul la dus la maicasa sa se poata dedica trup si suflet mie si forumului,schumy nu mai are baterii asa ca....cine stie Ana, vrei sa regreti ca ai spus asta? Stii caesti cu lama la gat... Nu vrei sa te apropii mai m ult, nu? |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 01:16 |
||
Ana, am un as in maneca. Nu vrei sa-l scot, crede-ma! Asa ca taci! |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 01:17 |
||
salut ses! totcmai cand ma pregateam sa ma bag sub plapuma apari ? | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 01:18 |
||
iubita ses voi ma supraestimati mai fetelor chiar nu va observati limitele cu lama de la tractor sunt ses ma apropii,ma apropii fiebinte,fierbinte |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:18 |
||
buna seara fetele | ||
kidz007814 Postat pe 24 Aprilie 2010 01:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Alimentatia bebelusilor | 94 | De la: janyy23 7 Iulie 2009 10:47 |
Vand haine noi pentru bebelusi si copii | 6 | De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29 |
vaccinul BCG la bebei | 22 | De la: garbo158848 20 Iunie 2010 16:29 |
|
||
Vand patut NPU pliabil, plus cadou hainute in stare buna | 4 | De la: erimar 26 Noiembrie 2009 18:16 |
SUPER OFERTA Vand sistem supraveghere Philips Avent | 1 | De la: danielas999 6 August 2009 20:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară