Ok, desi am zis ca nu voi mai posta pe subiect, sa zicem ca de data asta subiectul vechi s-a cam epuizat. sesT, toata lumea greseste, esti de acord? Inclusiv tu, care ai tras concluzii. Lucru pe care il ceri sus si apasat aici sa nu se faca. Ai tras concluzia ca eu sunt cu profilul anaROBERTT. Poate va avea cojones sa recunoasca cine este, cea care e in spatele acestui profil si te convingi si tu si cine mai crede asta. Faptul ca "vezi" in mine o capetenie, e de asemenea gresit. Nu e nimeni o capetenie aici, lucru pe care chiar ana il vede. De la tine aveam pretentii mai mari. Faptul ca sunt mai atenta la scris, nu face din mine nici capetenie, nici responsabila pentru toate afirmatiile de pe sait. Eu raspund pentru ce scriu eu si "tabara" mea, (cum iti place sa-i spui), face la fel, lucru confirmat insasi de fete. Sunt de acord ca unele afirmatii au fost poate usor deplasate, dar altele, mi s-au parut sincere si mai ales reale, in ciuda faptului ca au avut o doza mai mica sau mai mare de ironie in ele. P.S. Ana, retine faptul ca asta e ultimul mesaj pe care ti-l adresez si-ti spun ca voi ignora tot ce scrii despre mine, nu din motiv ca n-as putea sa-ti fac fata, ca te vezi tu acu' aparata de "clona" mea, ci pentru ca ai gresit, gresesti in continuare si nu stii ca secretul unui bun jucator este sa stie sa se opreasca la timp. |
||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 10:10 |
||
---|---|---|
buna dimineata fetele o zi frumoasa la toata lumea de pe topicuri a venit in sfarsit primavara |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Aprilie 2010 11:08 |
||
saluti ses ce faci draga? toate bune? ce afce juniorul nu te-am vazut de mult pe aici prin zona am vazut ca ti-a fost atribuit un rol acela de "capetenie" a cui draga ? |
||
|
||
tusi_Oli Postat pe 27 Aprilie 2010 11:11 |
||
Buna Tusi! Uite nebunii face, ca am impresia ca e "incalzirea" pentru gradi. Azi avem program administrativ si din cate il stiu, ma ajuta si el , asa ca afara iesim dupa somnul de pranz. Sper ca merge bine treaba la serv. Te pup. Dispar putin. |
||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 11:12 |
||
spor la lucru ce bine ca ai un asemenea ajutor da totul este ok la servici facturi livrat marfa clienti noi, contracte noi asa ca totul este ok o zi faina si tie unul tie si unul juniorului |
||
tusi_Oli Postat pe 27 Aprilie 2010 11:21 |
||
hai ma fetelor, doar atat puteti, ce naiba aveam pretentii de la voi ses da cum sa ne parasesti, pai ce mai fac oitele fara lider? |
||
daria4u Postat pe 27 Aprilie 2010 11:54 |
||
Pauza... Dar nu mai am cofiiii! |
||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 12:08 |
||
anaROBERT sau anaROBERTT ce inseamna pentru tine aceasta fraza? ""deja sa facut si un alt topic s-au retras fetele''bune'' "" ce ai vrut sa subliniezi cand ai pus in ghilimele "bune"? TIE CHIAR NU TI-A RUSINE DE NIMENI? lamureste-ma si pe mine te rog, cand mai intri, ce ai vrut sa spui? |
||
roberta_kidz Postat pe 27 Aprilie 2010 12:22 |
||
sesT=alina anaROBERTT=ses danyred= ses mai aveti nelamuriri sper ca nu anabell mai ai inca o incercare sau suna o prietena sa-ti dea raspunsul corect... Chiar nu-mi sta in fire sa fac afirmatii sub alte identitati cum fac altii anabel nu sunt acra mai fata in realitate sunt de nesuportat la cat de directa pot fi indiferent cine-mi este interlocutorul sorela nu trebuie sa te jertfesti pentru mine o fac singura destul... apropos sesT daca tot ai vrut sa dai o lectie de morala de ce nu ai incercat de la inceput cu identitatea reala ca noi toate si dupa vreo 200 si ceva de pagini poate te intelegeam cand iti faceai profil nou ca sa faci teoria chibritului la alti...deci te cam mocirlesti impreuna cu noi stai linistita printesina bravo ses ai devenit lider na ca te-ai scos... |
||
alinakatt Postat pe 27 Aprilie 2010 14:05 |
||
Stai ca mi-a scapat coroana... | ||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 14:16 |
||
Cam tarziu, cam tarziu... | ||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 14:16 |
||
bay da tot cu mandra va bateti capul? mai lasati-o incolo de treaba, chiar merita atata atentie? eu astept raspunsul la intrabarea robertei |
||
stefystefy_kidz Postat pe 27 Aprilie 2010 14:47 |
||
Sal, stefy! Intr-o pauza? |
||
ses Postat pe 27 Aprilie 2010 14:51 |
||
tusi_oli cred ca ar fi fost mult mai bine pentru toata lumea daca ati fi inteles de la inceput ca asa sunt eu,si daca exista ceva de modificat sau de introdus in modul meu de viata este strict treaba si decizia mea. ses sper sa dai dovada de ceva mai multa maturitate si sa gandesti inainte de a actiona,din partea mea poti duce aceste polemici pana in panzele albe voi sti mereu sa te infrunt si sa ma apar.aici ma opresc desi as putea spune multe nu crezi?dar nu merita nu-i asa?mai bine o lasam moale..... anaROBERTT incerci tu ceva dar din pacate nu se potriveste,vrei sa pari un xerox performant dar din pacate esti sters si iesit din uz si scuza-ma dar as prefera sa iti pot vorbi pe adevaratul nume sa stie si lumea cine esti nu viobregar? ROBERTA la care fraza te referi ca ai pus cam multe semne de intrebare cred ca raspunsul il stiti destul de bine,se afla in caracterizarea fiecareia si nu trebuie sa ma justific in fata nimanui cu atat mai putin in fata voastra. sa imi fie rusine de ce,de cine anume?nu eu mi-am etalat inteligenta si educatia pe forum,nu eu am jignit pagini la rand,nu eu am facut conturi cu acelasi nume de utilizatori,nu eu am furat poze de la profilul vostru....si daca ar trebuii sa imi fie rusine de ceva anume imi va fi pentru ca v-am bagat in seama si doar atat. stefy e chiar atat de greu sa iti dai seama ca merit pai uite o demonstreaza prietenele tale zilnic |
||
anaROBERT Postat pe 28 Aprilie 2010 00:34 |
||
Neata chanty! Gata cafeaua? | ||
ses Postat pe 28 Aprilie 2010 07:08 |
||
bunaa dimioneatza fetelor? ce mai face-ti?.. ce va mai fac printii si printesele? | ||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 07:53 |
||
bunaa dimioneatza fetelor? ce mai face-ti?.. ce va mai fac printii si printesele? | ||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 07:53 |
||
oare de ce apare de 2 ori? | ||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 07:59 |
||
buna adryaana. ce mai faci? esti matinala | ||
Pitu Postat pe 28 Aprilie 2010 08:09 |
||
de data asta da:)..m-am trezit mai devreme sa apuc sa mai fac cate ceva in casa.. ca daca se trezeste iulia...nimic.. ieri nimic nuj am reusit .. si ce incepusem nu am terminat da sa ma apuc de alceva.. ieri am fost la vaccinul de 4 luni.. apoi nus...parca stia ca o sa mergem dupa masa la vaccin ca de dimineatza a fost mai agitata..acum inca doarme dar nu cred ca prea mult... ieri dupa vaccin am venit si a mancat.. apoi nu so mai linistit nici cum .. a trebuit sa iau repede pe ea ce era la indemana siam iesit la plimbare.. am mers pana la soacramea la plimbare cu caruciorul ca nici cum nu se mai potolea.. urla..ioi.. a fost aiurea ieri.....la vaccinul de 2 luni nu a facut asa rau...asta e.. si uite asa ti-am raspuns si la celalt mesaj in care ma intrebai ce mai fac.. tu ce ai mai facut? | ||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 08:17 |
||
noi suntem ok. Am facut pauza la vaccinuri dar urmeaza luna viitoare cel de 1 an. Alisa merge singurica, e tare simpatica. In rest pe afara, cu casa, etc. Mai o iesire cu prietenii la un suc, sa mai schimbam si noi aerul altceva nimic. Cum e Iulia? Ai inceput sa ii dai mancarica? |
||
Pitu Postat pe 28 Aprilie 2010 08:22 |
||
e bine in rest.. cred ca si ea ca si mine incearca sa se acomodeze.. ca de 2 saptamani si ceva ne-am mutat la casa.. e foarte fain.. doar ca am schimbat locatia .. am inceput.. ea are deja aproape 5 luni .. asa ca papam sucul de fructe cu linguritza asa.. ingrosat ca un pireuas subtire... deocamdata ii dau doar asa fara biscuite ca nu am gaist fara gluten... asa si mai pe seara.. cereale.. acuma depinde care.. initial i-am laut din acelelea de la milumil cu pere.. initial nu prea voria cu linguritza dar apoi a prins gustl s ii placeau mult.. acuma ii dau din alea ce le fac cu lapte... nu prea ii plac asa mullt asa ca le lasa mai subtiri si l dau pe biberon ,.mai ales aseara la catr era de maraita.. dar i-am mai luat altele ce se fac cu apa si azi cred ca o sa ii dau din acelea... cam atat deocamdata.. am zis ca astept sa faca 5 luni sa ii dau supica de morcov si apoi sa devina supa aia supa de legume:).. soacramea ma to bate la cap sa ii pun pe limba orice.. dar ma dispera ca mai frica ca o sa devina pofticioasa la mancaruri interzise:) | ||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 08:32 |
||
Ana nu am nici un interes sa te copiez sau sa fac un profil aproape identic cu al tau, daca vreau sa spun ceva nu ma ascund dupa alte profile. Si adevarul e nici nu am ce sa copiez de la tine, crede-ma ca eu nu am avut nici un interes iti fur pozele... | ||
viobregar Postat pe 28 Aprilie 2010 08:36 |
||
buna dimineata dar ce matinale sunteti azi o cafea calda cine bea cu mine? o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Aprilie 2010 09:05 |
||
Tarziu tusi! Dar mai avem cafea Neata! Sis ce face? |
||
ses Postat pe 28 Aprilie 2010 09:07 |
||
'neata, ses! cum pot sa-ti trimit si eu un mesaj privat? vroiam sa-ti spun ceva in legatura cu "narcisismul" ala ;) .... dezactiveaza putin primitul mesajelor doar de la prieteni si anunta-ma :) | ||
Postat pe 28 Aprilie 2010 09:37 |
||
Credeam ca ai plecat... | ||
ses Postat pe 28 Aprilie 2010 09:49 |
||
Gata! Dar grabeste-te un pic, ca tre sa ies | ||
ses Postat pe 28 Aprilie 2010 09:51 |
||
buna dimineata fetelor ma bucur ca a rasarit soarele si in interiorul vostru si ca s-au calmat spiritele asa ca va invit la un nes cu cola sau o ccao cu lapte virtuale evident. |
||
anaROBERT Postat pe 28 Aprilie 2010 10:22 |
||
ei.. de la 10 si ceva toata lumea a plecat la cafea si nu mai zice nimic?.. sau vi so facut rau din cauza combinatiilor ingenioase/? ....bine ca beau rar cafea ca eu uite nu am nimic |
||
adryaana Postat pe 28 Aprilie 2010 11:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lichidare stoc (reduceri mari de preturi) haine din SUA pentru pitici mici | 1 | De la: Cladewel 8 August 2008 13:39 |
Se poate un vot ? | 1 | De la: creatza 9 Martie 2009 18:37 |
Buna mamicilor | 9 | De la: yaya2 8 Iulie 2010 01:46 |
|
||
Paltonas fetita, NOU, pt 1 an, 1 an jumatate | 1 | De la: florymatei 9 Noiembrie 2009 23:57 |
O altfel de bona | 1 | De la: kidz000587 27 Decembrie 2009 18:40 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară