mamici on line

ana, offff.. greu e cu puradeii astia...cavit as putea recomanda eu . sunt foarte bune si usoare... de ciocolata si vanilie.
cory ma bucur , si sa dea domnul sa fiti sanatosi...
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 00:11
cory, cred ca ar fi dezastru sa-l impachetez in cearceafuri mai ales ca trecea de la o stare la alta, ba ii era cald ba frig......de abia i-am pus sosete cu spirt....
cand s-a intamplat asta cory? si i-a trecut dupa?? ce avusese de fapt?
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 00:15
de paste am fost internata in spital ....a avut amigdalele inflamate rau
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:17
am mai auzit de cavit mi-a mai recomandat cineva si cred c ori iau cavit ori martienii,sa vedem ce ne spune si dr maine

aly tu ai un avantaj cu el ca spune ce are si ce il doare mititelul de el dar noi care trebuie sa ghicim,pffff sunt satula deja de atatea si atatea stari.
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:18
fetelor sa va spun ceva ...sa nu radeti de mine , anul trecut pe vremea aceasta mi se rupsese apa ....nici nu imi vine sa cred ca a trecut deja un an ce repede trece timpul!!!!cred ca in noaptea asta nu o sa dorm deloc , parca retraiesc fiecare clipa
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:20
aly si mie mi-a fost greu cu impachetarile ca urla pitica cat o tineau plamanii dar am inteles ca e metoda cea mai rapida de scadere a febrei

ana am fost azi la targ ptr tricicleta si am dat 185 ....e scumpa?
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:22
cory emy a facut 1 anisor pfff stiam si atat am spus sa nu uit sa nu uit sa nu uit sa ii urez lui emy la multi ani,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si numai realizari dar cu tatea probleme am uitat scuza-ma

oricum decat niciodata mai bine mai tarziu:la multi an sa iti traiasca fata sa fie sanatoasa si sa aibe parte numai de realizari
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:23
nu e scumpa cory,depinde cat este de buna si de rezistenta eu am dat pe ea anul trecut 140 ron deci ai gasit un pret avantajos sa o stapaniti sanaoase,asta e cadoul luat de voi
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:25
nu ana stai linistita ca marti face un an ....eu retraiam momentele de anul trecut ca asa am inceput pe la ora asta duminica seara ....hihihi
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:26
da asta e cadoul ca haine si jucarioare din astea mici ii iau tot timpul asa ca m-am gandit la ceva practic...
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:27
aaa abea marti e pai si era cieva pe 9 dar oare cine?

e oricum e bn ca v-aum urat dint timp
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:34
noi multumim si acum

spune-mi si mie robert cam ca cantitate de lichide bea intr-o zi ? te intreb ptr ca emy a mea nu prea bea lichide si vreau sa imi fac o idee
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:42
si oricum marti dam o felie de tort si o la toata lumea
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:43
pfff de obicei bea multe lichide,am zile cand ii umplu biberonul de apa si de 4 ori iar ceai ii fac o oala de 1 litru jumate iar seara eu nu mai am ceai,robert bea multe lichide si asta ma pus pe ganduri sa nu cumva sa nu mai manance din cauza ca isi umple stomacelul cu prea multe lichide
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:43
daaa abea asteptam sa papam o felie de otr virtual ,oare cum o fi,ce gust o avea

maine e ziua lui soacramea poate da si ea o prajitura
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:45
da in compararie cu emy care nu bea mai mult de 100 gr de apa si ceai deloc iar suc de fructe sa zic ca bea si din ala 1oo gr , bea mult dar poate ca e bine sa bea lichide dar a mea nu vrea deloc ...mai mult o fortez
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:46
la multi ani ptr soacra ta
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:48
mai fetelor, nu stiu ce se intampla, are tot febra (38.8)si nu transpira deloc..... Ce naiba sa-i fac? Imi pare rau ca am anulat programarea de la urgente, pt ca sigut imi dadeau antibiotice...Aici nu se dau antibiotice decat pe baza de reteta.
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 00:49
fetele va pup noapte buna !!!

fug ca mi s-a trezit piti
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 00:50
pai si a stat bebe trei zile pana au scos-o dupa ce s-a rupt apa ?
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 00:50
ok cory. noapte buna!!
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 00:51
cory noapte buna,somnik usor

aly mai punei otet in sostele si inveleste-l bine bine de tot sa poata transpira si mai lasa-l ca nu scade imediat ai putina rabdare,eventul daca se trezeste baga-i un supozitor si dai si un panadol sau nurofen si o sa vezi ca o sa ii scada.
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 00:56
ok ana, ma duc si eu la somn! ne auzim maine si sper sa fie bine baietii nostrii!!
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 01:14
si eu ma bag la somn ok mai vb pa pa somnik usor si eu sper si imi doresc sa fie bine
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 01:17
buna dimineata,sa aveti o saptamana cat mai buna.
aly imi pare rau sa aud ca e cel mare bolnavior,va doresc insanatosire grabnica.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 08:47
buna fetelor

ce mai faceti??? imi pare rau pt cine are bebele bonlavior...multa sanatate

fetelor cum rezistati ca eu dupa baita ...ma bag si eu la somn cu fimiu

si mai dorm si la parnz cu el

v-a foat dor de mine ???? nu am avut timp sa citesc din urma sa vad ce sa mai vb ....dar sper ca e liniste...va pup pe toate mamicile
iuliana_raluca
Postat pe 10 Mai 2010 11:45
sa trezit bebe am fugit ..sper sa mai intru

azi ma duc sa imi scot firele de la operatie

va pup si multa sanatate la bebei vostri
iuliana_raluca
Postat pe 10 Mai 2010 11:47
anabell...nu-l stresa sa manance tot ce-i pui tu in farfurie sau tot ce-iti trece tie prin cap ca trebuie acum sa manance stomacelul lui a suferit si e greu sa faca din nou fata la multe alimente.inlocuieste sucul de porto cu compot de piersici sau altceva,mai putin prune...Chiar daca nu a facut kk imediat dupa ce nu mai are scaun moale chiar si o zi sa treaca, nu intra in panica stomacul lucra.Da-i pe rand alimente care sunt mai la regim si in cantitati mici de mai multe ori pe zi.Daca e obicei ii dai 3 mese la zi acum o sa-i dai 4 sau 5 mese.Pana isi intra la normal ....

Hai sa vorbim despre altceva eu nu reusesc sa tin pasul la chesti strict bb ca-mi vine sa scriu in dodii si iar se supata lumea pe mine
alinakatt
Postat pe 10 Mai 2010 13:07
buna iuliana , bineinteles ca ne-a fost dor de tine. ce face bebe, e bine? nici eu nu pot sa intru noaptea ca la ora aceea dorm sau ma uit cu sotul la un film sau avem alta treaba... depinde
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 14:47
buna fetelor

buna iuliana_raluca bine ai venit,normal ca vroiam sa intri sa ne mai spui cate ceva despre tine si bebicul tau,ce faceti,cum sunteti dar esti numai pe fuga tu,oricum te mai asteptam

alina msik frumos pt sfaturi ,unde ai fugit hai sa dezbatem probleme serioase ,aloooooooooooooo
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 15:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dintisorii 1 De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35
Hai sa scriem poezii. 57 De la: dancris 12 Mai 2010 13:56
Salinadinoras Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31
Poezii... poete... 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:27
bebei nascuti in martie 2009 3 De la: anaROBERT 1 Aprilie 2010 23:13
Setari Cookie-uri