mamici on line

Szilvia, arata-mi DOAR 1 JIGNIRE directa adusa aneiROBERT si eu mananc laptopul asta!
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:00
ses nu te contrazic ca Ana o gresit ca s-a aprins si a vorbit cateodata urat. Dar n-am vazut-o pe Ana sa se ia de cineva din senin fara sa-i faca nimic.N-am vazut-o pe Ana sa intre cu rautati sau cu cearta.
Fiecare avem greseli,si yu daca iti amintesti bine cand am aplanat eu un conflict de pe "soacrele astea..."
Nu vreau sa-mi imaginez cum ai fi reactionat tu daca cineva s-ar fi luat de familia ta.Pentru ca am vazut cum faci cand te superi
Eu n-am nimic nici in potriva ta si nici impotriva lu nimeni.
Dar de exemplu despre Ana stiu tot,am vorbit f mult ,la fel si cu tine si cu alte fete,care ne ajutam ,vorbim despre experientele noastre.
Pe cand despre stefy nush nimic,doar ca intra arunca cate ceva,si-n urma ei tot timpul cearta,cu oricine,orice topic.Ma intelegi?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:01
bv szilvia ai pus punctul pe i in viziunea altora eu trebuiesc criticata si judecata de cat stau pe net si cate postari am,copilul si fam imi este bagat in discutii,si credeti-ma pe oricine ar durea acest aspect si eu sa tac pai bine inteles ca am jignit si care este problema se simt pai sa se simta ca daca nu isi vad de treaba fetele astea noi pe aici care nu le doreste nimeni atunci.....continui si eu.

eu pe topicurile astea sunt de cand le-au deschis fetele in schimb voi acum ati vazut scandal si ati simtit nevoia sa va bagati in seama sa fim serioase duceti-ca pe alte topictri nimeni na va tine aici.
anaROBERT
Si ca sa iti fac treaba mai usoara, cauta unde am jignit-o eu de meritam sa fiu numita PRAMATIE. Mersi.
ses
Aly_Fab da acea reteta,ca intreba chanty.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:02
ses dar cine te crezi tu si daca am jignit care este problema ta nju vezi ca nu iti raspund postarilor ca te evit asa cum meriti.

nu stiu cum ai reactiona tu dar eu asa am reactionat si nu imi este rusine o voi face oricand va fi nevoie de copilul si fam mea nu se ia nimeni clar si pt tine si pt resul personajelor negative de aici.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:03
mai dar intrati pe discutand pe 2 se face o nofuzie si mai mare.Vreti sa ma scultati si pe mine azi!!!!!!
alinakatt
Postat pe 9 Martie 2010 15:03
noi mergem sa papam ca s-a trezit printesa mea
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:04
soryyy cred ca dincolo trebuie discutat pe nicidecum aici.Nu se aeriseste nimic.DIN CONTRA AGRAVATI CONFLICTUL
alinakatt
Postat pe 9 Martie 2010 15:05
ses sunt sigura ca nu tu ai fost numita pramatie.Cred ca ai inteles pe cine numea asa.
De altfel nu te-a deranjat cand stefy a spus ca ai discuti expirate si ca aglomerezi forumul
bau
gata alina voi ramane pe topicul asta si nu voi mai discuta cu nimeni pe acest subiect.....am inchiat orice discutie de acest gen ca deja sunt prea multe pagini scrise si din ce a fost frumos si armonios sa dus totul din cauza celor 3 pacat de restul mamaicilor
anaROBERT
merci mony ,eu am iesit,ca face comp meu scurt circuit .o zi buna tuturor
chanty
alinakatt nu putem ,ala e forumul lu ses
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:06
vai cate probleme sun tin viata de zi cu zi incat sa va mai creati si altele si aveti o varsta inainte offff.

szilvia sa aveti pofta te asteptam.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:08
chanty o zi frumoasa iti dorim.tare o fost faza scurcircuitul
bau
Mony, incerc sa te inteleg, dar nu pot in totalitate. Pentru ca eu, daca se ia cineva de familia mea VIRTUAL, ma supar tot VIRTUAL. Nu imi sta inima in loc.. pun emoticoane, scriu cuvinte, ce consider ca tre sa scriu. Ma ridic de pe scaun si atunci am IESIT definitiv din lumea asta VIRTUALA.

Ce nu retine anaROBERT, este faptul ca acuzatiile sunt virtuale, ca aici este o LUME VIRTUALA, ca noi suntem niste persoanel VIRTUALE!!!
Sa vin cu explicatia cuvantului VIRTUAL? Poate atunci nu ar mai "scuipa in fata pe nimeni"
ses
ses eu nu am zis ca ai jignit-o tu am zis ca a fost jignita v-am zis eu nu o apar pe ea dar daca oricare dintre voi v-ati lua de fam mea as reactiona la fel niciuna dintre voi n-ar veni sa-mi spele sa-mi faca curat sau de mancare asa ca nu ar fi treaba altora cat timp mi-as petrece eu pe net
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:09
ses eu am plans nevirtual cand am incercat sa va parasesc
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:11
Mony, nu e bine.
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:12
ok fetelor ca sa inchiem odata cu toata tevatura asta

RECUNOSC AM GRESIT JIGNIND PE CINE MA JIGNIT gata pana aici sa revenim la altceva ca oricum fiecare intelege ce si cum vrea.

familia mea nu este treaba nimanui si de copilul meu nu se ia nimeni nici macar virtual ca il apar ca o leoaica probabil ca orice mama cu cutie craniana si cu asta am spus totul si nimic mai mult.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:12
Si da, era "alea doua" !! drept pramatii, adica eu si stefy. Daca am inteles gresit, atunci care e a doua, tu?
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:13
ses pai n-ai cum sa te iei de o persona decat virtual.asa ca nu inteleg ce ai vrut sa spui? O gresit virtual,o vorbit urat virtual,o jignit virtual.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:14
Pai spuneam doar ca la ea a sarit granitele virtualului. Ai inteles acum?
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:14
mony ai mesaj privat...
Va las ca nu are rost sa incerc sa aplanez...ma zapaciti si mai mult de cap VIRTUAL bine spus ses.Ma duc sa dau cu capul in realitate ca ce se intampla aici e frectie la picior de lemn.VIRTUAL aviz amatorilor care se grabesc sa gandeasca ce am scris la modul real si fara in coada
alinakatt
Postat pe 9 Martie 2010 15:15
totusi nu inteleg de c esa stricat acest topic din discutii frumoase,sfaturi si pareri pro si contra din cauza unei persoane ,de ce nu incetati odata am incercat sa schimb subiectul dar ses ii ti locul lui stefy este strict problema ta .

subiectul asta este incheiat pentru mine
anaROBERT
ses 'alea doua' ereau fetele de ieri ,cele noi care s-au luat de familia ei.
bau
ses cu cine s-a certat real si eu nu stiu? Ce am pierdut?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 15:16
ses nu erai tu aici bati tu doamne feri nu erai tu asta jur ca o tiganca era vorba de cele doua fete lydia si simion nu mai stiu cum care mi-au jignit fam nu era vb nici de tine nici de stefy pffff.

corect era sa ma intrebi pe mine de ce te-as fi facut eu pe tine pramatie? chiar nu inteleg nu am nimic cu tine absolut nimic nici personal nici virtual.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:17
alinakatt, o zi buna.
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:17
Ok, o sa recitesc pasajul cand o sa am rabdare. Nu contest. Poate am inteles eu gresit. Dar oricum, jignirea nu isi avea locul. Nici macar virtual

Alina, daca te pup virtual am si eu un mesaj privat?! A?
Hai nu mai fii supi. Apreciaza toata lumea ca incerci sa aplanezi, dar cateodata e nevoie de niste descarcari electrice sa se poata aplana anumite probleme. Sper ca nu ne porti pica, nu te-a ignorat nimeni. Tot Dr Alinakatt psihologul nostru ramai.

kiss.
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ofer carucior chicco 3 De la: annuka 11 Ianuarie 2013 19:07
lenjerii de pat din bumbac 6 De la: leiiana 24 Noiembrie 2008 12:50
vand haine gravida mar 38-42 si haine bebe 0-6 luni 1 De la: kidz006802 10 Februarie 2010 09:27
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56
Vand hainute fetite 0-24 luni 1 De la: kidz003509 26 August 2009 16:48
Setari Cookie-uri