buna seara fetele Aly_fab,din pacate ,da!A facut otita de multe ori si fara antibiotic nu am reusit. am incercat o singura data sa nu-i dau(desi medicul mi-a prescris)si s-au intensificat durerile atat de erau..de am ajuns noaptea la urgente.tipa ca din gura de sarpe de durere Cum mai e la voi? |
||
chanty Postat pe 11 Mai 2010 00:06 |
||
---|---|---|
aaa pai stai asa ca ii iei motul sambata,pai sa nu ies in pierdere vreau si din tortul de maine si din cel de sambata dar deja e ziua ei ca e trecut de miezul nopii asa ca sa iti traiasca fetita,LA MULTI ANI!sa fie sanatoasa si numai realizari |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:09 |
||
buna chanty, ce frumusica este printesa ta si e si fotogenica....cat are ? | ||
|
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:11 |
||
ok s-a facut iti trimit si maine si sambata dar sa nu tipi la mine ca te ingras... pe urma te pun sa alergi prin parc |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:12 |
||
multumesc frumos cory.De cand era micuta statea cu mareee drag sa-i fac poze. in 9 iunie implineste ani |
||
chanty Postat pe 11 Mai 2010 00:14 |
||
5 ani | ||
chanty Postat pe 11 Mai 2010 00:15 |
||
sa iti traiasca sa va bucurati de ea!!! sa va duca numai bucurii !!! oricum pe langa faptul ca este frumoasa foc cred ca e si super inteligenta sunt convinsa mai ales ca este in zodia gemenilor...hihihi ....si sa va mai dea domnul inca un bebe daca il doriti | ||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:19 |
||
multumesc din suflet Si voua va doresc asemenea .Asteptam o surioara...s-o plimbam,sa ne jucam,ar fi in stare sa-i dea tot ce are numai sa vina...si mi-a zis ca ar lasa-o din cand in cand si-n camera ei |
||
chanty Postat pe 11 Mai 2010 00:22 |
||
ceeeeeeeeeee,ce cum sa ma ingrasi totul este virtual aici dar eu maine sar latura virualului si ma duc la magazin si imi iau o prajitura fara frisca si mananc in cinstea lui emy..probleme? ce grasime nu vezi bine cat de slabuta si supla sunt eeeeee treaba masii de treaba |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:23 |
||
chanty sa dea domnul sa vina surioara cat mai curand .....eu am fetele la diferenta de 4 ani iar cea mica avenit dupa 16 atunci cand imi pierdusem orice speranta ca mai pot avea copii dar se mai intampla si minuni si spun asta ptr ca in urma cu cativa ani pana sa raman insarcinata cu emy am suferit o interventie chirurgicala in urma careia am ramas doar cu trompa dreapta .....cand vrea domnul sa ne dea bebe il da ana eu chiar vroiam sa vin la tine sa iti aduc o felie de tort aveam si eu motiv sa vin la mare , nu te-ai prins ? offf mai ano ce mai imi strici tu ploile... |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:31 |
||
mai cory tu vrei sa ne incuscrim cumva zi hai ca eu pregatesc sufrageria | ||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:33 |
||
si pe socrela unde o trimiti ? | ||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:37 |
||
la naiba ce treaba am eu cu ea ,eu ii fac ploile lui fimiu din timp,imi cresc nora sa aibe cine avea grija de mine si vai de ea daca nu face cum vrea soacra |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:39 |
||
hihihi s-o crezi tu....deja gata esti soacra.... sa nu mai zici nimic de socrela ta ca tu de acum o intreci |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:43 |
||
da pai eu fac antrenamente de acum clar o sa fiu o soacra acra si acida (glumesc) cine stie daca ajung ziua aia pai hai cuscra la plaja poate o iesi ceva bun cine stie |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:46 |
||
radem noi glumim dar cine stie ce ne-o astepta, pana atunci sa ne veselim pai ana doar ti-am zis ca nu mai scapi data viitoare cand vin te vizitez poate la sfarsitul lunii asteia daca e timp frumos de ziua mea sa bem o cofa si o |
||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:50 |
||
da asa este cine stie ce sututri mai primim de la viata asta,tocmai de aia o iau in ras eu te astept sper sa nu ma dezamagesti iau o bere de acum si o bag la rece sa fie rece asa ca soacramea |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:52 |
||
apropo ce cadou i-ai cumparat de ziua ei ? | ||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 00:55 |
||
cadou ce-i ala exact ce merita:un nimic mare ea ce mi-a luat mie?ce ia luat lui neposu la 1 an de zile,de sf mihail si gavril,ce ia luat lui fisu?nimic asa rasplatesc si eu cu aceiasi moneda |
||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 00:59 |
||
ana eu te pup ca mi se inchid ochii si maine am zi grea. pupicei!!! noapte buna | ||
cory_emy Postat pe 11 Mai 2010 01:05 |
||
noapte buna ory si eu ma bag la somn pa pa somnik usor si pupici lui emy | ||
anaROBERT Postat pe 11 Mai 2010 01:09 |
||
buna dimineata tuturor. cory LA MULTI ANI! sa iti traiasca buburuza, sa fie sanatoasa si sa va bucurti de ea. mony noi suntem bine,tu pe unde ai umblat ca nici pe mess nu te-am vazut. ana pune mana si cumpara-i cadou la soacra ca dupa aceea iti cumpara si ea. |
||
ionela_miruna Postat pe 11 Mai 2010 09:32 |
||
cory ai inceput sa ii dai lapte praf lui emy? cum e, il bea? | ||
ionela_miruna Postat pe 11 Mai 2010 09:34 |
||
cory LA MULTI ANI fetitei tale,multa sanatate,sa creasca mare si frumoasa sa -ti aduca numai bucurii! | ||
chanty Postat pe 11 Mai 2010 09:35 |
||
cory La Multi Ani fetiteti tale. Sa creasca mare si sanatoasa, sa va bucurati impreuna de fiecare clipa minunata din viata voastra. Noi azi chefuim pe bune deoarece mergem la o "petrecere" aniversara a unui baietel care tot azi face 1 anisor. Deci sarbatorim. Fetita ta este taur ca si mine si din cate am observat fetita mea este gemeni ca si tine La multi ani Emi |
||
Pitu Postat pe 11 Mai 2010 10:16 |
||
cory vroiam sa zic fetitei tale dar a iesit ceva ....oricum La multi ani | ||
Pitu Postat pe 11 Mai 2010 10:17 |
||
La multi ani!!! sa-ti creasca mare si frumoasa!!!sanatoasa si buna in suflet!!! | ||
alinakatt Postat pe 11 Mai 2010 10:18 |
||
La multi ani pentru emi!!!!!! Ii trimit virtual niste pupici | ||
aly_fab Postat pe 11 Mai 2010 10:48 |
||
LA MULTI ANI sa creasca mare frumoasa, sanatoasa sa va bucuratoi de ea si tot binele din lume sa fie alaturi de ea din partea mea |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Mai 2010 11:09 |
||
bau bau bau...bau imi place asa mult atitudinea ta, ce bine ar fi fost sa fi invatat si prietena ta ceva din tot ce a fost nu-i asa ca e mult mai bine sa intri mai rarut si sa stai mai mult cu copilul? eu stiu foarte bine acest lucru. Crestere usoara la bebici, va pup | ||
lidya Postat pe 11 Mai 2010 11:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
hainute de vanzare, de firma, ieftine, second si noi | 1 | De la: hainebebecopii 5 Noiembrie 2010 22:52 |
doct hemeopat din iasi | 5 | De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57 |
vand un patut nou | 1 | De la: andreeat_nico 4 Ianuarie 2010 21:47 |
|
||
Vand sute de modele Barbie, colectie personala, noi in cutiile originale | 2 | De la: Lolitaa 9 Mai 2009 19:18 |
Salinadinoras Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară