mamici on line

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html - pentru toate mamicile( tatii) care vor ca indemnizatia sa ramana cea care este in prezent
ERICK
Postat pe 12 Mai 2010 18:24
Buna fetelor. Ati semnat petitia ? Eu da. Sper sa conteze la ceva. Mai bine ar fi inca o revolutie si sa fie inlaturati toti de la parlamentari (ca aia sunt mai mari ....) pana la presedinte. Ii doare la 50 metri in spate de noi. Am platit atattea taxe ca acum sa ce... sa fii muritor de foame. Eu am ajuns la concluzia ca ne era mai bine inainte de 89. Casa aveai, loc de munca aveai, mai gaseai si bunatati, si macar nu vedeai atatea lucruri frumoase prin magazine si sa ramai cu vazutul. Atunci nu vedeai asa ca nu vroiai. Acum le vezi, iti doresti (pt tine sau copilul tau) dar ramai cu vrutul. Niste dobitoci. Bine ca fac borduri peste tot.
Eu ma gandesc foarte serios daca o sa mai imi fac al doilea copil. Ca ma gandesc ca pe viitor cine stie cum va fi si sa am ce sa le ofer, sa ii ajut cumva ca daca nu parintii atunci cine sa te ajute. Acum e foarte greu sa iti cumperi si o amarata de garsoniera asa ca daca nu ai de la parinti... e foarte greu.
Pitu
Postat pe 13 Mai 2010 08:38
buna dimineata fetelor. ce mai faceti?
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 09:04
mony nu mi-a placut filmul dar nici somn nu imi era.asa ca am inceput sa ma uit pe poze, pana s-a trezit miruna si am plecat la plimbare cu tricicleta.
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 09:08
buna dimineata ionela. Pofta buna la cafea.
Pitu
Postat pe 13 Mai 2010 09:24
buna dimineata fete ce faceti? va ofer cate un pahar de cola virtual ,vreti sau voi savurati cafele la ora asta

ionela ii place la fata in tricicleta?

pitu suntem prea mici,mult prea mici pentru a putea face ceva,am semnat si eu petitia sper sa ajute la ceva,am semnat de asemenea mai multe petitii dar cred ca..fara rezultat,ei taie ei spanzura noi doar suferim.
din pacate asta e romania in care traim iar 90% este si vina celor care l-au mai votat odata de basescu fara sa se gandeasca ca va duce tara in groapa de tot,pacat atat pentru noi cat si pentru copii nostri sper sa ii impuste cineva sau sa vina o revolutie sau doamne fereste vre-un razboi
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 09:28
buna ana,acum am fost sa imi iau un 3in1 si o sticla de cola ca imi place asa de mult....
miruna nu s-ar mai da jos din tricicleta,dar daca ma opresc un pic nu ii mai place
ma duc sa imi fac 3in1
revin imediat
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 09:36
ana din pacate ai mare dreptate. Nu stiu ce va fi. Eu sunt suparata ca daca reduc indemnizatia ar trebui sa ma intorc la munca (daca ma primeste inapoi ca am anuntat ca stau doi ani acasa) si sincer nu imi vine sa o las pe printesa mea la cresa asa devreme. Abia peste 2 sapt face 1 anisor. Ma uit la ea si ma apuca groaza ca nu stiu ce si cum va fi.
Pitu
Postat pe 13 Mai 2010 09:38
aha ok

important este ca ii place cunosc copii carora nu le place sa stea in ea.
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 09:39
vor sa micsoreze si indemnizatiile existente deja sau doar pe cele care vor avea copii incepand cu 1 iunie?
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 09:40
ce sperietura am tras de dimineata. am vazut de dimineata ca a cam tusit de vreo 2-3 ori si ma gandeam sa ii dau niste sirop sa nu o ia mai rau,dar am vazut ca nu mai era deloc sirop.dupa aceea am vazut ca nu mai tusea si i-am facut lapticul,l-a baut si dupa aceea a apucat-o o tuse ca mi-a vomitat aproape tot laptele si s-a inecat ca tusea incontinuu, ca nu mai stiam ce sa fac.pana la urma s-a linistit,i-am dat putina apa si acum a adormit. cand se trezeste mergem sa ii i-au sirop,sa o sun pe dna doctor sa vedem ce zice,ma duc cu ea sa o vada sau sa imi zica ce sirop sa ii dau sa nu o ia mai tare raceala. deocamdata nu mai are alte simptome dar tuse e cam urata ca si cum ar avea ceva in gat si se ineaca.
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 09:49
draguta de ea. Sper sa nu ai probleme cu fetita. Multa sanatate.
Nu stiu, dar din cate am inteles vor sa scada la toate mamicile nu conteaza cand ai nascut.
Pitu
Postat pe 13 Mai 2010 10:00
ati plecat pe afara? astazi la noi e cam frig?
multumesc mult lorena, multa sanatate la bebele tau
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 10:02
am revenit fetelor a venit o vecina de mi-a impartit cozonac si ou rosu

si la noi azinoapte a plouat si a tunat si fulgerat tare si urat dar acum e cald si soare

vor sa micsoreze toate indemnizatiile si alocatiile de la 1 iunie deci la toata lumea,asta este ce sa facem parlamentarii nostri canta si noi dansam din pacate

pitu e micuta cred eu pentru cresa dar poate la voi e alt stil si alte conditii
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 10:07
neata fetelor. am fost marti la dr, mi-a facut ecografie iar:acum il vede si ii vede si miscarile cardiace. deci pt momentul de fata e bine.
pinicuta
Postat pe 13 Mai 2010 10:13
felicitari pinicuta,ma bucur pt tine. multa sanatate in continuare
ionela_miruna
Postat pe 13 Mai 2010 10:16
ma bucur si sa fiti bine in continuare
inca nimik? fata.... baiat? eu sunt mai curioasa decat tine oricum tind spre fata nu stiu de ce dar asa imi pare mie
alinakatt
Postat pe 13 Mai 2010 10:19
neata pinicuta ma bucur ca sunteti bine si ti-ai mai luat o piatra de pe inima ti-am spus eu ca va fi bine

fac si eu ca alina sigur ai fata dar oricum banuiesc ca n uasta conteaza bine si sanatos sa fie
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 10:23
neata la toate fetele si multi pupici la bebitzi
azi este sarbatoare deci relax total
fara spalat, calcat si alte chestii casnice
tusi_Oli
Postat pe 13 Mai 2010 10:27
neata tusi

esti libera astazi?
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 10:29
sunt la servici dar mi-am trimis sefu la plimbare sa dau si eu o raita pe kidz sa va iau pulsul
mai stau un pic si ma apuc de treaba
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 13 Mai 2010 10:32
aha ok servici usor
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 10:39
mersi
voua o zi faina cu mult soare desi nu cred ca azi vpom avea parte de soare
tusi_Oli
Postat pe 13 Mai 2010 10:41
bine ca informezi omul in cele bisericesti ca iar pacatuiam azi, nu de alta dar sunt experta in astea
alinakatt
Postat pe 13 Mai 2010 10:44
neatza fetele.la coffe?ce de activitate ati avut.eu am cam tras chiulul.stau cu nasul in carti si invat.o zi buna cu mult soare.
gaby8101
Postat pe 13 Mai 2010 10:47
chiar de aia am si spus ca te stiu ca faci din astea
tusi_Oli
Postat pe 13 Mai 2010 10:48
fetelor eu va las ma duc afara cu fimiu mai vorbim mai tarziu pa pa si o zi buna
anaROBERT
Postat pe 13 Mai 2010 10:50
buna fetele! ce mai faceti voi si bebeii vostri? noi suntem raciti, cred ca a luat virusul de la mine. am azi programare la doctor, dar cum ii stiu eu p-astia aici (londra), sigur o sa ma trimita acasa , ca nu are nimic copilul. tuseste, ii curge nasul , lacrimeaza intruna. e tare miorlait...
mioara82
Postat pe 13 Mai 2010 13:51
mai am si eu o intrebare: am inceput sa ii dau suc de morcov, dar ieri a avut 4 scaune mai moi, fata de unul, cit are de obicei. asta inseamna ca nu tolereaza morcovul? oare sa ii mai dau?
mioara82
Postat pe 13 Mai 2010 13:53
sucul de morcov crud inmoaie scaunele (este bun pt cand are constipatie), iar supa de morcov sau piureul de morcov (deci fiert) incheaga stomacelul. depinde si cat i-ai dat, poate i-ai dat prea mult asa brusc (incearca sa ii dai treptat cantitati mici si vezi cum reactioneaza)
pinicuta
Postat pe 13 Mai 2010 13:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
OFERTA!!! Merita vazuta: carucior CHICCO ENJOY EVOLUTION la un pret exceptional!!! 7 De la: cory_emy 30 Mai 2011 11:49
Vand ceasuri cu personaje din desene animate 1 De la: alexandra 3 Mai 2009 00:00
vand paturica joaca bebe - centru activitati, firma ks kids - 100 ron, folosit 2 saptamani 2 De la: kidz008242 21 Mai 2010 16:02
vand masinuta jumbo 1 De la: 1ayana 9 Iunie 2009 14:29
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18
Setari Cookie-uri