felicitari, iuliana!!!! asteptam poze cu piticul! | ||
mioara82 Postat pe 5 Mai 2010 14:32 |
||
---|---|---|
Felicitari iuliana!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!! Bau, ce face mititelul tau? i-a trecut raceala? Va pup fetelor, sa aveti o zi frumoasa! |
||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 14:41 |
||
ana, vai, zi doamen fereste!! cum sa ajung de 125 de kg ? Mioara ce faceti voi? sunteti bine? Ati facut al treilea vaccin ? |
||
|
||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 14:43 |
||
aly glumisem dar ce mai conteaza daca devorezi dulciurile ce sa iti fac mama | ||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 14:45 |
||
da stiu, nu ma supar Dulciurile sunt slabiciunea mea ce faceti? | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 14:46 |
||
ce sa facem astept sa se trezeasca terminator si apoi sa papam si sa o tulim iarasi afara profitam de vremea asta. eu am o buba in gura si ma doare de mor nu pot manca nimic de doua zile ieri am incercat sa mananc niste zeama de la saramura de peste si a inceput sa imi curga sange voi ce faceti? |
||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 14:49 |
||
ana, ti-o fi facut careva blesteme ca vorbesti prea mult de ti-a iesit buba e un moment prielnic sa nu mananci o vreme... ce fain suna, terminator, al meu este demolition man (cel mare, bineinteles) | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 14:53 |
||
eu am o lene imensa, nu am chef de nimic... stiti voi, letargie | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 14:54 |
||
buna fetelor ce faceti? si eu astept sa se trezeasca miruna sa mergem sa o plimb cu bicicleta.prima plimbare cu bicicleta felicitari iuliana pt bebe |
||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 14:54 |
||
pai vezi aly mai bine nici ca se putea sa apara buba asta uite asa mai dau cateva kg nefolositoare jos pai daca reusesc si slabesc o sa ma rog sa am mereu buba in gura | ||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 14:55 |
||
a noastra tricicleta trebuie sudata si nu stiu unde sa ma duc cu ea si fimiu e disperat saracu dupa ea dar nu am ce sa ii fac | ||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 14:56 |
||
buna ionela. ce varsta are fetita ta? | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 15:00 |
||
pe 21 mai face 1 an si 2 luni | ||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 15:01 |
||
gata fetelor va pupacesc o zi buna sa aveti,imi hranesc terminatorul si am plecat afara | ||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 15:02 |
||
la mine inca nu s-a trezit. la fel si eu i-am pregatit mancarea si astept sa se trezeasca. | ||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 15:04 |
||
multi inainte ionela !! dar nu este cam micuta pentru bicicleta? Ana, plimbare placuta! |
||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 15:04 |
||
tu ce zici? ca e prea mica? | ||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 15:06 |
||
am pus-o aseara putin sa stea si i-a placut foarte mult, nu mai vroia sa se dea jos. | ||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 15:07 |
||
pai nu stiu, al meu a mers prima data pe tricicleta dupa aia pe scooter din ala care-l impingi cu un picior, si pe la 3 ani pe bicicleta... Dar sunt sigura ca tu stii cel mai bine, si esti stapana pe situatie! | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 15:11 |
||
eu sunt cu un ochi la calculator acum urmaresc o licitatie de tablouri online, cu un ochi la bebe, cu alt ochi la tv si cu un ochi afara sa nu ploua ca am parcat masina lui bebe afara (adica caruciorul) | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 15:13 |
||
pai e bicicleta din aceea care sta pe sa si cu picioarele in tavita de jos si eu o imping si ii reglez directia,cred ca nu e mica pt bicicleta aceasta si ana am vazut ca il pune pe robert si el are 1 an jumatate,deci nu e foarte mare fata de miruna |
||
ionela_miruna Postat pe 5 Mai 2010 15:14 |
||
aham, am inteles | ||
aly_fab Postat pe 5 Mai 2010 15:20 |
||
Buna fetele Iuliana felicitari,astept vesti si poze cu bb Mioara ce mai faceti? ionela_miruna am vazut multi copilasi cu tricicleta din aceea. E mai usoara decat caruciorul de transportat? Intreb ca ne gandim sa ne luam si noi cat de curand. Piti multumim Ana gata ai ugit cu terminatorul afara Aly_fab vad ca pe cat cresc copii sunt fel si fel de etape prin care tre sa trecem. Ca te-am auzit de puisorul tau cel mare ca acum are personalitate si o noua etapa dificila. Uleiul nush de la ce varsta se pune in mancare ,dar uleiul de masline am auzit ca e f bun pt bebei. Noi am avut nopti si zile grele si inca avem.A facut puiul meu o laringita acuta si tre sa stam cu ochii pe el si ne chinuim sa trecem peste asta. Cory n-am mai apucat sa intru,dar ma bucur sa va revad pe aici Sper ca nu am omis pe nimeni , dar is rupta de somn Va |
||
bau Postat pe 5 Mai 2010 16:04 |
||
buna aly, da , am terminat cu vaccinurile pina la 1 an noi suntem bine, ne facem mari dar si plingaciosi, nu prea mai sta fara mine, vrea sa ma joc tot tp cu el, de-aia nici nu prea am tp sa stau pe forum. citesc ce spuneti voi dar n-am tp de scris. buna bau! ce mai faceti voi? |
||
mioara82 Postat pe 5 Mai 2010 17:31 |
||
de azi am inceput sa ii dau suc de morcov, eu il alaptez la sin exclusiv si o sa incep diversificarea abia la 6 luni, asa cred ca e mai bine. in ultima luna mi-a luat 800 g, ceea ce zic ca e ok, avem 9 kg la 4 luni stiti ca va ziceam acum ceva tp ca nu mai vrea in carucior? ei, s-a dat pe brazda, ii place f mult acum, ceea ce o bucura pe mami fff tare |
||
mioara82 Postat pe 5 Mai 2010 17:35 |
||
nu mai e nimeni? sunteti la plimbare? acusica ies si eu, astept sa se trezeasca. va |
||
mioara82 Postat pe 5 Mai 2010 17:37 |
||
buna fetele !!!! mony si eu ma bucur ca ne revedem iar pe aici ce face micutul ? e bine acum ? aly problema cu dulciurile o am si eu de cand ma stiu dar dupa ce termin cu alaptatul voi incerca sa le scot din viata mea hihihi ....sper sa reusesc ana decat sa ai o buba in gura sa slabesti mai bine lasa....e nasol cu aftele bucale crede-ma... mioara ce mare s-a facut puiul tau ...e f bine sa incepi diversificarea de la 6 luni. ce mai faceti ? Iuliana feliciteri ptr micut asteptam vesti bune si foto ...sa va traiasca si sa fie sanatos ionela si eu ma gandeam sa ii iau lui emy o bicicleta din aceea ...am vaz multi copilasi si cred ca e f buna |
||
cory_emy Postat pe 5 Mai 2010 23:01 |
||
va pupic fug la somn ca sunt franta de oboseala ....ma alearga emy prin toata curtea....abia astept sa mearga singurica ca altfel imi pun spatele in gips ca nu mai pot vrea sa mearga tinuta de manuta non stop asta e bine !! dar mami face lombosciatica hihihi pa pa si noapte buna |
||
cory_emy Postat pe 5 Mai 2010 23:05 |
||
buna fetelor am revenit si eu,toata ziua treaba si cu terminatoru afara pfff ma epuizeaza ma alearga non stop uite asa mai dau jos surplusul ionela eu il pun pe fimiu in ea de cand a facut 9 luni si se cheama tricicleta nu bicicleta e cu 3 roti ea sta doar in fundulet si tu impingi este perfecta si merge e bn ca o pui si o plimbi e mai comoda la transport si la carat(coborat,urcat)scari bicicleta de la 3 ani incolo stie aly ce stie |
||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 23:07 |
||
da cory stiu dar nu am ce face si ma doare ingrozitor de tare daca ma ating si cu limba da sa mai si mananc e teroare dar trece si asta. ok te pupic pa pa somnik usor |
||
anaROBERT Postat pe 5 Mai 2010 23:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce-o sa fie, cand va fi mare? | 4 | De la: mentor 8 Decembrie 2008 19:39 |
haine ieftine | 2 | De la: amy26 7 Iulie 2009 22:36 |
ce facem cu vaccinul BCG si incurand si urmatoarele... | 4 | De la: ses 4 Mai 2010 00:05 |
|
||
Cum scapi de raceli | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08 |
Vand ceasuri pentru copii cu personaje din desene animate | 1 | De la: alexandra 23 Septembrie 2009 20:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară