am tot cautat sa vad unde a fost jignita anaROBERT si nimic poate imi aratati voi, in schimb la ea am vazut cuvinte "foarte frumoase", n-am dreptate fetelor? si la ce sa-mi fac reclama? nu sufar de audienta, poate tu anaROBERT. mai arunca un ochi si pe la copil ca cine stie ce face saracutul, tu esti in transa vad |
||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:19 |
||
---|---|---|
ses sa sti ca glumesc in legatura cu topicul tau,sa nu cumva sa o iei iar ca pe alceva. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 15:19 |
||
chiar te rog ses sa recitesti cand poti ca sa vezi eu nu am stiut pana acum ca tu te-ai simtit,chiar n uaveam de ce sa te fac asa pe tine am spus si o repet nu am nimic cu tine cum nu am nimic nici cu celelelte inafara de cele 3 respectiv stefy ligya sisimion nu mai stiu cum atat in rest fiecare v-ati dat o parerea nu m-ati jignit fiecare se exprima in modul lui. | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:20 |
||
cata treaba ati avut | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:22 |
||
alesya eu vorbesc cu mamicile cu care trebuie sa vorbesc nu inteleg de ce simti nevoia sa te bagi in seama si de ce in toate discutiile imi bagi copilul care este problema ce ai tu cu copilul meu? | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:22 |
||
da ce ai anaROBERT cu mine? aaaaa? nu-ti place sa te puna cineva la punct ? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:22 |
||
alesya in primul rand uitate ce ai scris tu acum si apoi poti sa mai si recitesti ce au scris si altele. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 15:22 |
||
Mony, nici nu vrei sa stii ce patesti si virtual si real, daca nu mai intri pe .. TOPICUL MEU, da? Ok anaROBERT, am inteles, ca prea ziceti cu foc . Poate am inteles eu gresit, dar cuvintele alea, tot deplasate le consider. Eu iti recomand cu caldura sa incerci macar sa te mai abtii in a arunca cuvinte grele, atat de usor. Alina? |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 15:23 |
||
asta este rezultatul tau stefy la modul tau d ea te exprima probabil asa faci peste tot cine stie cati dusmani ti-ai atras | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:23 |
||
ce am scris mony08? ce am scris rau, am jignit? | ||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:24 |
||
fetelor, ce poate lucra o mamica acasa? ati incercat sa lucrati vreuna din voi online? as vrea sa fac ceva, sa lucrez ceva..de acasa, dar nu stiu ce... | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:24 |
||
tu m-ai pus pe mine la punct tu care ti-ai atras o asa buna parere de la mamici niciodata. alesya vorbeste deespre ce te priveste ce nu ia o pauza. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:24 |
||
hey!!!! gata cu cearta! haideti sa vorbim ceva constructiv! alesya, nu mai pune paie pe foc pls! | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:25 |
||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:25 |
||
alesya nu cred ca tie ti-ar placea sa-ti vorbeasca cineva asa de copilul tau sau familia ta. Te pricepi sa jignesti indirect. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 15:26 |
||
Aly_Fab: contabilitate, magazin online... | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 15:26 |
||
da ses ai dreptate ma bucur macar ca ai inteles acel aspect chiar nu vroiam sa tramai cu o asa parere nu aveam de ce sa te jignesc pe tine eu am jignit doar pe cele care s-au luat de fam mea atat si o voi face oricand va fi cazul dar in rest nu am de ce sa jignesc pe nimeni nici macar atunci cand cineva nu este de acord cu mine. aviz amatorilor | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:26 |
||
ana, si tu la fel!! haideti sa vorbim despre altceva va rog! sunteti mamici cu capul pe umeri! | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:27 |
||
mony08 sunteti din acelasi aluat sau mi se pare mie? cu ce am jignit eu familia ei sau copilul, chiar nu inteleg bine, nu mai zic nimic, nu ma pot intelege cu voi. La revedere! |
||
alesya_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:27 |
||
ses, concret! contabilitate nu stiu, dar am ajutor! | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:28 |
||
nu stefy nu am nimic personal doar ca nu sunt de acord cu modul tau de a te exprima atat in rerst c eas putea avea cu tine,nimic chiar niciodata. | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:28 |
||
aly_fab sa iti mai zic ceva mergi la o farmacie sa iti prepare ceva pt aftele din gurita | ||
viobregar Postat pe 9 Martie 2010 15:28 |
||
anaROBERT vezi ca socrela e si ea pe net acum, poate iti spulberi gandurile...cum ca am fi una si aceeasi | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:29 |
||
ce fel de magazin virtual ar merge? toata ziua sunt pe e-bay, dar e destul de greu sa spargi piata... | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:29 |
||
da?chiar n uam fost atenta eeee ai facut tu ceva sa para asa ca tine eu oricum asa cred nu glumesc poate la nervi am spus eu multe dar asta nu inseamna ca si cred. alesya faci exacty ce trebuie sa pleci.... la revedere, nu te lua de copilul meu sa arunc ochii la el ca cine stie ce face ca ma iau si de tine de nu te spala toata apa marii dar....nu meriti esti ptrea neinsemnata |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 15:31 |
||
alesya daca crezi ca ma poti supara pe mine cu expresii de acest gen te inseli. Imi pare rau sa aflu ca tie iti place cearta.Mie nu. Si la ce fel de aluat te refereai? |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 15:31 |
||
vio, am vorbit cu medicul de familie. aici (in uk)e diferit ca in romania, nu-ti da nimic pentru bebe de la farmacie fara reteta, ma duc mai tarziu s-o culeg. | ||
aly_fab Postat pe 9 Martie 2010 15:32 |
||
AlyFab, absolut orice. Acum nu stiu sa iti dau chiar mura in gura. Vezi si tu la ce te pricepi si ce piata ai. Eu de ex, am magazin virtual de piese auto si componente IT. Poti chiar sa vinzi haine SH de bebe sau ale tale, cele ramase mici sau nu le mai imbracati. Am vazut ca e moda asta. Contabilitate, nush. Daca nu stii, nu te baga. E riscant. |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 15:32 |
||
da tu ce valoare ai anaROBERT? ma faci sa rad si tare chiar |
||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 15:32 |
||
Stefy, vrei sa pleci acasa binedispusa? | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 15:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand scaunel de masa Bertoni | 1 | De la: kidz008323 28 Mai 2010 10:55 |
vand produse brodate deosebite -merita vazute | 1 | De la: kidz006104margaretao 28 Decembrie 2009 17:58 |
CALENDARE personalizate pentru 2010 | 1 | De la: alexandra 3 Decembrie 2009 23:28 |
|
||
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56 |
mamici nascute in februarie | 18 | De la: Mony08 30 Noiembrie 2009 03:02 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural