mamici on line

neatza!eu acum beau in sfarsit cafeaua
alinakatt
Postat pe 28 Aprilie 2010 11:16
Buna fetele.
N-am mai scris de ceva timp, dar observ ca nu v-ati plictisit .
Este incredibil cum x,y,z incearca sa arate la w ca e dependenta de forum ,dar voi fetele,n-ati observat ca a-ti devenit dependente ?
A-ti ajuns chiar sa va faceti o gramada de usere ,sa scrieti pe gresii ,sa furati poze, v-ati atacat rau de tot si a-ti luat-o pe cai gresite . Apropo , pariul l-ati pierdut , nu am caracaterul vostru sa intru de pe alte usere.
A-ti intrat cu scopul (cel putin asa a-ti spus voi ) de a nu fi deranjate celelalte mamici de catre w ,numai ca nu v-a pasat nici o clipa cat de mult puteti sa le deranjati pe restu persoanelor de pe acest forum.
Acest forum nu este moderat si totusi au aparut atatea moderatoare din oficiu : un sfat fetele :daca va doriti atat de mult sa deveniti moderatoare faceti-va un forum.
Deci ce a-ti vrut sa transmiteti suna cam asa :
"Nu aveti voie sa intrati pe toate topicurile si sa dati sfaturi,las ca intram noi."
"Nu aveti voie sa deranjati celelalte fete cu acest topic de discutii expirate,las ca deranjam noi."
"Nu aveti voie sa vorbiti unde vreti voi,doar noi avem voie sa vorbim unde vrem."
"Nu sunt moderatori,ii inlocuim noi"

Daca vroia-ti intradevar sa arati paiul din ochiul celalalt ,un mesaj era de ajuns,dar prin ce a-ti facut a-ti demonstrat alceva.
Dupa cum am observat s-a deschis un topic cu discutii asemanatoare ,asa ca fetele�. fuguta fuguta. (fetele care nu suportau discutiile despre bebei,despre mancarica se stiu ele)
Apropo stiti vorba aia spusa de catre cineva de pe acest forum: "mai rarut ca e mai dragut"
Am de facut un anunt pentru mamicile de pe acest forum nemoderat : aveti mare grija cu pozele care le puneti pe acest forum,ca in orice moment va puteti trezii ca a-ti ajuns pe cine stie ce site-uri sau ca au ajuns chiar copii vostrii.

O zi frumoasa in continuare.

Nicol ma bucur ca te simti mai bine si ca te-ai acomodat cu schimbarile din viata ta.
Ana buna ,ce a-ti mai facut?
aly_fab cum merge diversificarea?
adryaana ce bine ca sunteti la casa si noi atat de mult ne dorim sa ne mutam la casa.De la Milupa sunt cereale f bune care se fac cu apa.
lorena cat are a ta acum?
Va pup ,sa aveti grija de voi si de bebei.
bau
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:42
buna seara

bau ma bucur ca ai decis sa reintri pe forum si sper sa reincepem discutiile seriose curand,ce sa fc dependenta asta mama ei de dependenta
anaROBERT
Postat pe 28 Aprilie 2010 21:49
Buna dimineata!! O cafeluta buna si o zi frumoasa! Tuturor!
Jojolin
Postat pe 29 Aprilie 2010 07:44
buna dimineatzza!
adryaana
Postat pe 29 Aprilie 2010 07:50
buna dimineata fetelor.sa aveti o zi plina de impliniri si satisfactii.va pup ce ati mai facut in ultimul timp?
ionela_miruna
Postat pe 29 Aprilie 2010 08:49
O dimineata frumoasa la toate mamicile, la Sibiu e soare si asta ne ofera o stare de optimism,avem nevoie de cat mai mult soare si in sufletele noastre.
Sper din suflet ca toti copii sunt bine, asta este cel mai important de fapt !!!!
diana_maria_kidz
Postat pe 29 Aprilie 2010 09:21
Buna dimineata fetele. Adryaana scuze dar ieri a venit o prietena la mine si nu am mai stat pe net. Am revenit un pic mai tarziu.
Bau micuta mea a facut pe 26 - 11 luni deci in curand avem 1 an.
Pitu
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:00
buna dimineata
bau, ma bucur sa te "vad"
diana_maria, esti din sibiu?? mi-e dor de sibiu, acolo am terminat facultatea si mi-e tare drag orasul acela
va pup
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:22
stie cineva ceva de iuliana_raluca? a nascut oare??
aly_fab
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:27
buna dimineata fetelor.la cafea?ce mai fac bebeii vostrii? ARI e tare nerabdatoare sa iasa afara,tot trage de mine sa mergem la mamaia.ma dispera numai la mama ar sta daca ar fi dupa ea.
gaby8101
Postat pe 29 Aprilie 2010 10:40
buna fetele.. din nou.. am fost la piatza, am papat.. si acum incercam sa adormim.. voi ce face-ti?
aa.. lorena.. nu face nimic.. si eu ieri tot printre picaturi am stat pe forum...
adryaana
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:03
voi ce face-ti? si la voi e soare?.. ce frumos.. imi place ca vine vara:)
adryaana
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:03
e soare si la noi. Acum ce am intrat in casa, am fost afara la plimbare si un pic prin parc.
Pitu
Postat pe 29 Aprilie 2010 12:51
ce fain..si aici in jud arad e bine.. iulia doarme deocamdatga.. cand se trezeste papam.. si apoi cred ca iesim si noi.. inca o data.. ca dimineatza am fost pe fuga la piatza... aici e un orasel mai mic si doar lunea,joia si sambata e piatza.. si joia sunt cei mai multi comercianti...asa ca...am mers si noi...:),.. dar mai iesim si dupa ce papam..pana atrunci se termina si ciorba mea
adryaana
Postat pe 29 Aprilie 2010 13:17
am intrat si eu putin, robert dorme si eu pe forum ca nu se poate altfel voi ce faceti?
daria4u
Postat pe 29 Aprilie 2010 13:59
noi facem mancare la ora asta.
Pitu
Postat pe 29 Aprilie 2010 16:23
incerc sa fac in asa fel incat sa se termine aceasta mocirla dar se pare ca lui anaROBERTT ii place sa se balaceasca,e mediul ei propice

anaROBERTT oricine ai fi desi una din vio sau lidya sunteti m-am convins nu vreti sa incetati,eu nici nu am fost acasa astazi asa ca fals mesajul,sper insa sa arati ca ai un cap pe umeri care lucreaza nu doar il ti de design sau sa nu te ploua.

nu se stie nimic de iuliana nici pe mess nu a mai intrat ,in rest pupici fetele si la bebeii vostri.
anaROBERT
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:11
ma repet, incerc sa fac in asa fel incat sa se termine aceasta mocirla dar se pare ca lui anaROBERTT ii place sa se balaceasca,e mediul ei propice
daria4u
Postat pe 29 Aprilie 2010 18:35
daria4u
Postat pe 29 Aprilie 2010 18:40
daca atata poti anaROBERTT sa fie o copie xerox nu ai decat,te caracterizeaza asta esti si atata poti insa daca ai copil sincer pe cat imi este de scarba de tine pe atat imi este mila de copilul ala,nici nu vreau sa imi imaginez in ce conditii de prostie si imaturitate creste....pacat

sincer nu stiu ce vrei sa faci si ai vrea sa lasi sa se creda este treaba si problema ta dar ai decazut mult oricine ai fi tu te las sa te scalzi in propriul jeg si in propria nesimtire
anaROBERT
Postat pe 30 Aprilie 2010 00:25
buna dimineata fetele!V-ati trezit?
Aici e urat ,ploua asa va fi pana luni...s-a dus gratarul...
80% nu cred in talmacirea viselor...dar 20%da
ce ,,se zice"cand visezi ca-ti cad toti dintii?
va
Ana ignora
chanty
Postat pe 30 Aprilie 2010 08:52
Buna dimineata. La noi e soare dar cam rece. Sper sa se incalzeasca cat mai repede.
Pitu
Postat pe 30 Aprilie 2010 08:54
Ana cu cat te enervezi mai tare sau bagi mai mult in seama se va continua. Ignora si sigur vei fi ignorata. Suna cam aiurea dar sunt sigura ca daca ignori nu te va mai "stresa nimeni". Poate puteti si conversa la urma urmei. daca tot sunteti cu user asemanator. Faci fire albe fara rost.
Pitu
Postat pe 30 Aprilie 2010 08:57
pitu,as sta eu mult si bine ,am plecat la servici
o zi frumoasa
chanty
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:06
Bine mai fetelor, chiar asa sa ma lasati sa monologhez aici....
Pitu
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:07
buna dimineata. ma duc sa imi fac o cioco calda,mai stau putin cu voi si dupa aceea intru la curatenie.o scot pe miruna afara cu tata si ma apuc de curatenie ca maine mergem la padure,la iarba verde
ionela_miruna
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:09
buna dimineatza... cum petrece-ti de 1 mai?
adryaana
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:13
ceau adryana, ionela... buan dimineata
Noi mergem la nunta... nu am nici un chef. Voi?
Pitu
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:20
noi mergem la iarba verde,la un gratar, la un fotbal sa ne relaxam un pic
ionela_miruna
Postat pe 30 Aprilie 2010 09:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un Mos Craciun special pentru copilul tau! 3 De la: ninuta 24 Noiembrie 2008 15:03
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara 1 De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12
vand fete de masa 1 De la: inata 17 Octombrie 2009 15:25
SIMPLU SI USOR 1 De la: IOANA9 9 Februarie 2009 16:19
Jucarii pentru copii 1 De la: kidz000259 12 Martie 2009 23:09
Setari Cookie-uri