eu te astept oricand cu sau fara audienta ca nu sufar de asa ceva aaa pacat mai ses dar tu nu esti bizi,fetle care te sustin sunt bizi si fara ele esti multimea vida |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:56 |
||
---|---|---|
mergeti la nani fetele, voi mai puteti? trimiteti-mi si mie o tigara cu prastia | ||
kidz007814 Postat pe 24 Aprilie 2010 01:56 |
||
eu ti-as trimite laura dar esti departe si nu cred ca ajunge pana acolo | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 01:58 |
||
spuneti-mi si mie daca apar on line cu amandoua conturi m-am diloit cu totu... deci cum ramane cu ana cealalta sa stiu si eu, uite ca e fff simplu sa-ti n conturi si sa nu te intrebe nimeni nimic si poti sa vb bine mersi de pe amandoua cam in acelasi timp | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 01:59 |
||
daca sufli un pic poate ajunge | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 02:01 |
||
Asa ti s-a parut tie? Cu oricare din noi te-ai confrunta ai pica-n genunchi. Mascaaaaaaaa! Auzi ana? Vezi tu ana, sa traiesti pe ritmul de manele si cu ochii in Nora pentru mama... esti jenibila si intreci orice limita de prostie. Ma intreb cum te suporti asa falsa in afirmatii. Stii si tu si stim toate ca te ataci. Si te ataci rau ca se iau fetele de tine. Incerci sa faci ca noi in speranta ca nu mai doare. Dar te doare. De vina e IQ-ul. Nu te va ajuta niciodata sa vezi lucrurile cum le vedem noi. Masca pe care o porti, nu te ajuta sa fii nici pe sfertul nostru, pe oricare ai lua-o din orice tabara vrei tu. Esti atat de josnica, incat cine iti mai tine parte, o face din mila. Esti de toata jena! Hai pa! Kiss laura. Noapte buna. Am plecat la somnic |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 02:01 |
||
pai nu apari online cu amandoua conturi laura nuai cum. dar aflu eu si cine a facut gluma asta picanta,oricum ia iesit bine e amuzanta tare |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 02:01 |
||
ma, da' robertANA cine e... sunteti asa de multe ca ma derutati | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 02:03 |
||
mai ses vreau nouatati nu acelasi citat de 3 zile o ti langa alceva nou chiar nu poti hai mai fata ma dezamagesti total ce naibii,chiar nu poti a? hai c poti stiu daca mai ai o urma de neuroni o sa poti dar ai nevoie de inspiratie pai asteapta tura ca vine repede din spate se aud cum alearga si behaie | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 02:03 |
||
cum robertana? este anaROBERT si anaROBERTT atat | ||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 02:05 |
||
foarte simplu, e barbat... venerata mai esti ano... pe mine nimeni nu ma vrea ses unde pleci, nici bine n-ai venit si deja pleci? ai plecat? |
||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 02:09 |
||
este laura ca am devenit foarte importanta curiozitatea nu ma caracterizeaza dar asta cam imi ridica semne de intrebare lidya a mai incercat sa faca ceva similar lui bau dar nu ia mers..deci poate fi ea? |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 02:11 |
||
Ana poti sa imi explici si mie un lucru, cum a aparut noul profil exact cu poza pe care ti-am descris-o eu mai sus? Si parca ziceai ca nu jignesti, da cand faci fetele proaste ce e aia nue jignire? Si apoi zici de tusi _oli ca e scarbos, ca are 40 de ani si copil acasa, da fata tu nu ai copil acasa? Pentru informatia ta tusi_oli e o femeie extraordinara o DOAMNA in adevaratul sens al cunvatului, dar nu are nevoie sa fie aparata, ca iti spune ea ce si cum. Ses e prea directa si prea desteapta ca sa faca asa ceva, la fel si stefy, lidya, tusi_oli... Laura daca iti fur profilul si pun laura277 e bine |
||
viobregar Postat pe 24 Aprilie 2010 10:44 |
||
buna dimineata fetele! M-am trezit vesela,am baut cafeaua...am facut din nou testul.... n-a venit barza |
||
chanty Postat pe 24 Aprilie 2010 11:42 |
||
Lasa chanty, nu fii trista... ca e asa placut sa lucri la el... |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 11:57 |
||
nu stiu ce-ti fac vio daca faci asta nu de alta dar ai fi o babciune cu 277, sau ar fi numarul de casa, sau un cod ceva :D vb codificat vio? buna dimineata fetele, chanty, las ca o sa vina, nu e din prima o sa fie mai incolo, vina in vizita la brasov si poate se prinde aici la munte... si ca sa nu inceapa telenovela, ziceti-mi si mie un sirop bun de tuse pentru copii, i-am luat eurespal dar nu stiu cat e de bun si nici nu are un gust prea bun, iach, naspa rau |
||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 12:00 |
||
mei, durmiti, sau nu-mi merge mie netu? | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 12:18 |
||
ses...nu zic NU! dar,sa fie si cu rod laura,nu s-a prins nici la munte ,nici la mare.nici pe noapte nici pe zi In vara facem un tur al Romaniei..poate trecem prin brasov Va pup,o zi frumoasa...mergem la un gril |
||
chanty Postat pe 24 Aprilie 2010 12:19 |
||
buna dimineata fetele chanty, te-ai gandit la adoptie cumva? laura, sirop de tuse pentru copii incearca sa fierbi doua cepute, albe de preferinta cu putina miere... cat are bebele ca nu mai stiu? ce mai e nou prin brasov? |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 12:21 |
||
are 1 an si treu luni...ceva nou pe la brasov nu stiu, norul cenusiu cred ca s-a dus si vremea e cam urata, chanty n-are nici o treaba, merge la gratar, tine vremea cu voi | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 12:24 |
||
mi-a facut chanty pofta cu gratarul si mananc din litere | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 12:25 |
||
haideti mai fetele, v-am adus in eroare aseara asai? am dubla peronalitate, eu pot sa duc mult apar mai putin cu id asta sa nu se mai plaga lumea ca am cele mai multe mesaje |
||
daria4u Postat pe 24 Aprilie 2010 12:58 |
||
pe cine ai dus in eroare? | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 13:01 |
||
deci ana, pana la urma cine are dreptate... aseara o ziceai in gura mare ca ti-a luat pozele si ca ti-au facut nu stiu ce cu ele si smulte altele, iar acum spui ca intri cu id-ul asta ca sa nu mai zica lumea ca ai multe mesaje.... sa fie vorba de cate mesaje scrise ai? nu cred, se da vreun premiu ca sa stiu sa ma zbat si eu, si daca te pui bine pe treaba o sa recuperezi | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 13:12 |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 13:14 |
||
aly draga, i-ai dat dreptate degeaba aseara | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 13:15 |
||
ana, fara suparare, dar m-ai uimit.....si nu mai zic mai multe ca nu are sens. | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 13:17 |
||
da laura.... | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 13:18 |
||
nu o sa ies eu de pe forum ca vor ele, aly nu te supara te rog, am vrut sa-ti dau privat dar sunt acuzata si de asa ceva. Vreau sa le arat ca sunt mai tare ca ele | ||
daria4u Postat pe 24 Aprilie 2010 13:19 |
||
si o sa stau aici cat vreau eu merg sa fac ceva de mancare, revin mai tarziu |
||
daria4u Postat pe 24 Aprilie 2010 13:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! | 1 | De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37 |
ofer carucior chicco | 3 | De la: annuka 11 Ianuarie 2013 19:07 |
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
|
||
Colaborare, poate va ajuta la venitul lunar | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] | 1 | De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară