mamici on line

sa inteleg ca-i prea multa liniste pe aici????vreti raiting???
alinakatt
Postat pe 11 Mai 2010 12:43
lidya dar pe tine ce te deranjeaza ca nu te inteleg?
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 13:23
buna fetelor, ce mai faceti ca nu v-am mai vazut de mult?
emy am vazut ca a crescut mare La multi ani si din partea noastra, sa creasca mare si sanatoasa, sa ramana la fel de frumoasa
Laura_M
Postat pe 11 Mai 2010 13:29
buna laura,ce mai faci?
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 13:34
pe cand am zis si eu ca mai intru putin, s-a trezit si andrei al meu... toata saptamana trecuta mi-a dormit cate doua ore si acum cand vreau sa stau si eu putin, parca numa in ciuda imi face
Laura_M
Postat pe 11 Mai 2010 13:52
Buna fetele
Am avut zile si nopti lungi dar ne-am scapat si noi in sfarsit de laringita aceea urata.Am fost 4 zile la TM,s-a bucurat mami meu f mult ca am stat atat la ei ,ne-am plimbat prin tot orasul,am fost si la cursuri la faculta,am incercat sa le fac pe toate.
Mai inainte am fost la plimbarica pe la soare,acum am papat si la somnik cu pilu meu.
La multi ani Emy! Sa cresti mare si sanatoasa,sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata si sa aduci numai bucurii lu mami.
Ma scuzi Cory am fost prea obosita aseara.
Da Ana de toate vreau Am duso atat de bine la mama ,ca ne-am obisnuit cam rau toti trei
Ionela zilele astea am fost atat de ocupati ca n-am stat o clipa. Ma trezeam dimineata la 7 ,plecam la faculta,ma intorceam acasa,plecam in oras,apoi in vizite, seara acasa pe la 12 noaptea somn si la 1 ,5,7 treziri dat medicamente la bebe si apoi o luam de la capat.A fost f frumos dar si destul de obositor.
Miruna ce mai face ?
Aly_fab cum se mai simte baietelul?
Piti ce fain de voi ca va chefuiti azi.Face ziua acasa pt baietel sau la vre-un restaurant? Sa ne spui cum o fost,sa imi dai si mie idei pt ce v-a urma,la noi mai e pana in august,dar ne informam din timp.
Pinicuta ce mai face bebele din burtica?Cum te mai simti?
Laura ce mai faceti? O venit vremea frumoasa si toata lumea e la plimbarica.
Lidya ma bucur sa aud ca stai mai mult cu bebele decat pe net.E un lucru f bun

Va fetele O zi cat mai frumoasa

bau
Postat pe 11 Mai 2010 13:55
buna bau, ati avut si voi zile pline si ati fost rasfatati de mami, las ca e bine... noi suntem bine, cam moracamosi ca ne iese o masea si in rest iesim afara cat putem de mult de aceea nici nu prea am mai intrat, doar sa vad de mesaje si cam atat... a fost prea frumos afara
Laura_M
Postat pe 11 Mai 2010 13:58
buna mony,noi suntem bine, sanatoase, ne plimbam toata ziua ca e cald si frumos,profitam de timpul frumos. ma bucur pt tine ca ai fost la mami si te-a rasfatat.
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 14:02
buna fetelor !!! va multumesc la toate ptr urari!!!! va pup si sa dea domnul ca toti copilasii sa creasca mari si sanatosi sa ne bucuram de ei. ptr mine copiii inseamna ratiunea de a trai

va doresc tutror o zi excelenta si din partea mea
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:09
ionela i-am dat milupa si nan dar nu le-a vrut deoacamdata...astept doua trei zile si mai incercam....oricum am reusit sa nu mai papam deloc in timpul zilei tzitzi....acum ne mai chinuie talentul si cu olita ...am inceput sa o pun de cateva zile si ma bucur ca ii place , nu tipa dar deocamdata doar sta pe ea
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:14
si eu am incercat de cateva ori dar nu prea vroia sa stea de aceea am lasat-o in pace. vreau sa incerc din nou ca au trecut vreo 2 saptamani de atunci.
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 14:18
buna fetelor am revenit si noi,am fost in parc ne-am jucat in nisip si acum mami forumeala si robert face nani

ce de urari aici,cory sari la inaintare cu tortul nu manca pe blatescu

lidya ai inviat si eu care credeam ca te ascunzi bine dar mai scoti din cand in cand capul din nisip rusinica
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:24
ana tortul il aduce tati diseara dar pot sa dau
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:27
buna ana, fetelor ziceti-mi si mie de cate ori pe zi dorm copii vostri(care au cam 1 an-1 an si doua luni)
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 14:28
da ionela foarte bine faci , am citit ca nu e bine sa fortam copii cu olita ca pe urma refuza total ,oricum pana se cer singuri mai e cale lunga
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:29
aaaa pai nu-i nimic asteptam sa vina tati nici o problema sper sa aibe ciocolata multa sa fie asa dulce ca mine

va cinstiti cu bere?

mai fetelor ati auzit ce a declarat basescu?
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:29
fetelor vreau sa va mai stresez si eu un pic cu o intrebare
cate lichide beau copilasii vostri in timpul zilei? aproximativ evident
noi pana saptaman trecuta nu beam apa sau ceai mai deloc ptr ca papam tzitzi si ne era de ajuns , dar acum nu ii mai dau tzitzi peste zi si incerc sa o fac sa bea ceiut sau apica si nu reusesc .emybea cam sucul de la doua portocale si cam 100 gr de apa toata ziua....mie mi se pare putin dar refuza efectiv sa bea....ce sa fac ?
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:34
ce a declarat ?
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:37
cory trebuie sa o faci sa bea lichide mai ales ca acum vin caldurile copii trebuiesc hidratati bine dar tu ii dai piept si asta tine si de foame si de sete,intarc-o si vei vedea ca va incepe sa bea apa,ceai si suc.

al meu bea 1,5 l ceai toata ziua si toata noaptea,lapte 500 g zi ca noaptea nu ii mai dau iar apa doua cani maxim,canute dinalea cu paiu si doua portocale stoarse zilnic,iese cam un biberon dinala de 140 ml si asta e tot ce bea.

sa nu ma intrebi cati pampersi folosim la toata afacerea asta
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:38
miruna bea cam 2-3 biberoane de ceai deci cam 500ml,ziua nu prea ii dau apa decat foarte putin.ii dau ziua ceai si noaptea cand se trezeste apa.in rest mai bea cam 100ml de suc,dar nu ii dau ii fiecare zi. ii alternez o zi suc, o zi compot.
nu cred ca trebuie sa o fortezi, sa incerci sa ii dai biberonul sau canuta cat mai des,ca deocamdata nu stiu sa ceara.
ionela_miruna
Postat pe 11 Mai 2010 14:39
a declarat jegosul ca indemnizatiile vor scadea si va fi o suma fixa pentru toate mamicile si nu de 85% din venit

o mamica a scris in libertatea sau in click ca pampersii copilului sunt foarte scumpi si ca pe langa astia copilul are o gramada de necesitati ceea ce este adevarat si ca nu este cinstit sa se ia din indemniczatiile copiilor si el a declarat:daca nu aveti bani de pampersi de ce faceti copii? m-am nervat cand am auzit asa ceva jegosu naibii,chioru draq(scuze fetelor pentru limbajul neadecvat dar nu mi se pare corect)
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:42
eu incerc ...la ea este rau ca nu a acceptat deloc biberonul si bea din paharut , dar eu ii dau fara sa ceara si bea o gurita si gata .....
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:43
eu nu ma prea uit la politica dar era de asteptat...romania asta se va duce de rapa...bravo celor care au plecat afara!!!
cory_emy
Postat pe 11 Mai 2010 14:44
eu nu sunt in masura sa dau sfaturi dinastea pentru ca fimiu bea foarte multe lichide eu am ajuns cu el si la pediatra speriata de cate lichide bea,ma gandeam ca nu este bine dar din contra este foarte bine.

cory sunt niste canute frumoase de chico cu pai sunt foarte bune pt ei acum incearca si ia-i una si poate poate o incanta
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:45
buna fetele. Fetita mea de aproape 1 an doarme o singura tura pe zi cam 1ora jumate - 2 ore. Atat. E ca piperu si daca vreau sa o pun sa doarma de doua ori sa vezi tu scandal. :)
Bau mergem la un club pt copii, au inchiriat 2 ore cu mancarica pt copii plus tort si suc. Stiu asta pt ca si duminica am fost la o alta aniversare dar la un baietel de 5 ani si tot la acelasi club am fost. Sa o vedeti pe fata mea ce energica a fost. Ea era cea mai mica si nici macar nu putea sa mearga printre bile dar inota. A fost totala. Dar cand a trebuit sa o scot sa te tii...urlete si tipete. Dar nu a durat mult ca a gasit alte jucarii si a fost ok.
Pitu
Postat pe 11 Mai 2010 14:47
nici eu nu ma uit la politica nu dau doi bani pe ea,ce mai aud de la lumea revoltata la maxim,si cand mai caut pe programe citesc news:basescu si-a spart capu

nu mi se pare cinstit si nu doar cu indemnizatiile dar si cu pensiile si salariile totu se impoziteaza de cate 5 ori salariile scad dar toate se scumpesc

tara lui papura voda unde totul este permis
anaROBERT
fetelor am plecat,mergem putin pe afara.va poooop
ionela_miruna
ionela dar voi nu dormiti la ora asta,dupa masa?

ok pupici mai vb pa pa
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:49
Adevarul este ca in tara asta gunoiul a depasit de mult limitele bunului simt. Ar trebui o curatenie generala plus deratizare si sa se inceapa de la casa poporului.
Eu i-am cumparat o canita de la Primii Pasi canita pt trei etape dar terorista mea nu le-a vrut decat pe prima si pe ultima. Ultima e cu paiul si singura s-a invata sa bea din pai. E tare frumoasa canita si o tine singura.
Pitu
Postat pe 11 Mai 2010 14:50
da pitu asa este cu manere si cu paiu ii incanta pe totii copii de aia spun sa incerce si cory cu emy poate re noroc si noua ne place mult

eu va pupacesc fetelor ma bag langa fimiu putin ca acusica o luam del a capat si imi cam ard picioarele de cat alerg dupa el.

pa pa ,o zi buna sa aveti.
anaROBERT
Postat pe 11 Mai 2010 14:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bijuterii argint 1 De la: MikyLove 27 Ianuarie 2011 23:50
vand carucior graco miraje plus la 130 lei 3 De la: pinky 20 Ianuarie 2010 00:42
Vand ceasuri pentru copii cu personaje din desene animate 1 De la: alexandra 23 Septembrie 2009 20:18
Concurs Chocolate Kids 59 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:17
Hainute si jucarii copii, preturi 5-10 lei 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Setari Cookie-uri