mamici on line

pai razi ce te retine ceva,am valoarea mea am stiut mereu sa ma fac apreciata si importanta sa im ilas loc de buna ziua ceea ce nu pot spune despre altele
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:36
ohhh nu... stefy, nu incepeti iar....... vorba lui chanty, face computeul scurt circuit!!
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:36
gata eu am terminat am sa fac in asa fel incat sa iau postarile lui stefy ca pe o gluma sau ca pe o alta modalitate de exprimare,comparativ cu al celorlalte fete care au indraznit sa se ia de copilul meu.

gata am terminat cu cearta m-am calmat.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:37
Virtual, sau pe bune?
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:38
pe mine ma intrebi ses?

atunci daca da raspund eu.......pe bune.
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:39
ses, de unde le importi ? ce parere aveti despre importul din china? a incercat cineva pe aici ?
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:40
da da da, dupa ce ai improscat cu noroi pe cine ai apucat faci pace, mai sa fie miram-as, oare de ce?
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:40
da nu am spus ca fac pace am spus doar ca im iasum responsabilitatea atat si ca nu mai vreau cearta din respoect pentru celelate mamici atat,nu ca cersesc mila sau mai stiu eu ce nu este cazul
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:43
sotul meu avea dreptate despre femei, pute trei sau mai multe femei intr-o incapere si iese scandalul...
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:43
pune, nu pute am vrut sa scriu, scuze.....!!!!
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 15:44
si sotul meu la fel spune e de aceiasi parerea abea astept sa vina sa mai citeasca iarasi cate ceva sa se mai amuze putin
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:44
aly_fab imi pare rau ca te indispun si la celelalte mamici care nu citesc printre randuri la fel le spun, scuzati-ma, la modul serios!
am postat in ideea ca cineva, stie el cine, se va prinde de idee si isi va revizui putin iesirile, din pacate nu am reusit departe de mine gandul ca as cauta cearta, numai ca uneori te mai lasi dus de val, sa vezi pana unde se poate ajunge, concluzia? nu are leac fiinta acesta, asta e parerea mea, imi si asum riscul de a fi interpretata gresit. NU am nimic cu nimeni, dar in momente din astea vezi cu cine stai de vorba, cuvintele graiasc pentru tine.
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:49
Din germania, dar eu vand fara fact. Doar garantie. Nu intreba de import. E o birocratie acolo... de nu vrei sa stii
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:49
parerea impartasita stefy numai ca nu voi mai da curs atacurilor tale nu are rost sa stric orzul pe gaste sti proverbul asa ca am sa o las balta desteptul cedeaza intotdeauna
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:50
te crezi si destepta pe deasupra, te dau vorbele de gol mai mamico
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:52
nu imi place sa fac in asa fel incat sa par ceea ce nu sunt nu imi sta in caracter asta sunt asa ma cheama ma mandresc cu mine facand comparatii
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 15:53
mai daca s-ar lasa ea un pic
alesya_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 15:54
ses
Postat pe 9 Martie 2010 15:58
am revenit,i-am dat de mancare prinyesei mele si am culcat-o sper sa aiba un somnic pufos voi ce mai ziceti fetelor?
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 16:10
alesya vezi ca citesti printre randuri.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 16:11
Pe aici Silvia.Sincer nu mai e un loc placut,dar imi sunteti voi prea dragi sa plec.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 16:12
gata fetelor sa o lasam in pace e noua si ea vorbeste din amaintiri
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 16:12
dragi mamici, am incarcat sa citesc putin din tot ce s-a scris, nu am timp prea mult, vreau doar sa va spun sa lasati la o parte rautatea asta gratuita, nu-i buna de nimic si voi,ca si un sfat, cele care va apreciati unele pe altele, de ce nu mergeti pe privat? asa evitati conflictele gratuite si e toata lumea multumita.

anaROBERT, iti cam iesi prea repede din fire, gandeste-te ca poate chiar ai o problema, atata timp cat mai multe mamici iti atrag atentia.
atat am avut de spus, sper sa nu ma jigniti si pe mine
roberta_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 16:21
ai dreptate ana eu zic ca pur si simplu nu le mai baga in seama pacat ca s-a ajuns aicichiar am observat ca ele nu au altceva de discutat stau pe un forum dedicat copiilor,dar numai despre copii nu vorbesc,ele iti recomand sa te uiti la copil dar si ele sunt tot pe net de ore intregi atunci?!
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 16:23
pai din moment ce conflictul sa terminat si tu te bagi ce ai vrea respect,iti place cearta hai sa o luam de la capat daca vad ca te crezi in masura sa judeci tu
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 16:23
nu tu anaROBERT ca nu ne-am tras de sireturi impreuna, nu fi nesimtita chiar cu toata lumea.
roberta_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 16:26
da szilvia hai sa vorbim despre lucruri care prezinta interes nu de balarii ca la piata pe taraba lui nea vasile
anaROBERT
roberta sa stii ca doar 3 persoane sunt impotriva anei si pe acest forum sunt mult mai multe mamici,deci nu cred ca problema e cu ana, ca si-a iesit din fire ...cu totii avem zile in care ne mai iesim din firi
Szilvia_kidz
szilvia nu da explicatii nu ai cui si n uai de ce 3 persoane sunt impotriva mea ca mi-am aparat fam si copilul de gurile catelor iar restul mamicilor mai multe la numar sunt de acord cu mine dar si asa conflictul odata incheiat roberta hop top vrea si ea...pai o sa ai daca vrei....e reducere
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 16:28
nesimtita.....este exact definitia ta
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vaccin rh negativ 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
vand Lg Shine 1 De la: elushk 8 August 2009 12:24
Vand premergator Brevi 1 De la: XEMONIA 25 Septembrie 2008 08:27
bb-ei nascuti in aprilie..la mai mult.... 21 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:50
curatenia 1 De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52
Setari Cookie-uri