HA! Nu numai ca va comportati copilareste (m-ati spus lu� mama-moderator!? ), ba mai si dovediti ca toate acuzele pe care i le aruncati anei va caracterizeaza pe voi, de fapt!!!!!!!!!!!!!!!! VOI sunteti cele dependente de cearta si, totusi, nu sunteti in stare sa va sustineti punctul de vedere (ce va laudati ca este aprobat de multe mamici de pe site! insa am observat ca intre �amice� exista si legaturi de sange � iar sangele nu prea poate sa fie obiectiv!)! VOI va �atacati�, VOI nu suportati sa va arate cineva cu degetul nici macar dupa ce degetele voastre au fost atintite asupra anei timp de zile intregi! VOI va ascundeti capul in nisip (poze si profil protejate, insa intrati in curtea vecinei sa i le furati pe ale ei si vi se pare corect!)! VOI vreti sa pareti ceea ce nu sunteti! VOI dati in cap celui ce va contrazice si catalogati fara prea multe intrebari! �bisericuta� a lui ses, incepi sa scartai! ��������. nu ma consider desteapta, filozoafa nici atat, nici prea citita nu sunt si nu atat de iesita in lume pe cat ar fi trebuit (si culmea, n-am nici doua facultati!) � si totusi, am reusit sa va demasc! recunosc, zambesc larg cand o spun! Va multumesc pentru confirmare a ceea ce gandeam despre voi! (asta da "mare surpriza"!) tu meriti sa fii prima, office_salinasusesi.ro, n-o sa-ti refuz dreptul asta ;) insa, imi pare rau pentru afacerea ta, pe mine m-ai pierdut ca si clienta ���. am o intrebare doar: i-ai cerut voie lui ses sa raportezi abuz? ca ea parea ca a inteles ce am subliniat eu pe topic, punandu-se in locul unei mamici din afara discutiei! sau mi s-a parut mie? | ||
sesT Postat pe 26 Aprilie 2010 06:39 |
||
---|---|---|
da aly sunt ale mele si sunt 100% naturale mersi |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 09:18 |
||
pai si nu este adevarat ca v-ati cam injectat ,at idepasit limitele virtualului de data asta in speranta ca ma voi ambala eu dar nici o sansa. ati facut conturi noi pana si un cont practic ca al meu doar ca atim ai adaugat un ''t'' asta ce inseana ca sunt destul de importanta pentru voi ,mi-ati furat poze de la profil si le-ati pus la profilul vostru iar asta iarasi demonstreaza cat de injectate ati fost,sau poate ma insel si asta este doar vina neuronilor care nu isi cunosc functiile . v-ati facut adresa de mess crezand ca ma veti pacali ,tin sa te anunt draguta ca din prima zi mi-am dat seama ca este una din voi doua,si nu am sa dau nume ca se simte respectiva PS:ma bucur ca sunt iubita si atat de idolatrizata desi partea cu virtualul sa dus de mult |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 11:12 |
||
hai mai ana nu te mai justifica atata, mai lasa-ne putin, vrei? cine sa-si faca cont cu acelasi nume mai fata draga, chiar atat de departe nu cred ca ar merge cineva, dacat TU. nu mai acuza atata in stanga si dreapa si tot linge unde scuipi ca nu-i frumos, chiar si la prietenele tale le-ai aruncat replici si apoi o dai cu ele ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Bai nene da lasa-ne si tu cateva zile, hai sa vedem chiar nu poti? ai contract cu acest site? si care fete au plecat ma rog? da si nume cand faci asemene acuzatii. Da mai termina odata ca nu faci decat sa pici tu in penibil. dragi mamici, de ce nu intrati sa-i luati aparerea lui anaROBERT daca tot va deranjeaza atat de mult ce fac fetele pe seama ei? bai ana bai, asculta-ma te rog, lasa-ne!!!!!!!!!!! |
||
lidya Postat pe 26 Aprilie 2010 11:29 |
||
si ana, replica de la avatar e scrisa pt tine? ti s-a mai spus, i-a niste cursuri de gramatia a limbii romane, duci lipsa. | ||
lidya Postat pe 26 Aprilie 2010 11:32 |
||
cand tyu singurica vei avea un forum sau vei fi o modratoare,desi nici o sansa ma mai gandesc dar asa am tot dreptul sa intru cand vreau sa scriu cate mesaje vreau si la ce ora vreau ia uita-te mai bine sa vezi cine linge unde altii scuipa penibila eu? chiar si asa sunt mandra de mine iar voi imi demonstrati zilnic cat sunt de importanta |
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 11:33 |
||
citat: "anaROBERT nu ii poti demonstra unui prost ca e pros :))" asa-i ana, ai dreptate! dar poate ai vrut sa scrii PROST? ESTI FARA SCAPARE, SCALDA-TE IN PROSTIA TA CA N-AI LEAC DRAGUTA! |
||
lidya Postat pe 26 Aprilie 2010 11:36 |
||
neatza lidya cam liniste in zona nu crezi se pare ca fetele sunt ocupate azi este luni inceput de saptamana se pare ca au de lucru oricum daca ar fi pe forum stai linistita ca nu se dau deoparte si nici nu cred ca se ascund in spatele unor profiluri false este mult prea mult pentru fiecare aici toate si-au spus parerile iar cine vrea sa le asculte bine cine nu nu are decat sa mearga in continuare cu aceeasi chestie trebuie sa recunosc ca a fost un topic foarte vizualizat in perioada asta si a avut o audienta maxima deci in concluzie cand a fost mai bine cand se conversau doar doua mamici una punea intrebarea si cealalta raspundea sau in urmatoarele pagini asta este parerea mea si nu mi-o schimba nimeni monotonia este dusmanul cel mai mare peste tot o zi frumoasa si pupici lidiei |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 11:39 |
||
tusi si pe mine nu ma pupi,nu ma vrei lidya iubita,atunci cand omul mai mananca cate o litera din cauza grabei nu inseamna ca este anagramat.sa fi anagramat este total diferit de ceea ce incerci tu sa subliniezi,dar ma rog esti tu si nu ma astept sa fi prea isteata pai nu vrei sa ma lasi sa ma scald singura in prostia mea?de ce innoti alaturi de mine,hai mai lidya |
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 11:42 |
||
neatza anaROBERT de ce nu si tie iti transmit un pupic pt bebele tau aveam pregatit un raspuns si pentru tine dar daca te-ai grabit si ai vrut un pupic na il ai esti multumita? | ||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 11:52 |
||
da tusi acum da sunt multumita,credeam ca ma eviti si nu vrei sa fi politicoasa cu mine dar vad ca planuiai tu ceva |
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 11:54 |
||
eu nu evit pe nimeni sa stii vorbesc cu toata lumea desi de multe ori prefer sa stau si sa citesc, sa gandesc raspunsul ca apoi sa-l postez eu cred ca pana acum nu am dat nici un raspuns sa in dorul lelii |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 11:59 |
||
da ce aveti fetelor,sunt pacifiste sau nu o luati de luni cu cearta si replicile virtuale?? | ||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 12:02 |
||
fetele au treburi mult mai bune de facur decat sa stea pe forum daca este si timp frumos afara atunci de ce sa stea in casa cand pot fii afara cu copii deci in concluzie este mult mai frumos afara si poti sa-ti petreci timpul mult mai bine decat in fata unui monitor | ||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 12:06 |
||
Ana esti rea si o stii bine Mie imi apar cam 24 de mamici online, cate isi spun punctul de vedere, sau de ce nu o fac? ganditi-va putin, mai ales tu Ana. O zi frumoasa! buna tusi_oli, ai dreptate, eu de exemplu doar ce m-am intors de afara, deci... |
||
aly_raz Postat pe 26 Aprilie 2010 12:13 |
||
da aly_raz sunt rea,ce sa fac asta este .. sunt norocoasa am sotul acasa deci pot sta in fata monitorului,nu am copilul legat de calorifer |
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 12:14 |
||
buna mamici .am o mare rugaminte ...sa va spun problema.sunt insarcinata in 31 de saptamani ..si ieri mia curs ceva ca apa in cantitate foarte mica si azi noapte nu am putut dormi deloc ..ma doare burtica sub coaste in partea stanga .ati mai patit vreo una asa ceva ? un rasp daca se poate .multumesc PUPICI LA MAMICI SI LA BURTICI !!! |
||
clauditzza Postat pe 26 Aprilie 2010 12:15 |
||
mergi la medic, doar el iti poate spune ce s-a intamplat. Eu am avut asa durere pe la 36 de saptamani, fara scurgeri si era de la efort (eu am muncit pana inainte sa nasc) Nu astepta raspunsuri dupa ureche, fiecare sarcina e unica, durerile pot diferi...etc.. Sarcina usoara si un bebe sanatos! | ||
aly_raz Postat pe 26 Aprilie 2010 12:20 |
||
heloo aly_raz ai dreptate sunt multe mamici on line se pare ca nu vor sa mai intre in polemici o zi frumoasa in continuare si pupici multi si mari pt puiutul tau |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 12:21 |
||
aly_raz, ana e rea? pai cine ar putea fi buna dupa ce este aratata cu degetul si improscata cu venin atat de tare? eu, de exemplu, sunt online! insa nu "imi spun punctul de vedere" (cel putin nu pe topicul asta ;)) pentru ca am realizat ca nu am cu cine discuta, ci doar "lungi" tot circul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca poate ar fi bine sa-ti urmezi propriul sfat, "mai gandeste-te!" :( cat de cat cu ses (si doar cu ses) cred ca pot avea o discutie decenta......... |
||
sesT Postat pe 26 Aprilie 2010 12:24 |
||
au fost mamici care si-au spus punctul de vedere si stiti care a fost rezultatul:dati back si veti fi convinse. multe fete,femeii,mamici care si-au sters contul sau care nu mai intra pe forum si asta nu din cauza mea caci eu vb cu ele inca. nu eu am jignit,nu eu am aruncat cu noroi:am fost facuta:jalnica,patetita,specimen,parvenita,proasta varza si multe altele ca nici nu le mai tin minte si tot eu sunt aia rea.... mi s-au furat pozele de la profil si le-au pus la profilul lor si tot eu sunt aia rea.... au facut un cont cu practic acelasi nume de utilizator ca al meu doar ca au mai adaugat un ''t'' si tot eu sunt rea.... cred ca ar trebuii analizata situatia mai bine si apoi sa etichetezi tapul ispasitor... de ce sunt rea ca mi-am spus punctul de vedere,si ca in ciuda ''sfaturilor lor'' continui sa intru pe forum si sa postez 3000 de measje,a strict treaba si alegerea mea ce fac eu atat pe forum cat si in viata mea privata,nu ar trebui sa priveasca pe nimeni. ca fetele au depasit de mult faza ''virtuala'' a problema lor... |
||
anaROBERT Postat pe 26 Aprilie 2010 12:30 |
||
heloo sesT imi plac postarile tale si se pare ca ia dreptate in unele privinte trebuie sa mai studiez sa aprofundez ceea ce ai scris o zi frumoasa si toate cele bune |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 12:31 |
||
multumesc pentru urare aly trebuie sa merg zille astea la medic pt consultatie sper sa fie bine .Sunt cam fricoasa ca e prima sarcina si nici nu prea am de unde sa ma documentez decat de la mamici ca voi |
||
clauditzza Postat pe 26 Aprilie 2010 12:41 |
||
clauditzza.. aly are dreptate e foarte important sa mergi la doctor.. el iti poate oferi informatii si indicatii.. nu te feri sa intrebi orice pe medic.. ca uni tre sa ii tot intrebi ca sa-ti spuna ceva.. asa era si al meu.. imi faceam de acasa o lista cu ce sa intreb ca sa nu uit de emotii si de frica... dar trece... si eu am o fetitza de 4 luni.. tot prima sarcina a fost si ma ingrijram de orice.. important e sa fii linistita.. o sa treaca si o sa te buucri de bb...:)multa sanatate! | ||
adryaana Postat pe 26 Aprilie 2010 12:47 |
||
medicul meu nu prea sta la discutii ca sa zic asa...si deja e tarziu ca sa il schimb .Nu cred ca alt doctor ma va baga in seama cand sarcina e aproape de termen .Data trecuta a fost mai draguta dar specific ca a fost si sotul cu mine .am sa il iau si data asta si am sa incerc sa lamuresc problemele.Este vreo mamica din iasi online ?? | ||
clauditzza Postat pe 26 Aprilie 2010 12:59 |
||
buna ziua fetele.... sesT ai citit toate 200 si ceva de pagini sau doar partile cu cearta citez:``eu, de exemplu, sunt online! insa nu "imi spun punctul de vedere" (cel putin nu pe topicul asta ;)) pentru ca am realizat ca nu am cu cine discuta....`` ma lasi aprobi si tu in stil neutru ca Elvetia ca sunt N si N discutii expirate...bla bla bla P.S. daca ai reusit sa citesti tot trebuie sa ai si tu o problema grava la mansarda...sau esti una dintre rastignitele care se dau ranite si deh... |
||
alinakatt Postat pe 26 Aprilie 2010 13:06 |
||
si la mine e tot fetitza multumesc de urare si sanatate la printzesik | ||
clauditzza Postat pe 26 Aprilie 2010 13:07 |
||
si la mine e tot fetitza multumesc de urare si sanatate la printzesik | ||
clauditzza Postat pe 26 Aprilie 2010 13:07 |
||
heloo adryaana ce mai faceti voi sunteti bine? cresteti? un pupic mare domnisoarei |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 13:11 |
||
ana cum iti tine cineva isonul cum incepi sa te plangi tot o dai cu furtul de poze, cu faptul ca tu nu ai jicnit pe nimeni si multe alte chestii, dar chiar nu ai jicnit pe nimeni pe acest topic? intrebare |
||
tusi_Oli Postat pe 26 Aprilie 2010 13:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Fisher Price Laugh & Learn Home - 380 ron | 1 | De la: im2008 5 Ianuarie 2010 21:42 |
Calendare si felicitari personalizate.Grabiti-va! | 1 | De la: PiticulVesel 31 Octombrie 2008 23:42 |
Concurs interesant | 1 | De la: Diana_September 25 Decembrie 2011 21:49 |
|
||
Hainute copii noi sau folosite dar in stare foarte buna | 1 | De la: elushk 8 August 2009 02:01 |
Vand carucior Primii Pasi model H309 si scaun masina | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară