fetelor, eu am avut o zi tare ciudata.... sa va povestesc pe scurt pentru ca sunt cam obosita.... azi noapte am visat ceva ciudat, cum ca cineva l-a furat pe bebe...aiurea... dupa aceea am intrat pe net, si am dat pe facebook de o prietena veche din facultate, care avea atasate poze cu un bebe fetita...cand sa-i scris felicitari si cele bune, observ ca scrie la un moment dat ca bebe se afla in ceruri... apoi vad alta postare, aici de la o mamica tot despre aceasta tragedie... merg, il iau pe darian de la gradinita, ma duc in centrul orasului unde aveam treaba, ma intalnesc cu o veche amica, trista si amarata, imi povesteste si ea ca a pierdut o sarcina, 4 luni.....acum doua zile ma suna alta prietena sa-mi spuna ca o prietena comuna a pierdut si ea sarcina...... Spuneti si voi..... sunt fara cuvinte... si imi pare atat de rau pentru toate aceste mamici.... Cred ca durerea de a pierde un copilas este enorma... Nu mai am cuvinte! va pup, si noapte buna... Fie ca toti bebelusii sa fie sanatosi si sa creasca mari, fara suferinta si sa fie veseli!! | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 00:12 |
||
---|---|---|
mioara, al tau nu papa nimic inafara de laptic?? al meu face urat daca vede ca nu mai am lapte'n tzatza, si cere malaiesi in calcaiesi (sau cum canta capra cu trei iezi?! doar cu o mica diferenta eu sunt capra cu doi iezi ) deci, nu se satura doar cu lapte de la tzitzi si i-am da deja cereale, dimineata si pure de fructe (mar, para) si de legume... cate putin din fiecare... | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 00:19 |
||
orice om mai are in viata si vise ciudate care in paralele se asociaza si cu vesti rele e care le primesti din toate partile,stiu cum este am patit-o si eu de multe ori,aveam impresia ca si mie trebuie sa mi se intample c prea am auzit des aceiasi nenorocire sau aceiasi fraza,e ceva normal sunt perioade si perioade. |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Mai 2010 00:31 |
||
------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 6 Mai 2010 08:03 |
||
buna dimineata salina... doar noi? | ||
adryaana Postat pe 6 Mai 2010 08:07 |
||
buna dimineata mamici!cred ca toti suntem afectati cumva de ceea ce visam si vorba lui ANA-ROBERT ,aseptam sa ni se intample ceva rau dupa un vis urat.din fericire eu nu mai am problema asta pt ca o persoana draga mie care acum e in ceruri[bunica mea] m-a invatat un lucru si anume ca visele se duc cu noaptea dar noi ramanem aici.cat despre puiutii care ajung mult prea repede la ingeri ,nici nu vreau sa-mi imaginez cata suferinta e in sufletul parintilor.am prietene care au trecut prin astfel de dureri si si-au revenit foarte greu.dumnezeu sa ne fereasca copiii de rele. | ||
adelaarva Postat pe 6 Mai 2010 08:28 |
||
asa e.. nu tot ce visam trebuie neaparat sa se implineasca... unele vise vin si "din multimea gandurilor".. ca sa dau un citat din Biblie... neori poate auzim ceva... si ne macina lucrula ala poate si fara sa ne dam seama mergem la culcare tot cu gandul acela..... si ce visam?.. apoi mai e o chestie mama mea zicea ca in cazul ei totul e pe dos.. adica daca se viseaza ca vai ce suparata era.. si ca plangea,, zice ca urmeaza o buucrie.. iar daca era vesela in vis ca urmeaza sa se intample ceva care o sa o intristeze... la ea cica asa functioneaza ca si-o dat seama dupa mai multe faze din astea.. se visa vesela.. primea o veste ce o intrista in urmatoarele zile.. se visa ca plange.. primea o veste buna... deci nus.. cred ca fiecare are "stilul" sau,daca pot sa ii spun asa, de a visa.. descoperiti-l si fiti linisitite ca nu tot ce visam se si intampla.. cele mai multe vise sunt pentru ca ne gandim noi.. si unele sunt simbolice.. nu tre sa se inrtample chiar asa.....pupici |
||
adryaana Postat pe 6 Mai 2010 09:06 |
||
buna dimineata fetelor? ce faceti? noi doar ce am terminat de papat si ne apucam de treaba(mami mai exact, miruna face dezordine in urma mea). bau sa stii ca e foarte usoara tricicleta (am aflat de la ana ca asa ii zice) si mirunei ii place foarte mult in ea. cory sa stii ca e mult mai usor sa o plimbi cu tricicleta decat cu carutul si mult, mult mai usor decat pe jos ca si pe mine ma termina cateodata cata energie poate sa aibe,sa nu stea locului nici 2 minute. |
||
ionela_miruna Postat pe 6 Mai 2010 09:17 |
||
buna dimineata ca sa fiu si eu in tema viselor va povestesc un vis... tatal meu care a decedat cu multi ani in urma 1994 l-am visat o perioada de timp dupa care nu l-am mai visat pana in seara in care s-a nascut fetita mea. Adriana s-a nascut intr-o sambata de Florii, iar in seara aceea l-am visat era un vis aproape de real "am vorbit cu el si i-am zis ca are o nepoata care ii poarta numele, mi-a zis ca se bucura mult si sa am grija de ea" tind sa cred ca atunci cand era sa o loveasca o masina el de acolo de unde este a pazit-o si o pazeste in continuare. Asta a fost acum 13 ani. De atunci nu l-am mai visat pana acum 3 ani cand s-a stins din viata si sora lui. Eu l-am visat cu o seara inainte si tot asa ma vorbit cu el si mi-a zis "ca vine dupa o femeie". Pe moment mi-a venit in minte mama si i-am zis "sper ca nu dupa mama ai venit", raspunsul lui a fost " nu nu am treaba cu ea inca" iar dimineata am primit un telefon de la unchiul meu sa-mi zica ca a murit matusa mea. Dupa aceste intamplari tind sa cred ca visele au legatura cu viata noastra si cu tot ce se intampla in viata noastra. Intamplari de acest gen sunt multe si de multe ori nu am dat importanta dar ceea ce am visat s-a implinit si abia dupa un timp mi-am adus aminte de vise si mi-am zis "eu asta am visat cu mult timp in urma" dar nu am realizat atunci credeam ca este doar un vis va pup si o zi faina va doresc |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 09:31 |
||
buna.. noi ne-am trezit.. am papat si acum dormim iar.. ca si asa ploua.... | ||
adryaana Postat pe 6 Mai 2010 09:35 |
||
wow cutremurator oli.. sa-ti zica ca a venit dupa o femeie si a doua zi sa maora matusa?... si nu te-ai mai visat cu el?,.. chiar daca nu zice nimic.. sa il visezi....? | ||
adryaana Postat pe 6 Mai 2010 09:39 |
||
culmea. mie mi s-a intamplat sa visez de mai multe ori acelasi lucru. acelasi vis, si chiar in vis stiam ca am mai visat chestia asta. am visat si ca avea sa fie bine copilul meu dupa operatie si exact asa a fost cum am visat (pana si salonul in care a stat la reanimare), am visat ca avem un baiat cu o sora mai mica, si avem un baiat iar acum sunt insarcinata iar, am visat cand eram in liceu si aveam un "prieten" ca ma insela cu una si cum arata ea si cand i-am zis a ramas socat ca de unde stiu cum arata, am visat inainte d un examen greu ca prindeam un tren in ultima clipa si am luat examenul dar cu greu.... eu cred ca dumnezeu exista si daca il intrebam El ne spune . despre copilul meu la operatie l-am intrebat, l-am rugat sa imi spuna daca e bine ce fac, daca nu gresesc operandu-l, si El mi-a raspuns sigur, acum nu orice vis inseamna neaparat ceva. eu cred ca daca nu iti intelegi visul de fapt nici nu a vut sa insemne nimic (altfel ce rost avea un mesaj indescifrabil?) |
||
pinicuta Postat pe 6 Mai 2010 09:45 |
||
a, iar ca sa va amuz un pic, printre visele mele care se repetau era ceva de genul ca in nordul orasului, unde e un lac de acumulare (in Rm Valcea) de fapt era o mare cu valuri si eu trebuia sa trec de ea ca sa ajung... acasa probabil. doar ca prin marea asta (eu nu stiu sa inot) puteam sa ajung in mai multe lumi paralele care aratu identic. si am tot visat acelasi lucru de cateva ori si mereu stiam ca am mai visat (in timp ce visam). si o data cand am ajuns la mal , ca sa stiu daca e lumea in care trebuia sa ajung (din lumile alea paralele ) mi-am adus aminte ca lasasem un cozonac in dulap in lumea "cea buna", si m-am dus sa ma uit dupa el sa vad daca asta e lumea in care trebuia sa ajung iar in alt vis stiam ca visez, ba chiar era si un pat acolo si mi-am zis: visez, hai mai bine sa ma culc aicea |
||
pinicuta Postat pe 6 Mai 2010 09:51 |
||
adryaana buna dimineata sa stii ca de atunci nu l-am mai visat pupici sunt mai multe vise la care atunci nu le-am bagat in seama, in schimb acum imi aduc aminte de unele vise si tind sa cred ca s-au cam implinit |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 09:54 |
||
neatza pinicuta cum te simti? totul este in regula ? o zi frumoasa si un juniorului |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 09:59 |
||
sorei mele i s-a mai intamplat o chestie: venisera niste hoti, reusisera sa sparga yala, probabil credeau ca nu e nimeni acasa (era doar sora-mea singura, iar pe dinauntru avem incuietoare care nu se poate deschide de afara). ei au deschis usa, ea a trantity usa si le-a zis PLECATI DE AICI si a incuiat pe dinauntru. iar cand au ajuns ai mei ea le-a zis ca bunica noastra fusese langa ea cand au venit hotii. doar ca... bunica noastra a mjurit de ani de zile... probabil a fost langa ea si i-a dat putere si curaj (sora mea are si intarziere mintala) | ||
pinicuta Postat pe 6 Mai 2010 09:59 |
||
neata tusi. azi sunt cu moralul mai ridicat. mi-am dat pe burtica cu apa sfintita di Iordan si simt ca trebuie sa fie bine. plus ca... am inceput sa am greturi (nu rau i nu vars inca dar pt inceput e bine ) azi am ecografie abdominala (sa imi verific organele, sa stiu macar si eu daca sunt ok, ca nu am facut niciodata asa o ecografie pana acum) |
||
pinicuta Postat pe 6 Mai 2010 10:01 |
||
am revenit,mi-am terminat o parte din treaba,astept sa se trezeasca printesa,sa pape si plecam in vizita la o prietena cu un bebe mic de 4 luni. voi cred ca deja sunteti afara,nu? va doresc o zi cat mai frumoasa si insorita. |
||
ionela_miruna Postat pe 6 Mai 2010 12:37 |
||
aly, eu ii dau numai sin, nu cere altceva, se satura, morcovel am inceput sa ii dau ca sa ii obisnuiesc stomacul si cu altceva, si ieri mi-a si facut diaree. cred ca o sa fac pauza citeva zile si dupa aia ii dau iar. am zis ca pe la 5 luni sa incep si cu mar, para rase si cu putin suc, ca un piure mai moale, ca de la 6 luni sa incep si cu solide. dar puiul tau mic e mai mare ca al meu, are 5 luni parca, nu? se rostogoleste? al meu nu inca il tine burta va pupam |
||
mioara82 Postat pe 6 Mai 2010 19:16 |
||
buna mioara da, al meu a facut 5 luni si am inceput sa-i dau de vreo 2 saptamani si altceva inafara de laptic, si ii merge bine. eu cred ca orice mamica stie cand puiul ei vrea si altceva, al meu baga in gura ce prindea si nu se satura doar cu laptic... asa ca am inceput cu sucul de mar amestecat cu morcov, supa de legume (nu prea i-a placut), pureul de legume... cereale (baby rice si mai sunt unele heinz de iaurt cu fructe pt 4 luni) | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 19:40 |
||
nici al meu nu se rostogoleste inca....dar ii place sa stea in funduletz....prinde jucariile si le muta dintr-o manuta in alta....rade in hohote....si isi arata gurita stirba si cam atat... | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 19:43 |
||
heloo aly a fost bun puiul ? ne-ai lasat si noua o portie o seara faina |
||
tusi_Oli Postat pe 6 Mai 2010 21:35 |
||
buna seara fetelor ....e cineva ? aly sa ne trimiti si noua o poza cu puiul ala orgasmic ca sa stim si noi pe viitor cum sa facem deci cum a iesit ? gustos ...nu ? pinicuta am citit mai sus un pic intamplarea surioarei tale cu hotii si pot sa spun cu convingere ca eu cred in ajutorul divin, mie mi s-au intamplat multe chestii de genul asta si cel mai convingator a fost cand am avut accident in 2002 cand am avut cervicala fracturata, eu eram inconstienta in timp ce ma duceau la spital dar eu parca o visam pe bunica mea ca ma tinea de mana si ma ajuta sa ajung undeva iar cand m-am trezit din lesin eram la spital in camera de resuscitare si arata exact ca si locul din vis unde m-a dus buni, si buni a mea era decedata ,asa ca sunt intamplari si chiar si vise care semnifica ceva , cel putin eu cred asta. in legatura cu sarcina ta vroiam sa iti spun ca si mie la primul consult cand eram insarcinata cu emy mi-au spus ca nu ii simt inimioara dar eu am avut tot timpul incredere in dumnezeu ca va fi bine si iata ca am o fetita sanatoasa si frumoasa , asa ca fi increzatoare !! |
||
cory_emy Postat pe 6 Mai 2010 23:07 |
||
pitu la multi ani sa fii iubita si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!! scuze ptr mesajul intarziat dar ieri am intrat f tarziu si mintea mea nu a mai procesat tusi_oli cum a fost la teza ? imi inchipui prin ce treceti ca am trecut si eu anul trecut prin asta la dublu ionela ai cumparat tricicleta? ne ducem si noi sambata la cumparaturi si sper sa gasesc si eu ceva de genu ... ca mi-a ramas gandul la tricicleta acum am si eu o intrebare ptr mamicutele cu bebici mai maricei de un an ....le-ati dat pana acum inghetata ? putem sa o facem ? ce eu nu mai imi aduc aminte de la cele mari.... |
||
cory_emy Postat pe 6 Mai 2010 23:14 |
||
buna seara. v-am pastrat si voua o molecula din puiul orgasmic, sa stiti i-am facut un sos a la aly_fab, cu usturoi, ulei de masline, sos soia, ceva condimente si in alta tava ceva legume, rosii, ciuperci, ardei. eu una sunt mai mult vegetariana, daca ar fi dupa mine as exclude carnea de orice animal, cu doua sau mai multe picioare. | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 23:16 |
||
cory, te salut din mers ce faceti? | ||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 23:16 |
||
buna aly ce faci ? suna delicios ce ai descris mai devreme | ||
cory_emy Postat pe 6 Mai 2010 23:20 |
||
buna seara fetelor ce faceti?forumeala a ? ce tare aly pai atunci poti manca dulce linistita cat vrei daca excluzi carnea |
||
anaROBERT Postat pe 6 Mai 2010 23:21 |
||
ce fac baietii ? | ||
cory_emy Postat pe 6 Mai 2010 23:21 |
||
buna ana ce faci ....pe forum asa o tura ? | ||
cory_emy Postat pe 6 Mai 2010 23:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAND PATUT COPIL MARCA L'ROSSI | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
Calendare personalizate pentru 2010 | 1 | De la: alexandra 1 Noiembrie 2009 13:47 |
Clubul Copiilor sanatosi va asteapta la intalnire! | 11 | De la: ameno 5 Iulie 2010 19:02 |
|
||
Vand Marsupiu Chicco Go | 1 | De la: Gly 19 Mai 2010 15:14 |
Ati folosit absorbantele terapeutice LOVE MOON? | 2 | De la: silviu_m74 16 August 2009 23:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară