mamici on line

ionela_miruna ce alta treaba ai tu cu sotul tau mai?pai ce inseamna asta faceti pofta la altele pe forum? ,pai rusinica sa iti fie
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 15:42
pai ce sa facem si noi, daca ne iubim tare,trebuie sa ne manifestam iubirea,nu?
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 15:56
ai reusit sa mananci ana? si robert ce mai face?
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:00
daca ai cu cine ionela bineinteles

da eu mi-am revenit total nu mai am nimic dar cu fimiu nu stiu ce ma fac

acum a manct jumatate de castronel de ciorbica in sfarsit am reusit sa il fac sa pape putin si sa bea suculetul de portocale,macar e un inceput il las usor

miruna ce face?
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:02
de ce ana tu nu ai cu cine?
in legatura cu robert lasa-l incet ca o sa inceapa sa iti ceara cand o sa i se faca fomica.
miruna e foarte bine,face numai nebunele,stau numai dupa ea sa strang ca ii place sa faca dezordine,dar nu ma plang ca imi vine s-o mananc cand ma uit la ea
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:12
am vazut pozele lui robert. foarte frumoase. de unde i-ai luat mingea aceea de plus ca noi avem una dar de dimensiuni mici si as vrea sa ii iau si una asa mare.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:16
pai eu iar nu am cu cine pe o perioada cam lunga acum

da il las usor nu il fortez sa ii umplu stomacelul sa aibe ce da afara

bv ei lasa sa faca ca asa fac toti copii,tu faci curatenie si in urma ei e mizerie iarasi,toate le arunca parca expre stiu cum este
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:17
si noi mai avem una mai micuta dar nu e cu hanna montana

asta mare i-am luat-o de la doraly,e un stand cu produse pentru copii de la hainute,jucarii si pana la carucioare si triciclete.
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:18
o sa merg sa vad si eu,chiar nu am mai fost de ceva timp prin doraly.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:24
pai cand i-am luat-o eu avea o gramada dar fimiu sa infipt in asta de getite cu hanna montana,avea si de baietei dar daca nu a vrut sa ii mai dea drumul ce era sa fac i-am platit-o vanzatoarei pe asta decat sa mi se tavaleasca pe acolo ca noi facem si dinastea,voi faceti?
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:28
am cam inceput si noi de ceva vreme. nu sa se tavalesc pe jos,dar se indoie de mijloc si se lasa pe spate si incepe sa planga.chiar ma gandeam ce sa ii fac sa nu mai faca asa,ca nu vreau sa devina o rasfatata care daca nu ii iei sau dai ceva sa inceapa sa faca crize prin magazin sau pe unde mergem.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:32
dar sotul tau nu lucreaza in constanta, de ai zis ca pt o perioada lunga de timp?
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:33
daca sunt prea indiscreta te rog sa nu imi raspunzi, nu ma deranjeaza.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:34
si eu ma lupt cu asta si chiar nu stiu ce sa ii fac ii dau si la cur si peste palme si degeaba,fara rezultat.

o sa iti povestesc o patanie:eram in kaufland acum cateva zile cu sotu si cu robert si vazuse el intr-un cos o floarea soarelui de plus care canda daca apasai pe ea,eu clar nu am vrut sa o cumpar nu aveam bani pentru jucarii,erau programati si cata munca de lamurire si cate tipete si tavaleli pe burta in mijlocul magazinului,am plecat de langa el in speranta ca se calmeaza se ridica si gata ii trece dar nici o sansa,la care o femeie trece pe langa noi si imi spune:doamna nu il bateti ca el nu este un copil rau,asta nu e rautate astea sunt copilarii.am ramas masca dupa ce ca eram si nervoasa sa trezit si aia sa isi spuna parerea
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:37
sotul meu lucreaza ca sofer tir la o firma de termopane si face curse in tara si cateodata si italia pentru aprovizionare iar de multe ori ma si monteaza ca se pricepe si pleaca des in curse iar acum e in cursa in italia plecat de azidimineata de la 4 deci o cursa lunga
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:39
si noi am fost acum vreo luna de zile in tara piticilor cu cumnata mea si baietelul ei(nepotul meu) de 2 ani si jumatate si cand sa plecam de acolo mai ia-l daca mai poti. sa vezi tavaleli si urlete pe capul lui,ca nu mai stia maica-sa ce sa ii faca, ce sa ii zica numai sa il poata lua.
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:42
am inteles,lasa ca recuperati cand se intoarce
ionela_miruna
Postat pe 10 Mai 2010 16:42
da asa este,recuperam m-am obisnuit de atatia ani

da si eu patesc cu el ff des chestii dinastea si cateodata imi este rusine serios,poate lumea spune ca nu este educat sau mai stiu eu ce le trece prin cap
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 16:46
Buna fetelor.
ana ce faceti? sunteti ceva mai bine?

iuliana, ce face bebele, cum te simti?

noi am scapat de febra, am fost si la doctor care mi-a spus ca are usoare infectie la ureche, mi-a dat reteta, dar o culeg doar peste o ora,... Intrebare fetelor:
Febra nu mai are, insa mai tuseste, credeti ca e bine sa-i mai dau antibiotice?
(precizez ca este vorba de niste antibiotice usoare)

Va rog sa imi spuneti prerea voastra.

Va pup
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 17:21
buna aly da noi suntem mai bine incepem sa si papam putin cate putin

ma bucur ca nu are nimic grav al tau baiat si mai bine da-i ceva pentru tuse decat antbiotice daca nu mai are temperatura dar fi atenta ca infectiile fara antibiotic trec dar risti sa recidiveze in stare mai avansata asa ca eu cred ca stie dr de ce ti-a dat antibiotic.
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 17:24
daria4u
Postat pe 10 Mai 2010 18:20
ana, buna si tie....si eu ma gandesc la fel ca tine.... dar stii tu, ar vrea sa ocolesc antibioticele cat de mult posibil..........
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 18:41
chantal, fetita ta a facut deseori otita medie? Ati ajuns la antibiotice de fiecare data?
Eu am primit de la dr. un medicament pe nume Baxan (sincer nu am mai auzit de asa ceva) - Cefadroxil Monohydrate. A folosit careva asa ceva ????
aly_fab
Postat pe 10 Mai 2010 19:00
buna seara fetelor,amm revenit dar credeti-ma sunt franta ma alergat fimiu intruna ma ard calcaiele nu mai pot

voi ce faceti,ce va mai fac copii?

anaROBERTT mai poti? sti proverbul desteptul cedeaza primul,prostul continua sa se afirme ca de prostia nu doare dar si daca ar durea te-as auzi cat de tare ai striga
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 23:34
Buna fetele
Ana multa sanatate tie si lu Robert.Prin cate a-ti trecut si voi zilele astea.Ma bucur sa aud c sunteti mai bine.
Aly_fab ma bucur sa aud ca e mai bine baietelul.E cred ca daca are infectie si doctorul a recomandat antibiotic ar cam trebuii atunci tratament cu antibiotic.
Iuliana ne-a fost dor de tine,de abia astept sa ne povestesti mai multe ...
Ionela la fel face si al meu cu dezordinea,acum fac curat,peste ceva timp aduce tot inapoi in mijlocul camerei.
Cory am vazut si eu tricicleta din aceea cu 150ron,deci eu zic ca ai luato f bine.Asteptam maine tortul.
gaby astept maine cafeluta.Ce mai face fetita?Ai reusit s-o auci acasa?
gya bine ai venit printre noi.
Nush daca apuc astaseara sa va pove ce am facut zilele astea ca-s rupta de oboseala si maine trezirea de dimi.
Va
bau
Postat pe 10 Mai 2010 23:39
buna fetele!!! ce faceti sper ca toata lumea sanatoasa ca in ultima vreme ori bebici ori mamici au fost bolnaviori

ana ma bucur ca v-ati revenit.

aly eu zic sa ii dai tratamentul daca asa ti-a recomandat medicul , faptul ca nu mai face febra este bine dar nu inseamna ca s-a si vindecat complet...eu va doresc insanatosire grabnica si sa va ocoleasca toate bolile de acum incolo

buna ionela ce face mirunica ? sunteti bine sanatoase ?

iuliana bine ai revenit te-ai acomodat cu bebe ? cum ti se pare ? asteptam vesti cand poti
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 23:46
mony vrei si tort vrei si cafea da ce mai vrei?a ? esti neserioasa pleci cateva zile si cand revii tot vrei eeeeeeeee da ce se inseamna asta
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 23:49
buna mony ce mai faci ? nu te-am mai vaz de multisor ...sper ca sunteti ok ...

aly am ramas datoare cu un raspuns de aseara...anul trecut duminica seara pe 10 mai la ora 1 mi s-a rupt apa iar la 6 dimineata , luni pe 11 am nascut , anul acesta ziua de 11 a cazut marti dar eu imi aminteam de duminica seara.... doamne fereste sa fi stat bebe atat fara lichid
cory_emy
Postat pe 10 Mai 2010 23:49
cory ce tort ne arunci cu prastia?ai facut sau ai cumparat?
eu mananc de orice fel tort sa fie
anaROBERT
Postat pe 10 Mai 2010 23:53
ana nici nu am facut nici nu am cumparat deocamdata dar ptr maine voi cumparaun tortulet micut si atat , sambata avem o minipetrecere in familie si atunci ii fac tortul aniversar , oricum o sa fie delicios iti trimit o felie
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 00:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COSTUMASE BABYFACE 1 De la: mayusha 18 Septembrie 2009 11:09
Salinoterapie Timisoara 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30
SUPER TRICOURI 1 De la: alexandra 3 Mai 2009 00:02
vand balansoar fisher price papasan si perna chicco 1 De la: kidz008381 1 Iunie 2010 20:24
Vand Aptamil HA2 1 De la: Gabriela80 25 Mai 2010 22:24
Setari Cookie-uri