mamici on line

Buna fetele
Am avut niste zile tare pline,1 mai de dimineata pana seara la iarba verde, noaptea nedormit deloc pil cu nasuc infundat si plansete toata noaptea. Duminica plimbari,musafiri,ziua lu socrela .Ne-am inarmat de data asta peste noapte cu gel pulmex si cu nazomer extra si am trecut cu bine aceasta noapte.
aly_fab scuze ca n-am mai putut intra pana acum. Ce a-ti mai facut?
Ana multumim pt cafeluta.
Pitu v-ati distrat la nunta. E bine ca a dormit a mica si a fost cuminte. Vad ca luna asta avem tort din belsug,vedeti ca nu uit
Cory data viitoare vin si eu la mare,mi-e asa dooor de mare si cand va aud ca a-ti fost pe acolo si cat de frumos e ,acum as pleca
ionela_miruna ce a-ti mai facut?

Va pup
bau
Postat pe 3 Mai 2010 16:44
Da bau avem tort luna asta, dar maine va dau
la toate ca e ziua mea.
Pitu
Postat pe 4 Mai 2010 07:49
buna dimineata azi m-am trezit cu foarte multA ENERGIE. ma duc sa imi fac o cioco calda sa ii dau lui bebe de mancare si ma apuc dfe treaba,iar apoiAAAFFFFAAARRRAAA.
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 08:27
buna dimineatza......ce matinala esti ionela_miruna... asa repede plecati la plimbare?
adryaana
Postat pe 4 Mai 2010 09:16
nu adryana, am stans prin casa,a papat miruna si de pe la 10 suntem in curte afara, ne jucam
pe la 11 plecam prin oras la plimbare
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 10:22
si iulia a mancat pe la 8 jum.. dar dupa mancare ia fost iar somnic si am pus-o in patutz. . acuma tre sa se trezeasca ca pe la ora 11 si ceva e vremeaa de pireuasul de fructe
adryaana
Postat pe 4 Mai 2010 10:27
eu ii dau pe la 12-12:30
sper sa ne intoarcem repede,ca am ceva de rezolvat si sa n u intarzii prea mult sa ajungem la masa
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 10:32
ca daca nu ajunge-ti incepe scndalul, nu??.. face rau de foame/? ca a mea.... urla.. cu precizie de ceasornic.. daca la 3 ore fix nu are in gura........ sa vezi atunci scandal
adryaana
Postat pe 4 Mai 2010 10:35
sa stii ca daca suntem acasa plange si imi dau seama ca e foame,dar daca suntem la plimbare nu prea plange, ca ii place la plimbare mai mult decat orice
daca as putea sa o plimb toata ziua nu s-ar supara
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 10:38
aha. s iuliei ii place sa se plimbe in carucior.. o ia si somnul.. dar dupa un timp daca a trecut cu mai mult peste cele trieore incepe sa maraie
adryaana
Postat pe 4 Mai 2010 10:47
gata am terminat si cu plimbarea si cu papita lui miruna,iar acum doarme iar eu imi fac manichiura
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 14:20
buna fetelor si noi am fost afara si am si papat si acum facem nani ,ne trezim papam si iar iesim afara

voi ce faceti?
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 14:24
eu cautam pe google de la ce varsta pot sa ii dau pepene.
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 14:29
am gasit
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 14:34
ii poti da linistita nu are ce sa pateasca din contra e bun eu i-am dat lui fimiu si anu trecut cand avea 9 luni aproape ii scoti samburii evident si ii ai daca ii place foarte bine are vitamine e bun.
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 14:35
da,am citit ca pot sa ii dau
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 14:39
buna ziua fetele
la noi e de o saptamana f urat afara..ploua si e frig
La plimbare nu putem...ne-am intors de la gradinita,eu fac mancarica buna si odorul scrie cifre si litere....fara pic de rabdare si cu mana stanga
bau,cam asta stiam si eu despre talmacirea viselor inca mai stau cu frica in san,sper sa fie doar ,,povesti"
Va pup,si va doresc o zi frumoasa
chanty
Postat pe 4 Mai 2010 14:46
chanty ce gatesti bun? deja imi e foame si doar ce am mancat ciorbica

chantal e stangace?ca si fimiu poate reusesc sa il dezvat desi nu prea cred ca voi putea.

pacat ca e urat hai la mare ca e cald si frumos
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 14:49
pui cu sos de rosii si cartofi natur
Daca e sa fie stangaci nu cred ca-l poti dezvata si nici nu e indicat dupa cate stiu eu.
Vor fi persoane super inteligente ..n-ai obesrvat ca majoritatea medicilor sunt stangaci?
Eheee,la mare venim spre finalul verii..mai avem de asteptat!
chanty
Postat pe 4 Mai 2010 14:54
mi-ai facut foame,mi-am luat un iaurt cu fulgi de porumb sa mananc.ca sunt la cura de slabire
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 14:54
buna mancare chantal eu am facut aceiasi mancare vinerea trecuta si cu salata a fost ff bun dar ingrasa

da imi imaginez ca nu il pot dezvta,odata invatat si obisnuit stangaci nu mai am eu sanse sa fac dictare cu el ce si cum sa faca

ionela ti regim,de ce?
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 14:57
scuze chanty adica petra zici ca sunt beata azi scriu un mesaj tare greu mi se incalcesc mainile
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 15:00
Chantal e fetita,eu sunt Petra
Nu-i bai mare daca ingrasa,noi inca asteptam barza...avem voie sa mancam
Eu nu stiu sa tin cure de slabire...ori mananc...ori ,,fac foame"
Am iesit,ma cheama datoria fetele.O zi frumoasa
chanty
Postat pe 4 Mai 2010 15:01
sa mai slabesc cateva kg
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 15:02
chanty
Postat pe 4 Mai 2010 15:02
da petra stiam dar nu m-am gandit cand am scris mesajul scuze oricum

pa pa o zi fumoasa si tie.
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 15:05
mare problema si cu regimurile astea si cu kg in plus si eu cred ca imi voi relua cura sa dau jos 5 kg macar atat
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 15:06
ce cura tii?
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 15:07
mananca salate fara sare si fara ulei doar cu zeama de lamaie apa plata cu lamaie 2 l pe zi daca poti mai mult cu atat mai bine si nu mananc seara si mereu a dat rezultate sper sa dea si acum,evident fara dulciuri,mai poti adauga si fierturi dar eu doar asa am tinut fara nimic alceva.
anaROBERT
Postat pe 4 Mai 2010 15:17
Buna fetelor! cu ce va mai laudati? vad ca tineti regim..hmm.. buna idee! vine vara, plaja asa ca trebuie sa avem grija sa dam slaninuta la o parte! Eu una nu pot trai fara dulciuri... ce sa fac? Cu ce oare pot sa inlocuiesc dulciurie?
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 16:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carut sport de vanzare? 2 De la: auranicoleta 7 Mai 2008 15:14
Hainute de bebe la preturi modice 1-9 lei 1 De la: adelaeu 23 Iunie 2010 18:30
Ofer carucior 5 De la: iuliche 19 Martie 2014 12:42
dozarile rh negativ.. 3 De la: andrajuganarucalin 28 Aprilie 2009 09:03
alocatia copilului dupa 2 ani 49 De la: SAL 18 Februarie 2012 14:41
Setari Cookie-uri