mai aveti? ano, hotaraste-te odata, acum esti acum nu mai esti tu, cine piulitza mea e... ce va mai place saorma (nu stiu cum sa scrie si nu ma intereseaza) plangerile se fac la politie... ma duc sa bat un cui ca deja m-ati enervat | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 15:48 |
||
---|---|---|
nu, merci! nu vreau sa-mi vad numele pe peretii vostri! mi-e mila de lavabila aia, ca ati dat bani pe ea, nu de alta! | ||
sesT Postat pe 24 Aprilie 2010 15:49 |
||
ce se intampla aici? ce faceti???? Ana in ce te-ai bagat fataaaaaaaaaaaa????????? |
||
|
||
aly_raz Postat pe 24 Aprilie 2010 15:49 |
||
bai, daca vad inca o laura pe aici sau inca o ana, deja e prea mult pentru mine, ma drogati rau fetele | ||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 15:49 |
||
ce lavabila fata nu vezi bine, ai nevoie de ochelari? | ||
viobregar Postat pe 24 Aprilie 2010 15:50 |
||
Ok, aici am incheiat discutia si cu tine. Neeext!!! Una din prietenele anei, care ARE totusi ceva de zis? Exista? Una? Macar una!?!?! |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 15:50 |
||
ses da ce ai? cine te-a suparat asa tare? | ||
aly_raz Postat pe 24 Aprilie 2010 15:52 |
||
Ups! Cred ca ana a cam calcat pe bec cu atitudinea ei. Si apropo ana! Cam urat i-ai vb lu aly-fab... "ai pus botu"???? Yuk! Rusinica! Fata asta chiar te aprecia pana la un moment dat. Inca mai aveai sanse sa o faci sa te compatimeasca in continuare. Dar vezi tu? IAR ai trantit mucii in fasole. Caracteristic tie. |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 15:53 |
||
Pai aly_raz... nush sa zic ca m-a suparat. E mai mult... revoltat. Nu ma supar dintr-atat. Ideea este ca ma minunez ca inca mai sunt mamici prin zona care o apreciaza pe ana si o mai si compatimesc. Imi da usor de gandit asta, dar o pun in seama faptului ca astfel isi imagineaza ca ne inspira mila (oitelor, cum ii place sa spuna, anei) si ca renuntam, dar nu fac decat sa-i dea apa la moara prostului. Si cand ajungi sa intri pe un topic sa intrebi ceva... raspunde anaROBERT. Eu ma indoiesc ca are atata cultura incat sa nu mai lase loc si altora sa-si spuna parerea. Tu ce ai mai facut aly_raz ca nu te-am mai vazut de multisor pe aici. Decat rarut, cand era "spectacolul" in floare. |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 15:58 |
||
ses vom face in felul urmator? daca imi spuneti cine este cu contul anaROBERTT si ROBERTana ma las de forum de tot nu doar sa intru si sa citesc. ce spui?te bagi,te combini a ? |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 16:10 |
||
Cu tine, nevar. Dar nici sa vreau nu te pot ajuta cu informatia aia, pentru ca nu am habar cine e. Ce pot, este doar sa am banuieli, ca toata lumea. Asta luand in considerare mai multe criterii. Dar din pacate, pentru mine, nu stiu cine e, sa-ti spun. Si cred ca nu m-ai inteles. NU am zis sa renunti definitiv la forum. Am spus doar ca raspunzi la prea multe discutii si nu sunt singura deranjata. Daca nu recunosti asta, mergi in urma si vezi cate mamici au confirmat-o. Deci nu mi-ai face doar mie pe plac, ci mult mai multor mamici de aici, exceptand fetele care au participat la "circ". Fa-o pentru tine si vezi daca nu am dreptate. E suficient sa nu avansezi in greseala asta din dorinta de a pedepsi pe cineva. Ok? Si lasa tonul ala arogant la o parte, daca te tine si hai sa vb serios. Dupa cum vezi, am incetat cu mistourile. Eu pot vorbi si asa si asa de la 1 post la altul. Tu poti? |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 16:17 |
||
.........si am putea continua asa la nesfarsit! insa eu nu asta am vrut, cu mesajul, profilul si pozele respective! ci doar v-am raspuns partial cu aceeasi moneda! si nu, nu tin cu ana! am si specificat ca nu stiu/inteles exact cine a inceput tot circul asta, insa ideea este clara: ana (tot) raspunde pe diverse topic-uri! ar trebui sa te lase rece! doar in cazul in care ar spune/da sfat aiurea, s-o contrazici, sa-ti spui parerea, sa aduci si "dovezi" daca e cazul si ai! ok, i-ai atras atentia ca sta cam mult pe forum si ea s-a "atacat"? ar trebui sa te lase si mai rece!!!!!!!!!!! sa gandesti ceva de genul "saracuta, e atat de proasta ca nu intelege nici macar o banala propozitie!" dar nuuuuuuuuuuuuuu! nu, "doamnele" trebuiau sa-i dea in cap, ca sa-si revina fata! si sa faca "bisericute" pro si contra, sa umple un forum cu sute de pagini ............ ca sa castige ...... cine, ce????????? am scris si am raspuns pentru a realiza si voi ca oricine isi are nasul, e undeva prin zona, se "revolta" si el! un misogin mi-a spus odata ca n-are nimic cu femeile decat faptul ca "sunt curci" ............... doamne, cata dreptate ii dau acum! o sa revin in 2-3 zile cu o .....concluzie, sa-i zic...... nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru si sa "turui" inca 200 de pagini (corecte din punct de "vedre" gramatical sau nu), nu vreau sa devin si eu o curca! ..........insa, pana atunci, ses, bucura-te de pozele mele, te rog!!!!!!!!!!! |
||
sesT Postat pe 24 Aprilie 2010 16:20 |
||
sa te cred sa nu te cred,sa nu iti fi spus oare una dintre ''prietenele'' tale care face astfel de glume,m-ar mira.poate vrei sa ma ajuti si macar cu o mica banuiala e bine venit orice mai ales daca e de la tine a fost o gluma faza cu renuntatul la forum,chiar nu dau satisfactie nimanui de aici,si la fete nu are de ce sa le fie mila de mine,ele nu au sarit in apararea mea ci doar sa isi spuna punctul de vedere. sti cate fete si-au sters profilul in ultimele zile din cauza voastra?sunt deja 4 fete,sti cate nu mai intra o perioada din cauza voastra iti spun eu,o gramada. sti care fete?cele cu bun simt,un bun simt care la unele din pacate lipseste. eu pot vorbi oricum,ma pot intorce si la 180 g insa daca nu am cu cine nu am si va raspund asa cum ma tratati. |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 16:23 |
||
eu am sa plec acum,azi nu am timp de forum asa ca poate intra minunata anaROBERTT oricine ar fi ea sau minunatul ROBEERTana care o fi el sau ea chiar nu imi pmai pasa. am ramas insa uimita,sunteti copii care aveti copii si ma refer aici la acea perosana care a facut aceste conturi,atat. si ca sa vezi ca nu sunt o fata rea ci doar am fost impinsa sa fac anumite afirmatii desi nu m-am pretat sa va jignesc asa cum ati facut-o voi am sa va urez o zi buna. |
||
anaROBERT Postat pe 24 Aprilie 2010 16:27 |
||
sesT esti la fel de .. afectata ca si mine Este ceva ciudat insa.. faptul ca, privite de afara, lucrurile par sa fie gandite cum as fi gandit si eu din pozitia respectiva. Ana bai si clonele astea...vezi?! Adica daca originalul e bun, si clona e buna! sesT! Mersi. Good job! I'm done! everyone! |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 16:32 |
||
vroiam sa ies, dar ..........draguta poza ai la avatar...............insa imi place tare mult si a mea, cred c-o s-o mai las o vreme, 2-3 zile! dragut si baietelul, sa-ti traiasca (sunt cat se poate de sincera acum), sa creasca mare si frumos, langa o mamica ceva mai blanda decat am cunoscut-o eu! reveniti-va, fetelor! demostrati ca sunteti femei si mamici adevarate! o zi buna acum, "concluzionam" dupa week-end! bucurati-va de el si de familie, nu de forum, e pacat! |
||
sesT Postat pe 24 Aprilie 2010 16:46 |
||
salut tuturor. ana, citeste mai cu atenti la pagina 250 si vezi ce-am scris mai jos. in orice caz, de acum inainte eu una nu ma mai bag in toata povestea asta. treaba voastra. |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 17:56 |
||
Dulce cafeaua azi aly! |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 18:44 |
||
sal ses! da, o fost duuulce tare in dimineata asta | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 18:58 |
||
O... ce ma bucur! | ||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 18:59 |
||
de dimineata am facut curatenie, iar fii`miu iar a umplut casa de firimituri la loc cred ca ma las pagubasa... si nu mai fac curat pana luni!!!!!!! | ||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 19:10 |
||
Sau fa ca mine. Muta-te la ai tai. Va pup. Sa fiti cuminti. |
||
ses Postat pe 24 Aprilie 2010 19:14 |
||
chanty draga cu perseveranta se va rezolva totul ca vorba aia "repetitia este mama invataturii" deci cu cat repeti mai mult cu atat retii mai bine |
||
tusi_Oli Postat pe 24 Aprilie 2010 19:32 |
||
Chanty de cat timp incercati? | ||
viobregar Postat pe 24 Aprilie 2010 19:40 |
||
ses, ce mi-ar place sa stau pe langa parinti.n-ai idee.. dar mai am cateva luni si ajungem mai aproape de ei... va pup. o zi buna. |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 19:44 |
||
buna seara doamnelor haideti sa lasam cearta asta la o parte, m-am plictisit sa tot vad mereu aceleasi discutii Ana fii si tu mai rezervata putin, hai ca te iau eu la plimbare sa nu mai ai timp de net, sa vezi daca nu te vei simti mai bine ses ai dreptate, mai rarut pe aici, ca-i mai dragut am fost ocupata cu Razvanel, l-am intarcat si m-am chinuit si eu cu laptele, acum se pare ca e pe terminate. chanty sper sa ajungi si pe litoral asa cum ai zis, noi suntem aici |
||
aly_raz Postat pe 24 Aprilie 2010 20:09 |
||
buna seara gagici, cu ce va mai laudati? aly_raz, ati crescut mari de ai intarcat baiatul :), ii dai lapte de vaca? |
||
Laura_M Postat pe 24 Aprilie 2010 21:59 |
||
ceau fetele. aly raz, ma bucur sa te "vad". am si eu o problema cu bebele de 5 luni, vomita dupa fiecare masa... oare de ce se intampla? vomita atat cand este linistit..voi ati patit asa ceva ? |
||
aly_fab Postat pe 24 Aprilie 2010 23:31 |
||
si andrei mai dadea afara cand era mai mic, chiar daca nu manca, poate nu-i mai trebuie, poate e prea plin.... vomita sau da afara? andrei vomita, cu jet puternic dar asta numai cand i-au iesit caninii de am stat in spital, orice ii dadeam sa manance, pana si ceaiul il vomita | ||
Laura_M Postat pe 25 Aprilie 2010 11:29 |
||
buna fetele din pacate nu prea ne mai intalnim aly_fab ...pe aici. laura27 ii dau lapte formula, nan junior 1+, ii place cel mai mult. am incercat sa-i dau la pranz si putin lapte de vaca dar nu-l vrea voi ce mai faceti, ati crescut si voi ce-mi place linistea asta, fara nici un fel de apropo... |
||
aly_raz Postat pe 25 Aprilie 2010 11:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator | 1 | De la: kidz003049 7 August 2009 22:59 |
Articole copii Anglia | 11 | De la: LILO 24 Aprilie 2011 13:49 |
Mami vinde tot: carucior, tricicleta, marsupiu, hainute, sterilizator, cadita, etc! | 2 | De la: madubody 25 Iunie 2013 15:22 |
|
||
concurs pt. casa | 1 | De la: rose 25 Mai 2009 11:43 |
Vand Carucior Baby Star cu landou - 140 ron | 1 | De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară