pitu.. parca te chema sebi.. nu mai stiu cum.. tot tu esti nu?... la nunta de 1 mai?.. asa repede pana nu a venit vara?.. las ca poate te distrrezi.. ciar daca acum nu ai chef.. o data ajunsi acolo.. poate o sa fie fain... mai bine mergi cu o atitudine pozitiva | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 09:44 |
||
---|---|---|
ionela_miruna.. fain.. si noi la iarba verde mergem.. la un gratar.. la un mic.. asta doar daca tine c noi si vremea.. daca nu stama casa la mic si gratar.. si ne iutam la iarba din spatele casei.. ca e verde | ||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 09:46 |
||
adryaana sunt lorena05. mi-am schimbat userul. Scuze am uitat sa spun. Chiar daca sunt treaza... parca dorm ca doar sunt in picioare de la ora 6..... | ||
|
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 09:54 |
||
merg la nunta in Baile Felix, nu prea am chef ca nu o sa cunosc pe nimeni in afara de socrii mei si cumnatul meu. Maine o las si pe Ali prima data sa doarma peste noapte la ai mei. De fapt nu a mai dormit peste noapte nicaieri numai acasa. Sunt putin stresata. |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 09:56 |
||
Pitu Postat pe 30 Aprilie 2010 10:01 |
||
scuze lorena.. mai incurc si eu borcanele... in felix.. ce fain cred c ae la o plimbare in felix.. dar no.. lanunta unde mai tre sa dai si bani.. nu e chiar asa las ca o sa fie bine....iulia mea a dormit o noapte ina lta parte..la soacramea// dar cu mine.. cand ned-am mutat la casa am dus tot aici cu gand ca dormim noaptea aici.. ca mai trebuia doar topul de la gaz sa vina sa faca mai mult o formalitate... dar nesimtitul.. nu prea ila greaza pe sotul desi al me io trimis de cateva ori clienti.. si-o inchis telefonul si nu mai era de gasit.. asa ca al meu sa dus sa il caute prin oras si la gasit la un birt... si abia searape la 6 am putu da drumul la gaz si nu se incalzise casa.. asa ca am dormit o noapte toti trei la soacramea... eu cu iulia in vechiul dormitor al lui tati si tati pe canapea in living dar a fost bine... si al tine o sa fie |
||
adryaana Postat pe 30 Aprilie 2010 10:04 |
||
am lacrimat la mesajul tau mony culmea ai postat imediat dupa ce moralista si-a sters userul...lacrimez din nou anabell esti la indigo ciudat ca postati cam la fel amandoua capoase esti sigura ca nu o fi una din personalitatile tale ignor-o fata nu te mai ataca atata, ca de se incepe iarasi un alt macel pe aici... estedin cauza ca nu te sti abtine si nu reusesti sa ignori |
||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 10:39 |
||
daca atata poti anaROBERT sa fie o copie xerox nu ai decat,te caracterizeaza asta esti si atata poti insa daca ai copil sincer pe cat imi este de scarba de tine pe atat imi este mila de copilul ala,nici nu vreau sa imi imaginez in ce conditii de prostie si imaturitate creste....pacat sincer nu stiu ce vrei sa faci si ai vrea sa lasi sa se creda este treaba si problema ta dar ai decazut mult oricine ai fi tu te las sa te scalzi in propriul jeg si in propria nesimtire |
||
daria4u Postat pe 30 Aprilie 2010 11:51 |
||
subscriu: "as avea si eu o rugaminte la tine lidya sa iti vezi de treaba ta si sa incerci sa pari cat de cat un pic mai isteata,stiu ca nu esti se vede si asta stie toata lumea dar macar fa sa para asa si ocupa-te de lucruri importante a?poti? hai ca poti daca nu incearca macar. uite un sfat ocupate de copilul tau ca pe viitor sa nu iti mosteneasca prostia si lipsa educatiei,cred ca e o idee buna sa ii insufli ceva bun,asta daca ai copil daca nu ocupate de tine ai mult prea multe lipsuri." | ||
daria4u Postat pe 30 Aprilie 2010 11:52 |
||
pe cine subscrii?! | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 11:55 |
||
ok, am priceput, nu citisem ... discutia! fetelor, chiar are sens?! | ||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 11:57 |
||
na acum aly_fab cine e dus intr-o ureche??? daca ii zici sa ignore nu, tine cu dinti...deci am dreptate ca-i place balciul su nu???? |
||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 11:58 |
||
alina, sal`tare! asa-i! in fine! felicitari pentru cea mica c-a mancat spanac! mare realizare in alta oridine de idei maine este parada copiilor si al meu copil terorist vrea sa se imbrace in girafa!! pfff... pana la urma am ajuns la o parere comuna ca pisoi i-ar sta mai bine !! trag niste mustati punem o coada si asta-i! |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 12:02 |
||
il trimiti la vanatoare | ||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 12:06 |
||
da, sa prinda niscai soareci ....ar fi in stare sa-mi aduca animale moarte in casa la cat este de nazbataios! ok ,o zi buna tuturor!! |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 12:09 |
||
kiss am plecat si eu ca am treaba... | ||
alinakatt Postat pe 30 Aprilie 2010 12:33 |
||
aveti dreptate fetelor este mai bn sa o ignor nu are de cat sa ma copieze si sa faca si bors daca vrea,o las in prostia ei dar vreau sa stie toata lumea ca aceasta respectiva anaROBERTT este LIDYA ca sa nu se mai creeze semne de intrebari. | ||
anaROBERT Postat pe 30 Aprilie 2010 13:38 |
||
Buna fetele Buna socrela,ce mai faci? Pitu creste repede micuta ta. Mai putin pregatiti tortul. Aly_Fab Am mai intrat si eu putin pe aici,ce sa fac de dragul vostru Iuliana stiam ca marti s-a internat si ca miercuri sau joi trebuia sa nasca.O asteptam cu vesti gaby8101 ai baut cafeaua azi ? Nu mai vrea fetita acasa,s-a obisnuit la bunica. ionela_miruna eu am avut f mult de lucru zilele astea si musafiri. Voi ce a-ti mai facut? Ana ce fain de tine,la mare ,la soare.Vreau si eu..... chanty eu nu prea cred in vise,dar din ce am auzit de la bunici ca ar insemna ceva rau caderea dintilor,spuneau ca depinde si cat te-a durut cand ti-au cazut in vis. Creste mare fetita ta,mai putin are 5 ani , char imi amintesc cand citeam pe alte topicuri prin cate ai trecut si acum ai o fetita mare. adryaana noi de 1 mai vrem sa mergem la iarba verde. E frumos aici in zona la mine ca avem unde sa mergem si vara si iarna. Dar tot marea o preferam. Voi ce faceti de 1 mai? Aaaa acum am vazut ,mergeti si voi la gratar ,la mic. Tre sa tina vremea si cu noi. Pitu cum vrei sa iti spunem ,lorena sau pitu? La Baile Felix e tare frumos,poate mergeti sa faceti si o baie. Alina off te-a miscat mesajul meu,nu-i asa ca e frumos. Las ca vin peste 2 saptamani la Timisoara sa-mi dai o cafea ,sa te revansezi Va fetele |
||
bau Postat pe 30 Aprilie 2010 16:26 |
||
buna bau!! eram prin zona!! si tocmai ma pregateam sa ies!! sa-l colectez pe terorist de la gradinita!! Mai vorbim, intru mai tarziu!! ok? te pup!! |
||
aly_fab Postat pe 30 Aprilie 2010 16:30 |
||
ana nu mai arunca magaoia pe alta, vezi te rog de tine, eu te-am lasat in pace dupa cum bine se vede de ceva timp, ca tu acuzi fara dovezi inseamna ca inca vrei scandal, nu o sa-ti dau satisfactie, poti sa ma acuzi incontinuare de ce vei tu, doar ca ar fi frumos sa si dovedesti ceea ce afirmi. Reciteste-ti mesajele anterioare, ba era ses, ba alina, acum sunt eu, maine cine sa fie oare? Vorba fetelor, ignora si va trece, "nu iti pune mintea cu un prost, ai toate sansele ca ceilalti sa nu observe diferenta" asa ca...LASA-MA!!!! P.S. un curs de gramatica limbii romane ti-ar prinde tare bine, ma repet! multe scuze celorlalte mamici, nu am vrut sa le amintesc iar de "fostul scandal" va pup si un weekend excelent! |
||
lidya Postat pe 30 Aprilie 2010 19:02 |
||
buna fetelor ce faceti va pregatiti pentru 1 mai?sper sa fie cald si frumos pe la voi si sa va bucurati la iarba verde si la un gratarel | ||
anaROBERT Postat pe 30 Aprilie 2010 23:54 |
||
buna daniella/nu ai somn nici u? |
||
alessya_kidz Postat pe 1 Mai 2010 01:42 |
||
bau poti sa imi zici cum vrei. :)))) si pitu si lorena e ok. o ZI FRUMOASA tuturor |
||
Pitu Postat pe 1 Mai 2010 16:24 |
||
lorena, nu ai plecat de 1 mai? | ||
adryaana Postat pe 1 Mai 2010 17:49 |
||
buna dimineata fetelor,ce faceti ? cum ati petrecut de 1 mai? | ||
ionela_miruna Postat pe 3 Mai 2010 08:58 |
||
ehhheee Mony cine divorteaza de mine e bun lasat din pacate no sa ne bem cafeaua impreuna ...nu de alta dar se pot isca gelozii pe aici | ||
alinakatt Postat pe 3 Mai 2010 09:20 |
||
Buna fetelor. Adryaana am plecat dar abia pe la ora 17.30. A fost o noapte lunga. O nunta frumoasa dar eu am fost tare stresata din cauza micutei mele. A fost prima data cand a dormit poeste noapte fara mine si nu acasa la noi. Dar a fost cuminte si nu a avut mama probleme cu ea. Abia mi-am revenit ca ieri nu am dormit prea mult. Cum ati petrecut de 1 Mai? Multi mititei si gratere multe, nu? |
||
Pitu Postat pe 3 Mai 2010 09:30 |
||
buna fetelor haideti sa va dau o cafeluta sau mai bine o ciorbita deja la ora asta ,eu astept sa ne repare tati tricicleta si sa reiesim afara ca ni sa rupt manerul si fimiu e disperat saracutu. voi ce faceti,cum ati pterecut de 1 mai? |
||
anaROBERT Postat pe 3 Mai 2010 12:23 |
||
buna ana, ca faci? noi sambata am fost la padure si ieri am fost la plimbare prin mamaia. | ||
ionela_miruna Postat pe 3 Mai 2010 12:36 |
||
v-ati plimbat,v-ati relaxat ce va pasa oricum a fost vreme frumoasa era pacat sa nu profitam noi de 1 mai nu am fost nicaieri am stat acasa ca sotu mi-a venit noaptea tarziu si am mers ieri cu parintii mei la un gratarel si gata a trecut si asta |
||
anaROBERT Postat pe 3 Mai 2010 12:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand cadita si masa pt infasat CAR BABY - ICARO | 1 | De la: doranna 26 Ianuarie 2010 18:04 |
branzica din lapte praf | 13 | De la: office_salinasusesi_ro 19 Aprilie 2010 08:07 |
Vand carucior titi 3 in 1 | 1 | De la: luiza74ace 5 Decembrie 2009 19:20 |
|
||
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
vand hainute fetita 0-18 luni la preturi mici! | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară