mamici on line

Fetele care mi-ati mai scris pe mamici on line, sa stiti ca aly_fab este tare lenesa sa mai citeasca din urma... adica nu lenesa, dar parca sunt presata tot timpul .....de .... timp
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 16:11
Fetele, intrebare, intrebatoare, va rog mult sa-mi raspundeti. Am citit intr-o carte cu retete de bebe, ca pot sa-i pun ulei de masline in pure... Bebe meu are 5 luni, voi ati pus ulei de masline la bebelusi? La ce varsta? Dar Unt? Salinaaa.... nu mai ma vad de anunturile tale
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 16:16
buna fetele... aly sa stii ca eu nu am pus ulei de nici un fel in pireu, eu il fac cu lapte si asa il dau sau cu putin unt, dar cel mai des cu lapte
Laura_M
Postat pe 4 Mai 2010 22:27
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 4 Mai 2010 23:11
ceau laura, da sa faceam si eu...doar cu lapte...
ce mai faceti? sunyeti bine?
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:15
buna seara fetelor!
ce mai ziceti cu ce va mai laudati ?
aly_fab poti sa ii dai pireutul si cu unt dar poti sa ii pui si o lingurita de ulei
bau sper ca sunteti bine .....nu am mai vb de mult

pupici la toate mamicile
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:16
aly_fab ca iti mai fac juniorii dar tu ? te-ai mai odihnit ?
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:18
cory chiar ma gadeam la tine
voi ce facetti? emy doarme?
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:19
cu odihna e un subiect relativ.... cateodata mi-e asa de dor de un somnic de dupa amiaza, din ala de frumusete....
bebe e in brate acum, incerc sa-l adorm..c-o tzitzi la nas
eu am mancat mult in seara asta si ma simy supe plina
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:21
simy super, uite cum mananc litere
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:22
da emy face nanita si mami a terminat treaba si acum e pe forum sa vb cu fetele
voi ce faceti ? cum e pe la voi vremea?
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:22

--------------------------------
office_salinasusesi_ro
Postat pe 4 Mai 2010 23:24
stiu cum e si eu ma gandeam ca am aproape un an de cand nu am mai dormit sa ma satur de somn dar poate ca o sa vine si vremea aceea....sper
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:25
a fost super in ultimul timp, doar azi a venit un val de aer rece...am dat drumul la centrala.
nu am mai vb cu tine cory de multa vreme, ceva noutati?

eu am o mica problema cu baiatul cel mare....si la gradinita mi s-au plans educatoarele ca nu asculta, dar nu in sensul f rau, ci ca se face ca nu aude, si cu mine la fel. aude doar ce ii convine lui.cory, tu ai trecut prin astfel de etape? sau alte mamici?
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:27
da, glumean cu sotul ca vremea aia o sa vina doar cand o sa ne pensionam...sper sa ramana doar o gluma, sa nu devina realitate
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:28
asa e aly nmnu am mai vb de mult ca nu prea mai am timp de forum ...acum ca e frumos afara stam mai mult la plimbarici dar seara ccand mai prind un pic de timp cu mare placere intru sa mai schimbam doua vb . in legatura cu problema baietelului cel mare cred ca nu trebuie sa iti faci prb cel putin nu deoacamdata , fiecare copilas are unele momente de genul asta cand ignora anumite lucruri voit , incercati sa vedeti daca il deranjeaza ceva anume . despre noi nu prea sunt noutati doar ca am inceput sa mergem tinute doar de o singura manuta...hihihi spre bucuria lui mami
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:35
problema este ca nu vrea sa povesteasca nimic... nu imi povesteste niciodata ce a facut la gradinita.. nu stiu de ce este asa de introvertit (parca asta-i cuvantul) Sper sa fie ceva trecator.... Imi dau seama ce face uneori din joaca lui, dar altfel nu-mi zice nimic!! Cred ca fetitele sunt altfel, mai comunicative, nu?
Fetele tale mari ce fac ?sunt bine? Sunt asa de scumpi cand incep sa mearga.... sunt tare scumpi, pana incep sa aiba personalitate si sa profite de chestia asta!!
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:39
probabil si celelalte mamici se plimbaresc toata ziua si seara pica obosite si nu mai intra pe internet sa palavrageasca...
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:43
aly nu stiu ce sa zic , dar cred ca trebuie sa insisti ,sa ii acorzi f multa atentie , el poate ca te-a vazut pe tine ca stai mai mult cu cel mic si in sufletelul lui crede ca ...nu mai il iubesti la fel de mult... .poate fi si asta , un pic de gelozie , se mai intampla ....sper sa fie ceva trecator , nu sunt experta in psihologie dar cred ca daca comunicati mult cu el poate veti afla motivul purtarii ...sau poate este doar un episod trecator ,

fetele mele toate sunt bine , cea mare este plecata intr-o mica vacanta ,cae mijlocie a fost cu noi la mare desi credeam ca nu o sa mai vrea cu noi
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:46
daaaa eu cred ca oboseala este cronica ptr toate mamicil;e cu bebici micuti
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:47
da, si eu sper la fel, desi cand vine de la gradi incerc sa ii acord lui mai multa atentie. ati fost la mare? unde? voi de unde sunteti cory? am uitat, scuze...

aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:51
cory, imi pica ochii in gura, ma duc sa ma intind in pat, poate apuc sa vad si eu un film, pana la capat, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult, mi se taie firul si adorm fara sa mai vad finalul vreunui film!! Te pup si noapte buna tuturor!
aly_fab
Postat pe 4 Mai 2010 23:56
nu-i nimic aly ...e normal sa uitam ....eu sunt din bucuresti si am fost laa mare la noi la constanta , mamaia si eforie nord.......ca eu nu suport bulgarii ....ca la noi mai nou se poarta litoralul bulgaresc da mie mi-e sila de ei ....am avut o experienta neplacuta odata si mi-a ajuns
cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:58
si eu te pup noapte buna si somnic usor !!!

cory_emy
Postat pe 4 Mai 2010 23:59
sal'tare fetelor ce faceti iar forumeala mama ei de treaba vreti sa slabiti cu dulciuri mai aly pai asa sta treaba esti dependenta sper sa te vad de 125 kg (glumesc)
anaROBERT
Postat pe 5 Mai 2010 00:09
Fetelor sa aveti o zi minunata. Va pup si va dau Pofta buna
Pitu
Postat pe 5 Mai 2010 08:54
Pitu am intrat sa iti urez LA MULTI ANI! Sa ai parte in viata de tot ce e mai frumos si fetita ta sa iti aduca numai bucurii. Multumim pt tort

Va fetele si intru mai tarziu.
bau
Postat pe 5 Mai 2010 12:34
mersi mult bau. sa fiti si voi sanatosi si fericiti si sa iti traiasca baietelul.
Pitu
Postat pe 5 Mai 2010 12:43

buna
am nascut sunt cea mai fericita va pup nu pot sta pre mult
iuliana_raluca
Postat pe 5 Mai 2010 13:36
bv iuliana felicitari ma bucur ca ai intrat sa ne dai vestea sper ca sunteti bine si sanatosi tep up si sper sa intri cu vesti si daca se poate si cu ceva poze
anaROBERT
Postat pe 5 Mai 2010 14:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand SCAUN inaltator pentru copii, bebelusi 1 De la: teta2k 17 Iulie 2010 15:17
Vand Marsupiu Soft&Dream Chicco NOU 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Vand carucior VarioSport by Haberkor 1 De la: loredanabeuca 11 Iulie 2009 23:18
Vand haine noi pentru bebelusi si copii 6 De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29
Hainute firma fetita 1-3 ani stare impecabila 1 De la: garbo261966 31 Ianuarie 2012 12:46
Setari Cookie-uri